on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Φίλος, συναγωνιστής, το έχει διαπράξει.
Τα σχόλια δικά σας.......
θες να σχολιάσουμε δηλαδη το συναγωνιστή?
(που ναι το ιμοτικον που ξερναει?)
Φίλος, συναγωνιστής, το έχει διαπράξει.
Τα σχόλια δικά σας.......
Δεν μου λέτε ρε παίχτες. Ας πούμε πως πιάνεις γκόμενα μια πουτάνα (κολλάει και με παρακείμενο θρεντ αυτό) ή πως η γκόμενά σου γίνεται πουτάνα, το ίδιο είναι. Και σου λέει "Με εσένα δεν θέλω να κάνω σεξ όπως με όλους τους άλλους, θέλω να το κάνουμε ελεύθερα! Από μπρος, από πίσω, τα πάντα! Θα σου δείχνω και τις εξετάσεις που κάνω συχνά για να είσαι ήσυχος!"
Τί θα της απαντούσατε;
Ότι το ακάποτο το χρεώνω παραπάνω ;
τον έτριβα με σαπούνι και σφουγγάρι μσή ώρα!!!
Το τρίψιμο δε σε γλυτώνει.
Την απολύμανση την κάνει ένα ΓΕΡΟ κατούρημα ΑΜΕΣΩΣ μόλις αντιληφθείς το πέναλτυ. Να σπρώξουν τα τσίσα έξω οτιδήποτε έχει μπει προς τα μέσα από την τρύπα.
Τσισα? Αυτη την λεξη ειχα καιρο να την ακουσω...
Καλό!
Αλλά ας υποθέσουμε πως δεν υπάρχει χρηματική συναλλαγή. Δεν είναι και αυτό το θέμα, εξ άλλου...
Αφου ξερεις γιατι δεν το λες να προφυλαχθουμε και οι υπολοιποι??????
χα χα !!! αρχοντασ!!!!!! και εγω πα*ων!!!!!!!!!!ναι,με την πρωην μου.απλα το καταλαβα αργα οτι ηταν ΄πουτανα΄.
και ειδικα με πουτανα που κανει πιατσα
Το τρίψιμο δε σε γλυτώνει.
Την απολύμανση την κάνει ένα ΓΕΡΟ κατούρημα ΑΜΕΣΩΣ μόλις αντιληφθείς το πέναλτυ. Να σπρώξουν τα τσίσα έξω οτιδήποτε έχει μπει προς τα μέσα από την τρύπα.
ρε σεις μη γραφουμε τετοια το διαβαζουν το φορουμ παιδια 16-18 χρονων,θα πανε μετα να τα κανουνε νομιζοντας πως ειναι ασφαλεις και θα βρεθουν στο ταφο
το καυλι τραυματιζεται επειδη ειναι πολυ ευαλωτο το ιδιο οχι επειδη μπενουν μεσα μικροβια στο πουτσο
για να το διαπιστωσετε καντε το εξης οδυνηρο
μια φορα που χα γαμησει και φοβομουνα πηγα αμυαλος τοτε και εγω και εριξα ντετολ η κατι τετοιο πανω στη πουτσα μου
πεθανα στο πονο σε ολη τη περιοχη του καυλιου και αυτο ηταν αρκετο για να καταλαβω πως το καυλι ειναι σα να μην εχεις δερμα απο θεμα καλυψης .δοκιμαστε το
σα να εχεις παντα μια ανοιχτη πληγη ειναι το καυλι
ρε σεις μη γραφουμε τετοια το διαβαζουν το φορουμ παιδια 16-18 χρονων,θα πανε μετα να τα κανουνε νομιζοντας πως ειναι ασφαλεις και θα βρεθουν στο ταφο
το καυλι τραυματιζεται επειδη ειναι πολυ ευαλωτο το ιδιο οχι επειδη μπενουν μεσα μικροβια στο πουτσο
για να το διαπιστωσετε καντε το εξης οδυνηρο
μια φορα που χα γαμησει και φοβομουνα πηγα αμυαλος τοτε και εγω και εριξα ντετολ η κατι τετοιο πανω στη πουτσα μου
πεθανα στο πονο σε ολη τη περιοχη του καυλιου και αυτο ηταν αρκετο για να καταλαβω πως το καυλι ειναι σα να μην εχεις δερμα απο θεμα καλυψης .δοκιμαστε το
σα να εχεις παντα μια ανοιχτη πληγη ειναι το καυλι
Πρώτη φορά γάμησα ακάποτα στις ΚΟΥΚΛΕΣ(το στριπ του Πειραιά εννοώ ),την Στέλλα,μια 50αρα παλιόγρια η οποία με καύλωνε απίστευτα και την καλαύνα απ'ότι φάνηκε κι εγώ ,μιας και μ'άφησε να χύσω μέσα στην μουνάρα της,αφού προηγουμένως είχε τελειώσει εκείνη πάνω στο καυλί μου αδειάζοντας όλα τα υγρά της .Επόμενη φορά στο ίδιο κατάστημα μια Ρωσίδα ονόματι (δεν μου έρχεται αυτή την στιγμή ) πάντως ήταν μία που ''φτιαχνότανε'' με χορταράκι στην τουαλέτα και μετά έκανε τα δικά της .Ανεβήκαμε λοιπόν για πριβέ και με καβάλησε από μόνη της,χωρίς ούτε καν να σκεφτεί την λέξη ''καπότα''.Γαμηθήκαμε άγρια έτσι 2-3 φορές έτσι και μάλιστα την πρώτη φορά άργησα να τραβηχτώ και τα μισά χύσια έπιασαν πάτο :S :S.Άλλο ακάποτο γαμήσι που θυμάμαι ήταν πέρσι το Μ.Σάββατο,αμέσως μετά την Ανάσταση πήγα σε κωλόμπαρο της Σούδας και γάμησα ακάποτα μια αλβανίδα,χύνωντάς την μέχρι τα μαλλιά .Και τελευταίο προ λίγων ημερών,πάλι σε κωλόμπαρο αυτή την φορά στο Γεράνι,μια ρουμούνα με απίστευτη κωλάρα,η οποία κάθισε πάνω στο καυλί μου και χοροπήδαγε σαν τρελή μέχρι να χύσει πάνω στο γυμνό μου πούτσο!!!
Πρόσεχε φίλε!Πρώτη φορά γάμησα ακάποτα στις ΚΟΥΚΛΕΣ(το στριπ του Πειραιά εννοώ ),την Στέλλα,μια 50αρα παλιόγρια η οποία με καύλωνε απίστευτα και την καλαύνα απ'ότι φάνηκε κι εγώ ,μιας και μ'άφησε να χύσω μέσα στην μουνάρα της,αφού προηγουμένως είχε τελειώσει εκείνη πάνω στο καυλί μου αδειάζοντας όλα τα υγρά της .Επόμενη φορά στο ίδιο κατάστημα μια Ρωσίδα ονόματι (δεν μου έρχεται αυτή την στιγμή ) πάντως ήταν μία που ''φτιαχνότανε'' με χορταράκι στην τουαλέτα και μετά έκανε τα δικά της .Ανεβήκαμε λοιπόν για πριβέ και με καβάλησε από μόνη της,χωρίς ούτε καν να σκεφτεί την λέξη ''καπότα''.Γαμηθήκαμε άγρια έτσι 2-3 φορές έτσι και μάλιστα την πρώτη φορά άργησα να τραβηχτώ και τα μισά χύσια έπιασαν πάτο :S :S.Άλλο ακάποτο γαμήσι που θυμάμαι ήταν πέρσι το Μ.Σάββατο,αμέσως μετά την Ανάσταση πήγα σε κωλόμπαρο της Σούδας και γάμησα ακάποτα μια αλβανίδα,χύνωντάς την μέχρι τα μαλλιά .Και τελευταίο προ λίγων ημερών,πάλι σε κωλόμπαρο αυτή την φορά στο Γεράνι,μια ρουμούνα με απίστευτη κωλάρα,η οποία κάθισε πάνω στο καυλί μου και χοροπήδαγε σαν τρελή μέχρι να χύσει πάνω στο γυμνό μου πούτσο!!!
δεν βγαινεις απο το σαιτ μην μας κολησεις καμια αρωστια?Πρώτη φορά γάμησα ακάποτα στις ΚΟΥΚΛΕΣ(το στριπ του Πειραιά εννοώ ),την Στέλλα,μια 50αρα παλιόγρια η οποία με καύλωνε απίστευτα και την καλαύνα απ'ότι φάνηκε κι εγώ ,μιας και μ'άφησε να χύσω μέσα στην μουνάρα της,αφού προηγουμένως είχε τελειώσει εκείνη πάνω στο καυλί μου αδειάζοντας όλα τα υγρά της .Επόμενη φορά στο ίδιο κατάστημα μια Ρωσίδα ονόματι (δεν μου έρχεται αυτή την στιγμή ) πάντως ήταν μία που ''φτιαχνότανε'' με χορταράκι στην τουαλέτα και μετά έκανε τα δικά της .Ανεβήκαμε λοιπόν για πριβέ και με καβάλησε από μόνη της,χωρίς ούτε καν να σκεφτεί την λέξη ''καπότα''.Γαμηθήκαμε άγρια έτσι 2-3 φορές έτσι και μάλιστα την πρώτη φορά άργησα να τραβηχτώ και τα μισά χύσια έπιασαν πάτο :S :S.Άλλο ακάποτο γαμήσι που θυμάμαι ήταν πέρσι το Μ.Σάββατο,αμέσως μετά την Ανάσταση πήγα σε κωλόμπαρο της Σούδας και γάμησα ακάποτα μια αλβανίδα,χύνωντάς την μέχρι τα μαλλιά .Και τελευταίο προ λίγων ημερών,πάλι σε κωλόμπαρο αυτή την φορά στο Γεράνι,μια ρουμούνα με απίστευτη κωλάρα,η οποία κάθισε πάνω στο καυλί μου και χοροπήδαγε σαν τρελή μέχρι να χύσει πάνω στο γυμνό μου πούτσο!!!