SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.135
- Πόντοι
- 6.796
Επιτέλους πρώτη φορά στην Ελλάδα που λειτουργεί δικαιοσύνη...
κρατα αυτο το ποστ σου οταν βγαλει αποφαση το συμβουλιο...να μην αρχισεις παλι τα κλαματα για παραγκες και πουλημενους δικαστες ;)Επιτέλους πρώτη φορά στην Ελλάδα που λειτουργεί δικαιοσύνη...
κρατα αυτο το ποστ σου οταν βγαλει αποφαση το συμβουλιο...να μην αρχισεις παλι τα κλαματα για παραγκες και πουλημενους δικαστες ;)
οχι τυπε...απλα θα του ελεγες του παιδιου : γιε μου μετα τις καταδικες του κοκκαλη για κατασκοπεια, σιεμενς, στημενα πρωταθληματα και παραγκες, μετα τις καταδικες μαρινακη για ναρκωτικα, βομβες σε φουρνους και σκανδαλο κοριοπολις, τωρα ηρθε η ωρα να καταδικαστει και για την εγκληματικη οργανωσηΝαι τύπε τίποτα δεν έχει συμβεί απο αυτά στο ελληνικό πρωτάθλημα.. το πιο δίκαιο και αντικεινενικό πρωτάθλημα γίνετε στην ελλάδα.. οι τηλεφωνικές συνομιλίες που καταγράφουν δωροδοκίες - απειλές - εσκεμμένα διαιτητικά σφάλματα και εκφοβισμό διαιτητών τους οποίους ενίοτε υποχρέωναν σε παραίτηση για λογαριασμό του ολυμπιακού. Ολα αυτά δεν έχουν γίνει ποτέ, έχουν βάλει ηθοποιούς να μιλάνε για να στήσουν πλεκτάνη κατά του ολυμπιακού.. απο ζήλια έχουν γινει ολα αυτά επειδή ο ολυμπιακός (αντε και κανα αιγάλεω) κερδάει πάντα με την αξία του... Ο εισαγγελέας χρηματοδοτείται απο πολέμιους του ολυμπιακού, δε θελει πολύ μυαλό ε;
ΥΓ
Αμα ήμουν ολυμπιακός και είχα κανα γιο 7-8 ετών αυτά ακριβώς θα του έλεγα.. κρίμα το παιδί να του λένε οτι η ομάδα του κατηγορείτε για όλα αυτά..
τυπε σε χω αφήσει εδω να υπερασπιστείς το χοντρό και παίζεις το πουλάκι σου πολυ μελατος ρε αδερφάκι μου ρίξε κανα πουστριλικι δώσε ενα ραντεβου θανάτου στείλε ενα παγιδευμένο με εκρηκτικά πιεμ για παραδειγματισμόοχι τυπε...απλα θα του ελεγες του παιδιου : γιε μου μετα τις καταδικες του κοκκαλη για κατασκοπεια, σιεμενς, στημενα πρωταθληματα και παραγκες, μετα τις καταδικες μαρινακη για ναρκωτικα, βομβες σε φουρνους και σκανδαλο κοριοπολις, τωρα ηρθε η ωρα να καταδικαστει και για την εγκληματικη οργανωση
το παω λαου λαου τυπε...εξαλλου ειπαμε, θα κανουμε ο,τι χρειαστει για να προστατευσουμε την ομαδα...τυπε σε χω αφήσει εδω να υπερασπιστείς το χοντρό και παίζεις το πουλάκι σου πολυ μελατος ρε αδερφάκι μου ρίξε κανα πουστριλικι δώσε ενα ραντεβου θανάτου στείλε ενα παγιδευμένο με εκρηκτικά πιεμ για παραδειγματισμό![]()
κρατα αυτο το ποστ σου οταν βγαλει αποφαση το συμβουλιο...να μην αρχισεις παλι τα κλαματα για παραγκες και πουλημενους δικαστες ;)
τυπε ολος ο ντορος εγινε για την εισηγηση του μουλου να προφυλακιστει ο προεδρος...στον πουτσο μας αν παραπεμθει σε δικη, ουτως ή αλλως θα αθωωθει εκει...Ναι, προφανώς αν παει σε δίκη ο Μαρινάκης,τωρα είμαστε σε διαδικασία αναμονής για το αν θα υπάρξει απόφαση (από το Συμβούλιο Εφετών) για παραπομπή του Β. Μαρινάκη σε δίκη. Αν αυτό αποφασιστεί από το αρμόδιο όργανο της Δικαιοσύνης, σημαίνει παρουσίαση στοιχείων, εκδίκαση μαρτύρων και ότι προβλέπουν οι διαδικασίες του νομικού συστήματος. Γιατί αν ο Μαρινάκης παραπεμφθεί σε δίκη, τότε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα κληθεί να καταθέσει για όλα αυτά. Σε αναμονή λοιπόν άμα γίνει δίκη.. Γενικά οπους υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, ανεξαρτήτος απόφασης δικαστηρίου (αν γινει δίκη ξαναλέω).
μη μου τον θυμιζεις αυτον τον μουνη..ναπαναγαμηθειΤο πουλί για παράδειγμα που ήθελε να πέσουμε γ εθνική ψάχνει τωρα 2 μέρες την μετανάστρια έστειλα να την απαγάγουν και την κρύβουν κάπου στον μενιδι αυτα παθαίνει οποίος εχει μεγάλο στόμα![]()
τυπε ολος ο ντορος εγινε για την εισηγηση του μουλου να προφυλακιστει ο προεδρος...στον πουτσο μας αν παραπεμθει σε δικη, ουτως ή αλλως θα αθωωθει εκει...![]()
![]()
![]()
![]()
Ο Ολυμπιακος δεν είναι απλά μία ομάδα στην Ελλάδα. Ουτε ή ομάδα με τους περισσοτερους τίτλους ή τους περισσοτερους οπαδούς ή άλλα τετοια...Ο Ολυμπιακος είναι πάνω από όλα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Ενδεχόμενη καταδίκη του Ολυμπιακού (υποβιβασμος, αφαιρεση τιτλων,αποκλεισμος από Ευρωοη) θα έχει επιπτωσεις στην κοινωνία.
Δεν μπορώ να ξέρω τι συνεπειες θα έχει. Μία απλή που μου έρχεται στο μυαλό θα είναι ή κάθετη πτώση του τζίρου όσον αφορά το τηλεοπτικό τοπίο (πτώση τζίρου σε καφετέριες που έχουν nova, πιθανόν κλείσιμο της ιδιας της nova διότι άθλημα χωρίς Ολυμπιακό μοιραία θα μαραζωσει κ.α.).
Από εκεί και πέρα κλείσιμο εφημερίδων, ηλεκτρονικών ιστοσελίδων και πιθανόν ραδιοφωνικών αθλητικών ραδιοσταθμών θα είναι απολύτως φυσιολογικό. Πολλοί δημοσιογράφοι τρώνε ψωμί χάρη στον Ολυμπιακό και ας μην είναι Ολυμπιακοι και ας κάνουν ρεπορτάζ άλλων ομάδων και ας μην το καταλαβαίνουν.
Το σημαντικότερο είναι το εξής και το επαναλαμβάνω: Σε οποιο άθλημα δεν υπάρχει Ολυμπιακος ή δεν παει καλά ο Ολυμπιακος, το άθλημα μαραζώνει. Εάν π.χ. εκει στην ομοσπονδία του Χάντμπολ θέλουν να ανέβει το άθλημα τους, ας δημιουργήσουν ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτός είναι ο τρόπος.
Σιγα,εδω επεσε ολοκληρη γιουβεντους.Που ο πουστης ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια της.Ο Ολυμπιακος δεν είναι απλά μία ομάδα στην Ελλάδα. Ουτε ή ομάδα με τους περισσοτερους τίτλους ή τους περισσοτερους οπαδούς ή άλλα τετοια...Ο Ολυμπιακος είναι πάνω από όλα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. Ενδεχόμενη καταδίκη του Ολυμπιακού (υποβιβασμος, αφαιρεση τιτλων,αποκλεισμος από Ευρωοη) θα έχει επιπτωσεις στην κοινωνία.
Δεν μπορώ να ξέρω τι συνεπειες θα έχει. Μία απλή που μου έρχεται στο μυαλό θα είναι ή κάθετη πτώση του τζίρου όσον αφορά το τηλεοπτικό τοπίο (πτώση τζίρου σε καφετέριες που έχουν nova, πιθανόν κλείσιμο της ιδιας της nova διότι άθλημα χωρίς Ολυμπιακό μοιραία θα μαραζωσει κ.α.).
Από εκεί και πέρα κλείσιμο εφημερίδων, ηλεκτρονικών ιστοσελίδων και πιθανόν ραδιοφωνικών αθλητικών ραδιοσταθμών θα είναι απολύτως φυσιολογικό. Πολλοί δημοσιογράφοι τρώνε ψωμί χάρη στον Ολυμπιακό και ας μην είναι Ολυμπιακοι και ας κάνουν ρεπορτάζ άλλων ομάδων και ας μην το καταλαβαίνουν.
Το σημαντικότερο είναι το εξής και το επαναλαμβάνω: Σε οποιο άθλημα δεν υπάρχει Ολυμπιακος ή δεν παει καλά ο Ολυμπιακος, το άθλημα μαραζώνει. Εάν π.χ. εκει στην ομοσπονδία του Χάντμπολ θέλουν να ανέβει το άθλημα τους, ας δημιουργήσουν ομάδα του Ολυμπιακού. Αυτός είναι ο τρόπος.
Το ποδοσφαιρο εχει μαραζωσει απο τις εγκληματικες οργανωσεις που το διαφεντεύουν τα τελευταια χρόνια. Η ψαλιδα με την Ευρωπη ανοιξε , δεν εκλεισε. Το να λες οτι θα σβησει το δημοφιλέστερο αθλημα αν τυχον δεν ειναι ο Ολυμπιακος στην στην σουπερλιγδα ειναι απλά γελείο. Ουτε θα χαθουν οσοι ζουν απο αυτόν. Οπως δεν χαθηκαν οι δημοσιογραφοι της ΑΕΚ.
Στην Ιταλια επεσε ολοκληρη Γιουβεντους και το μεγαθηριο Μιλαν και εδω δεν μπορει να πεσει μια ελληνικη ομαδα? Τι να πω
Ειναι πάνω απ όλα καθρέφτης της προβληματικης ελληνικης κοινωνίαςΟ Ολυμπιακος είναι πάνω από όλα ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
Και άμα κάνει εμπόριο ναρκωτικών τι μας πειράζει ;
Από τους πρεζακηδες τα κονομαει και όχι από το κράτος .
Και άμα πεθαίνουν οι πρεζακηδες τι μας νοιάζει ; Μερικοί άχρηστοι λιγότεροι .
Μπράβο στον Μαρινακη τον μάγκα .