Νέα

Έχετε γαμήσει πουτάνα χωρίς καπότα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

έχετε χύσει μέσα σε μουνί ιερόδουλης ακάποτα

• ναι

Ψήφοι: 78 50,6%
  • όχι

Ψήφοι: 76 49,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    154
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Και μένα μου έχει σπάσει καπότα σε πουτάνα, πάνε χρόνια, ήμουν πιτσιρικάς. Ελληνίδα.

ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΗ έκανε όταν το ανακάλυψε. Πήγε κι έπλενε το μουνί της μισή ώρα.

Δεν κόλλησα τίποτα, δε ξέρω βέβαια αν έκανε παιδί αυτή.

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
1
O κανακαρης!Θα ναι μεγαλος τωρα! :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και ειδικα με πουτανα που κανει πιατσα

καλησπερα συναγωνιστες !! οποιος φιλος ξερει κατι καλο να προτεινει για σημερα μεταξουργειο απογευμα για κοπελες τολμηρες στο δωματιο με παρανομα εξτραδακια...ας μου στηλει πριβε..εχω και εγω να προτεινο καποιες καλες περιπτωσεις !! οσοι καταλαβαν και ενδειαφερονται ας στηλουν πριβε..ευχαριστω.

τυπε μηπως τωρα τελευταια αρχισες τις ΚΑΚΕΣ  παρεες με τον ΛΙΟΝΤΑΡΗ???  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω ενα φιλο πιατσοβιο που οταν παει πολλες φορες με την πουτανα στο τελος κανει ακαπωτο.Τωρα το πως ζει ειναιαλλο θεμα.Και να φανταστειτε ειναι και ΛΙΟΝΤΑΡΙ28

οκ τυπε... αργησες αλλα το ξερασες  :2funny:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Ξερω περιπτωσεις απο ανεξαρτητες που το κανουν για να κρατησουν τον πελατη και να τον κανουν σκυλακι τους! Ενταξει αυτες ειπαμε ειναι πουτανες αλλα αυτοι οι τυποι δεν εχουν μυαλο ;

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
το 1981 πιτσιρικας γαμησα πουτανα χωρις καποτα ακομη δεν μπορω να καταλβω πως εγινε και το 1999 μου εσπασε καποτα ενω γαμουσα απο τονκωλο βουλγαρα στο ξενοδοχειο πανω απο την κουμουνδουρου που εφερνε τα πιτσιρικια ευτυχως ημουν τυχερος ολες οι εξετασεις που εκανα βγηκαν καθαρες .... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕς ΜΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μου είχε σπάσει μια φορά, 3-4 χρόνια πριν, και είχα χεστεί πάνω μου! Ευτυχώς το κατάλαβα σχεδόν αμέσως και βγήκα αλλά η "επαφή" είχε γίνει. Έφυγα σφαίρα στο μπάνιο (ήταν CG σε ξενοδοχείο) και τον έτριβα με σαπούνι και σφουγγάρι μσή ώρα!!! :cheesy: Τα λέω και γελάω τώρα, αλλά τότε είχε πάει το σκατό στην κάλτσα! Το φοβερό είναι ότι σε έναν φίλο μου που του είχε σπάσει η καπότα, πήγε και βούτηξε το καβλί του μέσα στο Listerine!!! Γαμήθηκε στο "κάψιμο" αλλά ήταν σίγουρος ότι έκανε πλήρη απολύμανση! Μην το δοκιμάσετε, ΚΑΙΕΙ τρελά!!!

Πάντως χωρίς πλάκα, η καπότα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να σπάσει. Στο 99,9% των περιπτώσεων είναι λόγω λάθος τοποθέτησης. Γι' αυτό προσέξτε πως σας την βάζει. Εγώ δεν επιτρέπω ΠΟΤΕ να μου τον φορέσει σε πεσμένο καβλί. Επίσης υπάρχουν κάποιες που ανοίγουν την καπότα με τα δάχτυλά τους πριν στην φορέσουν κι αν έχει νύχια (που συνήθως έχουν) τότε μπορεί να γίνει καμιά ζημιά και να σκιστεί η καπότα. Το πιο safe είναι να στην βάλει σε κατάσταση που είσαι turbo, με το στόμα (όπου δεν μπαίνει ούτε αέρας ούτε τίποτα) αλλά δυστυχώς αυτή την πρακτική λίγες την κάνουν, ιδιαίτερα στα μπουρδέλα.

Προσοχή λοιπόν συναγωνιστές. Είπαμε να "τρώμε" καλά, όχι να μας "φάει" το γαμήσι. Να ζήσουμε, να είμαστε υγιείς πάνω απ' όλα για να γαμάμε αβέρτα! :knockinb:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Πολλές φορές .......

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ναι και πρωκτικο μαλιστα.
Πανε βεβαια 6-7 χρονια απο τοτε ,φοβηθηκα κιολας και δεν το ξανακανα. 

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ξερω περιπτωσεις απο ανεξαρτητες που το κανουν για να κρατησουν τον πελατη και να τον κανουν σκυλακι τους! Ενταξει αυτες ειπαμε ειναι πουτανες αλλα αυτοι οι τυποι δεν εχουν μυαλο ;
Αφου ξερεις γιατι δεν το λες να προφυλαχθουμε και οι υπολοιποι??????

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
οι ποθτανεσ στα πορδελλα φορανε γκαποτεσ?ποθ τισ βαζοθν? 

τις βαζοθν στον γκωνλον και μπαινεισ εσθ χωρισ να φορασ γκαποτα. Αθτο βεβαια οταν καμεισ γκωνλικον ερωτα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Αλλά, άσφαλερότερο, είναι τό νά θεωρούμε ότι πάσα προφύλαξη είναι άδικαιολόγητη....

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Δεν παίζω ρώσικη ρουλέτα καλύτερα, περισσότερες πιθανότητες έχω  :headbang: :headbang: :headbang:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν μου λέτε ρε παίχτες. Ας πούμε πως πιάνεις γκόμενα μια πουτάνα (κολλάει και με παρακείμενο θρεντ αυτό) ή πως η γκόμενά σου γίνεται πουτάνα, το ίδιο είναι. Και σου λέει "Με εσένα δεν θέλω να κάνω σεξ όπως με όλους τους άλλους, θέλω να το κάνουμε ελεύθερα! Από μπρος, από πίσω, τα πάντα! Θα σου δείχνω και τις εξετάσεις που κάνω συχνά για να είσαι ήσυχος!"

Τί θα της απαντούσατε; 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Στο παρελθόν, μου έχει προταθεί από γνωστή μου που κινείται στο χώρο επαγγελματικά, με κλειστό κύκλο. Φυσικά, είπα όχι.

Φίλος, συναγωνιστής, το έχει διαπράξει.

Τα σχόλια δικά σας.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom