madrilenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βρε καραγκιοζη αγραμματε σκατομαλακα που το παιζεις πονηρος..
μαλακες μουνοπανα "αντικειμενικοι"....Το οτι οι μονοι που δεν θελουν να ξεβρωμισει το ποδοσφαιρο και τους αρεσει οπως ειναι,ειναι οι γαυροι,ειναι τυχαιο λετε;
διαισθάνομαι εναν φόβο?μαλακες μουνοπανα "αντικειμενικοι"....
οι μονοι που δεν θελουν να αλλαξουν τα κοζια ειμαστε....σιχαμενοι
θελετε να αλλαξει το ποδοσφαιρο με τον τιγρη μουνια παναγιες
τι φοβο και μαλακιες ρε φιλε....20 χρονια τα ιδια λετε, φοβομαστε τον ενα, φοβομαστε τον αλλο και τελικα ολο στην πουτσα σας εχουμε....διαισθάνομαι εναν φόβο?
πίσω απο τις πεζές σειρούλες που ένωσες με βρισιές(γιατί δεν ξέρετε και τίποτα αλλο τόσα χρόνια)διακρίνω εναν φόβο και για τον Μελισσανίδη και για τον χοντρούλη σας!
καλα μαλακιες λες...διαισθάνομαι εναν φόβο?
πίσω απο τις πεζές σειρούλες που ένωσες με βρισιές(γιατί δεν ξέρετε και τίποτα αλλο τόσα χρόνια)διακρίνω εναν φόβο και για τον Μελισσανίδη και για τον χοντρούλη σας!
μαλακες μουνοπανα "αντικειμενικοι"....
αντε βρε μαλακα τσουτσεκι ανεκδοτο.αριστερος λεει και ολυμπιακοςμαλακες μουνοπανα "αντικειμενικοι"....
με κόλησες στον τοίχο!καλα μαλακιες λες...
σιγα μην σου φυγει ποντοςαντε βρε μαλακα τσουτσεκι ανεκδοτο.αριστερος λεει και ολυμπιακος
Στα αρχιδια μας ο τιγρης μακαρι να καταδικαστουν ολοι μαζι και αυτος και να ξεβρωμισει το ποδοσφαιρο.
μια χαρα ...παμε λοιπονΓιατί βρίζεις ρε μαν; Τι σε χαλάει στην διερεύνηση του θέματος; Αν είναι καθαροί να μείνουν έξω έχοντας καθαρίσει, αν έχουν κάνει παρανομίες να πάνε μέσα. Να πέσουν ομάδες, να αφαιρεθούν τίτλοι και να πάμε παρακάτω. Και φυσικά, το ίδιο να ισχύει για όλους και στο μέλλον.
ισα ρε σαλιο απο δωαντε βρε μαλακα τσουτσεκι ανεκδοτο.αριστερος λεει και ολυμπιακος
Στα αρχιδια μας ο τιγρης μακαρι να καταδικαστουν ολοι μαζι και αυτος και να ξεβρωμισει το ποδοσφαιρο.
μια χαρα ...παμε λοιπον
αν τα πληρωσει ολα ο ολυμπιακος ομως την γαμησατε
ολυμπιακος ειμαι μουνοπανοαντε βρε μαλακα τσουτσεκι ανεκδοτο.αριστερος λεει και ολυμπιακος
μαζι σου αν θελετε να αλλαξετε κατι... τα μουνια στην γαμα δεν γουσταρω που μονο κλαινε2 είναι -αρχικά- οι πρόεδροι ΠΑΕ. Νομίζω ότι ήμουν σαφής όμως: Να πληρώσει όποιος φταίει. Και τώρα και στο μέλλον.
για'αυτο δεν μπορω να συμετασχω σε τέτοιες κουβέντες,γιατί ο φλώρος εδω μέσα,ξεστομίζει τέτοιες κουβέντες και απο κοντά κο κο!ολυμπιακος ειμαι μουνοπανο
το αριστερος το λεει το μουνι της μανας σου
μαζι σου αν θελετε να αλλαξετε κατι... τα μουνια στην γαμα δεν γουσταρω που μονο κλαινε
οκ μου το εχουν βρισει πολλες φορες....για'αυτο δεν μπορω να συμετασχω σε τέτοιες κουβέντες,γιατί ο φλώρος εδω μέσα,ξεστομίζει τέτοιες κουβέντες και απο κοντά κο κο!
Κανεις δεν εβρισε της δικιας σου μανας το μουνι τύπε,για πρόσεχε λίγο!
μαντεψε τυπε βαριεμεΤι εννοείς "αλλάξετε", εσύ δεν θέλεις να ξεκαθαρίσει όσο γίνεται; Ποια μουνιά κλαίνε;