Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Προφανώς κάτι συζητήσατε μεταξύ σας και ξαφνικά έπεσε εδώ όλη η εξουσία με moderatores, τσατσούδες κ.λ.π. Πείτε το ότι η κεντρική εξουσία δεν γουστάρει να λήξει το θέμα.

Απλά, προσωπικά δεν γουστάρω καμία εξουσία και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις γενικά καταλύουν τις εξουσίες....

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Ουπς.Πως τη λεγαν την ταινια του Μάϊκ Λη;Μυστικα και ψεμματα... :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Προφανώς κάτι συζητήσατε μεταξύ σας και έπεσε εδώ όλη η εξουσία με moderatores, τσατσούδες κ.λ.π. Πείτε το ότι η κεντρική εξουσία δεν γουστάρει να λήξει το θέμα.

Απλά, προσωπικά δεν γουστάρω καμία εξουσία και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις γενικά καταλύουν τις εξουσίες....

προφανως
πως τα πιανεις ολα ρε παιδι μου
στο τσακ τ αντιλαμβανεσαι...

τι να κανουμε σημερα λεγαμε.. ας δημιουργησουμε προβλημα στη παρτουζα του παλαιου...

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
προφανως
πως τα πιανεις ολα ρε παιδι μου
στο τσακ τ αντιλαμβανεσαι...

τι να κανουμε σημερα λεγαμε.. ας δημιουργησουμε προβλημα στη παρτουζα του παλαιου...

Παρτούζα "ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ"; Με συμμετοχή 20-30-40 ανθρώπων ΟΧΙ της παρέας μου αλλά γενικά από το site; Αντίφαση είναι αυτό κορίτσι μου!

Υ.Γ. Είδες πώς αποκαλύφτηκες ότι είσαι τσατσού;

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Προφανώς κάτι συζητήσατε μεταξύ σας και ξαφνικά έπεσε εδώ όλη η εξουσία με moderatores, τσατσούδες κ.λ.π. Πείτε το ότι η κεντρική εξουσία δεν γουστάρει να λήξει το θέμα.

καιρος να ανακαλυφθουν οι ιντερνετικες μολοτωφ για τους αντιεξουσιαστες-επαναστατες του σαιτ :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Παρτούζα "ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ"; Με συμμετοχή 20-30-40 ανθρώπων ΟΧΙ της παρέας μου αλλά γενικά από το site; Αντίφαση είναι αυτό κορίτσι μου!

2 πραγματα ειναι απειρα ειπε ο αγαπημενος αλμπερτ
για το συμπαν δεν ητο σιγουρος...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
καιρος να ανακαλυφθουν οι ιντερνετικες μολοτωφ για τους αντιεξουσιαστες-επαναστατες του σαιτ :rockon: :rockon:
army.gif

Επισκέπτης
Παρτούζα "ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ"; [size=20pt]Με συμμετοχή 20-30-40 ανθρώπων [/size] ΟΧΙ της παρέας μου αλλά γενικά από το site; Αντίφαση είναι αυτό κορίτσι μου!

ααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
για συνεχισε..

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ούγκ ρε τυρόγαλα!

Αφού δεν τη θέλατε από την αρχή τη συγκεκριμένη παρτούζα γιατί δημιουργήσατε ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ αυτό το thread?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.605
Πόντοι
42.697

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
ούγκα ούγκα..

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
γιατι ρε παιδια εστω και αν σας  φαινεται καποια προταση περιεργη η  χαζη εχετε την ταση να την γελοιοποιητε μερικοι ; αν δεν θελετε να παρετε μερος μουγκα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom