amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.109
- Πόντοι
- 22.785
Γιατι οχι σε πουφ;;;;;;;;σε σαμπο
Γιατι οχι σε πουφ;;;;;;;;σε σαμπο
μπουφ αμπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ αμπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ μπλιμ μπλομΓιατι οχι σε πουφ;;;;;;;;
Γιατι ρε συ να κατεβω κατηγωρια......μπουφ αμπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ αμπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ μπλιμ μπλομ
ποτε θα πασ εκι στι βιτα εθνικι μαζι με το απολονα και τι προδεφτικι
Δεν πειραζει.Εχουμε την Βικουλα που δεν λεει σε τιποτα οχι
TO CLUB ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΟ ΛΕΝΕ -NIRBANA- ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
AN ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΠΕΙ....
ναι αλλα που ειναι ακριβως ?πολυ ωραιο περιβαλλον, πολυ ανετοι οι ιδιοκτητες
μην φανταζοσαστε καβατζες, dark room κλπ... απλο μπαρακι ειναι
υποχρεωτικο να εισαι ζευγαρι (m - f) για να μπεις
βασικος & απαραβατος κανονας στον χωρο ειναι η απολυτη εχεμυθεια..ναι αλλα που ειναι ακριβως ?
ναι αλλα που ειναι ακριβως ?
βασικος & απαραβατος κανονας στον χωρο ειναι η απολυτη εχεμυθεια..
γραψου μελος στο site να μαθεις..
η βικυ εγραψε αυτα που ετσι & αλλιως γραφουν οι ιδιοκτητες στο site τους σαν ενημερωση..
θα βγουμε γνωστοι στο τελος..σωστος ο κυριος
& πετυχε,δεν πετυχε???γαυρε μου καποιος εδωσε το λινκ ... μπαινεις και ρωτας τα υπολοιπα... εγω απλα επειδη [size=20pt]ετυχε[/size] να πιω ενα ποτακι εκει ειπα τη γνωμη μου
Η σοβαρότητα της παρτούζας δεν σας απασχόλησε πάτερ μου?εγω βλεποντας τον τιτλο δεν μπορω να καταλαβω πως μια παρτουζα μπορει να εχει αξιοπρεπεια...
Παλίε, επειδή σε βλέπω πολύ ανήσυχο αγοράκι σου κάνω μια ειδική προγμένη τεχνολογικά αφοέρωση:Και επειδή είχα σχετική συζήτηση, πρέπει κάποτε η παρτούζα να γίνει κοινωνικό αγαθό στην Ελλάδα!
Γιατί μέχρι τώρα παρτούζα οργάνωναν κυρίως οι πλούσιοι των βορείων και νοτίων προαστείων....
Ωχ με βαλαν στην μεση αμαν.
Ωχ με βαλαν στην μεση αμαν.
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εχει χωρο και για τριτη η κανω λαθος !!!!!!!!