Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παραγοντες που καθιστουν μια παρτουζα ασοβαρη και αναξιοπρεπη:
-μικροφαλλια συμμετεχοντων
-τριχωτα αιδοια,αξυριστοι ορχεις
-καγκουρια συμμετεχοντων

Αν νομιζετε οτι πληρειτε κατι απ'τα παραπανω,μην τολμησετε να εμφανιστειτε στην παρτουζα του παλιου  :grin:

- Μόνο ο τρίτος όρος σου ισχύει. Καγκουριές, απότομοι και κακοί τρόποι δεν χωράνε στη σύναξη μας με τίποτα!!!

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Είπαμε. δίχως altec και να χτυπιέστε δεν γίνεται τιποτα.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
που τα ειδες αυτα?
αληθεια πρεπει να μαθεις να ξεχωριζεις το χιουμορ απ τη σοβαροτητα...
καλο θα σου κανει..

διοτι εαν πραγματικα πιστεψες οτι θα προσφερα οποιαδηποτε οπη μου προς χρηση κ ευχαριστηση διαφορων αρσενικων του σαιτ... εισαι πολυ για γελια :tooth:
οπως κ καμια αλλη καθημερινη ιταλιδα οπως η σπαι...

αν κ περιμενω να με πεις τωρα οτι ελαβες πμ απο γυναικες για να δικαιολογησεις αυτο που ειπες..

edit: κ απ οτι διαβασα παρακατω αυτο ακριβως εκανες.. χαχαχαχα λαοθαλασσα απλων καθημερινων γυναικων της διπλανης πορτας εστειλε πμ ετσι?  :rolleyes: ουτε το σταδιο του στρεηντζερ δεν βλεπω να σας χωραει

Μάλλον δεν διάβασες τους όρους της σύναξης μας.

Μπορείς να έρθεις και απλά να κάνεις έρωτα με το σύντροφο σου χωρίς να σε ακουμπήσει κανένας.

Μόνο όταν και αν εσύ το θελήσεις και με όποιον/όποιους εσύ το θελήσεις θα προσφέρεις τις "οπές" σου (όπως τις αποκαλείς) σε άλλους κυρίους....

Και ναι αγαπητή μου, έχω pm από γυναίκες.  

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
Δεν αλαζετε την λεξη ΣΥΝΑΞΗ.............
Καντε την ας πουμε παρτουζοσυγκεντρωση..........

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Μπορείς να έρθεις και απλά να κάνεις έρωτα με το σύντροφο σου χωρίς να σε ακουμπήσει κανένας.

Μόνο όταν και αν εσύ το θελήσεις και με όποιον/όποιους εσύ το θελήσεις θα προσφέρεις τις "οπές" σου (όπως τις αποκαλείς) σε άλλους κυρίους....

καλε ναι και το ματι δεν μας χαλαει ε παλιε?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

ενταξει θα παρω το αγορι μου κ θα ερθουμε..
αν δεν μας παιρνουν ματι αλλοι 75894646879808989575764648789 (τοσοι υπολογιζω να μαζευτουν οπου το 70% σιγουρα θα ειναι γυναικες) δεν μπορουμε..

αγαπητε μου αν τα πμ ειναι οπως τις ιστοριες στα κλασικα μπαρακια της Πλακας κ οι φωτος απο τα ανυπαρκτα καθημερινα ιταλικα σαιτ με τις απλες καθημερινες ιταλιδες.. καταλαβαινεις ποσο πιστευουμε αυτο που λες...

υγ: πως αραγε επρεπε να αποκαλω τις οπες? πες μου εσυ μια πιο κοσμια εκφραση... μια πιο ποιητικη...

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
διοτι εαν πραγματικα πιστεψες οτι θα προσφερα οποιαδηποτε οπη μου προς χρηση κ ευχαριστηση διαφορων αρσενικων του σαιτ...

βρε παλιε ασε το κοριτσι ησυχο.... υπαρχει και η (σεβαστη) αποψη οτι οι παρτουζες γινονται για ευχαριστηση των αρσενικων και μονον

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Να τονήσο ποσ αι παρτούζαι απαγορέβοντε απω τιν εκλισήα. :priest:

Επισκέπτης
Καλα δεν θα την κανουν μεσα στην εκκλησια αλλα στο προαυλιο αυτης !!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Λοιπόν!,

Επειδή το θέμα ξεχείλωσε, και για να τελειώνουμε, οποιος/α ενδιαφέρεται να διοργανώσει σοβαρή παρτούζα να στειλει pm στον pleasuregiverειναι ο μοναδικός που μπορεί να βοηθήσει στα πάντα
ολα τα άλλα είναι φιλολογιες.
Τέλος

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
Ολο χαχα χουχου και απο αποτελεσμα τιποτα...........
μηναμε παλι με τον :bigdick: :bigdick:  στο χερι ...
ρε τι παθαμε παλι νομιζαμε θα  :knockinb: :knockinb: σημερις........... :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom