Γιατί έχει ηλικία το πότε θα φύγει κάποιος Εξωτερικό? ΕΓώ 31 είμαι. Ξέρω άνθρωπο που έφυγε στα 40 στη ΓερμανίαΕχω κάνει πολλές σκέψεις να φύγω και στο παρελθόν και τώρα αλλά δεν κατάφερα. Δούλεψα πολλά χρόνια σε ιδιοτικό τομέα σαν υπάλληλος (για να ιδιωτεύσω ούτε καν) και τα τελευταία χρόνια απασχολούμαι στο δημόσιο με συμβάσεις και παίζει να διοριστώ. Ακόμη μου περνάει να φύγω αλλά δεν μου βγαίνει. Νομίζω με πήραν τα χρόνια. Αν κάποιος είναι μικρός νομίζω αξίζει. Τώρα για μένα δεν ξέρω τι θα μπορούσα να βρω αν και έχω μεγάλη εργασιακή εμπειρία
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διορισμός στο Δημόσιο ή μετανάστευση στο Εξωτερικό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thleizer
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 285
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Υπαρχει τοξικοτητα απο κατι παπαρια που ειναι ολα τα χρονια της δουλειας τους στο δημοσιο και μονο αυτο ξερουν να κανουν.Οι οποιοι θα σου φορτωσουν δουλεια για να φυγουν πιο νωρις για παραδειγμα ή θα στο παιξουν αφεντικα. Κλασικοι Ελληναραδες τεμπεληδες και αχρηστοι.Και γι'αυτο φταιει η μονιμοτητα,δε τους αγγιζει τιποτα.Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια, όταν όλοι το έπαιζαν επιχειρηματίες με 3-5 άτομα προσωπικό.
Μεγάλες εταιρείες και πολυεθνικές, δεν κάνουν τέτοια κόλπα.
Δουλεύω 20 χρόνια στην ίδια εταιρεία, πέρασα και δύσκολες στιγμές, αλλά ποτέ δεν άργησαν πληρωμές.
Πάντως ακούω για τοξικότητα στο δημόσιο και γελάω...Γράψιμο στα παπάρια, όλους. Τι θα σου κάνουν δηλαδή;
καλα΄μη νομιζεις οτι ολες οι δημοσιες υπηρεσιες ότι ειναι καλές. Μια βολτα από ΕΦΚΑ και νοσοκομεία θα σε πείσεικαλύτερο ωράριο, λιγότερη δουλειά, σκ ελεύθερος , άγραφες
άδειες , απεργίες, εξτραδάκια μαύρα ανάλογα την υπηρεσία
και το συζητάμε ακόμα τι είναι καλύτερο;;;
σε πληροφορώ ότι στους Δήμους δεν είναι καθόλου καλά. Όσους ξέρω που εργάζονται σε Δήμους όλοι θέλουν να φύγουν με κινητικότηταΓιατί είναι χαμηλός ο μισθός στο δημόσιο?στους δήμους δουλεύεις δύο με τρεις ώρες τη μέρα και βγάζεις 1100ευρω πρώτο μισθό το μήνα..στον ιδιωτικό πρέπει να δώσεις κόλο για να βγάλεις τόσα λεφτά..
Είμαι 31, έχω τελειώσει Οικονομικά και έχω μεταπτυχιακό ΜΒΑ. Ξέρω Αγγλικά, Γερμανικά, ΔΕΝ είμαι Παντρεμένος, δεν έχω παιδιάΕξαρτάται από πολλά...
Προσόντα: Είσαι από Πολυτεχνείο, χημικός, ηλεκτρολόγος, μηχανολόγος, πληροφορικός; Εξωτερικό. Χωρίς προσόντα, εδώ.
Οικ. κατάσταση: Είσαι παντρεμένος με παιδιά; Μένεις εδώ και δημόσιο. Αν όχι, φεύγεις.
Πάντως, αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, δε γυρνούσα στο μπουρδέλο ΠΟΤΕ.
Cheng
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2023
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 456
Γιατί ασχολείσαι με το Δημόσιο φίλε? Φαίνεσαι κατηρτισμένος με σοβαρό cv. Είτε έξω , είτε ιδιωτικό τομέα θα πληρωθείς πολύ καλύτερα κ τώρα κ σε βάθος χρόνουΕντάξει εγώ γενικά έχω 5 χρόνια προυπηρεσίας και έχω σπουδές. Είμαι 31. Το θέμα είναι αν είναι καλη ηλικία να φύγω έξω
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Αν ξέρεις πολύ καλά Γερμανικά, τότε Ελβετία, Αυστρία και Benelux γενικά.Είμαι 31, έχω τελειώσει Οικονομικά και έχω μεταπτυχιακό ΜΒΑ. Ξέρω Αγγλικά, Γερμανικά, ΔΕΝ είμαι Παντρεμένος, δεν έχω παιδιά
Τι συγκρίνεις με το μπουδελο-δημόσιο, ήθελα να 'ξερα.
το ανέφερα και σε άλλο σχόλιο. Πλέον δεν είναι όλες οι δημόσιες υπηρεσίες καλές. ΕΦΚΑ, νοσοκομεία, ΔΥΠΑ είναι σκατά. Ακόμα και στην ΑΑΔΕ που κάποιοι επαινούν λόγω του υψηλού μισθολογίου ΔΕΝ είναι καλάκαι το δημοσιο που κανουν ολοι οι Ελληναραδες πιπες για να μπουν και νομιζουν οτι θα καθονται,ειναι αναλογα που θα πας. παιζει να πεσεις σε υπηρεσια τιγκα στους ρουφιανους,οι οποιοι θα σου φορτωνουν και δουλεια.περιβαλλον εργασιας για τα μπαζα,τερμα τοξικο.
πολυ καλα ΓΕρμανικα δεν ξερω, βασιή γνωση ξερω για να ειμαι ειλικρινης. Αλλα γενικά είμαι και σε ενα κλαδο που πρεπει να παω σε μια χωρα που να πουλαει αυτο που εχω σπουδασει. η Ελβετια κουμπωνει αψογα θα ελεγαΑν ξέρεις πολύ καλά Γερμανικά, τότε Ελβετία, Αυστρία και Benelux γενικά.
Τι συγκρίνεις με το μπουδελο-δημόσιο, ήθελα να 'ξερα.
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
Απότι κατάλαβα υπάρχει πολλή γκρίναι στην Ελλάδα και εγώ δεν είμαι εξαίρεση από αυτούς που γκρινιάζουν.
Θυμηθείτε η ίδια γκρίνια υπήρχε και πολύ πριν τα μνημόνια.
Κάντε τη ζωούλα σας όπως θέλετε και μπορείτε. Μόνος πόλεμος δηλαδή σύρραξη μεταξύ κρατών μη γίνει σε εμάς
ή στη γειτονιά μας. Καλή συνέχεια και χρόνια πολλά
Θυμηθείτε η ίδια γκρίνια υπήρχε και πολύ πριν τα μνημόνια.
Κάντε τη ζωούλα σας όπως θέλετε και μπορείτε. Μόνος πόλεμος δηλαδή σύρραξη μεταξύ κρατών μη γίνει σε εμάς
ή στη γειτονιά μας. Καλή συνέχεια και χρόνια πολλά
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Αν θες τη γνώμη ενός που είναι late 50s, τελειοποίησε τα Γερμανικά σου και κοπάνα την.πολυ καλα ΓΕρμανικα δεν ξερω, βασιή γνωση ξερω για να ειμαι ειλικρινης. Αλλα γενικά είμαι και σε ενα κλαδο που πρεπει να παω σε μια χωρα που να πουλαει αυτο που εχω σπουδασει. η Ελβετια κουμπωνει αψογα θα ελεγα
Η χώρα είναι μόνο για γόνους και γύφτους.
φαντάσου που καταντήσαμε. Να θεωρούμαι το Δημόσιο των ούτε 1000 ευρω μισθό, υπερπολυτέλεια για να μείνουμε στη χώρα. Τουλάχιστον σε σοβαρές χώρες έξω θα μας σέβονταιΑν θες τη γνώμη ενός που είναι late 50s, τελειοποίησε τα Γερμανικά σου και κοπάνα την.
Η χώρα είναι μόνο για γόνους και γύφτους.
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.491
- Πόντοι
- 456
Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο εξωτερικό και θυμάμαι τους μεγαλύτερους τότε να μου λένε δύο πράγματα, όλες οι δουλειές είναι σαν το Χόλυγουντ πολλοί έρχονται με όνειρα λίγοι τα καταφέρνουν καθώς και πάντα να έχω ένα back up plan αν όλα πάνε κατά διαόλου.
Είναι πολύ εύκολο εκεί που νομίζεις πως είσαι άρχοντας να βρεθείς στο σημείο μηδέν και να βλέπεις τα έτοιμα να τελειώνουν ώσπου να καταφέρεις να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.
Αν είσαι και παντρεμένος ειδικά πάει η γκρίνια γόνατο.
Στο δημόσιο τουλάχιστον δεν έχεις αυτό το άγχος, μη βρεθείς ξαφνικά στους 5 δρόμους.
Είναι πολύ εύκολο εκεί που νομίζεις πως είσαι άρχοντας να βρεθείς στο σημείο μηδέν και να βλέπεις τα έτοιμα να τελειώνουν ώσπου να καταφέρεις να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.
Αν είσαι και παντρεμένος ειδικά πάει η γκρίνια γόνατο.
Στο δημόσιο τουλάχιστον δεν έχεις αυτό το άγχος, μη βρεθείς ξαφνικά στους 5 δρόμους.
Στο όριο είσαι για έξω. Εξαρτάται ΤΙ ακριβώς θα βρεις εκεί.
Δες για χρηματοοικονομικά και πολυεθνικές. Μάθε καλα πληροφορική και τεχνητή νοημοσύνη σαν χρήστης εννοώ. Να τα συνδυάσεις.
Ένα μεσαίο κ πάνω στέλεχος πολυεθνικής στην Ελλάδα μπορεί να φύγει και στα 40 και στα 50 από εδώ, αρκεί να επιβιώσει από το μποτιλιάρισμα που του γίνεται
Δες για χρηματοοικονομικά και πολυεθνικές. Μάθε καλα πληροφορική και τεχνητή νοημοσύνη σαν χρήστης εννοώ. Να τα συνδυάσεις.
Ένα μεσαίο κ πάνω στέλεχος πολυεθνικής στην Ελλάδα μπορεί να φύγει και στα 40 και στα 50 από εδώ, αρκεί να επιβιώσει από το μποτιλιάρισμα που του γίνεται
τι εννοεις ηλικιακα?Στο όριο είσαι για έξω.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Εντωμεταξύ, κανείς δεν αναφέρει το καλύτερο επάγγελμα του πλανήτη - αρκεί να έχεις τα προσόντα.
Βλέπω κάτι τύπους που κάνουν καριέρα και είναι φατσικά, σα γαμώ το κέρατό μου.
Αλλά έχουν παραπάνω πόντους στο σημείο που χρειάζεται.
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.438
- Πόντοι
- 206
Δύσκολη δουλειά όμως. Λίγοι συνδύασαν το προσόν που αναφέρεις με λίγο μυαλό.Εντωμεταξύ, κανείς δεν αναφέρει το καλύτερο επάγγελμα του πλανήτη - αρκεί να έχεις τα προσόντα.
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
It's a hard job... το 'πιασες το υπονοούμενο, ε;Δύσκολη δουλειά όμως.
Γεγονός πάντως. Να σου σηκώνεται όποτε σου λένε, να παραμένει σηκωμένη με καμιά 30αριά άτομα τριγύρω και να χύνεις πάλι όποτε σου λένε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις