Νέα

Εάν σού 'λεγαν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα presto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Όταν λες συμπεριφορά που αποπνέει θηλυκότητα πρέπει να το κάνεις λίγο πιο σαφές.Για σένα θηλυκότητα μπορεί να έχει η γκόμενα που της λες φέρε τις παντόφλες μου μωρή και τρέχει να στις φέρει.Για μένα μπορεί να είναι η γκόμενα που μου πάει συνεχώς κόντρα και με φέρνει στα όρια μου και στο τέλος θα φάει ένα άγριο γαμήσι.Ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά άρα ότι δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια δεν πρέπει να το λες για κακό.Babacha όχι την μπόχλα την Theron ρε φίλε :2funny: :2funny:.Καλά έκανες και της έριξες χυλόπιτα.Ούτε να μου τον δει  η πατσαβούρα.Μία δεν πιάνει μπροστά στις τιμημένες ελληνίδες :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά είστε άπαιχτοι και φουλ ανασφαλείς. Δλδ τί διαφορά έχει ο επώνυμος από τον ανώνυμο?  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Σ αυτή την ηλίθια χώρα που κυβερνιέται από πουθενάδες, διασκεδάζεται από τιποτάδες και που αναζητάται η καταξίωση στο 15λεπτο ξεκατίνιασμα του ΣΤΑΡ η βλακεία ακολουθεί πιστά τους όρους επώνυμος και ανώνυμος. Εεεεεεε ρε γκιαούρια....... Ακόμα και οι Αμερικάνοι που χλευάζετε για την αποχαύνωσή τους το λένε CELEBRITY, δηλαδή διασημότητα και όχι επωνυμία. Ολοι εχουμε επώνυμο απλά κάποιοι το έχουν κάνει διάσημο, είτε με το ταλέντο τους, είτε το μουνί τους, είτε τη λαμογιά τους.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
σαν την αλεξανδρατου το καραμπαζο που το παιζει ομορφη
Να χαρώ τον φίλο μου που δεν γαμάει Αλεξανδράτου γιατί τη θεωρεί "καραμπαζο που το παιζει ομορφη". Ελπίζω μόνο όταν γαμάς, να γαμάς πραγματικά και όχι virtual σαν το άλλο το σούργελο τον πως-τον-λένε που βγαίνει στα κανάλια και λέει πως έχει πάει με 2 χιλιάδες 3κόσιες τόσες γυναίκες...!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και γω έχω πάει...... με 2 χιλιάδες τόσες.... εκδρομή στο Πανεπιστήμιο  :dancing: :dancing: :dancing:

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
Μη γίνεστε κομπλεξικοί. Προφανώς για να είναι μαζί σας καλύπτεται. Δε χρειάζεται να δημιουργείτε τέτοιου είδους ανασφάλειες στον εαυτό σας. :uglystupid:
Φιλικά.
Τσσσσ...ολοι το παιζουν υπερανω και ακομπλεξαριστοι μονο στα λογια φιλε.Στην πραγματικοτητα ομως ομως κανενας ωριμος ανδρας δεν επιλεγει να περασει την υπολοιπη του ζωη με γυναικα που να εχει τετοιες εμπειριες.

Άμα μία γκόμενα έχει γαμηθεί, είναι πλέον μόνο για γαμήσι. Αν επιπλέον έχει κυνηγήσει επώνυμους και μαύρους, τότε είναι για παρτούζες.
Συμφωνω

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τσσσσ...ολοι το παιζουν υπερανω και ακομπλεξαριστοι μονο στα λογια φιλε.Στην πραγματικοτητα ομως ομως κανενας ωριμος ανδρας δεν επιλεγει να περασει την υπολοιπη του ζωη με γυναικα που να εχει τετοιες εμπειριες.
Συμφωνω

Υπάρχει μία λεπτομέρεια που δεν πρόσεξες. Δεν είμαι άντρας. Αυτό σημαίνει ότι απάντησα από τη γυναικεία οπτική πλευρά, αν και εξέφρασα προσωπική άποψη.
Συνεπώς οι χαρακτηρισμοί "υπεράνω" και "ακομπλεξάριστος" είναι άτοποι.

Επισκέπτης

Σιγα ρε φιλεεε.Σιγααα.Αμα αγαπας μια γυναικα καθεσαι και ψαχνεις με πιους εχει γαμηθει πιο πρωτα?

Επισκέπτης
Γιατί ασπρούλη νομίζεις ότι θα μάθει ποτέ την αλήθεια; :idiot: :idiot: :idiot:

Οχι βεβαια αν δεν θελει η γκομενα...αλλα τι ειναι αυτη η σεμνοτυφια και ο συντηρητισμος που εχουν μερικοι!Αμα την αγαπας και το εκτιμαει και ιεροδουλη να ειναι πιο το προβλημα....τι ειναι τα κοληματα σας!

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
Υπάρχει μία λεπτομέρεια που δεν πρόσεξες. Δεν είμαι άντρας. Αυτό σημαίνει ότι απάντησα από τη γυναικεία οπτική πλευρά, αν και εξέφρασα προσωπική άποψη.
Συνεπώς οι χαρακτηρισμοί "υπεράνω" και "ακομπλεξάριστος" είναι άτοποι.
Sorry δεν το παρατηρησα οτι εισαι θυληκο επομενως ειναι ασκοπη η απαντηση μου σε σενα.Επρεπε να παει στον Whitey η απαντηση που θα αγαπουσε και ιεροδουλο.Whitey εισαι μηπως 20 χρονων μονο η μηπως οι καλυτερες κοπελες που σου ετυχε να γνωρισεις ειναι αυτου του επιπεδου?

Σιγα ρε φιλεεε.Σιγααα.Αμα αγαπας μια γυναικα καθεσαι και ψαχνεις με πιους εχει γαμηθει πιο πρωτα?

Δεν το ψαχνω και το σωστο αυτο ειναι.Ουτε οτι προκειται ποτε να μαθω.Σημασια εχει το πως φερεται σε σενα και αν εισαι εσυ καλα μαζι της.Εγω εγραψα βασιζομενος στο γεγονος που απο μονη της αναφερει τις προηγουμενες εμπειριες της.

Επισκέπτης
Sorry δεν το παρατηρησα οτι εισαι θυληκο επομενως ειναι ασκοπη η απαντηση μου σε σενα.Επρεπε να παει στον Whitey η απαντηση που θα αγαπουσε και ιεροδουλο.Whitey εισαι μηπως 20 χρονων μονο η μηπως οι καλυτερες κοπελες που σου ετυχε να γνωρισεις ειναι αυτου του επιπεδου?

Τι ενοεις με τη φραση "αυτου του επιπεδου"?Οι πραγματικες πουτανες εξω απο τα μπουρδελα ειναι.Μια χαρα επιπεδο εχουν αρκετες απο αυτες.Αν θεωρεις επιπεδο τις γκομενες εξω που ξερουν μονο να πανε στα σκυλλαδικα και να ψωνιζουν απο το χοντο με τα λεφτα του κακομοιρη που σερνουν τοτε τι να σου πω.

proktolatris

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Γειά σας ρε πΑαιδιά. Το διάβασα το θέμα και θέλω να πω ότι έτσι όπως είναι αυτήν την εποχή τα πράγματα και οι καταστάσεις ποτέ δεν ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος στην ζωή του  που και πότε.( Πεσ ότι τον ρωτάς , θα σου πεί την αλήθεια?Και ιδικά οι γυναίκες.)Το θέμα είναι πως σου συμπεριφέρεται και τιθ αισθάνεται για εσένα. Μην το ψάχνεις και πολύ γιατι θα βρεθείσ με την απορεία: "Ηθελά στα αλήθεια να τα μάθω όλα αυτά;"

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
  Γειά σας ρε πΑαιδιά. Το διάβασα το θέμα και θέλω να πω ότι έτσι όπως είναι αυτήν την εποχή τα πράγματα και οι καταστάσεις ποτέ δεν ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος στην ζωή του   που και πότε.( Πεσ ότι τον ρωτάς , θα σου πεί την αλήθεια?Και ιδικά οι γυναίκες.)Το θέμα είναι πως σου συμπεριφέρεται και τιθ αισθάνεται για εσένα. Μην το ψάχνεις και πολύ γιατι θα βρεθείσ με την απορεία: "Ηθελά στα αλήθεια να τα μάθω όλα αυτά;"

Πολύ σωστά. Άσε που να σου πω και κάτι; Έχει πολύ σημασία να ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος στη ζωή του για να κρίνεις αν θες να είσαι μαζί του; Εντελώς παράλογο το βρίσκω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δηλαδή ρε ΚωλοΜάστορα εάν η γυναίκα σου γαμιέται με τον κολλητό σου, η ιερόδουλη έχει χαμηλόν επίπεδον; Γιατί επίσης ρε ΚωλοΜαστορα δεν απαντάς σε θηλυκό; Οι ζιγκολό δεν είναι οι αρσενικές ιερόδουλες, ή νομίζεις ότι στον κόσμο που ζεις μόνο οι άντρες πληρώνουν για σεχ;

Επισκέπτης
Δηλαδή ρε ΚωλοΜάστορα εάν η γυναίκα σου γαμιέται με τον κολλητό σου, η ιερόδουλη έχει χαμηλόν επίπεδον; Γιατί επίσης ρε ΚωλοΜαστορα δεν απαντάς σε θηλυκό; Οι ζιγκολό δεν είναι οι αρσενικές ιερόδουλες, ή νομίζεις ότι στον κόσμο που ζεις μόνο οι άντρες πληρώνουν για σεχ;

πεστα φιλε.Μερικοι εδω νομιζουν οτι οι Ελεινιδες που μονο στα χοντο ξερουν να ψωνιζουν και να τα σπανε μετα στα σκυλλαδικα οτι ειναι επιπεδου.
Οι ιεροδουλες φιλε που υποτιμας και αποκαλεις "τετοιου επιπεδου" ειναι πολυ πιο αξιες απο τις δικες μας και οχι μονο στο γαμησι που αυτο εννοειτε εξαλλου.
Οι Ελεινιδες ειναι ανωριμες,νευροσπαστες,δεν ξερουν τι θελουν και δεν βλεπβωνται παρα μονο με μια ακριβη επισκεψη στα χοντο και το παιζουν και ντιβες αρκετες απο αυτες ενω ειναι σαβουρες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πεστα φιλε.Μερικοι εδω νομιζουν οτι οι Ελεινιδες που μονο στα χοντο ξερουν να ψωνιζουν και να τα σπανε μετα στα σκυλλαδικα οτι ειναι επιπεδου.
Οι ιεροδουλες φιλε που υποτιμας και αποκαλεις "τετοιου επιπεδου" ειναι πολυ πιο αξιες απο τις δικες μας και οχι μονο στο γαμησι που αυτο εννοειτε εξαλλου.
Οι Ελεινιδες ειναι ανωριμες,νευροσπαστες,δεν ξερουν τι θελουν και δεν βλεπβωνται παρα μονο με μια ακριβη επισκεψη στα χοντο και το παιζουν και ντιβες αρκετες απο αυτες ενω ειναι σαβουρες.
Ουδεμία διαφωνία έχω αγαπητέ. Το μόνο που είχε να πει πρώην γκόμενά μου ελλεινίδα όταν έμαθε ότι είχα μπλέξει πολύ μετά το χωρισμό με στριπτηζού ρωσσίδα είναι ότι είμαι απαράδεκτος που έμπλεξα με μια πουτάνα. Βέβαια αυτή δεν ήταν απαράδεκτη που με εκβίαζε με το κλασσικό ή γάμο, ή χωρίζουμε. Ε χωρίσαμε σαββούρα και έμπλεξα με μια που τουλάχιστον δεν έκρυβε τι είναι .........Αει χτιστίρ......

Επισκέπτης
Ουδεμία διαφωνία έχω αγαπητέ. Το μόνο που είχε να πει πρώην γκόμενά μου ελλεινίδα όταν έμαθε ότι είχα μπλέξει πολύ μετά το χωρισμό με στριπτηζού ρωσσίδα είναι ότι είμαι απαράδεκτος που έμπλεξα με μια πουτάνα. Βέβαια αυτή δεν ήταν απαράδεκτη που με εκβίαζε με το κλασσικό ή γάμο, ή χωρίζουμε. Ε χωρίσαμε σαββούρα και έμπλεξα με μια που τουλάχιστον δεν έκρυβε τι είναι .........Αει χτιστίρ......

Ασε ρε φιλε ετσι τις βαφτιζουν οι Ελεινιδες γιατι λυσανε απο το κακο τους που ειναι τοσο σαβουρες και υποκαταστατα του πραγματικου μουνιου!Αυτες τις καραμελες πιπιλανε τωρα οι μπαζολες Ελεινιδες που λυσανε επειδη βλεπουν οτι οι πραγματικες γυναικες παιρνουν τους αντρες τους και λενε σχολια του στυλ "Κρυοκολες οι ξενες,"Πουτανες οι ξενες","Θα σου φορεσουν το κερατο ετσι και τις παντρευτεις" (ενω εσυ ρε καργια δεν 8α το μου το φορεσεις ε?)
Μακρια απο Ελεινιδες παιδια μια φιλικη συμβουλη.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Με την ίδια λογική ρε παιδιά γιατί να μην ψάξουν και οι γκόμενες μας να δουν με ποιες έχουμε 
πάει στο παρελθόν και μετά να μας χωρίσουν?Τι μαλακίες είναι αυτές?Άμα έχει ξεπαρθενιαστεί με άλλον θα ψάξω ποιος το έκανε να τον βαρέσω ή θα την χωρίσω?Αυτή τη νοοτροπία ούτε στα Ζωνιανά δεν την έχουν(που λέει ο λόγος).Οτι είναι ελαφρώς πιο μαλακισμένες οι ελληνίδες από άλλες εθνικότητες δεν το αμφισβητεί κανείς αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Kαι ποιός σου είπε ότι οι γκόμενές μας δε λυσσάνε να μάθουν με ποιές έχουμε πάει στο παρελθόν; Υποτίθεται ότι αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει "για να προχωρήσει η σχέση"  :jerking:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Τι να σου πω εμένα δεν μου έτυχε ποτέ.Ίσως γιατί δεν ήμουν ποτέ υπερβολικά πιεστικός ή δεν της έπρηζα το μουνί.Τώρα αν κάποιος κάνει κάτι από τα παραπάνω φυσικό είναι να τον πληρώσει η γκόμενα με το ίδιο νόμισμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom