nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Δεν απαντάω στους παραπάνω ψυχοπαθείς ναζιστές και δεν είμαι και υποχρεωμένος, αλλά θα πω κάποια πράγματα επειδή γνωρίζω τα της Σουηδίας.
Έχει δεχθεί τόσους πολλούς μετανάστες και χωρίς όρια με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να μην εντάσσονται και να έχει ανέβει η εγκληματικότητα κατακόρυφα.Οι δε Σουηδοί νιώθουν πλέον να απειλούνται και πολιτισμικά αλλά και φυλετικά να γίνουν μειοψηφία μέσα στη χώρα τους.
Δεύτερον υπάρχει ομοφυλολαγνεία η οποία έχει πανίσχυρα λόμπι, δύναμη στον τύπο και στο κράτος και θέλει να αντιμετωπίζονται ως κάτι ανώτερο από τους υπόλοιπους στο όνομα της διαφορετικότητας.
Και η παραμικρή αντίθετη άποψη σε όλη αυτή την υπερβολή ποινικοποιείται, ακόμα και αν δεν είναι ρατσιστική, και κανιβαλίζεται, σε μια ιδιότυπη δικτατορία της πολιτικής ορθότητας και του πολυπολιτισμού. Τα ίδια και με τις φεμινίστριες που είναι όσο ισχυρή είναι εδώ η εκκλησία και πάνω από το κράτος. Αν πηδήξεις πόρνη σε κλείνουν φυλακή και σε διασύρουν στα ΜΜΕ. Αντίθετα αν είσαι γκεϊ, τρανς ή τραβεστί είναι υποχρεωμένοι να σε προσκυνούν όλοι. Τα βλέπουν αυτά οι Σουηδοί και ακόμα και παλιότεροι μετανάστες και αγανακτούν δικαιολογημένα.
Αντίθετα η Δανία και η Νορβηγία είναι πολύ πιο λογικά και ισορροπημένα κράτη.
Δε το πιστεύω πως η Σουηδία αποτυγχάνει! Η παντογνωσία σας συνέχεια μεγαλώνει και αυξάνει τους ορίζοντες όλου του κόσμου ο οποίος γυρίζει προφανώς γύρω απ' το μαροκινό κορμί σας, ενώ το μαροκινό μυαλό σας ίπταται πάνω απ' τον κόσμο ώστε να μπορεί να τον δει ολόκληρον, ώστε έτσι και τον γνωρίζει εις την ουσία του! Προσκυνώ εσάς και την μαροκινότητά σας, εγώ ένας τιποτένιος δούλος σας ο οποίος φοβάται την όψη σας γιατί άμα σας δει θα καψει ο ομορφιά σας τα μάτια μου!