Νέα

ΔΥΣΗ & ΙΣΛΑΜ: Ο νέος Ιερός Πόλεμος.. Ανίερη βαρβαρότητα εκατέρωθεν;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Για πες μας ρε ΑΡΧΙΔΙ! Οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης είναι "Τούρκοι" όπως λέει το προξενείο της Κομοτηνής κι όχι όπως λέει η συνθήκη της Λωζάνης;
ΟΥΤΕ οι πιο ακραίοι του Σύριζα δεν λένε τέτοιες μαλακίες!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε γαμώτο λείπει και ο νικολιός να μας πεί για την παγκόσμια επικράτηση του κομμουνισμού η οποία θα λύσει όλα αυτά τα προβλήματα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άντε γαμήσου ρε μουνόπανο, εσύ μπήκες στη συζήτηση και άρχισες να με ειρωνεύεσαι και να βρίζεις που θα μου πεις εμένε ότι έβρισες μια φόρα, παλιοπουστράκι !! Εγώ ούτε είχα ασχοληθεί μαζί σου...τράβα και γαμήσου τώρα κομπλεξικέ !

σεμνά μαλακιστήρι...  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Άντε γαμήσου ρε μουνόπανο, εσύ μπήκες στη συζήτηση και άρχισες να με ειρωνεύεσαι και να βρίζεις που θα μου πεις εμένε ότι έβρισες μια φόρα, παλιοπουστράκι !! Εγώ ούτε είχα ασχοληθεί μαζί σου...τράβα και γαμήσου τώρα κομπλεξικέ !

Αν σε έβριζα μόνο εγώ καλά θα ήταν για εσένα! Εγώ αρχικά απλά σε ειρωνεύτηκα για τις διάφορες μπαρούφες που έχεις κατά καιρούς πει κι εσύ άρχισες να με βρίζεις. Αλλά πριν από εμένα είχες προλάβει να τσακωθείς στο παρόν νήμα με καμιά 10αριά ακόμα! Θέλεις να στους απαριθμήσω;
Για πες μου εγώ με ποιον άλλον τσακώθηκα εδώ μέσα;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Για πες μας ρε ΑΡΧΙΔΙ! Οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης είναι "Τούρκοι" όπως λέει το προξενείο της Κομοτηνής κι όχι όπως λέει η συνθήκη της Λωζάνης;
ΟΥΤΕ οι πιο ακραίοι του Σύριζα δεν λένε τέτοιες μαλακίες!!
Άντε και γαμήσου ρε μουνόπανο σκατόψυχε κιέσύ και οι Συριζαίοι.  Η μειονότητα αναγνωρίζεται ως θρησκευτική μουσουλμανική, αλλά έχει τρεις φυλές. Τούρκους, Πωμάκους και Τσιγγάνους (οι γνωστοί Τουρκόγυφτοι) και έχει κατά 90 % και βάλε τούρκικη συνείδηση. Αλλά επειδή κάτι σαν εσένα μισείτε τις μειονότητες το ξέρετε αυτό, και γι'άυτό την εχρθεύεστε !
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Άντε και γαμήσου ρε μουνόπανο σκατόψυχε κιέσύ και οι Συριζαίοι.  Η μειονότητα αναγνωρίζεται ως θρησκευτική μουσουλμανική, αλλά έχει τρεις φυλές. Τούρκους, Πωμάκους και Τσιγγάνους (οι γνωστοί Τουρκόγυφτοι) και έχει κατά 90 % και βάλε τούρκικη συνείδηση. Αλλά επειδή κάτι σαν εσένα μισείτε τις μειονότητες το ξέρετε αυτό, και γι'άυτό την εχρθεύεστε !

αυτό πάλι που το ξέρεις ?? αμφιβάλλω αν ξέρεις κατά που πέφτει η Θράκη παλιομαλάκα...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τα πρώτα σου post..."Λοιπόν παιδιά όσο κι αν δεν το πιστεύετε μέχρι πριν λίγο καιρό ο Ρούναρ εξέφραζε φιλελεύθερες δεξιές απόψεις!
Τώρα τί όραμα είδε ξαφνικά, σαν τον Απόστολο Παύλο σε μουσουλμανική βερσιόν, κι έπαθε αυτό το παραλήρημα μόνο ο Αλλάχ το ξέρει.."

"Εγώ θα σου απαντούσα αυτά που σου απάντησε ο Στέκας ας πούμε, μην αναπτύσσω τώρα όλη την κοσμοθεωρία μου την έχω εξ άλλου διατυπώσει συχνά.
Εσύ πάντως γίνεσαι το ίδιο γραφικός με τους χρυσαυγίτες με τους οποίους αντιδικείς, ενίοτε ακόμα περισσότερο".

"Τύπε έχεις πρόβλημα με την ορθοδοξία γι' αυτό και αποφάσισες να γίνεις μωαμεθανός, για πες μας έχει ενδιαφέρον!"

Λοιπόν άντε και γαμήσου κομπλεξικό κατακάθι που θα ειρωνευτείς εσύ εμένα ! Αυτοί δε που λες ότι με βρίζουν όλοι φασίστες και ναζιστές γνωστοί εδώ μέσα. Εσένα δεν σε βρίζουν γιατί σε θεωρούν δικό τους !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
αυτό πάλι που το ξέρεις ?? αμφιβάλλω αν ξέρεις κατά που πέφτει η Θράκη παλιομαλάκα...
Τράβα και γαμήσου μπάσταρδε, σκατόψυχε, φασίστα κιέσύ, γαμώ το βρομόμουνο που σε πέταγε αρχίδι !!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σε βαρέθηκα ρε νούμερο, σε αφήνω να τσακωθείς με κανέναν άλλον τώρα.
Δεν σε φοβάμαι, όλο και κάποιον θα βρεις με τις προκλητικές μαλακίες που γράφεις. :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τράβα και γαμήσου μπάσταρδε, σκατόψυχε, φασίστα κιέσύ !!

λέγε ρε μαλάκα ... ξέρεις κατά που πέφτει η Θράκη γαμώ το μουνί σου ? ή την βλέπεις σαν κουκίδα γαμώ τον μωχαμέτη σου στον χάρτη μουνόπανο ?
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σε βαρέθηκα ρε νούμερο, σε αφήνω να τσακωθείς με κανέναν άλλον τώρα.
Δεν σε φοβάμαι, όλο και κάποιον θα βρεις με τις προκλητικές μαλακίες που γράφεις. :grin:

ναι ρε γαμώτο βαρετός κατάντησε... ο λέφτης έχει περισσότερο πλάκα...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
λέγε ρε μαλάκα ... ξέρεις κατά που πέφτει η Θράκη γαμώ το μουνί σου ? ή την βλέπεις σαν κουκίδα γαμώ τον μωχαμέτη σου στον χάρτη μουνόπανο ?
'Εχεις κόλλημα με τη Θράκη βλέπω. Μήπως σου'χει γαμήσει καμιά μάνα ή αδερφή κανάς Τούρκος εκεί πάνω ? Μην το παίρνεις κατάκαρδα...συμβαίνουν αυτά...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Θα με σκάσει ο αρχιμαλάκας! Πως με θεωρούν δικό τους οι φασίστες κι οι χρυσαυγίτες ρε νούμερο, αφού και σ' αυτούς την είπα;

Απλά άλλο είναι να έχεις πολιτικές διαφορές κι άλλο να γίνεσαι σκόπιμα προκλητικός! Και δεν σου κάνει εντύπωση πως δεν βρέθηκε κανένας άλλος "μη φασίστας" να σε υποστηρίξει;
ΟΛΟΙ οι άλλοι είμαστε μαλάκες, εσύ είσαι ο ξύπνιος! Όταν σου λέω πως είσαι πυροβολημένος και να πας σε γιατρό νομίζεις πως το λέω για πλάκα...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Αν εξαιρέσεις κάτι Ιράν και Σαουδικές Αραβίες, Σουδάν κλπ. στον ισλαμικό κόσμο υπάρχει ανεξιθρησκία παρόμοια ευρωπαικών χωρών. Ακόμα και στη Συρία του γενοκτόνου Άσαντ κανείς δεν πείραζε τους χριστιανούς.
τυπε μου,τους κοπτες τους εχουν γαμησει οι αιγυπτιοι.δεν ειναι τοσο ελευθερο το ισλαμ.στα παπαρια μου οι θρησκειες αλλα οταν μιλαμε για ελευθερια,ο χριστιανισμος δε μπορει να συγκριθει με το ισλαμ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Τώρα ξυπνήσατε από τον ύπνο τον βαθύ και τουλάχιστον σβήσατε τα υβριστικά ποστς, χωρίς βέβαια να τιμωρήσετε τον συγκεκριμένο ΜΑΛΑΚΑ! Κάτι είναι κι αυτό...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
'Εχεις κόλλημα με τη Θράκη βλέπω. Μήπως σου'χει γαμήσει καμιά μάνα ή αδερφή κανάς Τούρκος εκεί πάνω ? Μην το παίρνεις κατάκαρδα...συμβαίνουν αυτά...

σου γαμώ ότι έχεις και δεν έχεις μουνόσκυλο...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Τώρα ξυπνήσατε από τον ύπνο τον βαθύ και τουλάχιστον σβήσατε τα υβριστικά ποστς, χωρίς βέβαια να τιμωρήσετε τον συγκεκριμένο ΜΑΛΑΚΑ! Κάτι είναι κι αυτό...
Μονο το χεσιμο ταφων αποτελει αφορμη για ban
To βρισιμο μαναδων ειναι ελευθερο :S

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
τυπε μου,τους κοπτες τους εχουν γαμησει οι αιγυπτιοι.δεν ειναι τοσο ελευθερο το ισλαμ.στα παπαρια μου οι θρησκειες αλλα οταν μιλαμε για ελευθερια,ο χριστιανισμος δε μπορει να συγκριθει με το ισλαμ.
Τι εννοείς τους Κόπτες ? Κόπτες υπάρχουν και Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. Στην Αίγυπτο πάντως ο μόνος που πείραξε τους Έλληνες που ζουσαν για αιώνες εκεί ήταν ο Νάσερ που ήταν αριστερός και όχι ισλαμιστής ή κάτι τέτοιο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ωχ παναγιά μου.... τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε ...

ρε βλάκα χαμουτζή αει στο κλουβί σου
Χαμουτζή ?? Είσαι και ρατσιστης κατά Ελλήνων ? Τότε τι εθνικιστής είσαι ? Είσαι ανθέλληνας και ρατσιστής κατά των Ελλήνων !! Θα το πω στο Τζήμερο να σε διώξει χαχαχα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom