Νέα

Εάν σού 'λεγαν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα presto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Kαι ποιός σου είπε ότι οι γκόμενές μας δε λυσσάνε να μάθουν με ποιές έχουμε πάει στο παρελθόν;

Υποτίθεται ότι αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει "για να προχωρήσει η σχέση"  :jerking:

Ο πραγματικός λόγος είναι μόνο η ζήλεια και η ανασφάλεια της εκάστοτε...

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ανασφάλεια θα έχει αν της δείχνεις ότι δεν της έχεις εμπιστοσύνη ή αν δει ότι ψάχνεις αφορμή για χωρισμό.Τότε θα το ψάξει πιο πολύ το πράγμα..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Προφανώς για σένα κάθε τυχούσα έχει απόλυτα δικαιολογημένα κίνητρα πίσω από τη μαλακία που τη δέρνει.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Προφανώς δεν είμαι ένας μισογύνης που την βρίσκω μόνο με το χέρι μου.Προσπαθώ να καταλάβω το γυναικείο φύλο,όσο έχω φυσικά τη δυνατότητα να κάνω κάτι τέτοιο όπως προσπαθεί να με καταλάβει και εκείνη.Εσύ κάτσε μια ζωή να καταριέσαι τις ελεεινίδες.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Όσο και να προσπαθήσω το ρεκόρ σου στην μαλακία δεν το καταρρίπτω με τίποτα.Να τραβήξεις και καμιά μαλακία καμιά φορά με το αριστερό σου χέρι για να περηφανευτείς στα κολλητάρια σου ότι γάμησες παρθένα οκ?Τι με νοιάζει εμένα τι λέει η άλλη μαλακισμένη στο cosmoforum που εσύ ο τρισμέγιστος μαλάκας παρακολουθείς ανελλιπώς?Λες να μην το ξέρω ότι υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις?Ή νομίζεις πως μόνο οι ελληνίδες τα κοιτούν αυτά?Συνέχισε τις προσπάθειες σου να μου την μπαίνεις και όλες οι απαντήσεις μου σε σένα τέτοιο ύφος θα έχουν.
warnwarn.gif
 δεν[/URL] βριζουμε αλλα μελη..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τελικά δεν το γλίτωσα το warn..Θα μπορούσατε τουλάχιστον να πείτε στον αγαπητό συνάδελφο Todok να μην συνεχιστούν οι προκλήσεις από μέρους του?Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά απο αυτόν ξεκίνησε η όλη αντιπαράθεση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Τελικά δεν το γλίτωσα το warn..Θα μπορούσατε τουλάχιστον να πείτε στον αγαπητό συνάδελφο Todok να μην συνεχιστούν οι προκλήσεις από μέρους του?Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά απο αυτόν ξεκίνησε η όλη αντιπαράθεση.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
φιλε paparov, αλλο πραγμα η αντιπαραθεση κι αλλο οι υβριστικοι χαρακτηρισμοι..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Giorgospapa συγνώμη έχεις δίκιο όσον αφορά στην διαφορά των δύο αυτών λέξεων.Υπόσχομαι να μην ακουστούν τέτοιοι χαρακτηρισμοί από μέρους μου.Και επίσης θενξ για την έμμεση συμπαράσταση με το επιχείρημα περί μελέτης ;).Έσκασα στα γέλια μόλις είδα το λινκ που έδωσες!Anyway και πάλι σόρρυ.Όχι στον Todok αλλά στα υπόλοιπα μέλη.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτός που θέλει να το παίξει "μη μισογύνης" δε γυρνάει σε σπιτάκια και μασατζίδικα, αλλά επιδιώκει ισότιμη σχέση με ότι αυτό συνεπάγεται  :dancing:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Καλύτερα να γυρνάει κάποιος σε μασατζίδικα και κόκκινα σπιτάκια από το να απασχολεί μόνο το χέρι του όταν τραβάει και όταν βάζει την Nivea μετά για τους κάλους.Αν και το σχόλιο σου δεν απευθυνόταν σε μένα( ;)) πήρα το θάρρος να απαντήσω.Από την άλλη απο που και ως που ο ορισμός του μισογύνη προσωποποιημένος ξέρει τι είναι το αντίθετο του μισογυνισμού?Δείξε οίκτο Todok.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και γιατί να μην απευθύνεται και σε σένα; Βέβαια δεν δείχνεις ικανός να απαντήσεις.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Σε προηγούμενες απαντήσεις δεν μου είπες γιατί έκανες την πάπια όμως.Εσύ μάλλον είσαι ο μόνος ανίκανος για απαντήσεις.Λέω ότι δεν απευθύνεται σε μένα γιατί στο σάιτ δεν έχω κάνει δημοσιεύσεις που αφορούν μπουρδέλα αφού δεν πάω παρά μόνο σπάνια με κανά μπακούρι φιλαράκι.Για αυτό υπέθεσα ότι θα μιλάς για κάποιον άλλο.Τώρα παριστάνεις τον μαλάκα ή είναι η ιδέα μου?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δεν έχω να σου απαντήσω σε τίποτα γιατί από τα μηνύματά σου απουσιάζει οποιαδήποτε ένδειξη στοιχειώδους ευφυίας. Αν θες να μιλήσεις για μαλακία και τη νιβέα που γνωρίζεις καλά, καλύτερα να απευθυνθείς στους ομοίους σου που σίγουρα θα έχετε τα ίδια χόμπυ.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Δυστυχώς κακομοίρη δεν είμαι ο μόνος.Όλοι χαμπάρι σε πήραν.Θες να παραθέσω και άλλα ποστς μήπως?Άντε εγώ την κάνω τώρα αφήνω εσένα τον έξυπνο να επιχειρηματολογήσεις.Και όπως είπαμε ε?Και με το αριστερό ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Kαλά, πήγαινε τώρα να αναλύσεις με τους φίλους σου τα οφέλη της νιβεα.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα....Γεια σου donkey και bb!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μάγκες δεν πάμε όλοι μαζί σε κάνα κωλάδικο μπας και ξεκαβλώσετε και οι δύο :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom