Νέα

ΔΥΣΗ & ΙΣΛΑΜ: Ο νέος Ιερός Πόλεμος.. Ανίερη βαρβαρότητα εκατέρωθεν;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Oι αριστεροι και ''δεξιοι'' θιασωτες του πολυπολιτισμου
δειχνουν καθημερινα το προσωπο τους
Εποικισμος της Ευρωπης με καθε μεσο και καθε κοστος
Συνεχως Ευρωπαιοι νεκροι απο μουσουλμανους και ηθικοι
αυτουργοι αυτοι που επιβαλλουν την πολυπολιτισμικοτητα
Το θρασος τους χυδαιο, βλεπε Runar

Μια Λύση

maxresdefault.jpg

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εντάξει καταλάβαμε .. οι αμερικάνοι έχουν τον Τράμπ και εμείς στο μπου.κομ έχουμε εσένα τον Τρόμπ...
Πω,πω χιούμορ ο κεράτας !! Απ'το Μιλόσεβιτς θα το έχει υιοθετήσει !

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πούτσο δε θα σου έριχνα ποτέ,αξία θα σου έδινα αλλά θα μου τον έπαιρνες μια πίπα και μετά θα σε πλάκωνα στις σφαλιάρες όπως σου αξίζει !

Παραδέχομαι ότι διάβαζα τις 50 αποχρώσεις του γκρι σκεφτόμενος ότι εσείς είσασταν ο Γρκέι και 'γω η αναστέζια! Θα με σπάγατε στο ξύλο και θα μου στερούσατε την απόλαυση του μαροκινού κορμιού σας ώστε να σας θέλω παραπάνω! Έχω ένα ρόπαλο του μπέηζμπωλ και σκέφτομαι τι θα μου κάνατε με αυτό! .... και λιγώνωωωω...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Oι αριστεροι και ''δεξιοι'' θιασωτες του πολυπολιτισμου
δειχνουν καθημερινα το προσωπο τους
Εποικισμος της Ευρωπης με καθε μεσο και καθε κοστος
Συνεχως Ευρωπαιοι νεκροι απο μουσουλμανους και ηθικοι
αυτουργοι αυτοι που επιβαλλουν την πολυπολιτισμικοτητα
Το θρασος τους χυδαιο, βλεπε Runar

Μια Λύση

maxresdefault.jpg

τα χάπια σου μην ξεχνάς Λούλη !!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εσύ θα μου πεις ρε ψυχοπαθές χιτλερικό υβρίδιο γιατί παίρνει 20 % !! Τα ξέρω πολύ καλύτερα απο'σένα σκουπίδι ! Και δεν είναι Χ.Α. βλάκα. Είναι μετριοπαθείς εθνικιστές που δε δέρνουν και δε μαχαιρώνουν.Καμία σχέση με τη δική σου σκατοψυχία και παλιανθρωπιά. Άντε πάρε τα χάπια σου υπάνθρωπε !

Για πες :coffee:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Παραδέχομαι ότι διάβαζα τις 50 αποχρώσεις του γκρι σκεφτόμενος ότι εσείς είσασταν ο Γρκέι και 'γω η αναστέζια! Θα με σπάγατε στο ξύλο και θα μου στερούσατε την απόλαυση του μαροκινού κορμιού σας ώστε να σας θέλω παραπάνω! Έχω ένα ρόπαλο του μπέηζμπωλ και σκέφτομαι τι θα μου κάνατε με αυτό! .... και λιγώνωωωω...
Θα στο βάζα απ'τον κώλο και θα στο βγαζα απ'τις αμυγδαλές !!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515
το θεμα είναι αν τα χημικα τα εριξε ο ασαντ ή η CIA γιατι πρεπει και οι αμερικανικες πολεμικες βιομηχανιες να ζησουν   :think:

Τα πυρηνικα παντως του Σανταμ δεν βρεθηκαν ποτε  :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εσύ θα μου πεις ρε ψυχοπαθές χιτλερικό υβρίδιο γιατί παίρνει 20 % !! Τα ξέρω πολύ καλύτερα απο'σένα σκουπίδι ! Και δεν είναι Χ.Α. βλάκα. Είναι μετριοπαθείς εθνικιστές που δε δέρνουν και δε μαχαιρώνουν.Καμία σχέση με τη δική σου σκατοψυχία και παλιανθρωπιά. Άντε πάρε τα χάπια σου υπάνθρωπε !

Λεγε μωρη πουσταρα
σε ξαναρωτησα

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Τώρα σοβαρά: Μ' αρέσει που τα κινήματά μας κι εμάς μας γνωρίζουν αυτοί καλύτερα απ' ότι εμείς τους ίδιους τους εαυτούς μας! Το ιρονικό στην όλη υπόθεση είναι ότι μάλλον απλά η καρικατούρα που 'χουμε στο μυαλό μας γι' αυτούς τους ανθρώπους παίζει να είναι ακριβής κιόλας.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τώρα σοβαρά: Μ' αρέσει που τα κινήματά μας κι εμάς μας γνωρίζουν αυτοί καλύτερα απ' ότι εμείς τους ίδιους τους εαυτούς μας! Το ιρονικό στην όλη υπόθεση είναι ότι μάλλον απλά η καρικατούρα που 'χουμε στο μυαλό μας γι' αυτούς τους ανθρώπους παίζει να είναι ακριβής κιόλας.
Εχω ξεφτυλισει τοσο χοντρα tsambo και Mexikanos που δεν ξαναμπηκαν
Ο Runar λιγο κατουρημα στην μουρη ακομα θελει και θα εξαφανιστει
και αυτη
warnwarn.gif
 Δεν[/URL] είσαι εδώ να ξεφτιλίζεις.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
και αυτη

Εγώ άρχισα γλύψιμο και ερωτικές εξωμολογήσεις.... Γιατί βαρέθηκα να επαναλαμβάνομαι!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεν απαντάω στους παραπάνω ψυχοπαθείς ναζιστές και δεν είμαι και υποχρεωμένος, αλλά θα πω κάποια πράγματα επειδή γνωρίζω τα της Σουηδίας.

Έχει δεχθεί τόσους πολλούς μετανάστες και χωρίς όρια με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να μην εντάσσονται και να έχει ανέβει η εγκληματικότητα κατακόρυφα.Οι δε Σουηδοί νιώθουν πλέον να απειλούνται και πολιτισμικά αλλά και φυλετικά να γίνουν μειοψηφία μέσα στη χώρα τους.

Δεύτερον υπάρχει ομοφυλολαγνεία η οποία έχει πανίσχυρα λόμπι, δύναμη στον τύπο και στο κράτος και θέλει να αντιμετωπίζονται ως κάτι ανώτερο από τους υπόλοιπους στο όνομα της διαφορετικότητας.

Και η παραμικρή αντίθετη άποψη σε όλη αυτή την υπερβολή ποινικοποιείται, ακόμα και αν δεν είναι ρατσιστική, και κανιβαλίζεται, σε μια ιδιότυπη δικτατορία της πολιτικής ορθότητας και του πολυπολιτισμού. Τα ίδια και με τις φεμινίστριες που είναι όσο ισχυρή είναι εδώ η εκκλησία και πάνω από το κράτος. Αν πηδήξεις πόρνη σε κλείνουν φυλακή και σε διασύρουν στα ΜΜΕ. Αντίθετα αν είσαι γκεϊ, τρανς ή τραβεστί είναι υποχρεωμένοι να σε προσκυνούν όλοι. Τα βλέπουν αυτά οι Σουηδοί και ακόμα και παλιότεροι μετανάστες και αγανακτούν δικαιολογημένα.

Αντίθετα η Δανία και η Νορβηγία είναι πολύ πιο λογικά και ισορροπημένα κράτη.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μια αντιμετωπιση στους ανατολιτες
Η παραδοσιακη

300trailer2nk11.jpg

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
και αυτη
Χα,χα,χα,χα....εσύ θα εξαφανίσεις εμένα από εδώ  ρε υπάνθρωπε, κατακάθι της κοινωνίας που είμαι 8 χρόνια ?? Πιο πιθανό να πας να αυτοκτονήσεις να ξεβρωμίσει και ο τόπος !! Για πρωινό σ'έχω !!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Χα,χα,χα,χα....εσύ θα εξαφανίσεις εμένα από εδώ  ρε υπάνθρωπε, κατακάθι της κοινωνίας που είμαι 8 χρόνια ?? Πιο πιθανό να πας να αυτοκτονήσεις να ξεβρωμίσει και ο τόπος !! Για πρωινό σ'έχω !!

Και τα αλλα πουστρακια τοσο ειχαν
Πνιγηκαν ομως στο χυσι και στο κατουρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom