iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
αυτος για ποιο λογο σηκωθηκε από τα αγρια χαράματα να πάει στο γραφειο του ;;;
Είχε ξεχάσει από το προηγούμενο βράδυ κάτι πίτσες...
αυτος για ποιο λογο σηκωθηκε από τα αγρια χαράματα να πάει στο γραφειο του ;;;
Είχε ξεχάσει από το προηγούμενο βράδυ κάτι πίτσες...
Πάλι καλα που δεν φορεσε καμια στολή πεζοναυτη των Αμερικανων τυπε
Καθόλου τυχαίο που στη Σουηδία έρχονται εκλογές και η ακροδεξιά είναι δημοσκοπικά στο 20 % ! Μιλάμε για μια μετριοπαθή Σουηδική ακροδεξιά όχι ρωσόφιλη, αλλά ευρωσκεπτικιστική, οπότε χρήσιμη στον Πούτιν ! Γελάνε και οι πέτρες και πέφτουν οι μάσκες σιγά,σιγά !
Ευτυχώς έχεις αυτογνωσία τελικά !Χτες δήλωσε το εξής--->
"Θα κάνω ένα ειδικό αφιέρωμα στα χειρότερα νεοελληνικά παρακμιακά σκουπίδια του site"
και μετά απο αυτό έχουμε χάσει τον ύπνο μας!!!
...θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να είμαι σε όσο πιο ψηλή θέση είναι δυνατόν! Ο ανταγωνισμός βέβαια είναι μεγάλος διότι έχει να κάνει με όλα τα μέλη!
Συνεχισε να αποδεικνεις ποσο σκουπιδια ειστε
οι λαθρολαγνες λούγκρες
Αυτοι που γουσταρεις να κουβαλιουνται μολις
σκοτωσαν και αλλους Ευρωπαιους μεσα στην χωρα τους
Το αιμα των νεκρων στα χερια των πολυπολιτισμικων καθικιων
Με είπε φασίστα ο θαυμαστής του Μιλόσεβιτς που πιστεύει ότι Ελληνες είναι μόνο πάνω από το αυλάκι ! Τι στεναχώρια κι΄αυτή !!Εγινε το χατήρι του φασισταριού του μαροκινού... ο Τράμπ χτύπησε στην Συρία...
θα χοροπηδάει από την χαρά του τώρα από συμπαράσταση στους μελαψούς γαμιάδες του...
Το αίμα των νεκρών στο ίνδαλμά σου πουστράκι !!
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/2/article_63716/blantimir-poutin-i-mustiki-zwi-tou_12.w_hr.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Είμαι σίγουρος ότι είστε πλέον όσο αρενωπός όσο ο κ. Πούτιν! Μάλιστα νομίζω πως θα είναι άσχημος, αγύμναστος και χαζός μπροστά στην υψηλή ακατανόητη μαροκινή ομορφιά σας! Πράγματι πιστεύω πως το ιδανικό για την ανθρωπότητα θα 'ταν ν' αντιγράψει την δικιά σας εμφάνιση ώστε να 'ναι γεμάτη όμορφα, ευγενικά κι έξυπνα όντα!
Tι είσαι πούστης σαν τον Πούτιν ?? Αυτό δεν είναι απαραίτητητα κακό..μη στεναχωριέσαι...Είμαι σίγουρος ότι είστε πλέον όσο αρενωπός όσο ο κ. Πούτιν! Μάλιστα νομίζω πως θα είναι άσχημος, αγύμναστος και χαζός μπροστά στην υψηλή ακατανόητη μαροκινή ομορφιά σας! Πράγματι πιστεύω πως το ιδανικό για την ανθρωπότητα θα 'ταν ν' αντιγράψει την δικιά σας εμφάνιση ώστε να 'ναι γεμάτη όμορφα, ευγενικά κι έξυπνα όντα!
Εσύ θα μου πεις ρε ψυχοπαθές χιτλερικό υβρίδιο γιατί παίρνει 20 % !! Τα ξέρω πολύ καλύτερα απο'σένα σκουπίδι ! Και δεν είναι Χ.Α. βλάκα. Είναι μετριοπαθείς εθνικιστές που δε δέρνουν και δε μαχαιρώνουν.Καμία σχέση με τη δική σου σκατοψυχία και παλιανθρωπιά. Άντε πάρε τα χάπια σου υπάνθρωπε !Δες μωρη πακοχυμενη γιατι παιρνει 20+% η ΧΑ Σουηδιας
μονο στο διεστραμενο σου μυαλο εμπλεκονται οι Ρωσοι
Tι είσαι πούστης σαν τον Πούτιν ?? Αυτό δεν είναι απαραίτητητα κακό..μη στεναχωριέσαι...
Πούτσο δε θα σου έριχνα ποτέ,αξία θα σου έδινα αλλά θα μου τον έπαιρνες μια πίπα και μετά θα σε πλάκωνα στις σφαλιάρες όπως σου αξίζει !Δεν ήμουν, μέχρι να καταλάβω πως είστε εμφανισιακά! Όταν το κατάλαβα σας....
Ερωτεύτικα! Το μαροκινό σας DNA πρέπει να 'ταν!
Δες μωρη πακοχυμενη γιατι παιρνει 20+% η ΧΑ Σουηδιας
μονο στο διεστραμενο σου μυαλο εμπλεκονται οι Ρωσοι
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι τώρα τα ακροδεξιά σκουπίδια θα αρχίσουν να βρίζουν τον Τραμπ που μέχρι τώρα αποθέωναν, αφού αντιτάσσεται κάπως ςέστω και για τα μάτια του κομου στο ίνδαλμά τους Πούτιν !!