Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πραγματικά , οι ελληνίδες δεν είναι πλέον συντηρητικές γυναίκες.
Άνετα κανονίζουν σκηνικό για παρτούζα μέσω νετ.

Τι θυμήθηκα τώρα ...

Μου είχε δώσει το τηλέφωνό της μια κοπέλα που της έπιασα κουβέντα στο πολυκατάστημα του Λαμπρόπουλου στο κέντρο , πριν 10 χρόνια και βγήκαμε 2-3 φορές για καφέ.
Μετά μου είπε ότι δεν θέλει να ξαναβγούμε!
Ένα χρόνο αργότερα , την είδα με ένα τύπο σε ένα μπαρ και φορούσε βέρα.
Ο τύπος ήταν κοντός, χοντρός και 40άρης , έμοιαζε του Χαικάλη ...
Αυτή ήταν γυρω στα 25. Δεν κρστήθηκα , βρήκα μια αφορμή που είχε απομακρυνθεί αυτός και μίλαγε με κάτι άλλα παιδιά και την ρώτησα τι σκατά βρήκε σε αυτόν τον τύπο.

Μου είπε ότι μπορεί να μην ήταν νέος ή ωραίος , αλλά είχε καλή δουλειά γιατί ήταν υδραυλικός και επιπλέον ήταν από το χωριό της και τρίτος ξάδελφος της κολλητής της , ενώ εγώ ήμουν ένας άγνωστος που της ειχε πιάσει κουβέντα σε μαγαζί ...

Επισκέπτης
Για τους χοντρούς ίσως.
Αλλά αυτή που μου έμεινε χαραγμένη στη μνήμη , που είδα σε φωτό από το τσάτ , δεν ήταν απλά χοντρή φίλε. Ήταν η δίδυμη αδελφή του Κουασιμόδου , με βάρος φάλαινας και ντύσιμο που θύμιζε τη γυναίκα του Χρουτσώφ ...

Βρες αυτη τη φωτο και ανεβασε την στο θρεντ για τις ελεινιδες για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Μου είπε ότι μπορεί να μην ήταν νέος ή ωραίος , αλλά είχε καλή δουλειά γιατί ήταν υδραυλικός και επιπλέον ήταν από το χωριό της και τρίτος ξάδελφος της κολλητής της , ενώ εγώ ήμουν ένας άγνωστος που της ειχε πιάσει κουβέντα σε μαγαζί ...

...Πραγματικά άβυσσος η ψυχή της γυναίκας (και το μουνί της φυσικά).....!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Η παρτούζα θα γίνει σε κανένα γήπεδο,60000 που θα μας χωρέσει?

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πείτε το ότι η κεντρική εξουσία δεν γουστάρει να λήξει το θέμα.
Απλά, προσωπικά δεν γουστάρω καμία εξουσία και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις γενικά καταλύουν τις εξουσίες....
Άλα τις, και ανάρχες φίλους ο Λάκης!!! :2funny:
Πάει χάλασε κι αυτός. Χάνουμε τις αξίες μας, τέλος!

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Άλα τις, και ανάρχες φίλους ο Λάκης!!! :2funny:
Πάει χάλασε κι αυτός. Χάνουμε τις αξίες μας, τέλος!

Siegf δεν μου αρέσει να μου βάζουν οι άλλοι λόγια στο στόμα μου....

Πιστεύω στη δημοκρατία και όχι στην αμετροεπή εξουσία...

Στον έρωτα και στις ανθρώπινες σχέσεις ναι είμαι αντι-εξουσιαστής...

Και στην τελική οι ίδιοι οι moderators δημιούργησαν εδώ αυτό το thread, όχι εγώ. Και όταν άρχισε να έχει τεράστια συμμετοχή (είναι μεν κοντά οι ημέρες που θα διοργανώνονται ανοιχτά και όχι μουλωχτά τέτοιες εκδηλώσεις αλλά προφανώς θέλουμε ακόμη κάποιες δεκαετίες  εδώ στο Ελλάντα) σαν να το μετάνοιωσαν.

Πάντως κοινωνιολογικά είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι μέσα σε μισή ώρα μόνο υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο και δη από τις γυναίκες. Τέτοιες εκδηλώσεις λειτουργούν σαν κοινωνικοί μηχανισμοί διαφυγής και εκτόνωσης στη γεμάτη άγχος, βιαιότητα και χολή κοινωνία μας. Κάτι γνώριζαν οι αρχαίοι που διοργάνωναν τακτικά βακχικά όργια... 

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε μου, χωρίς διάθεση ειρωνείας, καλή επιτυχία στην παρτούζα σου :)

Επισκέπτης
Siegf δεν μου αρέσει να μου βάζουν οι άλλοι λόγια στο στόμα μου....

Πιστεύω στη δημοκρατία και όχι στην αμετροεπή εξουσία...

Στον έρωτα και στις ανθρώπινες σχέσεις ναι είμαι αντι-εξουσιαστής...

Και στην τελική οι ίδιοι οι moderators δημιούργησαν εδώ αυτό το thread, όχι εγώ. Και όταν άρχισε να έχει τεράστια συμμετοχή (είναι μεν κοντά οι ημέρες που θα διοργανώνονται ανοιχτά και όχι μουλωχτά τέτοιες εκδηλώσεις αλλά προφανώς θέλουμε ακόμη κάποιες δεκαετίες  εδώ στο Ελλάντα) σαν να το μετάνοιωσαν.

Πάντως κοινωνιολογικά είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι μέσα σε μισή ώρα μόνο [size=30pt]υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο και δη από τις γυναίκες[/size]. Τέτοιες εκδηλώσεις λειτουργούν σαν κοινωνικοί μηχανισμοί διαφυγής και εκτόνωσης στη γεμάτη άγχος, βιαιότητα και χολή κοινωνία μας. Κάτι γνώριζαν οι αρχαίοι που διοργάνωναν τακτικά βακχικά όργια...  
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
προφανως το τραβαει το δουλεμα ο οργανισμος σου..
για συνεχισε..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
μέσα σε μισή ώρα μόνο υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο και δη από τις γυναίκες.

Χωρίς να θέλω ούτε στο ελάχιστο να ειρωνευτώ την προσπάθειά σου, υπήρξαν pm από γυναίκες του site που τουλάχιστον αν δεν δήλωναν συμμετοχή, έστω ρωτούσαν λεπτομέρειες και εκδήλωναν το αρχικό τους ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο? Αν ναι, τότε αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά και ελπιδοφόρο για το μέλλον.

Συμφωνώ μαζί σου, πως οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια, θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά και μεθοδικά, με σεβασμό πάνω απ'όλα στη μοναδικότητα των συμμετεχόντων και εχεμύθεια.

Πάντως δεν ξέρω πως θα "αντιδρούσα" σε μία τέτοια σύναξη. Η ιδέα είναι ενδιαφέρουσα και το concept γαργαλιστικό, αλλά ίσως κόμπλαρα με τόσους ανθρώπους στον ίδιο χώρο, ίσως όχι. Μάλλον θα πρέπει κάποιος πρώτα να συνηθίσει στην ιδέα, αφού όλα είναι στον εγκέφαλο. Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω μία λεπτομέρεια. Σχετικά με την παρτούζα, μιλάς και για εναλλαγή ερωτικών συντρόφων κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης ή μόνο για same room sex από τους συμμετέχοντες?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.005
Πόντοι
606
μια σοβαρη και αξιοπρεπης παρτουζα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.811
Πόντοι
22.785
agiana ποσα π.μ ελαβες;;;;;;;;;;;;
Εμενα δεν με φωναξε κανενας.... γιατι ρε πουστη μου;;;;;;;;;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
[size=13pt]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [/size]δεν μηλιομαστε δεν το ηξερες;;;;;;;;;;;

Γιατί βρε? Μου κάνει εντύπωση...... Υπήρξε κάποια παρεξήγηση μεταξύ σας? Νομίζω ότι αν δηλώσεις συμμετοχή (πέρα από πλάκα και χαβαλέ) δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Χωρίς να θέλω ούτε στο ελάχιστο να ειρωνευτώ την προσπάθειά σου, υπήρξαν pm από γυναίκες του site που τουλάχιστον αν δεν δήλωναν συμμετοχή, έστω ρωτούσαν λεπτομέρειες και εκδήλωναν το αρχικό τους ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο? Αν ναι, τότε αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά και ελπιδοφόρο για το μέλλον.

Ναι, όντως υπήρξαν. Τα μισά σχεδόν pm που πήρα είναι από γυναίκες.

[quote author=agiana] Συμφωνώ μαζί σου, πως οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια, θα πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά και μεθοδικά, με σεβασμό πάνω απ'όλα στη μοναδικότητα των συμμετεχόντων και εχεμύθεια.

Πάντως δεν ξέρω πως θα "αντιδρούσα" σε μία τέτοια σύναξη. Η ιδέα είναι ενδιαφέρουσα και το concept γαργαλιστικό, αλλά ίσως κόμπλαρα με τόσους ανθρώπους στον ίδιο χώρο, ίσως όχι. Μάλλον θα πρέπει κάποιος πρώτα να συνηθίσει στην ιδέα, αφού όλα είναι στον εγκέφαλο. Επίσης θα ήθελα να σε ρωτήσω μία λεπτομέρεια. Σχετικά με την παρτούζα, μιλάς και για εναλλαγή ερωτικών συντρόφων κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης ή μόνο για same room sex από τους συμμετέχοντες?
[/quote]

Η αρχή μίας τέτοιας "σύναξης" είναι ότι τα πάντα είναι ελεύθερα, από τη στιγμή που ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ οι πλευρές συναινούν. Μία κυρία σε pm μου εξηγεί π.χ. ότι δεν συναινεί σε λεσβιακό, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε αυτή την επιθυμία μας. Στη "σύναξη" μπορεί απλά κάποιο ζευγάρι να κάνει ελεύθερα έρωτα μπροστά στους άλλους (αν αυτή είναι η επιθυμία του) ή να καλέσει στη συνεύρεση του και άλλους άντρες ή γυναίκες από τους παρευρισκόμενους (εφόσων αυτοί συναινούν). Μία γυναίκα μόνη της μπορεί να επιλέξει από τους παρευρισκόμενους το σύντροφο ή τους συντρόφους που επιθυμεί και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε την επιθυμία της. Όπως έξω στη ζωή, αν κάποιος κύριος της προτείνει να συνευρεθεί μαζί της και η ίδια το αρνηθεί ο κύριος θα είναι υποχρεωμένος να σεβαστεί την επιθυμία της.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Ναι, όντως υπήρξαν. Τα μισά σχεδόν pm που πήρα είναι από γυναίκες.

Πραγματικά, πολύ ενδιαφέρον! Και αυτό καθ'αυτό το γεγονός της ποσόστωσης pm γυναικών/ανδρών, όσο και η ιδέα σου.

Στη "σύναξη" μπορεί απλά κάποιο ζευγάρι να κάνει ελεύθερα έρωτα μπροστά στους άλλους

Σε περίπτωση που κάποιος άνδρας που θα ήθελε να συμμετάσχει, δεν μπορέσει για οποιοδήποτε λόγο να βρει "ταίρι" για να παρευρεθούν μαζί στη σύναξη, αυτός είναι λόγος αποκλεισμού του από τη συνάντηση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom