Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ο ζουραρις το βαζει με Ι το επιθετο του.......σαν τον χατζηδακΙ ενα πραμα.........μην τυχον και παρει το ματι του οτι τον γραψαμε ανορθογραφα......

επισης του ζουραρι επειδη ειναι και πολυ αρρωστος αντρας ανετα του καθομουνα για να του βγαλω ο,τι πιο εκφυλο κρυβει μεσα του........αυτος ειναι διεστραμμενος να μου το θυμηθειτε.....

δεν ξερω παλιε μου τι συνευρεση θα κανετε και με πιοους........εσυ μπορει να εχεις κανονισει black and white παρτακι μετην καμερατα να παιζει μελωδιες του καλομοιρη τι να σου πω.....

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν ξερω παλιε μου τι συνευρεση θα κανετε και με πιοους........εσυ μπορει να εχεις κανονισει black and white παρτακι μετην καμερατα να παιζει μελωδιες του καλομοιρη τι να σου πω.....

Καλή μου δεν κανονίζω εγώ. Ο κόσμος κανονίζει (εννοώ και τους άντρες - που μάλλον θέλουν πιο άγρια πράγματα - και τις γυναίκες που θέλουν πιο πολιτισμένα και ελεγχόμενα). Εγώ απλά ένας μεσολαβητής είμαι και επιτηρητής - στο ότι θα τηρηθούν οι κανόνες, που γράψαμε και στην πρώτη σελίδα. Θα χαρώ αν χαρεί όλος ο κόσμος που θα έρθει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Υπηρχε ενα επεισοδιο του μπαγκς μπανυ που ειχε ενα παγκο για πινγκ πονγκ.....πεταγε ο μπαγκς το μπαλακι με τη ρακετιτσα......μεχρι να σκασει η μπαλιτσα ετρεχε ο μπαγκς απο την αλλη πλευρα.....την χτυπαγε...μεχρι να επιστρεψει η μπαλιτσα επεστρεφε και ο μπαγκς......την ξαναχτυπαγε με τη ρακετιτσα......

:)

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τα σκηνικα τα κανει ο παπαιωαννου?
αλλιος δεν ερχομαι

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τα σκηνικα τα κανει ο παπαιωαννου?
αλλιος δεν ερχομαι

Τα σκηνικά νομίζεις θα κοιτάς;

Εδώ θα υπάρχει ζωντανό δρώμενο επί της σκηνής, όπου οι θεατές θα είναι ταυτόχρονα και πρωταγωνιστές...

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ο παλιος θα κανει τη μηδεια????

Σε τέτοια δρώμενα αγαπητή mounitsa ο κόσμος απελευθερώνεται και δεν χρειάζεται να παίζει θέατρο. Γι' αυτό και οι αρχαίοι Έλληνες διοργάνωναν τακτικά τέτοια events για όλο τον κόσμο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σε τέτοια δρώμενα αγαπητή mounitsa ο κόσμος απελευθερώνεται και δεν χρειάζεται να παίζει θέατρο. Γι' αυτό και οι αρχαίοι διοργάνωναν τακτικά τέτοια events για όλο τον κόσμο...

εγω ακαλεστη δεν παω σε τετοια μερη παντως.......και με αδεια χερια? να μην παρω ενα φοντανακι? εναν φυκο? ενα ντιουρεξ βρε αδερφε???

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
εγω ακαλεστη δεν παω σε τετοια μερη παντως.......και με αδεια χερια? να μην παρω ενα φοντανακι? εναν φυκο? ενα ντιουρεξ βρε αδερφε???

Φερε για δωρο το στομα σου...χωρις τα δοντια ;)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Επισκέπτης

δεν φερνεις καμια κουτα εκλερ καλυτερα?Δεν θα γαμαμε που δεν θα γαμαμε να μην φαμε κιολας κατι?

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να φέρει τίποτα. Προς τιμήν του οικοδεσπότη μας, όποιος θέλει μπορεί να φέρει κάτι τις (αν είναι πάντως τουρτοειδές μπορεί να αποδειχτεί χρηστικό στα δρώμενα).

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ντυσου ΔΩΡΟ βαλε και μια κορδελα φιογκο και εκει θα κεραστης και φοντανακι  και οτι αλλο τραβαη η ψυχη σου

giatroulakos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η mounista κι εγώ είμαστε στην επιτροπή. Θα συνεννοηθούμε να κρατήσουμε τους καλούς για την πάρτη μας και θα σας στείλουμε τους υπόλοιπους.

καλα στειλτε μου και μενα μηνυμα  :2funny:

παντος παρτουζα και τοσο ανοιχτη η προσκληση πρωτη φορα βλεπω

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.728
Πόντοι
22.785
:think: :think:
που το ξεθαψατε αυτο ρεεεεεεεεεεεεε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Α παπαπαπαπα  καλε  αυτοι εδω μαs σπρωχνουν στην ακολασια....σιασια  μαζι στην ακολασια...φτιαξαμε και ριμα

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εγω μεσα ειμαι mounitsa μου,αν θες να δεις απο κοντα την αντλια μου (φωτο)

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλα στειλτε μου και μενα μηνυμα  :2funny:

παντος παρτουζα και τοσο ανοιχτη η προσκληση πρωτη φορα βλεπω

Φίλε "giatroulako" γιατί να μην είναι ανοιχτή η πρόσκληση για παρτούζα και να απολαμβάνουν την παρτούζα όλοι οι Έλληνες φανερά - και όχι μόνο οι πλούσιοι και οι "δικτυωμένοι" και κρυφά κιόλας;

Και αν συναντηθούμε σε ένα σπίτι 10 - 20 ενήλικες (άντρες γυναίκες) και κάνουμε ότι ευχαριστεί όλους (χωρίς να πειράξουμε ή να ενοχλήσουμε κανένα) τότε θα έρθει η αστυνομία και θα κάνει ντου για ποιον λόγο; Επειδή πηδιόμαστε όλοι ελεύθερα και με τη συναίνεση μας ή επειδή προσβάλουμε τη δημόσια αιδώ (μέσα στη μονοκατοικία που θα βρισκόμαστε;)   

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Φίλε "giatroulako" γιατί να μην είναι ανοιχτή η πρόσκληση για παρτούζα και να απολαμβάνουν την παρτούζα όλοι οι Έλληνες φανερά - και όχι μόνο οι πλούσιοι και οι "δικτυωμένοι" και κρυφά κιόλας;

Και αν συναντηθούμε σε ένα σπίτι 10 - 20 ενήλικες (άντρες γυναίκες) και κάνουμε ότι ευχαριστεί όλους (χωρίς να πειράξουμε ή να ενοχλήσουμε κανένα) τότε θα έρθει η αστυνομία και θα κάνει ντου για ποιον λόγο; Επειδή πηδιόμαστε όλοι ελεύθερα και με τη συναίνεση μας ή επειδή προσβάλουμε τη δημόσια αιδώ (μέσα στη μονοκατοικία που θα βρισκόμαστε;)   
Δικιο εχεις Παλιε αλλα ποιος ακουη,και η αστυνομια για μαλακιες ειναι,ποιον θα πειραξη απο την στιγμη που ειναι ιδιωτικο

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Και αν συναντηθούμε σε ένα σπίτι 10 - 20 ενήλικες (άντρες γυναίκες) και κάνουμε ότι ευχαριστεί όλους (χωρίς να πειράξουμε ή να ενοχλήσουμε κανένα) τότε θα έρθει η αστυνομία και θα κάνει ντου για ποιον λόγο; Επειδή πηδιόμαστε όλοι ελεύθερα και με τη συναίνεση μας ή επειδή προσβάλουμε τη δημόσια αιδώ (μέσα στη μονοκατοικία που θα βρισκόμαστε; ) 
Palie,

Μήπως έχεις επιρεαστεί από καμιά ταινία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom