Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Διάβασε προσεχτικά τι έγραψα. Είπα ΑΛΛΟΙ σκέφτονται... όχι εγώ.

Εγώ σου είπα να είσαι θετικός.. όχι γαμάω και δέρνω ..

Μάλλον δε με καταλαβαίνεις

Και τι με ενδιαφερουν οι άλλοι? οι 2 μας μιλάμε τωρα και παραθέτουμε εμπειριες. Δεν σε καταλαβαινω γιατι μου τα λες περιεργα

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ωραια εμενα μου βγαινει ετσι να παιζω μπάλα τι με κράζεις τοτε?  :dancing:

Νομίζω πως με παρεξήγησες. Το να δίνω τόσην ώρα κάποιες συμβουλές, και το έχω τονίσει ότι τις δίνω φιλικά, δε σημαίνει πως σε κράζω. Ονομάζετια κουβέντα και αυτό κάνω.

Θα μπορούσα να σε γράψω στα αρχίδια μου και να μην ασχολούμαι. Αλλά νομίζω πως κάνουμε κουβέντα.

Ο κάθε ένας έχει το στυλ του. Δε σημαίνει ότι δε μπορεί να γίνει ανταλλαγή απόψεων και εννοείται πως ο κάθε ένας υποστηρίζει το δικό του.

Απλά νομίζω πως υπερβάλλεις λίγο περί μπερδέματα που είπες. Γιαυτό και ο καρτακης σου είπε για λευκούς καρχαριές.

Τεσπά παρεξήγησες την πρόθεσή μου και τα παρατάω.

Άλλωστε αυτά που σου έγραψα αλλιώς τα διάβασες και ξεκίνησες να λες ότι φάσκω και αντιφάσκω

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Σου είπα για τη δική μου γνώμη. Από εκεί και πέρα δε βάζω όρια στην κουβέντα. Γενίκευσα κάτι λέγοντας τι κάνει ο κάθε ένας.

Μην αρπάζεσαι ρε. Δε σου είπα κάτι. :think:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Σου είπα για τη δική μου γνώμη. Από εκεί και πέρα δε βάζω όρια στην κουβέντα. Γενίκευσα κάτι λέγοντας τι κάνει ο κάθε ένας.

Μην αρπάζεσαι ρε. Δε σου είπα κάτι. :think:
αστο ρε...χαζο ειναι δεν ειναι κακο....

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Νομίζω πως με παρεξήγησες. Το να δίνω τόσην ώρα κάποιες συμβουλές, και το έχω τονίσει ότι τις δίνω φιλικά, δε σημαίνει πως σε κράζω. Ονομάζετια κουβέντα και αυτό κάνω.

Θα μπορούσα να σε γράψω στα αρχίδια μου και να μην ασχολούμαι. Αλλά νομίζω πως κάνουμε κουβέντα.

Ο κάθε ένας έχει το στυλ του. Δε σημαίνει ότι δε μπορεί να γίνει ανταλλαγή απόψεων και εννοείται πως ο κάθε ένας υποστηρίζει το δικό του.

Απλά νομίζω πως υπερβάλλεις λίγο περί μπερδέματα που είπες. Γιαυτό και ο καρτακης σου είπε για λευκούς καρχαριές.

Τεσπά παρεξήγησες την πρόθεσή μου και τα παρατάω.

Άλλωστε αυτά που σου έγραψα αλλιώς τα διάβασες και ξεκίνησες να λες ότι φάσκω και αντιφάσκω

αυτο το στυλ τυπε λες να εχει επιτυχιες??
 :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εγω κουβέντα κάνω και αυτα που σου λέω ειναι πέρα για πέρα αληθινα. Επειδη έχει συμβει κάποιος γνωστος να τις αρπάξει εγω δεν θα ήθελα να βρεθω σε τέτοια θέση γιατι δεν ειμαστε και  του δρομου δεν ψηνομαι τωρα να ερθει ο άλλος να μου πει γιατι καμακωνεις την γκομενα μου και να έχει και δικιο μου δένει τα χέρια  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλα στη κουβεντα να περιμενεις και αμφισβητηση ειδικα αμα μιλάς πολυ. Ανασφαλεις ειναι και οσοι μιλάνε πολυ. Και εσυ πέταξες αυτη τη ταμπέλα σε μενα χωρις να με ξέρεις. Αυτα λες και στις γκομενες? αμα πεσεις σε καμια επιτειδια θα έχει πανηγυρι. Να ζυγιζεις τις κουβεντες πριν τις πεις.

Ο λαος λεει οπου ακους πολλα κεράσια κρατα και μικρο καλάθι. Και εγω ετσι πιστευω.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Και εγω κουβέντα κάνω και αυτα που σου λέω ειναι πέρα για πέρα αληθινα. Επειδη έχει συμβει κάποιος γνωστος να τις αρπάξει εγω δεν θα ήθελα να βρεθω σε τέτοια θέση γιατι δεν ειμαστε και  του δρομου δεν ψηνομαι τωρα να ερθει ο άλλος να μου πει γιατι καμακωνεις την γκομενα μου και να έχει και δικιο μου δένει τα χέρια  ;)

Έχει συμβεί σε φίλο μου. Πειράξανε δική του γκόμενα βέβαια και τον κρατάγαμε 4 άτομα.

Αλλά ρε φίλε αν δεν τον έχεις δεί δε μπορείς να μυρίσεις τα νύχια σου. Εμένα αν μου συνέβαινε θα του έλεγα "και εσύ αν έβλεπες μία δε θα πήγαινες?"

Η ζωή είναι για τους τολμηρούς. Αλλά ξαναλέω ο κάθε ένας λειτουργεί με τον τρόπο του. Εγώ σου είπα τον δικό μου.

Αλήθεια δε μου είπες.. Πόσο χρονών είσαι? Έπεσα μέσα? ή μικρός ή αρκετά μεγάλος.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Αλλα στη κουβεντα να περιμενεις και αμφισβητηση ειδικα αμα μιλάς πολυ. Ανασφαλεις ειναι και οσοι μιλάνε πολυ. Και εσυ πέταξες αυτη τη ταμπέλα σε μενα χωρις να με ξέρεις. Αυτα λες και στις γκομενες? αμα πεσεις σε καμια επιτειδια θα έχει πανηγυρι. Να ζυγιζεις τις κουβεντες πριν τις πεις.

Ο λαος λεει οπου ακους πολλα κεράσια κρατα και μικρο καλάθι. Και εγω ετσι πιστευω.

Τα παρατάω δε μπορώ άλλο..

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Έχει συμβεί σε φίλο μου. Πειράξανε δική του γκόμενα βέβαια και τον κρατάγαμε 4 άτομα.

Αλλά ρε φίλε αν δεν τον έχεις δεί δε μπορείς να μυρίσεις τα νύχια σου. Εμένα αν μου συνέβαινε θα του έλεγα "και εσύ αν έβλεπες μία δε θα πήγαινες?"

Η ζωή είναι για τους τολμηρούς. Αλλά ξαναλέω ο κάθε ένας λειτουργεί με τον τρόπο του. Εγώ σου είπα τον δικό μου.

Αλήθεια δε μου είπες.. Πόσο χρονών είσαι? Έπεσα μέσα? ή μικρός ή αρκετά μεγάλος.
ο μπολντης σωματικα δεν ξερω ποσο ειναι αλλα νοητικα ειναι 12 με προβλημα κιολας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Καλα με κοροιδευεις τωρα? τοση ωρα σου λεω αυτα που σου έχουν τυχει κιολας και μου λες για τολμη? ετσι θα του ελεγες?  μαλιστα και αμα σου απαντουσε φυγε απο εδω μην σε αρπάξω και εχεις προβλημα τι θα ελεγες?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Αν ήθελα να στο παίξω μάγκας, θα τελείωνα τα γραφόμενά μου με του στύλ, γάμησα καλά, και έκανε αεροπλανικά κλπ κλπ.

Εγώ σου περιέγραψα ένα γαμήσι με ξενέρωτη, και μια ήττα μου σε ένα μαγαζί.

Δε νομίζω να στο έπαιξα γαμιάς του κολωνακίου. Τώρα αν εσύ θες να πηγαίνεις κόντρα σε ότι σου λένε δε θα διαφωνίσω.

Αλλά από γραμματική αν το δούμε του τι σημαίνει η έννοια απαισιόδοξος, είναι αυτό που είπες " ότι πιο πιθανό θεωρείς να φας ήττα".

Τέλος πάντων σταματάω την κουβέντα γιατί όπως σου είπα τα πήρες στραβά. Φιλικά ήθελα να σου μιλήσω και φαίνεται μου γύρισε μπούμερανγκ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Καλα με κοροιδευεις τωρα? τοση ωρα σου λεω αυτα που σου έχουν τυχει κιολας και μου λες για τολμη? ετσι θα του ελεγες?  μαλιστα και αμα σου απαντουσε φυγε απο εδω μην σε αρπάξω και εχεις προβλημα τι θα ελεγες?
ε σταματα και εσυ ρε παιδακι μου ...εχει ζεστη ακομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom