Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να αναλωθείς σε τσιμπούκια και γαμήσι από τον κώλο. ;)

ρε οταν εχω περιοδο δε μπορω να κανω τιποτα.....σφαδαζω σα μοσχαρι.....
μπορω να εκτελω χρεη λεκανατζους ομως αμα θετε....να φερνω καινουργιο πακετακι προφυλακτικα, να αλλαζω τα καλυμματα-σεντονια, να αλλαζω το ντιβιντι με την τσοντα μολις αυτο τελειωσει, να ρυθμισω τη μουσικη τα ποτα, να τριψω με παγακια τις ρωγες των γυναικων και να τραβηξω το βιντεο :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με κάθε διάθεση ειλικρίνειας και σοβαρότητας, μπορώ να πω ότι το έχω κάνει (σε πολύ μικρότερη κλίμακα βέβαια) με ένα καλό φίλο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μίας νεαρής κυρίας η οποία εξασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.Είμασταν δηλαδή 3 άτομα στο δωμάτιο.

Με γυναίκες της διπλανής πόρτας, δεν έχω εμπειρία, και δεν μπορώ να μιλήσω για τέτοιου είδους συνεύρεση.

δεν εχει τυχει να γνωρισεις τιποτα καθημερινες ακομπλεξαριστες ιταλιδες εσυ? :2funny:

Επισκέπτης
ρε οταν εχω περιοδο δε μπορω να κανω τιποτα.....σφαδαζω σα μοσχαρι.....
μπορω να εκτελω χρεη λεκανατζους ομως αμα θετε....να φερνω καινουργιο πακετακι προφυλακτικα, να αλλαζω τα καλυμματα-σεντονια, να αλλαζω το ντιβιντι με την τσοντα μολις αυτο τελειωσει, να ρυθμισω τη μουσικη τα ποτα, να τριψω με παγακια τις ρωγες των γυναικων και να τραβηξω το βιντεο :)
προσλαμβανεσαι ΑΜΕΣΑ..

Επισκέπτης
Μαγκες κατι εχει παθει ο Παιχτης και γραφει πολυ και δεν ποσταρει αβερτα παγκα. :think:
Γρηγορα τον plasuroΙατρο. :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω προτεινω να συγχωνευτει το θρεντ με ενα αλλο παλιοτερο θεμα που ειχε ανοιχτει με τιτλο "Ομαδικη Μαλακια" για οσους το θυμουνται.....οι λογοι ειναι ευνοητοι :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγω προτεινω να συγχωνευτει το θρεντ με ενα αλλο παλιοτερο θεμα που ειχε ανοιχτει με τιτλο "Ομαδικη Μαλακια" για οσους το θυμουνται.....οι λογοι ειναι ευνοητοι :2funny:
ορεο πραμα η ομαδικι εργασια αλα ινε κομουνιστικι λεξι κακο πραμα ο κομουνισμος

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ορεο πραμα η ομαδικι εργασια αλα ινε κομουνιστικι λεξι κακο πραμα ο κομουνισμος

ε ναι αμα εχεις το λακη κοντα σου εκεινη την ωρα μπορει να σου ρθει καμια ξαναστροφη απο κει που δεν το περιμενεις.....χαχαχαχα

φανταζεσαι να του βγει το παιδι αναρχοκομμουνας? ε ρε γελιααααααααα

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παλίε, επειδή σε βλέπω πολύ ανήσυχο αγοράκι σου κάνω μια ειδική προγμένη τεχνολογικά αφοέρωση:

(Την τεχνική την εμπνεύστηκα από τον ΙβλιΒουδα. Αν σας πάει τα @@ με το θόρυβο που κάνει, ζητήστε από κανένα μοντ να διαγράψει το ποστ)

[flash=200,200]]

Τρελογιατρέ ζηλεύεις, γιατί όσο πιο πολλές παρτούζες θα κάνει ο κόσμος τόσο λιγότερο θα σε χρειάζεται...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τρελογιατρέ ζηλεύεις, γιατί όσο πιο πολλές παρτούζες θα κάνει ο κόσμος τόσο λιγότερο θα σε χρειάζεται...
Φίλε μου να περνάς καλά!
Δεν κρίνω γούστα στο σεξ, για τα δικά μου λέω μόνο: να βρεθώ με πολλές γυναίκες μου αρέσει. Να μοιράζομαι τρύπες με άλλους δεν μου αρέσει.
Και ούτε με βοηθάει η γειτνίαση με το καβλί του διπλανού μου.
Να απολαμβάνετε τα δικά σας γουστα!
(Και εννοείται πως δεν είμαι γιατρός, φτου-φτου...)

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πρώτες διακριτικές συναντήσεις - audition για το "event" μας σε κεντρική καφετέρια.

Αξιοπρεπής, συμπαθητικός κόσμος, παρείστικος, με καλή αίσθηση του χιούμορ.

Υπερτερούν μέχρι στιγμής τα ζευγάρια. Οι κύριοι κάπως πιο εμφανίσημοι από τις κυρίες. Οι σόλο κυρίες απροσδόκητα άνετες, θηλυκές, μεσογειακές.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
εγω παιδια θα συμεττασχω μονο αν με αφησετε να γαμαω τους κωλους τους ουτε πιπες να μου κανουν ουτε 69 αρια θελω

λοκο δωστε στον μπουρδελανθρωπο και θα σας ευγνωμονει

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
εγω παιδια θα συμεττασχω μονο αν με αφησετε να γαμαω τους κωλους τους ουτε πιπες να μου κανουν ουτε 69 αρια θελω

λοκο δωστε στον μπουρδελανθρωπο και θα σας ευγνωμονει

Αγαπητέ θα εξαρτηθεί από την επιθυμία των παριστάμενων γυναικών και πάνω απ' όλα από το αν οι ίδιες θα σου δώσουν το ΟΚ να βρεθείς στην "παρέα" τους...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
γιατι λιγοσ τους πεφτω ειμαι προπονημενος

Stories