dleivas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 499
- Πόντοι
- 36
ο τζημερος μπορει να μας παρει καμια πιπα τυπε.αν και ακομη κι εκει θα ειναι υστερικος.Θα μας κάνει καμιά μύνυση ο Τζήμερος σύντροφε !
ο τζημερος μπορει να μας παρει καμια πιπα τυπε.αν και ακομη κι εκει θα ειναι υστερικος.Θα μας κάνει καμιά μύνυση ο Τζήμερος σύντροφε !
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/2/article_82561/o-tzimeros-sto-mega-me-gazes-kai-tsiroto-sto-kefali.w_l.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ειναι τσιμπουκοφατσα...
ισλαμολάγνοι τι έχετε να πείτε για το νέο συμβάν στην Σουηδία ?
... Ασήμαντο
... Κανάς τρελός θα 'ταν
... Μη ξεχνάτε τι κάνουμε 'μεις στη χώρα του
... Περιμένετε κ. Τραμουντάν σοβαρή απάντηση;
Φταιει το ρατσιστικο σουηδικο κρατος που δε φροντισε να δωσει ισες ευκαιριες στους ακολουθους της θρησκειας της αγαπης και να τους αφομοιωσει.
Φταιει το ρατσιστικο σουηδικο κρατος που δε φροντισε να δωσει ισες ευκαιριες στους ακολουθους της θρησκειας της αγαπης και να τους αφομοιωσει.
βασικα,καλα να παθουν και αυτοι οπως ολες οι ευρωπαιες καριολες.εμεις τα λεμε για περισσοτερα απο 500 χρονια αλλα οταν αγοραζουμε οπλα για να αμυνθουμε απο το κρατος τρομοκρατη,μας λενε σπαταλους.κριμα για τους αθωους αλλα σμπουτσα μου για τη γαμωευρωπη.
τι δεν καταλαβες;
τι δεν καταλαβες;
εγω δεν καταλαβα γιατι μιλας εσυ για ισλαμολαγνους.εσεις οι τζημεροφιλελεδες ειστε οι μεγαλυτεροι ισλαμολαγνοι και οι πολιτικες σους φερνουν τους ισλαμιστες στην ευρωπη.λουστειτε τους.το σύμπαν...
Φίλε, μην ξεχνάς ότι μιλάς με νεοφιλελεύθερο θαυμαστή του κομμουνιστή Μιλόσεβιτς και εθνικιστή που δεν θεωρεί τους πελοπονήσιους Έλληνες !! Τα λόγια περιτεύουνεγω δεν καταλαβα γιατι μιλας εσυ για ισλαμολαγνους.εσεις οι τζημεροφιλελεδες ειστε οι μεγαλυτεροι ισλαμολαγνοι και οι πολιτικες σους φερνουν τους ισλαμιστες στην ευρωπη.λουστειτε τους.
Φίλε, μην ξεχνάς ότι μιλάς με νεοφιλελεύθερο θαυμαστή του κομμουνιστή Μιλόσεβιτς και εθνικιστή που δεν θεωρεί τους πελοπονήσιους Έλληνες !! Τα λόγια περιτεύουν
απο που μεχρι που φτανει η ελλαδα γιατι μας μπερδεψες.Eξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα...
Άντε βρες κανένα Πάκη να σε γαμήσει μωρή Λουλού!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green][/color]
[/quote]
Αντισθένη που τα βρήκες αυτά τα τεφαρίκια που έβαλες εσχάτως ως mods?
Ο τύπος με έβριζε ένα δίωρο (κι όχι μόνο εμένα!), χωρίς να παρεμβαίνει κανένας να τον σταματήσει, πριν τον βρίσω εγώ ΜΙΑ φορά!
Ακολούθως έβρισε την μακαρίτισσα τη μάνα μου, αντί να τον μπανάρετε γι αυτό απλά σβήσατε τα ποστ του (πάλι καλά δηλαδή) και στο τέλος κονομάμε από ένα πράσινο ο καθένας;!!
Κάτι να να τον μούτζωσα εγώ να με μαχαίρωσε αυτός, "Από ένα χρόνο φυλακή εξαγοράσιμη έκαστος!"
Μάζεψέ τα τα παιδάκια που έχεις βάλει, δεν την ξέρουν τη ρημάδα τη δουλειά! Και ξέρεις κάτι, 8 μήνες απείχα από το σάιτ και να με μπανάρει ο υφιστάμενός σου δεν θα σκάσω, τη δική σου αξιοπιστία απλά χαλάει...
τυπε το πρασινισμα δεν ειναι ποινη....προσθετος τιτλος ειναιΑντισθένη που τα βρήκες αυτά τα τεφαρίκια που έβαλες εσχάτως ως mods?
Ο τύπος με έβριζε ένα δίωρο (κι όχι μόνο εμένα!), χωρίς να παρεμβαίνει κανένας να τον σταματήσει, πριν τον βρίσω εγώ ΜΙΑ φορά!
Ακολούθως έβρισε την μακαρίτισσα τη μάνα μου, αντί να τον μπανάρετε γι αυτό απλά σβήσατε τα ποστ του (πάλι καλά δηλαδή) και στο τέλος κονομάμε από ένα πράσινο ο καθένας;!!
Κάτι να να τον μούτζωσα εγώ να με μαχαίρωσε αυτός, "Από ένα χρόνο φυλακή εξαγοράσιμη έκαστος!"
Μάζεψέ τα τα παιδάκια που έχεις βάλει, δεν την ξέρουν τη ρημάδα τη δουλειά! Και ξέρεις κάτι, 8 μήνες απείχα από το σάιτ και να με μπανάρει ο υφιστάμενός σου δεν θα σκάσω, τη δική σου αξιοπιστία απλά χαλάει...