Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα παραλες lakis33 εμενα στο δικο μου περιβαλον χωρις πλακα δεν ξερω ουτε ενα ζευγαρι που να ειναι μαζι και να ειναι αποτελεσμα "προξενιού".
Τωρα η απο αλλο πλανητη ειμαι η μαλακας ειμαι και δεν το βλεπω!!!!!!!!!

Πιστεύω να διάβασε αναλυτικά υα ιστορικά γνωριμιών που ανέφερα.
Δεν εννοώ προξενιά όπως γίνονταν παλιά στα χωριά , που πήγαιναν οι προξενητες με το γαμπρό και κανισκια στο σπίτι της νύφης και κανόνιζαν αμέσως αρραβώνα και γάμους και κουμπάρους και μπράτμους κτλ κτλ κτλ...

Όχι τέτοια. Τώρα είμαιστε trendy-δες!

Τώρα ο τυπάς παίρνει με την slk τη βαφτιστήρα του πατέρα του και πάνε privilege ή destijl στην παραλιακή , ο άλλος που θα γνωρίσει τη γκόμενα πάει με το EOS , παιρνουν κανάτες με σφηνάκια , chivas regal , κάνουν clubbing και κάποια στιγμή ο γαμπρός (με το EOS) ζητάει το κινητό της βαφτιστήρας του πατέρα του κολλητού του, αυτή του το στέλνει με bluetooth και την επόμενη της στέλνει mms για να πάνε για φαγητό στο casa di past.
Σιγά σιγά (το κορίτσι δεν είναι τσούλα, ούτε εύκολη) τα φτιάχνουν και πάνε διακοπές στη μύκονο με το jeep, όπου πίνουν σφηνάκια στη paradise , τη super paradise και ίσως και στην paradise-turbo.
Το χειμώνα πάνε αραχωβα , σε σαλέ (που παλια ήταν στάυλος για γουρουνια ή στρούγκα).

Αλφαδιασμένα πράγματα, στην κλάση μας ...

που έλεγε ο Χάρρυ Κλύνν.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όσοι και όσες έχουν το ανοιχτό μυαλό, τη φιλική διάθεση, την καλή φυσική κατάσταση και υγιεινή που απαιτείται είναι υποψήφιοι για συμμετοχή. Μπορεί να είναι 20 χρονών, μπορεί  και 50....

Επισκέπτης
Οκ μεσα στα πλαισια ειμαστε πανω κατω ολοι. :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]g-rDWd2cGqU&feature=related[/youtube]

Επισκέπτης
Δεν εννοώ προξενιά όπως γίνονταν παλιά στα χωριά , που πήγαιναν οι προξενητες με το γαμπρό και κανισκια στο σπίτι της νύφης και κανόνιζαν αμέσως αρραβώνα και γάμους και κουμπάρους και μπράτμους κτλ κτλ κτλ...

Τώρα ο τυπάς παίρνει με την slk τη βαφτιστήρα του πατέρα του και πάνε privilege ή destijl στην παραλιακή , ο άλλος που θα γνωρίσει τη γκόμενα πάει με το EOS , παιρνουν κανάτες με σφηνάκια , chivas regal , κάνουν clubbing και κάποια στιγμή ο γαμπρός (με το EOS) ζητάει το κινητό της βαφτιστήρας του πατέρα του κολλητού του, αυτή του το στέλνει με bluetooth και την επόμενη της στέλνει mms για να πάνε για φαγητό στο casa di past.
Σιγά σιγά (το κορίτσι δεν είναι τσούλα, ούτε εύκολη) τα φτιάχνουν και πάνε διακοπές στη μύκονο με το jeep, όπου πίνουν σφηνάκια στη paradise , τη super paradise και ίσως και στην paradise-turbo.
Το χειμώνα πάνε αραχωβα , σε σαλέ (που παλια ήταν στάυλος για γουρουνια ή στρούγκα).

που έλεγε ο Χάρρυ Κλύνν.
Πολυ τεχνολογια αδελφακι μου. :think:
Μαλλων μεγαλωσα. :headbang:
Πολλες αγνωστες λεξεις εχω. :grin:

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16

που έλεγε ο Χάρρυ Κλύνν.

Εγω που θεωρώ ότι έχω να προσφέρω ένα ιδανικό πακέτο (εγω και η δικιά μου, η οποία έχει απίστευτο σώμα και πρόσωπο)προς τέρψην άλλων παρευρισκομένων, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να τολμούσα να κάνω κάτι τέτοιο με άτομα που θα μαζευόντουσαν απο μια τέτοια φάση σαν αυτήν. Εννοείται ότι υπάρχουν και πολύ ωραίοι άντρες και γυναίκες δηλαδή που θα ήθελαν, και ίσως παρακολουθούν αυτό το thread, αλλά μην περιμένεις...

Εσυ 'εχεις να μοιραστείς κάποιο θυληκό ή απλά ψάχνεις άλλων για να γλύψεις κανένα...κόκκαλο?

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγω που θεωρώ ότι έχω να προσφέρω ένα ιδανικό πακέτο (εγω και η δικιά μου, η οποία έχει απίστευτο σώμα και πρόσωπο)προς τέρψην άλλων παρευρισκομένων, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να τολμούσα να κάνω κάτι τέτοιο με άτομα που θα μαζευόντουσαν απο μια τέτοια φάση σαν αυτήν. Εννοείται ότι υπάρχουν και πολύ ωραίοι άντρες και γυναίκες δηλαδή που θα ήθελαν, και ίσως παρακολουθούν αυτό το thread, αλλά μην περιμένεις...

Δεν θέλουμε αναγκαστικά το Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη (από εμφάνιση) στη συνάντηση μας. Απλά καθημερινά ζευγάρια και απλούς καθημερινούς ανθρώπους θέλουμε. Αν βέβαια έρθουν και κάποιες καλλονές / κάποιοι καλλονοί ευπρόσδεκτοι είναι....  

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.738
Πόντοι
22.785
Διαφημηστικα φυλαδια θελουμεεεεεεεεεεεεεεε.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επειδή κάποιοι/ες με ρωτούν για το χώρο, υπάρχουν 2 διαφορετικές προσφορές φίλων (διακριτικές μονοκατοικίες σε περίχωρα και οι δύο) και θα επιλέξουμε τον καλύτερο δυνατό χώρο για το event (με μεγάλη διακριτικότητα και απόλυτο σεβασμό βέβαια απέναντι στον ιδιοκτήτη του χώρου).

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.738
Πόντοι
22.785
Επειδή κάποιοι/ες με ρωτούν για το χώρο, υπάρχουν 2 διαφορετικές προσφορές φίλων (διακριτικές μονοκατοικίες σε περίχωρα και οι δύο) και θα επιλέξουμε τον καλύτερο δυνατό χώρο για το event (με μεγάλη διακριτικότητα και απόλυτο σεβασμό βέβαια απέναντι στον ιδιοκτήτη του χώρου).
Εσενα δεν σου μιλαω γιατι με μαλωσες............. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και επειδή είχα σχετική συζήτηση, πρέπει κάποτε η παρτούζα να γίνει κοινωνικό αγαθό στην Ελλάδα!

Γιατί μέχρι τώρα παρτούζα οργάνωναν κυρίως οι πλούσιοι των βορείων και νοτίων προαστείων....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Tώρα καταλαβαίνω γιατί πολλοί αλλάζουν το φύλο τους σε θηλυκό στην περιγραφή του λογαριασμού τους.  :idiot:

Ε, λοιπόν το άλλαξα και εγώ.  :dancing:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Tώρα καταλαβαίνω γιατί πολλοί αλλάζουν το φύλο τους σε θηλυκό στην περιγραφή του λογαριασμού τους.  :idiot:

Ε, λοιπόν το άλλαξα και εγώ.  :dancing:
καλοδεχουμενοσ ολι ιπερ τισ γινεκασ

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
καλοδεχουμενοσ ολι ιπερ τισ γινεκασ

Θα είσαι και εσύ εκεί ? 
Γουστάρωωωωωω!! Οταν θα κάνουμε διαλειμμα, να ξεκουραστούμε απ’ το πολύ γαμήσι, θα παιζουμε μπαρμπούτι με κοτομπίφτεκα. ‘Οπου κάτσει η μύγα, κερδίζει.
Τι ρουλέτες και μαλακίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom