Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
στατλερ
δεν βαζεις κ κανενα παστιτσιο τωρα που πειναμε..

να κανουμε μια παρτουζα με φαγητα...

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ενταξει θα παρω το αγορι μου κ θα ερθουμε..
αν δεν μας παιρνουν ματι αλλοι 75894646879808989575764648789 (τοσοι υπολογιζω να μαζευτουν οπου το 70% σιγουρα θα ειναι γυναικες) δεν μπορουμε..

Σίγουρα δεν θα σας παίρνουν μάτι 75894646879808989575764648789 άνθρωποι γιατί δεν θα υπάρχουν τόσοι εκεί...

Άλλωστε, οι περισσότεροι γύρω σας θα είναι απασχολημένοι σε δικές τους δραστηριότητες...

Επισκέπτης

Συνημμένα

• PASTITSIO_logo.jpg
    PASTITSIO_logo.jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 39

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Aμεσως της μαμας κιολας.
μιαμ μιαμ :-* :-*
Σίγουρα δεν θα σας παίρνουν μάτι 75894646879808989575764648789 άνθρωποι γιατί δεν θα υπάρχουν τόσοι εκεί...

Άλλωστε, οι περισσότεροι γύρω σας θα είναι απασχολημένοι σε δικές τους δραστηριότητες...

θα υπαρχουν περισσοτεροι?
μην μου δημιουργηθει αγοραφοβια σκεφτομαι..

Επισκέπτης
Ρε παλιέ , ειλικρινά πιστεύεις ότι
οι ελλεεινήδες που παίρνουν άνδρα μόνο με προξενιό θα κάνουν παρτούζα;
Δεν γίνεται με τίποτε.

Συζητάω με χιλιάδες άτομα και ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΗΓΗΣΗ για παρτούζα.
Αυτό που παίζει , είναι αυστηρά μεταξύ παντρεμένων ζευγαριών και πάλι όμως μετά από μακροχρόνιες γνωριμίες.

Μην κυράζεσαι άδικα.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ερωτηση προς αυτους που εχουν δηλωσει συμμετοχη... Εχετε δει ο ενας τον άλλο ή γιουρια και οτι κατσει?

Avra απλοί άνθρωποι θα είναι, ζευγάρια, σόλο άντρες - γυναίκες από αυτούς που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Όσοι/ όσες περιμένουν να είναι όλοι σαν την Skleranikova / σαν τον Marcus πιθανώς θα απογοητευτούν (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να έχουμε στη σύναξη μας καλλονές / καλλονούς).

Επισκέπτης
Αγ. Διονυσιος μεγαλη η χαρη του. :rockon:
Και χαρτη για να μην χαθητε. ;)

Συνημμένα

• dionusios_areopagitis.jpg
    dionusios_areopagitis.jpg
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • agiosdionysiusareopagitis.gif
    agiosdionysiusareopagitis.gif
    128,3 KB · Εμφανίσεις: 29

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δεν γίνεται με τίποτε.

Συζητάω με χιλιάδες άτομα και ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΗΓΗΣΗ για παρτούζα.
Αυτό που παίζει , είναι αυστηρά μεταξύ παντρεμένων ζευγαριών και πάλι όμως μετά από μακροχρόνιες γνωριμίες.

Μην κυράζεσαι άδικα.

εισαι λαθος... αυτα που λες ισχυουν στην πλειοψηφια αλλα οι εξαιρεσεις (που καποτε επιβεβαιωναν τον κανονα) ειναι περισσοτερες πλεον

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν γίνεται με τίποτε.

Μην κυράζεσαι άδικα.

Και όμως lakis υπάρχει συμμετοχή...

Έχουν αλλάξει οι καιροί (και οι Ελληνίδες)...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
εισαι λαθος... αυτα που λες ισχυουν στην πλειοψηφια αλλα οι εξαιρεσεις (που καποτε επιβεβαιωναν τον κανονα) ειναι περισσοτερες πλεον
Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω

Επισκέπτης

Μην κυράζεσαι άδικα.
αυτος ειναι ο κανονας,ομως παντα υπαρχουν εξαιρεσεις αν εισαι καταλληλα δικτυωμενος(ασχολεισαι χρονια με το αθλημα,εχεις υπαρξει σαν ζευγαρι στον χωρο)..
το μονο σιγουρο ειναι οτι εδω μεσα αποκλειεται να βρει αυτο που ονειρευεται..

Επισκέπτης
Δεν γίνεται με τίποτε.

Μην κυράζεσαι άδικα.
Sorry lakis33 αλλα εγω την πρωτη παρτουζα την εκανα πριν καμμια 20αρια χρονια με δυο Ελληνιδουλες αδελφες κιολας !!!!!!!! :think:

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
αυτος ειναι ο κανονας,ομως παντα υπαρχουν εξαιρεσεις αν εισαι καταλληλα δικτυωμενος(ασχολεισαι χρονια με το αθλημα,εχεις υπαρξει σαν ζευγαρι στον χωρο)..

ποτε μην λες ποτε :-*

Επισκέπτης
Παιχτη μηπως αντιδρας γιατι δεν σε καλουνε τα κοριτσια. :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης

Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψες, θα βρεις μια αντίφαση.
Δηλ. είτε στην πλειοψηφία ισχύουν αυτά που έγραψα, οπότε οι εξαιρέσεις είναι μειοψηφία , είτε αυτα που έγραψα είναι πιο σπάνια και οι μη-ελλεεινήδες είναι πλειοψηφία.
Και τα δύο μαζί αποκλείεται να ισχύουν!
Είναι σαν να γίνουν εκλογές με απλή αναλογική και να πάρουν δύο κόμματα πάνω από 51%.Αδυνατον.

Αν αναλογιστώ ότι σε όλη μου τη ζωή πρέπει να έχω ακούσει για τον τρόπο που γνωρίστηκαν πάνω από 5000 παντρεμένα ζευγάρια και τουλάχιστον 5-6 φορές πολλαπλάσια ζευγάρια που είχαν εφήμερες σχέσεις , η συντριπτική τους πλειοψηφία γνωρίστηκαν μέσω "προξενιού" από τρίτους.
Η κολλητή έφερε τον ξάδελφό της στη φίλη ,
ο κολλητός έφερε τη βαφτισιμιά του πατέρα του στον κολλητό ,
ο φαντάρος γνώρισε σε κληρούχα την αδελφή του ,
η γυναίκα συμφοιτητή γνώρισε σε συμφοιτήτρια του άνδρα της δικό της συνάδελφο ,
η κολλητή γνώρισε στην κολλητή της μακρινό της ... θείο ,
ο πρώην γκόμενος από το σχολείο γνωρισε στην πρώην γκόμενά του από το σχολείο τον καινουργιο του κολλητό κτλ κτλ κτλ

Το να γίνει νταραβέρι μεταξύ αγνωστων, είναι σπανιότατο στην Ελλάδα , λόγω βαλκάνιας νοοτροπίας και συντηριτισμού του κώλου. Προσωπικά ανήκω σε αυτές τις εξαιρέσεις, γνώρισα τη γυναίκα μου πηγαίνοντας για δουλειά σε γραφείο διπλανό από το δικό της και της την έπεσα στην είσοδο των γραφείων , αλλά είμαι ειδική περίπτωση.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψες, θα βρεις μια αντίφαση.
Δηλ. είτε στην πλειοψηφία ισχύουν αυτά που έγραψα, οπότε οι εξαιρέσεις είναι μειοψηφία , είτε αυτα που έγραψα είναι πιο σπάνια και οι μη-ελλεεινήδες είναι πλειοψηφία.
Και τα δύο μαζί αποκλείεται να ισχύουν!
Είναι σαν να γίνουν εκλογές με απλή αναλογική και να πάρουν δύο κόμματα πάνω από 51%.Αδυνατον.

Αν αναλογιστώ ότι σε όλη μου τη ζωή πρέπει να έχω ακούσει για τον τρόπο που γνωρίστηκαν πάνω από 5000 παντρεμένα ζευγάρια και τουλάχιστον 5-6 φορές πολλαπλάσια ζευγάρια που είχαν εφήμερες σχέσεις , η συντριπτική τους πλειοψηφία γνωρίστηκαν μέσω "προξενιού" από τρίτους.
Η κολλητή έφερε τον ξάδελφό της στη φίλη ,
ο κολλητός έφερε τη βαφτισιμιά του πατέρα του στον κολλητό ,
ο φαντάρος γνώρισε σε κληρούχα την αδελφή του ,
η γυναίκα συμφοιτητή γνώρισε σε συμφοιτήτρια του άνδρα της δικό της συνάδελφο ,
η κολλητή γνώρισε στην κολλητή της μακρινό της ... θείο ,
ο πρώην γκόμενος από το σχολείο γνωρισε στην πρώην γκόμενά του από το σχολείο τον καινουργιο του κολλητό κτλ κτλ κτλ

Το να γίνει νταραβέρι μεταξύ αγνωστων, είναι σπανιότατο στην Ελλάδα , λόγω βαλκάνιας νοοτροπίας και συντηριτισμού του κώλου. Προσωπικά ανήκω σε αυτές τις εξαιρέσεις, γνώρισα τη γυναίκα μου πηγαίνοντας για δουλειά σε γραφείο διπλανό από το δικό της και της την έπεσα στην είσοδο των γραφείων , αλλά είμαι ειδική περίπτωση.

το ειδικη περιπτωση το ξερουμε!
Εμεις ολοι ειμαστε απλοι και δεν κανουμε σχεσεις απο προξενιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom