Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χαχαχαχαχα...πάει τρελάθηκε τελείως !!σκάσε ισλαμολάγνε... σκάσε γιωτόμπαλο... σκάσε ρίψασπι..
Μεσσηνία. Με τον Πύργο δεν τα πάω πολύ καλά...Runar
απο πυργο η απο μανη?
Μεσσηνία. Με τον Πύργο δεν τα πάω πολύ καλά...
εγω απο μουλατσι η ελληνικο γορτυνιας εχουμε αλλη φοφικο απο εκειΜεσσηνία. Με τον Πύργο δεν τα πάω πολύ καλά...
πρεπει να γινει ενα καινουριο θεμα νομιζω που να αφορα αυτο το θεμα αλλα να μπει κυριακη.Αρχίδια φύλαξες. Αν δεν ήταν η Πελοπόννησος να φτιάξει την Ελλάδα τώρα θα ήσουν Σκοπιανός και θα μίλαγες Μακεδόνικα...
Για ρώτα στο studio εκεί στη Μεσσήνη και θα σου πουν αν είμαι ούφο ή κάτι άλλο ;)Μεσσηνία.
Ποιο όλο το φόρουμ με χλευάζει εμένα ρε παλιοκαραγκιόζη ?? Οι φασίστες και οι ναζιστές με βρίζετε και χαίρομαι γι'αυτό. Θα με προβλημάτιζε αν δε με βρίζατε σκουπίδι, Ελλέεινα !
Αν πάμε στα δικαστηρια για τα 12 μίλια θα χάσουμε σίγουρα γιατί βάσει διεθνών κανόνων είναι στα έξι. Γι'αυτό και δεν τολμάνε οι δικοί μας να πάνε..
Αντίθετα για τα Ίμια θα κερδίζαμε.
Καμια αλλη θρησκεια δεν απαιτει τοση κοσμικη εξουσια οσο το Ισλαμ, δες μονο ποσες χωρες εφαρμοζουν ολοκληρωτικα η μερικα την Σαρια, δεν λεμε μονο για Σ.Αραβια και Ιραν δες τι γινεται στα "φυλοδυτικα εμιρατα του κολπου" στην Ινδονησια ή την Μαλαισια. Εαν το Ισλαμ δεν καταλαβει οτι πρεπει να απεμπολησει πληρως την κοσμικη εξουσια και να το γυρισει στο μεταφυσικο τοτε η ολοκληρωτικη συγκρουση ειναι σχεδον σιγουρη με τον υπολοιπο κοσμο, και επειδη δεν ειμαστε στην εποχη ουτε του Σουλειμαν ουτε του χαλιφατου της Βαγδατης το αποτελεσμα θα ειναι πολυ ασχημο για τους μουσουλμανους.....Ανήκεις σε ένα έθνος μείγμα φυλών-αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό- και στη βάρβαρη ορθόδοξη ψευδο-θρησκεία που ευλογεί όπλα και γενοκτονίες. Είσαι λοιπόν σκουπίδι, ναζί, ηθικά και πνευματικά κατώτατος !!
Χτες δήλωσε το εξής--->Εγινε το χατήρι του φασισταριού του μαροκινού... ο Τράμπ χτύπησε στην Συρία...
θα χοροπηδάει από την χαρά του τώρα από συμπαράσταση στους μελαψούς γαμιάδες του...
Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι η ρητορική περί όμορφων βρεφών! Είναι καθαρά επικοινωνιακό κόλπο για την δικαιολόγηση αδικαιολογήτων στα μάτια της Δυτικής κοινής γνώμης...Εμενα γιατι το χτυπημα στη συρια μου φαινεται τελειως ακυρο και για τα ματια του κοσμου; Μια αεροπορικη βαση στη μεση του πουθενα με αεροπλανα το 1980 και τεσσερις νεκρους. Τριχες δηλαδη.
Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι η ρητορική περί όμορφων βρεφών! Είναι καθαρά επικοινωνιακό κόλπο για την δικαιολόγηση αδικαιολογήτων στα μάτια της Δυτικής κοινής γνώμης...