Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα παραλες lakis33 εμενα στο δικο μου περιβαλον χωρις πλακα δεν ξερω ουτε ενα ζευγαρι που να ειναι μαζι και να ειναι αποτελεσμα "προξενιού".
Τωρα η απο αλλο πλανητη ειμαι η μαλακας ειμαι και δεν το βλεπω!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Ωχ με βαλαν στην μεση αμαν. :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• vic66b1fbd83.jpg
    vic66b1fbd83.jpg
    16,2 KB · Εμφανίσεις: 45

vickycfu

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψες, θα βρεις μια αντίφαση.
Δηλ. είτε στην πλειοψηφία ισχύουν αυτά που έγραψα, οπότε οι εξαιρέσεις είναι μειοψηφία , είτε αυτα που έγραψα είναι πιο σπάνια και οι μη-ελλεεινήδες είναι πλειοψηφία.
Και τα δύο μαζί αποκλείεται να ισχύουν!
Είναι σαν να γίνουν εκλογές με απλή αναλογική και να πάρουν δύο κόμματα πάνω από 51%.Αδυνατον.

Αν αναλογιστώ ότι σε όλη μου τη ζωή πρέπει να έχω ακούσει για τον τρόπο που γνωρίστηκαν πάνω από 5000 παντρεμένα ζευγάρια και τουλάχιστον 5-6 φορές πολλαπλάσια ζευγάρια που είχαν εφήμερες σχέσεις , η συντριπτική τους πλειοψηφία γνωρίστηκαν μέσω "προξενιού" από τρίτους.
Η κολλητή έφερε τον ξάδελφό της στη φίλη ,
ο κολλητός έφερε τη βαφτισιμιά του πατέρα του στον κολλητό ,
ο φαντάρος γνώρισε σε κληρούχα την αδελφή του ,
η γυναίκα συμφοιτητή γνώρισε σε συμφοιτήτρια του άνδρα της δικό της συνάδελφο ,
η κολλητή γνώρισε στην κολλητή της μακρινό της ... θείο ,
ο πρώην γκόμενος από το σχολείο γνωρισε στην πρώην γκόμενά του από το σχολείο τον καινουργιο του κολλητό κτλ κτλ κτλ

Το να γίνει νταραβέρι μεταξύ αγνωστων, είναι σπανιότατο στην Ελλάδα , λόγω βαλκάνιας νοοτροπίας και συντηριτισμού του κώλου. Προσωπικά ανήκω σε αυτές τις εξαιρέσεις, γνώρισα τη γυναίκα μου πηγαίνοντας για δουλειά σε γραφείο διπλανό από το δικό της και της την έπεσα στην είσοδο των γραφείων , αλλά είμαι ειδική περίπτωση.

βρε συ Λακη το κακο με σενα ειναι οτι παραεισαι απολυτος βρε παιδι μου... εχω διαβασει αρκετα ποστ δικα σου γι αυτο στο λεω... φιλικα :idiot:

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που έγραψες, θα βρεις μια αντίφαση.
Δηλ. είτε στην πλειοψηφία ισχύουν αυτά που έγραψα, οπότε οι εξαιρέσεις είναι μειοψηφία , είτε αυτα που έγραψα είναι πιο σπάνια και οι μη-ελλεεινήδες είναι πλειοψηφία.
Και τα δύο μαζί αποκλείεται να ισχύουν!
Είναι σαν να γίνουν εκλογές με απλή αναλογική και να πάρουν δύο κόμματα πάνω από 51%.Αδυνατον.

Αν αναλογιστώ ότι σε όλη μου τη ζωή πρέπει να έχω ακούσει για τον τρόπο που γνωρίστηκαν πάνω από 5000 παντρεμένα ζευγάρια και τουλάχιστον 5-6 φορές πολλαπλάσια ζευγάρια που είχαν εφήμερες σχέσεις , η συντριπτική τους πλειοψηφία γνωρίστηκαν μέσω "προξενιού" από τρίτους.
Η κολλητή έφερε τον ξάδελφό της στη φίλη ,
ο κολλητός έφερε τη βαφτισιμιά του πατέρα του στον κολλητό ,
ο φαντάρος γνώρισε σε κληρούχα την αδελφή του ,
η γυναίκα συμφοιτητή γνώρισε σε συμφοιτήτρια του άνδρα της δικό της συνάδελφο ,
η κολλητή γνώρισε στην κολλητή της μακρινό της ... θείο ,
ο πρώην γκόμενος από το σχολείο γνωρισε στην πρώην γκόμενά του από το σχολείο τον καινουργιο του κολλητό κτλ κτλ κτλ

Το να γίνει νταραβέρι μεταξύ αγνωστων, είναι σπανιότατο στην Ελλάδα , λόγω βαλκάνιας νοοτροπίας και συντηριτισμού του κώλου. Προσωπικά ανήκω σε αυτές τις εξαιρέσεις, γνώρισα τη γυναίκα μου πηγαίνοντας για δουλειά σε γραφείο διπλανό από το δικό της και της την έπεσα στην είσοδο των γραφείων , αλλά είμαι ειδική περίπτωση.

Lakis μία βραδυά ατομικής και κοινωνικής απελευθέρωσης, φιλίας και αγάπης θα ζήσουμε...Δεν θα παντρευτούμε κιόλας...

Επισκέπτης
;)

Συνημμένα

• ASKa92b6fa0ea5cf.jpg
    ASKa92b6fa0ea5cf.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 45

Επισκέπτης
Ακριβώς αυτό προσπάθησα να εξηγήσω χθες στον παλιό.
Αυτά βγαίνουν αυθόρμητα όχι με προγραμματισμό.
Και έγω έχω να καταθέσω ότι σαν εκείνη την αυθόρμητη
διοργάνωση άν ξαναγίνει κάτι θα είναι μόνο από την vicky?

αμα ειναι τοσο αυθορμητη ποτε θα προλαβεις να παρεις τα βιαγκρα σου? :2funny:

Marauder

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ά, μόνο το μεσολαβητή μην μου ζητήσετε να κάνω στη σύναξη! Αυτά μεταξύ σας κατευθείαν, σαν ώριμοι και πολιτισμένοι άνθρωποι....

Αχχχ τελικά αυτός ο πολιτισμός θα μας φάει. Αφού είναι γνωστός ο έρωτας και των δύο αναφερομένων κυριών για τον συγκεκριμένο κύριο, εσύ γιατι αμφιβάλεις?

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αχχχ τελικά αυτός ο πολιτισμός θα μας φάει. Αφού είναι γνωστός ο έρωτας και των δύο αναφερομένων κυριών για τον συγκεκριμένο κύριο, εσύ γιατι αμφιβάλεις?

Ξεκαθαρίζω το ρόλο μου marauder

Επισκέπτης
Εχει χωρο και για τριτη η κανω λαθος !!!!!!!!

[youtube=425,350]BWK_uYigMO4[/youtube]

Επισκέπτης
Διαφοροι λιγουρηδες κοιλαραδες χοντροκωλοι παππουδες θα συμμετασχουν και αυτοι στην παρτουζα? :think:

Επισκέπτης
Γιατι ρε ψυχουλα δεν εχουν αυτοι .
Δηλαδη ρε Ασπρε οι Μαυροι απαγορευονται λογο χρωματος!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Σαν τους ταριφες που βαζουν μεσα οποιον θελουν εεεεε !!!!!!!!!!

[youtube=425,350]sZCbb3PveWw[/youtube]

Επισκέπτης
Καλα γουστα ειναι αυτα .
Τα κοριτσα ρωτα τοτε.
Την βρωμα κανενας δεν αγαπησε αλλα τα υπολοιπα εμενα δεν με ενοχλουν .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom