doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πες μας τωρα και τις εμπειριες σου απο την τελευταια ρτουζαπα που σε καναμε σαντουιτς με τον πλεστραρα μολις παρεις το πτυχιο σου..
πες μας τωρα και τις εμπειριες σου απο την τελευταια ρτουζαπα που σε καναμε σαντουιτς με τον πλεστραρα μολις παρεις το πτυχιο σου..
τι να πω ?πες μας τωρα και τις εμπειριες σου απο την τελευταια ρτουζαπα που σε καναμε σαντουιτς με τον πλε
Προφανώς κάτι συζητήσατε μεταξύ σας και έπεσε εδώ όλη η εξουσία με moderatores, τσατσούδες κ.λ.π. Πείτε το ότι η κεντρική εξουσία δεν γουστάρει να λήξει το θέμα.
Απλά, προσωπικά δεν γουστάρω καμία εξουσία και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις γενικά καταλύουν τις εξουσίες....
Αν ήθελα ρε Stavros θάμουνα προ πολλού με μία τέτοια εδώ μέσα...
προφανως
πως τα πιανεις ολα ρε παιδι μου
στο τσακ τ αντιλαμβανεσαι...
τι να κανουμε σημερα λεγαμε.. ας δημιουργησουμε προβλημα στη παρτουζα του παλαιου...
καιρος να ανακαλυφθουν οι ιντερνετικες μολοτωφ για τους αντιεξουσιαστες-επαναστατες του σαιτΠροφανώς κάτι συζητήσατε μεταξύ σας και ξαφνικά έπεσε εδώ όλη η εξουσία με moderatores, τσατσούδες κ.λ.π. Πείτε το ότι η κεντρική εξουσία δεν γουστάρει να λήξει το θέμα.
Απλά, προσωπικά δεν γουστάρω καμία εξουσία και τέτοιου τύπου εκδηλώσεις γενικά καταλύουν τις εξουσίες....
Παρτούζα "ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ"; Με συμμετοχή 20-30-40 ανθρώπων ΟΧΙ της παρέας μου αλλά γενικά από το site; Αντίφαση είναι αυτό κορίτσι μου!
Υ.Γ. Είδες πώς αποκαλύφτηκες ότι είσαι τσατσού;
καιρος να ανακαλυφθουν οι ιντερνετικες μολοτωφ για τους αντιεξουσιαστες-επαναστατες του σαιτ
ααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Παρτούζα "ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ"; [size=20pt]Με συμμετοχή 20-30-40 ανθρώπων [/size] ΟΧΙ της παρέας μου αλλά γενικά από το site; Αντίφαση είναι αυτό κορίτσι μου!
Υ.Γ. Είδες πώς αποκαλύφτηκες ότι είσαι τσατσού;
πιο σιμπαν σιβασ το καλιτερο σκοτσακι!!!!!!!!!!12 πραγματα ειναι απειρα ειπε ο αγαπημενος αλμπερτ
για το συμπαν δεν ητο σιγουρος...
παλι σε ριξανε ρε μαλακα και τραβαγες φωτογραφιες?για κοιτα κατι γριες που παρτουζωνω αποτυχημενε νταβ & τραβα καμια μαλακια πριν πας για υπνο..
δεν τσιμπαω..μιλα με τον αποτυχημενο νταβ..παλι σε ριξανε ρε μαλακα και τραβαγες φωτογραφιες?
με εχει στο χερι με βιντεο και φωτο οποτε κανω τον φεθρυ και σωπαινωδεν τσιμπαω..μιλα με τον αποτυχημενο νταβ..