Νέα

ΔΥΣΗ & ΙΣΛΑΜ: Ο νέος Ιερός Πόλεμος.. Ανίερη βαρβαρότητα εκατέρωθεν;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Runar

απο πυργο η απο μανη?

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Μεσσηνία. Με τον Πύργο δεν τα πάω πολύ καλά...
εγω απο μουλατσι η ελληνικο γορτυνιας      εχουμε αλλη φοφικο απο εκει

παντως να ξερεις οτι οι κατοικοι απο τον ευρο ειναι πιο ντομπροι απο τους μακεδονες και τους επτανησιους  αλλοι αμεα απο εκει

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Αρχίδια φύλαξες. Αν δεν ήταν η Πελοπόννησος να φτιάξει την Ελλάδα τώρα θα ήσουν Σκοπιανός και θα μίλαγες Μακεδόνικα...
πρεπει να γινει ενα καινουριο θεμα νομιζω που να αφορα αυτο το θεμα αλλα να μπει κυριακη.
η ερωτηση να ειναι καπως ετσι

"ειχαν δικιο οι παππουδες μας που ελευθερωσαν τους μακεντονσκι και τωρα μας λενε χαμουτζηδες;"

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ποιο όλο το φόρουμ με χλευάζει εμένα ρε παλιοκαραγκιόζη ?? Οι φασίστες και οι ναζιστές με βρίζετε και χαίρομαι γι'αυτό. Θα με προβλημάτιζε αν δε με βρίζατε σκουπίδι, Ελλέεινα !

Είστε ένας υπέροχος άνθρωπος! Μπράβο σας για όσα λέτε κι τρεις φορές ακόμα παραπάνω μπράβο σας για όλα όσα κάνετε για την καλυτέρευση της ζωής των ανθρώπων της Γης! Είστε ένας τρομερός ιδεολόγος και μέγας προστάτης του δυτικού τρόπου ζωής και νόησης! Σας θαυμάζω με όλο μου το είναι! Τη μαροκινή φάτσα σας τη θέλω σε φωτογραφία για να μπορέσω να κάνω πλαστική ώστε να μοιάζω με τα σίγουρα θεϊκά μαροκινά χαρακτηριστικά σας!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Αν πάμε στα δικαστηρια για τα 12 μίλια θα χάσουμε σίγουρα γιατί βάσει διεθνών κανόνων είναι στα έξι. Γι'αυτό και δεν τολμάνε οι δικοί μας να πάνε..
Αντίθετα για τα Ίμια θα κερδίζαμε.

Λαθος τυπε... :S

Άρθρο 3 Εύρος της χωρικής θάλασσας

Κάθε κράτος έχει το δικαίωμα να καθορίσει το εύρος της χωρικής του θάλασσας. Το εύρος αυτό δεν υπερβαίνει τα δώδεκα ναυτικά μίλια, μετρούμενα από γραμμές βάσεως καθοριζόμενες σύμφωνα με την παρούσα σύμβαση.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τί παίζει με αυτόν τον μαροκινό κίναιδο τον Runar?

Απολαμβάνει κάποια ιδιότυπη ασυλία;

Ρωτάω εσένα που έσβησες κάποια μηνύματα, αλλά ούτε μία προειδοποίηση!

Τίποτα.

Autopilot is on?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ανήκεις σε ένα έθνος μείγμα φυλών-αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό- και στη βάρβαρη ορθόδοξη ψευδο-θρησκεία που ευλογεί όπλα και γενοκτονίες. Είσαι λοιπόν σκουπίδι, ναζί, ηθικά και πνευματικά κατώτατος !!
Καμια αλλη θρησκεια δεν απαιτει τοση κοσμικη εξουσια οσο το Ισλαμ, δες μονο ποσες χωρες εφαρμοζουν ολοκληρωτικα η μερικα την Σαρια, δεν λεμε μονο για Σ.Αραβια και Ιραν δες τι γινεται στα "φυλοδυτικα εμιρατα του κολπου" στην Ινδονησια ή την Μαλαισια. Εαν το Ισλαμ δεν καταλαβει οτι πρεπει να απεμπολησει πληρως την κοσμικη εξουσια και να το γυρισει στο μεταφυσικο τοτε η ολοκληρωτικη συγκρουση ειναι σχεδον σιγουρη με τον υπολοιπο κοσμο, και επειδη δεν ειμαστε στην εποχη ουτε του Σουλειμαν ουτε του χαλιφατου της Βαγδατης το αποτελεσμα θα ειναι πολυ ασχημο για τους μουσουλμανους.....

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Γιατι δεν πανε ολοι στα ντουμπαι-σαουδικη-καταρ-ομαν κλπ να ανατιναχθουν?γιατι δεν μεταναστευουν ολοι οι προσφυγες εκει ?και θαλασσοπνιγονται να πανε ΕΕ. θεωρω οτι τα κρατη αυτα τους χρηματοδοτουν! Αλλα η Δυση τους εχει αναγκη λογω πετρελαιου- εργων και κανει το κινεζο!!πρωτη απο ολους η Αμερικη,το isis το εξεθρεψαν με την κλιντον,ακομη και τωρα στο διαταγμα του Τραμπ για την απαγορευση εισοδου στις ΗΠΑ οι παραπανω χωρες εξαιρεθηκαν,λογω μπιζνες.Το θεμα ειναι πλεον πολυσυνθετο και δεν λυνεται ουτε με βομβες ουτε με απελασεις! Αλλωστε πλεον ειναι "γηγενεις" οι τρομοκρατες! Ποια δυτικη χωρα θα ριξει μπομπες στην Ντοχα ή στο Ριαντ?  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγινε το χατήρι του φασισταριού του μαροκινού... ο Τράμπ χτύπησε στην Συρία...

θα χοροπηδάει από την χαρά του τώρα από συμπαράσταση στους μελαψούς γαμιάδες του...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγινε το χατήρι του φασισταριού του μαροκινού... ο Τράμπ χτύπησε στην Συρία...

θα χοροπηδάει από την χαρά του τώρα από συμπαράσταση στους μελαψούς γαμιάδες του...
Χτες δήλωσε το εξής--->

"Θα κάνω ένα ειδικό αφιέρωμα στα χειρότερα νεοελληνικά παρακμιακά σκουπίδια του site"

και μετά απο αυτό έχουμε χάσει τον ύπνο μας!!!
...θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να είμαι σε όσο πιο ψηλή θέση είναι δυνατόν! Ο ανταγωνισμός βέβαια είναι μεγάλος διότι έχει να κάνει με όλα τα μέλη!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εμενα γιατι το χτυπημα στη συρια μου φαινεται τελειως ακυρο και για τα ματια του κοσμου; Μια αεροπορικη βαση στη μεση του πουθενα με αεροπλανα το 1980 και τεσσερις νεκρους. Τριχες δηλαδη.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εμενα γιατι το χτυπημα στη συρια μου φαινεται τελειως ακυρο και για τα ματια του κοσμου; Μια αεροπορικη βαση στη μεση του πουθενα με αεροπλανα το 1980 και τεσσερις νεκρους. Τριχες δηλαδη.
Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι η ρητορική περί όμορφων βρεφών! Είναι καθαρά επικοινωνιακό κόλπο για την δικαιολόγηση αδικαιολογήτων στα μάτια της Δυτικής κοινής γνώμης...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εμένα αυτό που με ανησυχεί είναι η ρητορική περί όμορφων βρεφών! Είναι καθαρά επικοινωνιακό κόλπο για την δικαιολόγηση αδικαιολογήτων στα μάτια της Δυτικής κοινής γνώμης...

Τι να κανουν, εισβολη; Σιγα μη χαραμισουν και ενα στρατιωτη για τα μουσλιμια. Εκεί δεν εχει πετρελαιο. Και που να εισβαλουν, στην ερημο; Γιατι τα στρατηγικα σημεια τα κρατανε οι ρωσσοι. Και μην ξεχναμε οτι στο ιντλιπ ειναι οι φσα, οι κολλητοι της αλκαιντα

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Ο Τραμπ ζήτησε να σταθούν στο πλευρό του τα πολιτισμένα κράτη  :headbang:

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί έγινε
Έπεσαν οι μάσκες του USA .
Το ισλαμικό κράτος αυτές είναι.

Ρε τον πλανητάρχη τον "αντιπαγκοσμιοποιητή"...τον "αντινεοταξίτη"...τον "εθνικο-πατριώτη"....!αυτός ο Τράμπας θα αποδειχθεί ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom