θα εχω περιοδο γμτ......
Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να αναλωθείς σε τσιμπούκια και γαμήσι από τον κώλο. ;)
θα εχω περιοδο γμτ......
Για τους χοντρούς ίσως.
Αλλά αυτή που μου έμεινε χαραγμένη στη μνήμη , που είδα σε φωτό από το τσάτ , δεν ήταν απλά χοντρή φίλε. Ήταν η δίδυμη αδελφή του Κουασιμόδου , με βάρος φάλαινας και ντύσιμο που θύμιζε τη γυναίκα του Χρουτσώφ ...
Μου είπε ότι μπορεί να μην ήταν νέος ή ωραίος , αλλά είχε καλή δουλειά γιατί ήταν υδραυλικός και επιπλέον ήταν από το χωριό της και τρίτος ξάδελφος της κολλητής της , ενώ εγώ ήμουν ένας άγνωστος που της ειχε πιάσει κουβέντα σε μαγαζί ...
Αντιλαμβάνομαι ότι όλοι πρέπει να φορούν γραβάτα!
Ρε Παλιέ, μήπως ψάχνεις να βγάλεις γκόμενα εδώ μέσα? Και δη παρτουζιάρα?
Η παρτούζα θα γίνει σε κανένα γήπεδο,60000 που θα μας χωρέσει?
Άλα τις, και ανάρχες φίλους ο Λάκης!!!Πείτε το ότι η κεντρική εξουσία δεν γουστάρει να λήξει το θέμα.
Απλά, προσωπικά δεν γουστάρω καμία εξουσία και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις γενικά καταλύουν τις εξουσίες....
Άλα τις, και ανάρχες φίλους ο Λάκης!!!
Πάει χάλασε κι αυτός. Χάνουμε τις αξίες μας, τέλος!
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Siegf δεν μου αρέσει να μου βάζουν οι άλλοι λόγια στο στόμα μου....
Πιστεύω στη δημοκρατία και όχι στην αμετροεπή εξουσία...
Στον έρωτα και στις ανθρώπινες σχέσεις ναι είμαι αντι-εξουσιαστής...
Και στην τελική οι ίδιοι οι moderators δημιούργησαν εδώ αυτό το thread, όχι εγώ. Και όταν άρχισε να έχει τεράστια συμμετοχή (είναι μεν κοντά οι ημέρες που θα διοργανώνονται ανοιχτά και όχι μουλωχτά τέτοιες εκδηλώσεις αλλά προφανώς θέλουμε ακόμη κάποιες δεκαετίες εδώ στο Ελλάντα) σαν να το μετάνοιωσαν.
Πάντως κοινωνιολογικά είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι μέσα σε μισή ώρα μόνο [size=30pt]υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο και δη από τις γυναίκες[/size]. Τέτοιες εκδηλώσεις λειτουργούν σαν κοινωνικοί μηχανισμοί διαφυγής και εκτόνωσης στη γεμάτη άγχος, βιαιότητα και χολή κοινωνία μας. Κάτι γνώριζαν οι αρχαίοι που διοργάνωναν τακτικά βακχικά όργια...
μέσα σε μισή ώρα μόνο υπήρξε τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο και δη από τις γυναίκες.
Βρε συ τι πραγματα ειναι αυτα.................Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να αναλωθείς σε τσιμπούκια και γαμήσι από τον κώλο. ;)
Εμενα δεν με φωναξε κανενας.... γιατι ρε πουστη μου;;;;;;;;;
[size=13pt]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [/size]δεν μηλιομαστε δεν το ηξερες;;;;;;;;;;;Απλό είναι συναγωνιστή...... Δήλωσε συμμετοχή στον Παλιό.
[size=13pt]ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [/size]δεν μηλιομαστε δεν το ηξερες;;;;;;;;;;;
Χωρίς να θέλω ούτε στο ελάχιστο να ειρωνευτώ την προσπάθειά σου, υπήρξαν pm από γυναίκες του site που τουλάχιστον αν δεν δήλωναν συμμετοχή, έστω ρωτούσαν λεπτομέρειες και εκδήλωναν το αρχικό τους ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο? Αν ναι, τότε αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά και ελπιδοφόρο για το μέλλον.
Ναι, όντως υπήρξαν. Τα μισά σχεδόν pm που πήρα είναι από γυναίκες.
Στη "σύναξη" μπορεί απλά κάποιο ζευγάρι να κάνει ελεύθερα έρωτα μπροστά στους άλλους