Νέα

Πόρισμα Εισαγγελέα:"Ωφελημένη ήταν η ομάδα του Ολυμπιακού..O νεος καλαναρχης..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Προσπάθησαν κι άλλοι που την είχαν πιο μεγάλη(!) στο παρελθόν. Καπετάνιο τον φωνάζουν. Μάλιστα είχε βάλει σκοπό να κάνει τον Θρύλο και παραμάγαζό του αλλάζωντάς του όνομα και έμβλημα. Και μας κλάσανε δυο, όχι μια, μάντρες καμπανέλια.  Ε, λοιπόν, και πάλι δυο μάντρες καμπανέλια θα μας κλάσουν!

Καλή σας μέρα!  :hi:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
φιλε ο Μαρινακης οπως ο καθε Μαρινακης ( ο Κοσκωτας την εφαγε για αλους λογους) δεν θα παθει τπτ.... κανενας μεγαλοπαραγοντας σε αυτη την σκατοχωρα δεν θα παει φυλακη γιατι πολυ απλα η σαπιλα ειναι τοσο μεγαλη που θα επρεπε να βγουν εξω οι βαρυποινιτες για να χωρεσουν ολοι μεσα.... δεν λεω μονο για προεδρους ομαδων αλλα και για  πολιτικους για λαμογια κτλ ... οι φυλακες φιλοι μου εχουν φτιαχτει για τους απλους ανθρωπους που δεν εχουν στο ηλιο μοιρα.... λενε τωρα τα προβατα να γινουν ασπιδα στον Μαρινακη ( ρε ξυπνατε ρε ... πλυντηριακι του Μαρινακη ειναι ο γαυρος... οπως και καθε ομαδα στον κοσμο αυτο... και καθεστε και αγχονεστε για τον χοντρο... δεν σας εχει αναγκη φιλε ο χοντρος εχει μεσα για να μην παει φυλακη αν περιμενε απο τα προβατα δεν θα ειχε βγαλει εκατομυρια...) δεν τα λεω οπαδικα απλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα στο ποδοσφαιρο παγκοσμια.... απλα εδω στην ελλαδα δεν κραταμε ουτε τα προσχηματα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
λενε τωρα τα προβατα να γινουν ασπιδα στον Μαρινακη( ρε ξυπνατε ρε ... πλυντηριακι του Μαρινακη ειναι ο γαυρος... οπως και καθε ομαδα στον κοσμο αυτο... και καθεστε και αγχονεστε για τον χοντρο... δεν σας εχει αναγκη φιλε ο χοντρος εχει μεσα για να μην παει φυλακη αν περιμενε απο τα προβατα δεν θα ειχε βγαλει εκατομυρια...)
ρε γατονι πρόβατα ειναι αυτοι που θα τρέξουν για ασπίδα?

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύει ο γαύρος είναι εξοντωτικές εφόσον κριθεί υπαίτιος.

- Το άρθρο 18 του πειθαρχικού κώδικα για «δωροδοκία» προβλέπει υποβιβασμό, -6 βαθμούς από το πρωτάθλημα που θα πάρει μέρος και 300.000 πρόστιμο.

- Στο άρθρο 22 «επηρεασμός για χειραγώγηση αγώνα» προβλέπεται υποβιβασμός και πρόστιμο 300.000 ευρώ.

- Στο άρθρο 5 προβλέπεται εκτός από την χρηματική ποινή, επιστροφή τροπαίων.

Τα συγκεκριμένα αδικήματα είναι απαράγραπτα, δεν υπόκεινται δηλαδή σε παραγραφή.

Δείτε εδώ τον Πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύει ο γαύρος είναι εξοντωτικές εφόσον κριθεί υπαίτιος.

- Το άρθρο 18 του πειθαρχικού κώδικα για «δωροδοκία» προβλέπει υποβιβασμό, -6 βαθμούς από το πρωτάθλημα που θα πάρει μέρος και 300.000 πρόστιμο.

- Στο άρθρο 22 «επηρεασμός για χειραγώγηση αγώνα» προβλέπεται υποβιβασμός και πρόστιμο 300.000 ευρώ.

- Στο άρθρο 5 προβλέπεται εκτός από την χρηματική ποινή, επιστροφή τροπαίων.

Τα συγκεκριμένα αδικήματα είναι απαράγραπτα, δεν υπόκεινται δηλαδή σε παραγραφή.

Δείτε εδώ τον Πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ:

οχι φυλακη δεν θα μπει ουτε 0.50 λεπτα του ευρω δεν θα πληρωσει... παραπετασματα καπνου ειναι ολα αυτα ... ερχονται νεα μετρα νυχτα στην βουλη... οι μιζες για τις αδειες καπως πρεπει να υποβαθμιστουν... η κυβερνηση πρεπει να εχει κατι να πει στην Θεσσαλονικη...

και για τον φιλο που ρωτησε αν ειναι προβατα αυτοι που θα μπουν ασπιδα στον Μαρινακη.... ναι φιλε προβατα ειναι γιατι ο Μαρινακης δεν θα γινει ποτε ασπιδα για αυτους... και αν θες το καταλαβαινεις ... ειπα και πριν και ο Αλαφουζος να ηταν και ο Σαβιδης κτλ τκλ τα ιδια θα ελεγα δεν τα λεω οπαδικα...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Kαταπέλτης Αλέφαντος για Ολυμπιακό και Εθνική!

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι δραματικές. Όμως να αρχίσω με την Εθνική για να το συνεχίσω και να το κλείσω με τον Ολυμπιακό. Βλέπω πανηγύρια για την Εθνική επειδή έβαλε 4 γκολ... στον Αγροτικό Αστέρα! Σα να έβλεπα ομάδα χαμηλής κατηγορίας ήταν το Γιβραλτάρ, ερασιτέχνες είναι οι άνθρωποι, είναι η πιο αδύναμη εθνική που έχω δει. Όλοι πολλά γκολ τους ρίχνουν.

Η Εθνική μας είχε προβλήματα, τα δύο σέντερ μπακ δεν μπορούν να κατεβάσουν την μπάλα, ο Μανωλάς έχει το κακό χούι να κόβει με την ταχύτητά του αλλά μετά να δίνει την μπάλα στα 10 μέτρα και να περπατάει λες και... πάει βόλτα στο Σύνταγμα. Ο Παπασταθόπουλος τα ίδια. Δείτε ρε τώρα σέντερ μπακ όπως ο Χούμελς τι κάνουν.

Έχεις και δυο άτεχνα χαφ στον άξονα, Μανιάτης και Σάμαρης, άτεχνοι, και όχι γρήγοροι, με αποτέλεσμα να έχεις ένα άτεχνο τετράγωνο παικτών εκεί πίσω. Ο Σάμαρης που μου λέγανε για Μπενφίκα, είναι όπως τον έβλεπα στον Πανιώνιο, δεν έχει βελτίωση.

Ο δε Τζαβέλας δεν έχει ταχύτητα να πλευροκοπήσει. Ο μόνος που ήταν καταπληκτικός ήταν ο Τοροσίδης, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ωραίες σέντρες και μπασίματα.

Το ευτύχημα είναι ότι ανέβηκε ο Φορτούνης, είναι πολύ σημαντικό και για την Εθνική και για τον Ολυμπιακό να ξαναβρεί τον εαυτό του. Διότι έχει ταχύτητα, ξέρει πολλή μπάλα, και έχει δύο καλά πόδια για το γκολ, βλέπει το γκολ. Και μου άρεσε αυτό που έκανε, ξεκίνησε με σπριντ ζητώντας την μπάλα από τον Μήτρογλου, όχι να την περιμένει στα πόδια. Φύγε βολίδα και ζήτα την μπάλα στο χώρο.

Ο Μπακασέτας, έλα ρε με τον Μπακασέτα, εγώ έβγαινα και σας τα έλεγα όταν έγραφαν ότι τον έκλεισε ο Ολυμπιακός. Τον έβλεπα στον Πανιώνιο και παρ' ότι έλεγαν ότι θα πάει στον Ολυμπιακό, εγώ σας έλεγα "αργός παίκτης". Και τι τον βάζουν εξτρέμ, ούτε στην ΑΕΚ μπορεί να παίξει εξτρέμ ούτε στην Εθνική.

Για τον Μαρινάκη εγώ πιστεύω ότι ήταν στο δρόμο για να γίνει ο μεγαλύτερος πρόεδρος, να ξεπεράσει και τον Κόκκαλη. Τα ίδια έλεγαν και για τον Κόκκαλη και τη διαιτησία. Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα λόγω διαιτησίας; Είστε σοβαροί; Ποιος έπρεπε να παίρνει το πρωτάθλημα; Ο Πέλκας, ο Γλύκος και ο Μαλεζάς; Ή ο Κλωναρίδης και ο Τριανταφυλλόπουλος; Ή η ΑΕΚ στη Γ' Εθνική και στη Β' Εθνική;

Φέτος ενισχυθήκατε, σας είδα το καλοκαίρι και βγήκα και το είπα, ενισχύθηκε πραγματικά ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ φτιάχνει καλή ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια όμως ήσασταν εσείς για πρωτάθλημα;

Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν παίρνει το πρωτάθλημα με τη διαιτησία. Καμία. Δώσε τη διαιτησία στη Σεβίλλη που παίρνει τα ΟΥΕΦΑ, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στην Ισπανία; Δώσε τη διαιτησία στη Λίβερπουλ, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία; Με τίποτα. Τη βλέπω τη Λίβερπουλ, τα χάλια της έχει. Δεν παίρνεις πρωτάθλημα με τη διαιτησία, πρέπει να έχεις την καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός πάντα έφερνε εδώ τους καλύτερους παίκτες.

Ακόμα και τώρα έφερε στο τέλος καλούς παίκτες. Άμα θα μπει ο Καρντόσο στο γήπεδο και βάζει κάθε αγωνιστική γκολ, θα σας φταίει η διαιτησία; Θα τον δω τον Καρντόσο από νωρίς και θα καταλάβω σε τι κατάσταση είναι. Το μόνο που θέλω είναι να μην τον δω μπάστακα στην περιοχή, θέλω να τον δω να κινείται.

Διαβάζω για Ιντέγε εξτρέμ. Το είχα προλάβει και το είπα στη στήλη ότι θα είναι λάθος άμα καταλήξουνε σε αυτό. Όπως απ' την αρχή είχα μπανίσει αυτά που έκανε ο Βίκτορ με τις αλλαγές στο σύστημα και είπα "πάρ' το αλλιώς, πας για καταστροφή". Από τα πρώτα φιλικά που το είδα.

Σας λέω λοιπόν ότι ο Ιντέγε εξτρέμ δεν κάνει, διότι δεν έχει την τεχνική και διότι ένα καλό μπακ θα τον πιάσει εύκολα, δεν θα μπορεί να φύγει από έξω, μόνο από μέσα και θα είναι προβλέψιμος. Έχει άλλους παίκτες ο Ολυμπιακός να βάλει στα εξτρέμ. Απορώ πάντως γι' αυτό που έγινε με τον Πάρντο στο ΟΥΕΦΑ, το θεωρώ λάθος. Όπως λάθος είχε γίνει πέρσι με τον Ντουρμάζ.

Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού τώρα είναι με τον Μαρινάκη. Αυτά περί εγκληματικής οργάνωσης είναι αηδίες. Ας πάνε να δικάσουν και να καταδικάσουν αυτόν τον πατέρα που τεμάχισε το κοριτσάκι και έχει και τα μούτρα να δηλώνει δεν τη σκότωσα, την τεμάχισα. Τι λες βρε κάθαρμα, την τεμάχισες; Το σπλάχνο σου, το αίμα σου, το αθώο κοριτσάκι τεμάχισες; Εκτέλεση! Εκτέλεση!

Ήμουν στο Ολυμπιακός-Βέροια από το πρώτο λεπτό, στο γήπεδο ήμουν και το θυμάμαι το ματς. Τι στημένο λένε, ο Ολυμπιακός ήταν για να της βάλει 3 γκολ της Βέροιας πραγματικά.

Εγώ βλέπω ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει λυσσαλέα οργανωμένη επίθεση από ισχυρά συμφέροντα, αυτή είναι η "οργάνωση" κατά τη γνώμη μου, η οργάνωση εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού. Δεν τον φοβάμαι όμως, "σκύλος" είναι, θα τα καταφέρει. Μέχρι τον Άρειο Πάγο θα φτάσει, υπάρχει δικαιοσύνη και θα βρεθεί η αλήθεια.

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
λεει μερικα σωστα πραγματα αλλα οταν αρχιζει τα του ολυμπιακου... ο ανθρωπος παραληρει... "Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν παίρνει το πρωτάθλημα με τη διαιτησία. Καμία. Δώσε τη διαιτησία στη Σεβίλλη που παίρνει τα ΟΥΕΦΑ, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στην Ισπανία; Δώσε τη διαιτησία στη Λίβερπουλ, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία; Με τίποτα. Τη βλέπω τη Λίβερπουλ, τα χάλια της έχει. Δεν παίρνεις πρωτάθλημα με τη διαιτησία, πρέπει να έχεις την καλύτερη ομάδα"

ας του πει καποιος οτι στην Αγγλια η λεστερ δεν ηταν η καλυτερη ομαδα ουτε ειχε το καλυρερο ροστερ... δεν την εσπρωξε η διαιτησια και εβγαλε το προταθλημα απο το μαγικο καπελο. Η διαιτησια Αλεφα σε σπρωχνει στην Ελλαδα οχι για να παρεις το προταθλημα ... σε σπρωχνει για να εχεις ανασες να πας στο chl... το να κανεις συγκριση το Ελληνικο προταθλημα με το Αγγλικο και το Ισπανικο.... φαουλ μεγαλο... last year ετρεμαν οι διαιτητες μην χασει το αηττητο ο γαυρος στα χερια τους.... οταν μηλαει ο οπαδισμος η μπαλιτσα παει για βρουβες..

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Το πορισμα ειναι του ψηλου του παναθηναικακια

σε λιγο θα βγει πορισμα απο κανονικο εισαγγελεα για αυτον τον παραδικαστικο

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
τρελαθηκε ο βαγγελας........ θα φατε καλα βαζελια.......

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μακαρι να τιμωρηθει...αλλα δεν το βλεπω  ενδεχομενως να τα σκασει στο συμβουλιο για να τη βγαλει λαδι παντως εγω εκπλησομαι με ολους αυτους που ταυτιζουν την ιστορικη ομαδα τους με αυτο το παλιοτομαρο, που κατεβηκαν σε πορεια να τον υποστηριξουν μια αθλια αγελη καθυστερημενων προβατων κριμα για τους λιγους υγιεις φιλαθλους του ΟΣΦΠ...

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
τρελαθηκε ο βαγγελας........ θα φατε καλα βαζελια.......

ρε φιλε εσυ δλδ τρως το σανο που σου πετανε οτι θα βαλουν τον Μαρινακη φυλακη... κολπα ειναι αυτα και δεν ειναι απο κανεναν παναθηναικο παοκ αεκ πριμοδοτουμενα... στο ξαναλεω η κυβερνηση πρεπει να εχει να πει κατι στην Θεσσαλονικη... οτι βαλαν το μαχαιρι στο κοκαλο με τα καωαλια και με το ελληνικο ποδοσφαιρο... και μετα οταν δεν δωσει η τροικα την δοση θα πανε και θα μας βαλουν ενα καφασι αγκουρια στον κωλο.... και δεν θα εχουν θεμα αν τον τρωνε ολυμπιακοι παναθηναικοι αεκτζιδες παοκια....

Στο λεω και στο υπογραφω εγω που ειμαι Βαζελος. Ο Μαρινακης ουτε φυλακη θα παει ουτε ο γαυρος θα παθει τπτ ... να ειχαμε να λεγαμε ειναι αυτα... για να μην βλεπουμε τα ψιλα γραμματα που περνανε απο κατω.... εδω δεν πηγε φυλακη για το πλοιο που εφερε λαθραιο μεσα σε μερικους τονους κοκας για μια μαλακια σαν το ελληνικκο προταθλημα θα του κλασουν 2 @@

OP
OP
Ampelale

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Μακαρι να τιμωρηθει...αλλα δεν το βλεπω  ενδεχομενως να τα σκασει στο συμβουλιο για να τη βγαλει λαδι παντως εγω εκπλησομαι με ολους αυτους που ταυτιζουν την ιστορικη ομαδα τους με αυτο το παλιοτομαρο, που κατεβηκαν σε πορεια να τον υποστηριξουν μια αθλια αγελη καθυστερημενων προβατων κριμα για τους λιγους υγιεις φιλαθλους του ΟΣΦΠ...

Κολομβιανή Δημοκρατία των Βαλκανίων το λένε..

Συνημμένα

• col.jpg
    col.jpg
    8,4 KB · Εμφανίσεις: 23

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
και για τον φιλο που ρωτησε αν ειναι προβατα αυτοι που θα μπουν ασπιδα στον Μαρινακη.... ναι φιλε προβατα ειναι γιατι ο Μαρινακης δεν θα γινει ποτε ασπιδα για αυτους... και αν θες το καταλαβαινεις ... ειπα και πριν και ο Αλαφουζος να ηταν και ο Σαβιδης κτλ τκλ τα ιδια θα ελεγα δεν τα λεω οπαδικα...
τυπε δεν καταλαβες καλα....ασπιδα μπαινουμε στον προεδρο του ολυμπιακου, όχι στον μαρινακη... :hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
ΚΑΜΙΝΙΑ ΘΥΡΑ 7  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Να το πούμε άλλη μία φορά να το εμπεδώσουν όλες οι πουτάνες.
Βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια, τον Ολυμπιακό να δέχεται πόλεμο. Κάποτε κάποιοι τα είχαν βάλει με τον Κόκκαλη. Ονειρεύονταν κατασκοπικά παραμύθια, απάτες με το στοίχημα, απάτες με την κυβέρνηση κτλ. Θα έβγαινε ο Καραμανλής έλεγαν τότε και θα τον έχωνε φυλακή. Του κλάσανε μία μάντρα τελικά και πήρε άλλα 5 πρωταθλήματα από τότε, και μετά έδωσε την Παε στο Βαγγέλη. Αλλά πριν είχε κάνει μία δήλωση. "Ας χτυπήσουν εμένα και κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό"
Μπορεί να πήρε 10 χρόνια στους απέναντι αλλά το κατάφεραν.
Βγαίνουν πλέον και χτυπάνε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, μιας και να χτυπήσουν την ομάδα δε γίνεται. Εκεί πρέπει να βάλουν λεφτά, αλλά η λάσπη είναι τσάμπα!
Για άδειο Καραΐσκάκη έλεγαν, με αύξηση κλείσαμε τη χρονιά την ώρα που τα γήπεδα τους άδειαζαν.
Για φυλακές έλεγαν, και τώρα ο Βαγγέλης βλέπει σπίτι του τα σχόλια τους και γελάει.
Για απαγόρευση ενασχόλησης είπαν και καπάκια κάνει δήλωση που λέει "Παραμένω Πρόεδρος, μέτοχος και εγγυητής του μέλλοντος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας."
Τι κατάφεραν λοιπόν;;;
ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ!
Όταν πολεμάτε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον δυναμώνετε κι άλλο.
Όταν τον δυναμώνετε κι άλλο, οι εφιάλτες σας πολλαπλασιάζονται.
Και όσο πονάτε, ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΜΕ.
ΖΗΤΩ Η ΕΝΔΟΞΗ ΘΥΡΑ 7
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΖΗΤΩ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΩΝ!
ΘΥΡΑ 7 ΕΝΑΝΤΙOΝ ΟΛΩΝ!
ΘΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.
Born To Fight...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
MISFITS ΘΥΡΑ 7  :rockon: :rockon: :rockon:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τυπε δεν καταλαβες καλα....ασπιδα μπαινουμε στον προεδρο του ολυμπιακου, όχι στον μαρινακη... :hi:
Κι αμα γινοταν προεδρος του Ολυμπιακου ο Πάμπλο Εσκομπαρ;και τοτε επειδή είναι ο προεδρος;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Κι αμα γινοταν προεδρος του Ολυμπιακου ο Πάμπλο Εσκομπαρ;και τοτε επειδή είναι ο προεδρος;
ναι φιλε, οποιος και να ειναι...αν κλεισεις τον μαρινακη φυλακη επειδή εκανε λαθρεμποριο με το καραβι του, σταρχιδια μου...αλλα αν πας να τον κλεισεις επειδή είναι προεδρος του ολυμπιακου, τοτε θα με βρεις απέναντι σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom