Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Θα διαφωνήσω τύπε. Άλλος πάει καρφωτός, άλλος πρώτα παίζει και μετά πάει, άλλος πάει μαζεμένος, άλλος δεν πάει καθόλου. Όπως του βγαίνει του καθενός. Αν προσποιηθείς κάτι άλλο από αυτό που είσαι είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις σε αποτυχία.

Σε αυτό δε θα διαφωνίσω. Αν δε φαίνεται ότι νιώθεις ότι κάνεις θα φανεί γελοίο.

Γιαυτό λέω ναυιοθετήσει αυτή τη νοοτροπία.. :boobies:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι ανασφάλεια να σκεφτεις απο πριν αρνητικά σενάρια η πραγματικοτητα ειναι. Ισα ισα αμα τα σκεφτεις απο πριν και προετοιμαστεις ως εναν βαθμο θα μπορέσεις να χειριστεις την κατάσταση καλυτερα. Το κακο τέλος ειναι πιο συνηθισμένο απο το καλο τέλος και πρεπει πάντα να το προβλέπεις απο πριν για να προστατεύεσαι.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δεν ειναι ανασφάλεια να σκεφτεις απο πριν αρνητικά σενάρια η πραγματικοτητα ειναι. Ισα ισα αμα τα σκεφτεις απο πριν και προετοιμαστεις ως εναν βαθμο θα μπορέσεις να χειριστεις την κατάσταση καλυτερα. Το κακο τέλος ειναι πιο συνηθισμένο απο το καλο τέλος και πρεπει πάντα να το προβλέπεις απο πριν για να προστατεύεσαι.
Έτσι ακριβώς.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σιγα μην ειναι και παρτιδα σκακι να την πεσεις σε μια γυναικα....ελεος ρε ακους το αγαμητο????

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τότε μια και συμφωνείτε και οι δύο θα το ονομάσω απαισιοδοξία. Το να σκέφτεσαι ότι πιο πιθανό είναι να φας ήττα. Άλλοι σκέφτονται ότι δεν παίζει να μου πεί όχι.

και πολλές φορές αυτό δεν είναι στη φαντασία τους. Απλά συμβαίνει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μα τι λεει ο τυπος ρε piderof? θα παιξω τολμηρα χωρις να έχω ενα Α σχέδιο στο μυαλο μου????  :2funny: :2funny:

Έχεις ετοιμασει το σχέδιο τι θα πεις (στο περιπου και πως θα κινηθεις) κυριως πως θα κινηθεις και έρχονται και τα άλλα και η τολμηρη κινηση ειναι το τελευταιο που κάνεις. Η παραλογη τολμη θα σε βάλει σε μπελαδες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τότε μια και συμφωνείτε και οι δύο θα το ονομάσω απαισιοδοξία. Το να σκέφτεσαι ότι πιο πιθανό είναι να φας ήττα. Άλλοι σκέφτονται ότι δεν παίζει να μου πεί όχι.

και πολλές φορές αυτό δεν είναι στη φαντασία τους. Απλά συμβαίνει.

ΠΟοιοι σκέφτονται έτσι? Οι μυθομανεις? αν ειναι δυνατον φυσικα και υπάρχει περισσοτερη πιθανοτητα να φάς ηττα επειδη ετσι ειναι το συστημα οχι επειδη φταις εσυ.

Πεφτεις σε ενα καρο αντιφασεις πριν μας ειπες να μην πας με στυλ μαμαω και δερνω και τωρα μας λες οτι σκεφτεσαι οτι δεν παιζει να σου πει οχι σιγα ποιος εισαι πια ρε τυπε ο καζανοβας?  :grin:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μα τι λεει ο τυπος ρε piderof? θα παιξω τολμηρα χωρις να έχω ενα Α σχέδιο στο μυαλο μου????  :2funny: :2funny:

Έχεις ετοιμασει το σχέδιο τι θα πεις (στο περιπου και πως θα κινηθεις) κυριως πως θα κινηθεις και έρχονται και τα άλλα και η τολμηρη κινηση ειναι το τελευταιο που κάνεις. Η παραλογη τολμη θα σε βάλει σε μπελαδες.

Μη σου φαίνεται τρελλό. Ο κάθε ένας κάνει ότι μέχρι στιγμής του βγαίνει και πάει καλά.. Δε θα το πρότεινα αν δεν σταύρωνα γυναίκα.

Για να το λέω προφανώς εμένα μου πηγαίνει μια χαρά.

Δε μπορώ να σκεφτώ ότι θα κάνω από πριν ανάλυση του τι θα της πώ..

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Για γκόμενες μιλάς ή για λευκούς καρχαρίες?  :think: :think: :think:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ΠΟοιοι σκέφτονται έτσι? Οι μυθομανεις? αν ειναι δυνατον φυσικα και υπάρχει περισσοτερη πιθανοτητα να φάς ηττα επειδη ετσι ειναι το συστημα οχι επειδη φταις εσυ.

Πεφτεις σε ενα καρο αντιφασεις πριν μας ειπες να μην πας με στυλ μαμαω και δερνω και τωρα μας λες οτι σκεφτεσαι οτι δεν παιζει να σου πει οχι σιγα ποιος εισαι πια ρε τυπε ο καζανοβας?  :grin:

Διάβασε προσεχτικά τι έγραψα. Είπα ΑΛΛΟΙ σκέφτονται... όχι εγώ.

Εγώ σου είπα να είσαι θετικός.. όχι γαμάω και δέρνω ..

Μάλλον δε με καταλαβαίνεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μη σου φαίνεται τρελλό. Ο κάθε ένας κάνει ότι μέχρι στιγμής του βγαίνει και πάει καλά.. Δε θα το πρότεινα αν δεν σταύρωνα γυναίκα.

Για να το λέω προφανώς εμένα μου πηγαίνει μια χαρά.

Δε μπορώ να σκεφτώ ότι θα κάνω από πριν ανάλυση του τι θα της πώ..

Ωραια εμενα μου βγαινει ετσι να παιζω μπάλα τι με κράζεις τοτε?  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom