Νέα

Εάν σού 'λεγαν...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα presto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830
Ενας επωνυμος θα ασχολουνταν περισσοτερο με τον εαυτο του και την προβολη του παρα με την γκομενα που θα επεφτε σε 2η μοιρα.Συνηθως αυτοι ειναι πολυασχολοι.
Εγω ρωτω πως θα σου φαινοταν αν η συντροφος σας τα ειχε με μαυρο(Που πιθανον να ειχε διαστασεις Lex Steele) ή καποιον αλλοδαπο γενικοτερα?

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ενας επωνυμος θα ασχολουνταν περισσοτερο με τον εαυτο του και την προβολη του παρα με την γκομενα που θα επεφτε σε 2η μοιρα.Συνηθως αυτοι ειναι πολυασχολοι.
Εγω ρωτω πως θα σου φαινοταν αν η συντροφος σας τα ειχε με μαυρο(Που πιθανον να ειχε διαστασεις Lex Steele) ή καποιον αλλοδαπο γενικοτερα?

Μη γίνεστε κομπλεξικοί. Προφανώς για να είναι μαζί σας καλύπτεται. Δε χρειάζεται να δημιουργείτε τέτοιου είδους ανασφάλειες στον εαυτό σας. :uglystupid:
Φιλικά.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Μη γίνεστε κομπλεξικοί. Προφανώς για να είναι μαζί σας καλύπτεται. Δε χρειάζεται να δημιουργείτε τέτοιου είδους ανασφάλειες στον εαυτό σας. :uglystupid:
Φιλικά.

σωστος ο μαγγας

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
απλα θα ηταν πολυ φτηνη γκομενα να μπλεξει με αυτουs τουs γκεουλεs,κατι σαν την αλεξανδρατου το καραμπαζο που το παιζει ομορφη,γενικα αυτα τα κανουν οι ελληνιδεs που για μενα ειναι τελειωμενη ιστορια.

Nαι ειναι πολυ μπαζο η Αλεξανδρατου τι να σου πω.
Αν σου κατσει μη τη γαμησεις.
Αλλο μπαζο, αλλο ηλιθια και αλλο πουτανα. Μη μπερδευεσαι.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν την ακούσεις να μιλάει μάλλον θα συμφωνήσεις με τον χαρακτηρισμό.

Επισκέπτης
Αν την ακούσεις να μιλάει μάλλον θα συμφωνήσεις με τον χαρακτηρισμό.

Μωρε καλη να ειναι η γκομενα και οσες μαλακιες και να πεταξει συγχωριουνται!Απο το να εχεις καμια κοντοχοντρη Ελεινιδα να σε πρηζει.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Άμα μία γκόμενα έχει γαμηθεί, είναι πλέον μόνο για γαμήσι. Αν επιπλέον έχει κυνηγήσει επώνυμους και μαύρους, τότε είναι για παρτούζες.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μωρε καλη να ειναι η γκομενα και οσες μαλακιες και να πεταξει συγχωριουνται!Απο το να εχεις καμια κοντοχοντρη Ελεινιδα να σε πρηζει.

Γιατί η φίλη τζούλια δεν είναι ελληνίδα;  :idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Γιατί η φίλη τζούλια δεν είναι ελληνίδα;  :idiot: :idiot:

Ειναι απο τις λιγες εξαιρεσεις που ειναι ωραια Ελληνιδα.Οι περισσοτερες ειναι μπαζολες και δεν πιανουν μια μπροστα στα μωρα του εξωτερικου.πχ Ανατ μπλοκ και Σκανδιναβικες χωρες.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ειναι απο τις λιγες εξαιρεσεις που ειναι ωραια Ελληνιδα.Οι περισσοτερες ειναι μπαζολες και δεν πιανουν μια μπροστα στα μωρα του εξωτερικου.πχ Ανατ μπλοκ και Σκανδιναβικες χωρες.

Πάσο

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ας τη καρφωνα εγω και στα παπαρια με ποιον ειχε παει πριν.δε θα τη παντρευομουν κιολας. :dancing:

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Παίδες έλεος μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Το γεγονός ότι η Αλεξανδράτου είναι σκρόφα δεν σημαίνει ότι είναι και μπάζο.Δηλαδή στο τέλος μερικοί θα μας πείτε ότι έπρεπε να σας πληρώσει για να την γαμήσετε.

OP
OP
P

presto

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το δικό μου ερώτημα πάντως, δεν ήταν με πόσους έχει πάει με ποιους και γιατί. Αλλά γιατί ενω έχει εμφανίσει από την αρχή "λίστα προηγούμενων σχέσεων", "κάλυψε" ειδικά αυτήν.

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπαζο δεν ειναι. Ηλιθια ειναι.

Ρέστα ρε μεγάλε! Κοντεύουμε να ξεχάσουμε τον ορισμό κάποιων βασικών λέξεων. Βγαίνει ο καθένας και εκφράζει τα ψυχολογικά του πετώντας μια κουβέντα χωρίς να την καλοσκεφτεί!

babacha

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες έλεος μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Το γεγονός ότι η Αλεξανδράτου είναι σκρόφα δεν σημαίνει ότι είναι και μπάζο.Δηλαδή στο τέλος μερικοί θα μας πείτε ότι έπρεπε να σας πληρώσει για να την γαμήσετε.

Μα τι μου λες τώρα!? Είμαι ζιγκολό εδώ και χρονια. Τις προάλλες μου είπε ο αντζέντης μου ότι η Sarliz Theron δίνει 5000$ για να πηδηχτεί μαζί μου και μόλις τον άκουσα του είπα sorry, αλλα έχω και κάποια standards.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μα τι μου λες τώρα!? Είμαι ζιγκολό εδώ και χρονια. Τις προάλλες μου είπε ο αντζέντης μου ότι η Sarliz Theron δίνει 5000$ για να πηδηχτεί μαζί μου και μόλις τον άκουσα του είπα sorry, αλλα έχω και κάποια standards.
μπορείς να την στείλεις σε μένα άμα θέλεις και χωρίς λεφτά το κάνω :cheesy:  :cheesy: :grin:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όλοι εσείς που κάνετε τον έξυπνο ότι δεν τρέχει τίποτα αν μία γκόμενα έχει συμπεριφορά που δεν αποπνέει θηλυκότητα μπορεί κάλιστα να καθήσετε να πηδήξετε κάποια μέσα σε κανένα παρακμιακό της λιοσίων μαζί με αλλοδαπούς και να πείτε δεν τρέχει τίποτα. Προφανώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το δικό μου ερώτημα πάντως, δεν ήταν με πόσους έχει πάει με ποιους και γιατί. Αλλά γιατί ενω έχει εμφανίσει από την αρχή "λίστα προηγούμενων σχέσεων", "κάλυψε" ειδικά αυτήν.

Για πολλούς λόγους. Μπορεί η συγκεκριμένη σχέση να μην έχει τελειώσει για εκείνην και να ελπίζει ότι θα ξαναρχίσει. Μπορεί να περιμένει ότι θα την πεις πουτάνα που κυνηγάει επώνυμους. Μπορεί να τον βλέπει σαν τον έρωτα της ζωής της κι εσένα σαν γκόμενο της στιγμής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom