Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

remoulas

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
Ας τυλιχτούμε με ένα νάϊλον να πάει να γαμηθεί.... :uglystupid:

-->Πας να φας...θέλει προσοχή... φυτοφάρμακα, διοξίνες, ορμόνες,  αντιβιοτικά κτλ :headbang:

-->Πας να πιεις...θέλει προσοχή...αμίαντος στις νεροσωλήνες, χλώρια,ποτά μπόμπες, μολυσμένοι υδροφόροι ορίζοντες  :headbang:

-->Βγαίνεις έξω μια βόλτα...θέλει προσοχή...καρκινος από τον ήλιο, όζον, καυσαέρια κτλ  :headbang:

-->Μένει κλειδωμένος σπίτι...θέλει προσοχή...επικίνδυνη ακτινοβολία και μολυσμένος οικιακός αέρας από τις ηλεκτρικές συσκευές :headbang:

-->Πας να γαμήσεις...θέλει προσοχή...AIDS, κονδυλώματα, ιππατίτηδες...  :headbang:

Α στα γαμίδια................. :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

• Like
Αντιδράσεις: linear

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16

-->Πας να φας...θέλει προσοχή... φυτοφάρμακα, διοξίνες, ορμόνες,  αντιβιοτικά κτλ :headbang:

-->Πας να πιεις...θέλει προσοχή...αμίαντος στις νεροσωλήνες, χλώρια,ποτά μπόμπες, μολυσμένοι υδροφόροι ορίζοντες  :headbang:

-->Βγαίνεις έξω μια βόλτα...θέλει προσοχή...καρκινος από τον ήλιο, όζον, καυσαέρια κτλ  :headbang:

-->Μένει κλειδωμένος σπίτι...θέλει προσοχή...επικίνδυνη ακτινοβολία και μολυσμένος οικιακός αέρας από τις ηλεκτρικές συσκευές :headbang:

-->Πας να γαμήσεις...θέλει προσοχή...AIDS, κονδυλώματα, ιππατίτηδες...  :headbang:

+1

surf7

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω απλά να αναφέρω την εμπειρία μου. Είμαι σαράντα ένα χρονών, και από τότε που άρχισα το γαμήσι (πριν αρκετά χρόνια), δεν είχα κολλήση καμία αρρώστια. Και εγώ έλεγα : πίπα με σκουφί, δεν είναι πίπα! Ταχτικός πελάτης στα μπουρδέλα, στις CG, στα CT, έλεγα στον εαυτό μου, αφού δεν κόλλησες τίποτα, είσαι δυνατός, μην ακούς τους φοβητσιάρηδες. Ώμος, πριν 3 μίνες κόλλησα βλεννόρροια από κοπέλα από CT που μου έκανε πίπα χωρίς καπότα. Ακόμα δεν μου πέρασε! Τα βακτηρίδια έχουν γίνει ανθεκτικά, και αναγκάστηκα να αλλάξω 3 φόρες αντιβίωση, με τόσες ενέσεις στο ποπό που έχει μελανίαση.
Είμαι παντρεμένος και αναρωτιέται η γυναίκα μου τι έχω κόλληση (με συνεννόησις με το γιατρό έχω πει ότι έχω μια φλεγμονή στην ουρήθρα).
Συμπέρασμα : πήρα το μάθημα μου, πάντα καπότα!!! 

Επισκέπτης
καλη αναρωση μεγαλε και παντα προσοχη!!!!

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Θέλω απλά να αναφέρω την εμπειρία μου. Είμαι σαράντα ένα χρονών, και από τότε που άρχισα το γαμήσι (πριν αρκετά χρόνια), δεν είχα κολλήση καμία αρρώστια. Και εγώ έλεγα : πίπα με σκουφί, δεν είναι πίπα! Ταχτικός πελάτης στα μπουρδέλα, στις CG, στα CT, έλεγα στον εαυτό μου, αφού δεν κόλλησες τίποτα, είσαι δυνατός, μην ακούς τους φοβητσιάρηδες. Ώμος, πριν 3 μίνες κόλλησα βλεννόρροια από κοπέλα από CT που μου έκανε πίπα χωρίς καπότα. Ακόμα δεν μου πέρασε! Τα βακτηρίδια έχουν γίνει ανθεκτικά, και αναγκάστηκα να αλλάξω 3 φόρες αντιβίωση, με τόσες ενέσεις στο ποπό που έχει μελανίαση.
Είμαι παντρεμένος και αναρωτιέται η γυναίκα μου τι έχω κόλληση (με συνεννόησις με το γιατρό έχω πει ότι έχω μια φλεγμονή στην ουρήθρα).

Μιας και οπως λες εισαι παντρεμενος...!!
μηπως,λεω μηπως!!1, σε κολλησε η γυναικα σου??????/
Ψαχτο και λιγο ετσι...!!!!!
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

surf7

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου, έχεις δίκιο στο ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι πότε κανένα (ούτε την γυναίκα σου), ώμος είναι σίγουρο ότι δεν ευθύνεται γιατί γέννησε πρόσφατα, και να ξέρεις ότι από τι στιγμή που μία γυναίκα θα πει στο γυναικολόγο τις ότι θέλει να κάνει παιδί, θα είναι σε πόλι στενή παρακολούθηση από γιατρική άποψης, και αυτό για ένα, ενάμισι χρόνο. Η γέννα και ότι συνεπάγεται είναι για τους γιατρούς η καλύτερη μπίζνα.

Δύστυχος για τους φανατικούς τον ακάποτον, αργά η γρήγορα, κάτι θα κολλήσης.

Υποψιάζομαι μία CG independant (δεν ανήκει σε γραφείο) που έκανε CT, γιατί μετά το τελευταίο CT στην Αθήνα, το site τις είναι συνεχώς underconstruction ()

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Συμφωνω κι εγω με τις βρομιαρες που κυκλοφορουν παντα μα παντα καποτα!Και με τις ξεπετες αυτες να δεις τι κουβαλανε στο μουνι τους!

boy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ποτε χωρίς σκούφο μια φορα  γάμησα χωρίς καποτά και μέχρι να βγούνε η εξετάσεις τα χα παίξει καποτά και άγιος ο θεός υγεία πάνω από όλα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

επαθε και ενας φιλος προσφατα βλεννοροια σε συνδυασμο με ουρολοιμωξη,αλλα μαλλον απο την κοπελα του γιατι οταν παει σε στουντιο παιζει παντα καποτα!!!!!!!!!!!αυτο που μου ειπε ειναι οτι δεν μπορεις ουτε να κατουρησεις!!!!!!σε γαμαει στον πονο!!!!!!!!!!!!!!!!

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Εγω παιρνω 30 χρονια τσιμπουκια χωρις καποτα και δεν επαθα τιποτα.

Συνημμένα

• untitled1vg.jpg
    untitled1vg.jpg
    52,8 KB · Εμφανίσεις: 153

kukos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
   Όταν ημουν μικρος πριν καμια δεκαετια, αφελης, και δεν ηξερα ότι ολες οι γυναικες είναι μεχρι ισχυρης αποδειξεως του‘ναντιον, πουτανες, ειχα «σοβαρη» σχεση με «καλο» κοριτσι με το οποιο ότι εκανα το εκανα χωρις… Και μαλιστα επειδη το εκανα και καλα, ειχα το κεφαλι μου ησυχο πως δεν υπηρχε περιπτωση για κερατο… Όταν πηγαινα (συχνα) με «πουτανες» μονο ολοσωμη μεμβρανη δεν εβαζα…
  Σε καποια φαση κολλαμε και οι δυο μια μυκητιαση. Ωχ, σκεφτομαι καμια πουτανα θα με κολλησε με τιποτα σαλια. Τυψεις εγω που παρασημοφορησα το καημενο το κοριτσι… και αντε να της δικαιολογουμαι πως θα το κολλησε σε καμμια παραλια, στο κολυμβητηριο και λοιπες παπαριες και με κολλησε και μενα…
  Μετα από καμια πενταετια δεδομενου ότι ο κοσμος είναι και μικρος και η ζωη παιζει περιεργα παιχνιδια, γνωριστηκα με ένα τυπο που αποδειχτηκε ότι την πηδαγε και αυτος εκεινη τη περιοδο (τι εκπληξη!!) και της ειχε δωρισει τη μυκητιαση όπως επισης μαλλον και ωραιοτατα κονδυλωματα που εγω ευτυχως από συγκυρια της καλης μου τυχης δεν ετυχε να απολαυσω…

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ποτε χωρίς σκούφο μια φορα  γάμησα χωρίς καποτά και μέχρι να βγούνε η εξετάσεις τα χα παίξει καποτά και άγιος ο θεός υγεία πάνω από όλα

κι εγω κι ακομα να βγει το τεστ παπ  :- θελει 2 εβδομαδες ακομα

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Μέτρησες μεγάλε!!!!

BIAΣΤΗΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το φαρμακο για το aids εχει βρεθει αλλα το παιρνουν λιγοι και εκλεκτοι...
Οι υπολοιποι στον ταφο...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
  Όταν ημουν μικρος πριν καμια δεκαετια, αφελης, και δεν ηξερα ότι ολες οι γυναικες είναι μεχρι ισχυρης αποδειξεως του‘ναντιον, πουτανες, ειχα «σοβαρη» σχεση με «καλο» κοριτσι με το οποιο ότι εκανα το εκανα χωρις… Και μαλιστα επειδη το εκανα και καλα, ειχα το κεφαλι μου ησυχο πως δεν υπηρχε περιπτωση για κερατο… Όταν πηγαινα (συχνα) με «πουτανες» μονο ολοσωμη μεμβρανη δεν εβαζα…
  Σε καποια φαση κολλαμε και οι δυο μια μυκητιαση. Ωχ, σκεφτομαι καμια πουτανα θα με κολλησε με τιποτα σαλια. Τυψεις εγω που παρασημοφορησα το καημενο το κοριτσι… και αντε να της δικαιολογουμαι πως θα το κολλησε σε καμμια παραλια, στο κολυμβητηριο και λοιπες παπαριες και με κολλησε και μενα…
  Μετα από καμια πενταετια δεδομενου ότι ο κοσμος είναι και μικρος και η ζωη παιζει περιεργα παιχνιδια, γνωριστηκα με ένα τυπο που αποδειχτηκε ότι την πηδαγε και αυτος εκεινη τη περιοδο (τι εκπληξη!!) και της ειχε δωρισει τη μυκητιαση όπως επισης μαλλον και ωραιοτατα κονδυλωματα που εγω ευτυχως από συγκυρια της καλης μου τυχης δεν ετυχε να απολαυσω…

πάρτην τώρα τηλέφονο και πές την καριόλα τι μου έκανες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom