Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Μιλφοσειρά, για να μιλάω για διδακτορικό, προδήλως δεν αναφέρομαι στην κατηγορία Υ.Ε.Λάθος κάνεις ..Υ.Ε.με παιδιά είναι η ιδανική περίπτωση διορισμού.
Μιλφοσειρά, για να μιλάω για διδακτορικό, προδήλως δεν αναφέρομαι στην κατηγορία Υ.Ε.Λάθος κάνεις ..Υ.Ε.με παιδιά είναι η ιδανική περίπτωση διορισμού.
Με Κουλη αρχηγό,το δημοσιο του Αντρεα εγινε παιδική χαρα!Eσυ θυμάσαι ότι πέρασαν τρία μνημόνια...ελπίζω να το θυμηθούν και πολλοί άλλοι που νομίζουν ότι είμαστε ακόμα στις εποχές του Παπαντρεα όπου εδεναν τα σκυλιά με λουκανικα...το μόνο που έμεινε ίδιο είναι ο σταρχιδισμος που επικρατεί σε πασοκοψυχα -κυριως-στελεχη.
Αλήθεια είναι αυτόΕπίσης τύπε, δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά για να μπεις στο δημόσιο τώρα πια θες διδακτορικό. Δεν κάνω πλάκα.
Τύπε δεν ξέρεις για τι μιλάς! Ανδρέας-ΠΑ.ΣΟ.Κ εποχές 81-85 από αυτόπτες μάρτυρες και ανθρώπους που τα ζήσανε (όχι κομματοσκυλα και οχι ιστορίες για χαβαλέ), αληθινές ιστορίες για ΠΑΣΟΚ-ΑνδρέαΜε Κουλη αρχηγό,το δημοσιο του Αντρεα εγινε παιδική χαρα!
Το βόλεμα του βολεματος
Νομιζουν οτι εχουμε 90's που πολλοι εμπαιναν απ'το παραθυρο,μεχρι και οι αγραμματοι.Επίσης τύπε, δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά για να μπεις στο δημόσιο τώρα πια θες διδακτορικό. Δεν κάνω πλάκα.
Ο 50ρης υπάλληλος της πρώην ΔΕΗ .... Αγροτικής Τράπεζας κοκ ....Οι συντάξεις έχουν ενοποιηθεί πλέον.
Τι ηλικία έχεις;
Aπλως τονίζω ότι όλοι έχουν δικαιωμα στην ελπίδα.Μιλφοσειρά, για να μιλάω για διδακτορικό, προδήλως δεν αναφέρομαι στην κατηγορία Υ.Ε.
Αυτες οι πιπες ειναι για οσους δεν χτυπανε πορτα γραφειου Κουλη.Επίσης τύπε, δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά για να μπεις στο δημόσιο τώρα πια θες διδακτορικό. Δεν κάνω πλάκα.
Τα διλήμματα του νηματοθετη έχουν ουσία εάν αναφερόμαστε σε νέους ελεύθερους χωρίς παιδιά κτλ με τα συμπαραμαρουντα τους. Αλλιώς δεν ισχύει τπτ. Ούτε έξω πας ούτε διορίζεται ούτε ιδιωτικο... ούτε .....Ο 50ρης υπάλληλος της πρώην ΔΕΗ .... Αγροτικής Τράπεζας κοκ ....
θα πάρει τα ίδια με άλλους;
Ψάχτο ........
Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια, όταν όλοι το έπαιζαν επιχειρηματίες με 3-5 άτομα προσωπικό.ηθελα να 'ξερα που στο πουτσο δουλευετε στον Ιδιωτικο τομεα και σας πληρωνουν οποτε να 'ναι και ειναι ολα μαυρα κτλ κτλ. 10 χρονια τωρα παιρνω το μισθο μου στην ωρα του,αν μεσολαβει ΣΚ τον βαζουν παρασκευη. Δωρα Χριστουγεννων,Πασχα και επιδομα αδειας παντα στην ωρα τους ή μαλλον οχι στην ωρα τους,πιο νωρις μας τα βαζουν.Οσο για τις αδειες με παιρνουν τηλ και με ρωτανε ποτε θελω.
και το δημοσιο που κανουν ολοι οι Ελληναραδες πιπες για να μπουν και νομιζουν οτι θα καθονται,ειναι αναλογα που θα πας. παιζει να πεσεις σε υπηρεσια τιγκα στους ρουφιανους,οι οποιοι θα σου φορτωνουν και δουλεια.περιβαλλον εργασιας για τα μπαζα,τερμα τοξικο.
δεν αναφέρω κάπου ότι είμαι εκπαιδευτικός, αλλά έχω τελειώσει και αυτό μέσω του προγράμματος ΕΠΠΑΙΚ της ΑΣΠΑΙΤΕ. Εγώ και σχεδόν όλη η ΕλλάδαΘα διοριστείς φέτος ως εκπαιδευτικός?
έχω τελειώσει Οικονομικά σε Πανεπιστήμιο, έχω μεταπτυχιακό ΜΒΑ και παιδαγωγική επάρκεια ΑΣΠΑΙΤΕ. Έχω 5 χρόνια προυπηρεσίας γενικά ( δημόσιο και ιδιωτικό). Είμαι 31Πολυ δυνατη ερωτηση.Για μεα η απαντηση ειν αι μια,αναλογως τα skills,αν ειναι να ειμαι εργατης τοτε φυσικα διορισμος στο δημοσιο χωρις να ρποσβαλλω (εργατης ειμαι και εχω μπει και δημοσιο 1 χρονο).Ελληνικο δημοσιο ισον σαπιλα βοθροβυσματα που θα κανεις τα στραβα ματια επεδη βολευτηκες,ειναι ηθικο.Αν αντεχεται ηθικα δημοσιο χωρις ρισκα κτλ.Αν εχεις καποια skills εξωτερικο που θα ζεις ανωτερο απο το ελληνικο δημοσιο και δεν θα εισαι και καραγκιοζης κλαψιαρης.Πιστευω ομως οτι τελικα γινεται οτι αντεχει η καρδια μας γιατι ειναι το συναισθηματικο.
Βάση των πτυχίων που έχω ( Οικονομικά προπτυχιακό, ΜΒΑ μεταπτυχιακό) είμαι 31 θα έλεγα Ελβετία ότι είναι καλή επιλογήΕξωτερικό που ; Τι ηλικία ; Πρέπει να το δούμε σφαιρικά το ζήτημα. Δουλειά , λεφτά,ζωή , γκόμενες
Εντάξει εγώ γενικά έχω 5 χρόνια προυπηρεσίας και έχω σπουδές. Είμαι 31. Το θέμα είναι αν είναι καλη ηλικία να φύγω έξωΑν μιλάμε για χειρονακτικά επαγγέλματα είτε βγεις έξω είτε μείνεις μέσα είναι ένα και το αυτό. Για τεχνικούς και λοιπές δουλειές γραφείου σίγουρα είναι προτιμότερο να φύγεις, αν και πάντα εξαρτάται απ' τη φύση της δουλειάς. Αν π.χ. είσαι προγραμματιστής μπορείς να δουλέψεις από οπουδήποτε, ακόμα και απ' το παιδικό σου δωμάτιο και να γλιτώσεις τα logistics που λέει ο λόγος. Κατά τα λοιπά, παντού υπάρχουν βύσματα και ρουφιάνοι, στον ιδιωτικό τομέα είναι πολλοί περισσότεροι πλέον. Στο εξωτερικό αυτά πρέπει να τα αντιπαλέψεις μόνος, θέλει μεγαλύτερα αρχίδια για να ελιχθείς και να εξελιχθείς, γι' αυτούς πάντα θα είσαι ο ausländer, ο αλλοδαπός. Μπορεί να ενσωματωθείς κάποτε αλλά μπορεί και όχι, δεν ξερω αν αξίζει ολη η υπερπροσπάθεια που θα καταβάλεις περιμένοντας να δικαιωθείς στο τέλος.
Η μαλακία στην μπουρδελοΕλλάδα είναι ότι δεν υπάρχει σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός από τα σχολικά ακόμα χρόνια. Πρέπει να οργανώνεται σε κύκλους από Γυμνάσιο και να μπαίνουν και παραδείγματα επιχειρήσεων. Είναι ultra σημαντικό αυτό αφού ο άλλος όταν αποφοιτήσει θα ασχοληθεί με αυτό που διάλεξε για όλη του τη ζωή. Τώρα βγαίνουν στόκοι και κάνουν ότι τους λένε οι γονείς