Επισκέπτης
Τα παραλες lakis33 εμενα στο δικο μου περιβαλον χωρις πλακα δεν ξερω ουτε ενα ζευγαρι που να ειναι μαζι και να ειναι αποτελεσμα "προξενιού".
Τωρα η απο αλλο πλανητη ειμαι η μαλακας ειμαι και δεν το βλεπω!!!!!!!!!
Πιστεύω να διάβασε αναλυτικά υα ιστορικά γνωριμιών που ανέφερα.
Δεν εννοώ προξενιά όπως γίνονταν παλιά στα χωριά , που πήγαιναν οι προξενητες με το γαμπρό και κανισκια στο σπίτι της νύφης και κανόνιζαν αμέσως αρραβώνα και γάμους και κουμπάρους και μπράτμους κτλ κτλ κτλ...
Όχι τέτοια. Τώρα είμαιστε trendy-δες!
Τώρα ο τυπάς παίρνει με την slk τη βαφτιστήρα του πατέρα του και πάνε privilege ή destijl στην παραλιακή , ο άλλος που θα γνωρίσει τη γκόμενα πάει με το EOS , παιρνουν κανάτες με σφηνάκια , chivas regal , κάνουν clubbing και κάποια στιγμή ο γαμπρός (με το EOS) ζητάει το κινητό της βαφτιστήρας του πατέρα του κολλητού του, αυτή του το στέλνει με bluetooth και την επόμενη της στέλνει mms για να πάνε για φαγητό στο casa di past.
Σιγά σιγά (το κορίτσι δεν είναι τσούλα, ούτε εύκολη) τα φτιάχνουν και πάνε διακοπές στη μύκονο με το jeep, όπου πίνουν σφηνάκια στη paradise , τη super paradise και ίσως και στην paradise-turbo.
Το χειμώνα πάνε αραχωβα , σε σαλέ (που παλια ήταν στάυλος για γουρουνια ή στρούγκα).
Αλφαδιασμένα πράγματα, στην κλάση μας ...
που έλεγε ο Χάρρυ Κλύνν.