Που να τρέχεις τώρα στην Αθήνα για παρτούζες;εγω θα συμετιχα αλλα φανταζομαι αν με ζυγησετε θα σπασει η ζυγοπλαστιγγα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 164K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Που να τρέχεις τώρα στην Αθήνα για παρτούζες;
Μη το λες!
ειμαι φανατικη του ειδους!
Ειδικα αν εχει και μπουφε για μασα!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εγω θα συμετιχα αλλα φανταζομαι αν με ζυγησετε θα σπασει η ζυγοπλαστιγγα
Δεν έχουμε τέτοια ρατσιστικά καλή μου spy
΄Όλοι οι καλοί και οι καλές χωράνε...
Μην ανησυχείς πάντως για κιλά και μαλακίες. Με λίγο γελαστό από το αβατάρ σου, όλες γίνονται μοντέλαΜη το λες!
ειμαι φανατικη του ειδους!
Ειδικα αν εχει και μπουφε για μασα!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
Στον Αλφόνσο το είπα που πόσταρε φωτο σοβαρής και αξιοπρεπους παρούζας.
Και εγω που είμαι από χουριό και δεν ξερω από τέτοια ήθελα και μια φωτο ασόβαρης και αναξιοπρεπούς παρτούζας για να καταλάβω τη διαφορά.
κι εγω απο χουριο ειμαι και προσπαθω να καταλαβω που βρισκεται αυτο το κατι που δινει αξιοπρεπεια σε μια παρτουζα
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
Παραγοντες που καθιστουν μια παρτουζα ασοβαρη και αναξιοπρεπη:
-μικροφαλλια συμμετεχοντων
-τριχωτα αιδοια,αξυριστοι ορχεις
-καγκουρια συμμετεχοντων
Αν νομιζετε οτι πληρειτε κατι απ'τα παραπανω,μην τολμησετε να εμφανιστειτε στην παρτουζα του παλιου
-καγκουρια συμμετεχοντων
Αν νομιζετε οτι πληρειτε κατι απ'τα παραπανω,μην τολμησετε να εμφανιστειτε στην παρτουζα του παλιου
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
[size=25pt]ΩΧ[/size] ρε πουστη μου......... πριν δυο ημερες ξυριστικα......... παλι ξυρισμα...Παραγοντες που καθιστουν μια παρτουζα ασοβαρη και αναξιοπρεπη:
-καγκουρια συμμετεχοντων
βαρεθηκα...........
Ρε τι έχεις πάθει σήμερα, δεν σε αναγνωρίζωsiegf.........για ποια φωτογραφια μιλας............
μηπως ολο το χαβαλε τον πηρες σοβαρα
Σε αυτή τη φωτό αναφέρομαι:
Εγώ εξάλλου μόνο χαβαλε κάνω με τα σοβαρά!
-καγκουρια συμμετεχοντων
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Με κάλυψες, κυρίως από τη σοβαρότητα και την ψυχραιμία που χειρίζεσαι το θέμα. Θα επικοινωνήσουμε.
Ελπίζω να υπάρχει μία μικρή μέριμνα (όταν με το καλό οργανωθεί κάτι τέτοιο) γι'αυτούς που δεν έχουν καθόλου εμπειρία και θα ένιωθαν εντελώς αμήχανα με πολλούς ανθρώπους μαζί. Νομίζω είναι βασικό για να έχει τη μέγιστη επιτυχία το εγχείρημα, αλλά για να έχει και συνέχεια.
Βρε Κουφαλι-αρη σε πηρε η κατρακυλα βλεπω.....θα φτασειs μεχρι γυρισμα τσονταs...θα τον φαs τον ...Κουσγκουνγ χααχααχα
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Και όταν άρχισε να έχει τεράστια συμμετοχή (είναι μεν κοντά οι ημέρες που θα διοργανώνονται ανοιχτά και όχι μουλωχτά τέτοιες εκδηλώσεις αλλά προφανώς θέλουμε ακόμη κάποιες δεκαετίες εδώ στο Ελλάντα) σαν να το μετάνοιωσαν.
Πάντως κοινωνιολογικά είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι μέσα σε μισή ώρα μόνο υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο και δη από τις γυναίκες.
που τα ειδες αυτα?
αληθεια πρεπει να μαθεις να ξεχωριζεις το χιουμορ απ τη σοβαροτητα...
καλο θα σου κανει..
διοτι εαν πραγματικα πιστεψες οτι θα προσφερα οποιαδηποτε οπη μου προς χρηση κ ευχαριστηση διαφορων αρσενικων του σαιτ... εισαι πολυ για γελια
οπως κ καμια αλλη καθημερινη ιταλιδα οπως η σπαι...
αν κ περιμενω να με πεις τωρα οτι ελαβες πμ απο γυναικες για να δικαιολογησεις αυτο που ειπες..
edit: κ απ οτι διαβασα παρακατω αυτο ακριβως εκανες.. χαχαχαχα λαοθαλασσα απλων καθημερινων γυναικων της διπλανης πορτας εστειλε πμ ετσι? ουτε το σταδιο του στρεηντζερ δεν βλεπω να σας χωραει
Βρε Κουφαλι-αρη σε πηρε η κατρακυλα βλεπω.....θα φτασειs μεχρι γυρισμα τσονταs...θα τον φαs τον ...Κουσγκουνγ χααχααχα
No comment.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Βλεπω σου τρεχουνε τα σαλια .......... και που να δης τον φιλο σου καβαλα..........Βρε Κουφαλι-αρη σε πηρε η κατρακυλα βλεπω.....θα φτασειs μεχρι γυρισμα τσονταs...θα τον φαs τον ...Κουσγκουνγ χααχααχα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Βλεπω σου τρεχουνε τα σαλια .......... και που να δης τον φιλο σου καβαλα..........
Ισα ισα βρε τον χαιρομαι τον φιλαρακο μου μιαs και ξεκολησε απο μια Ελλεηνιδα που του πλακωσε την καρδια....Και του ευχομαι παντα μεσα , ολα μεσα .....ξερει αυτοs
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
Για δες σου βρισκεται κανενα φυλαδιο πουθενα........ δεν ξερουμεΙσα ισα βρε τον χαιρομαι τον φιλαρακο μου μιαs και ξεκολησε απο μια Ελλεηνιδα που του πλακωσε την καρδια....Και του ευχομαι παντα μεσα , ολα μεσα .....ξερει αυτοs
κατα που να παμε........ ξυριστικαμε κιολας...... εσο ετοιμος...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Για δες σου βρισκεται κανενα φυλαδιο πουθενα........ δεν ξερουμε
κατα που να παμε........ ξυριστικαμε κιολας...... εσο ετοιμος...
Φυλλαδιο δυστυχωs φιλε μου δεν διαθετω...Παντωs το θεμα ειναι να βρεθουνε τα ατομα...Ολα τ αλλα ειναι ευκολο να λυθουν....Και οσο για το....ξυρισμα ενταξει και να αργησει λιγο το χαρμοσυνον....ξαναξυριζομαστε ...εκει θα κολωσουμε???
Ισα ισα βρε τον χαιρομαι τον φιλαρακο μου μιαs και ξεκολησε απο μια Ελλεηνιδα που του πλακωσε την καρδια....Και του ευχομαι παντα μεσα , ολα μεσα .....ξερει αυτοs
Είσαι φιλαράκι βρε Daniel. Κι εγώ εύχομαι με τη σειρά μου να σου έρχονται όλα βολικά και όπως τα επιθυμείς.
-καγκουρια συμμετεχοντων
Αλφονσο ετσι σε θελω ντυμενο στο παρτυ :-* :-* :-* οπως στο αβαταρ σου... φετιχ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 3K