Μου είχε σπάσει μια φορά, 3-4 χρόνια πριν, και είχα χεστεί πάνω μου! Ευτυχώς το κατάλαβα σχεδόν αμέσως και βγήκα αλλά η "επαφή" είχε γίνει. Έφυγα σφαίρα στο μπάνιο (ήταν CG σε ξενοδοχείο) και τον έτριβα με σαπούνι και σφουγγάρι μσή ώρα!!!
Τα λέω και γελάω τώρα, αλλά τότε είχε πάει το σκατό στην κάλτσα! Το φοβερό είναι ότι σε έναν φίλο μου που του είχε σπάσει η καπότα, πήγε και βούτηξε το καβλί του μέσα στο Listerine!!! Γαμήθηκε στο "κάψιμο" αλλά ήταν σίγουρος ότι έκανε πλήρη απολύμανση! Μην το δοκιμάσετε, ΚΑΙΕΙ τρελά!!!
Πάντως χωρίς πλάκα, η καπότα είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να σπάσει. Στο 99,9% των περιπτώσεων είναι λόγω λάθος τοποθέτησης. Γι' αυτό προσέξτε πως σας την βάζει. Εγώ δεν επιτρέπω ΠΟΤΕ να μου τον φορέσει σε πεσμένο καβλί. Επίσης υπάρχουν κάποιες που ανοίγουν την καπότα με τα δάχτυλά τους πριν στην φορέσουν κι αν έχει νύχια (που συνήθως έχουν) τότε μπορεί να γίνει καμιά ζημιά και να σκιστεί η καπότα. Το πιο safe είναι να στην βάλει σε κατάσταση που είσαι turbo, με το στόμα (όπου δεν μπαίνει ούτε αέρας ούτε τίποτα) αλλά δυστυχώς αυτή την πρακτική λίγες την κάνουν, ιδιαίτερα στα μπουρδέλα.
Προσοχή λοιπόν συναγωνιστές. Είπαμε να "τρώμε" καλά, όχι να μας "φάει" το γαμήσι. Να ζήσουμε, να είμαστε υγιείς πάνω απ' όλα για να γαμάμε αβέρτα!