Εμείς είμαστε φιλόξενα κορίτσια, ε Βίκυ μου;
ohhhhh yeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssssssssss
Εμείς είμαστε φιλόξενα κορίτσια, ε Βίκυ μου;
εγω βλεποντας τον τιτλο δεν μπορω να καταλαβω πως μια παρτουζα μπορει να εχει αξιοπρεπεια...
θα βγουμε γνωστοι στο τελος..
& πετυχε,δεν πετυχε???
για πες μας την συνεχεια..
Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να αναλωθείς σε τσιμπούκια και γαμήσι από τον κώλο. ;)
Με κάθε διάθεση ειλικρίνειας και σοβαρότητας, μπορώ να πω ότι το έχω κάνει (σε πολύ μικρότερη κλίμακα βέβαια) με ένα καλό φίλο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μίας νεαρής κυρίας η οποία εξασκεί το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο.Είμασταν δηλαδή 3 άτομα στο δωμάτιο.
Με γυναίκες της διπλανής πόρτας, δεν έχω εμπειρία, και δεν μπορώ να μιλήσω για τέτοιου είδους συνεύρεση.
αρκει να εχουν & οι υπολοιποι..η εμπειρια μου με εχει διδαξει να μην ενθουσιαζομαι-απογοητευομαι πριν..σε γενικες γραμμες εχω περασει τρικαλα ..σχεδον παντα πετυχαινει οταν εχεις καλη διαθεση
να τριψω με παγακια τις ρωγες των γυναικων
προσλαμβανεσαι ΑΜΕΣΑ..ρε οταν εχω περιοδο δε μπορω να κανω τιποτα.....σφαδαζω σα μοσχαρι.....
μπορω να εκτελω χρεη λεκανατζους ομως αμα θετε....να φερνω καινουργιο πακετακι προφυλακτικα, να αλλαζω τα καλυμματα-σεντονια, να αλλαζω το ντιβιντι με την τσοντα μολις αυτο τελειωσει, να ρυθμισω τη μουσικη τα ποτα, να τριψω με παγακια τις ρωγες των γυναικων και να τραβηξω το βιντεο
διλαδι εμενα δε με θελετεΗ σοβαρότητα της παρτούζας δεν σας απασχόλησε πάτερ μου?
ορεο πραμα η ομαδικι εργασια αλα ινε κομουνιστικι λεξι κακο πραμα ο κομουνισμοςΕγω προτεινω να συγχωνευτει το θρεντ με ενα αλλο παλιοτερο θεμα που ειχε ανοιχτει με τιτλο "Ομαδικη Μαλακια" για οσους το θυμουνται.....οι λογοι ειναι ευνοητοι
ορεο πραμα η ομαδικι εργασια αλα ινε κομουνιστικι λεξι κακο πραμα ο κομουνισμος
Παλίε, επειδή σε βλέπω πολύ ανήσυχο αγοράκι σου κάνω μια ειδική προγμένη τεχνολογικά αφοέρωση:
(Την τεχνική την εμπνεύστηκα από τον ΙβλιΒουδα. Αν σας πάει τα @@ με το θόρυβο που κάνει, ζητήστε από κανένα μοντ να διαγράψει το ποστ)
[flash=200,200]]
Φίλε μου να περνάς καλά!Τρελογιατρέ ζηλεύεις, γιατί όσο πιο πολλές παρτούζες θα κάνει ο κόσμος τόσο λιγότερο θα σε χρειάζεται...
εγω παιδια θα συμεττασχω μονο αν με αφησετε να γαμαω τους κωλους τους ουτε πιπες να μου κανουν ουτε 69 αρια θελω
λοκο δωστε στον μπουρδελανθρωπο και θα σας ευγνωμονει