Νέα

Διοργάνωση σοβαρής & αξιοπρεπούς παρτούζας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Palios pounai alios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
α ρε νιτσα εισαι ζουρλη τελικα...

fax

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2009
Like
1
Πόντοι
1
Που θα γινη η παρτουζα ρε παιδια  :woldman:να ερθω και εγω??? :think: pls
Ειμαι καλο παιδι και με ΠροσοντΑΑ :sleeping:

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Palie,

Μήπως έχεις επιρεαστεί από καμιά ταινία?

Stavros51,

είσαι global μοντεράτορας και έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που με φιλοξενούν (στο βαθμό που με σέβονται κι αυτοί). Αν δεν θέλουν οι μοντεράτορες την ακυρώνω. Και ούτε έχω δει καμιά ταινία. Απλά, πιστεύω ότι η παρτούζα πρέπει να ξεφύγει από τους πλούσιους και τους "δικτυωμένους" και να είναι για όλο τον κόσμο. Όλοι να περνάνε καλά σε αυτήν. Έχω ζήσει έξω και το έχω δει αυτό (απλό κόσμο να περνάει καλά σε παρτούζα).

Οι πιτσιρικάδες πάντως είναι πιο άνετοι σε κάτι τέτοια. Ήμουν χτες σε pub όπου ήρθαν 2 ζευγάρια 20ρηδων Ελλήνων. Οι γκόμενες ήταν ψηλές, βαρβάτες και εξαιρετικά σέξι. Τα αγόρια είχαν ήδη πηδήξει ο καθένας τους και τις δύο και άνετα έκαναν και ομαδικό. Τρεις κοπέλες εδώ μέσα έχουν ήδη δηλώσει ότι έχουν κάνει ομαδικό. Για τους παλιότερους κάνει κάπως... 

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον εγω δεν εχω κανει γιατι δε γουσταρω τις μοιρασιες αλλα αμα ειναι καμια καλη διοργανωση δεν θα πω κ οχι

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Stavros51,

είσαι global μοντεράτορας και έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που με φιλοξενούν (στο βαθμό που με σέβονται κι αυτοί). Αν δεν θέλουν οι μοντεράτορες την ακυρώνω. Και ούτε έχω δει καμιά ταινία. Απλά, πιστεύω ότι η παρτούζα πρέπει να ξεφύγει από τους πλούσιους και τους "δικτυωμένους" και να είναι για όλο τον κόσμο. Όλοι να περνάνε καλά σε αυτήν. Έχω ζήσει έξω και το έχω δει αυτό (απλό κόσμο να περνάει καλά σε παρτούζα).

Οι πιτσιρικάδες πάντως είναι πιο άνετοι σε κάτι τέτοια. Ήμουν χτες σε pub όπου ήρθαν 2 ζευγάρια 20ρηδων Ελλήνων. Οι γκόμενες ήταν ψηλές, βαρβάτες και εξαιρετικά σέξι. Τα αγόρια είχαν ήδη πηδήξει ο καθένας τους και τις δύο και άνετα έκαναν και ομαδικό. Τρεις κοπέλες εδώ μέσα έχουν ήδη δηλώσει ότι έχουν κάνει ομαδικό. Για τους παλιότερους κάνει κάπως... 
:think: μονο μια κανει παρτουζες,η βικαρα οι αλλες λενε παραμυθια

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Stavros51,

Φίλε Παλιέ,

Με παρεξήγησες.

Κατ' αρχήν δε σου μίλησα σα μοντεράτορας.  Σα χρήστης σου μίλησα.

Κατά δεύτερον δεν απαιτώ κανέναν ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ σεβασμό ΕΠΕΙΔΗ είμαι μοντεράτορας.  Μεθαύριο μπορεί να πάψω να είμαι, τον ίδιο σεβασμό θα απαιτώ και τότε. Ο οποίος είναι ο ίδιος με αυτόν που απαιτείς και συ, και όλοι μας.  Και προσαρμοσμένος στα "internetικά" standards.

Κατά τρίτον δεν τίθεται θέμα να ακυρώσεις την πρότασή σου (τώρα μιλάω σα moderator).  Κανέναν δε θίγει, όποιος θέλει απαντάει, όποιος θέλει συμμετέχει και στην παρτούζα, no problem.  No problem oύτε για το site, ούτε για μένα προσωπικά.

Κατά τέταρτον, να σου εξηγήσω (αφού σου κακοφάνηκε) γιατί σε ρώτησα για την ταινία:  Διαβάζοντας αυτά που έγραψες, μου ήρθε μια στο μυαλό:  Η  "Ματια Ερμητικά Κλειστά" (Eyes Wide Shut) του Stanley Kubrick με τον Tom Cruise και την Nicole Kidman.

Περισσότερα δε θα σου πω, αλλά αν θέλεις να καταλάβεις ΓΙΑΤΙ σου έγραψα αυτό που σου έγραψα, πάρε από το videoclub της γειτονιάς σου την ταινία (είναι του 1999) και δες την.

Θα με θυμηθείς.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
που δηλώνουμε συμετοχές ρε παιδία?θέσεις υπάρχουν ακόμα?

alexandros11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια γιατι δεν επικεντρονομαστε στο θεμα να τιν οργανοσουμε επιτελουσ τι παρτουζα...εγο θα φερο διο γκομενεσ μαζι μου παντοσ..καθενασ ετσι να κανει φτιαχτικαμε....

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φίλε Παλιέ,

Με παρεξήγησες.

Κατ' αρχήν δε σου μίλησα σα μοντεράτορας.  Σα χρήστης σου μίλησα.

Κατά δεύτερον δεν απαιτώ κανέναν ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ σεβασμό ΕΠΕΙΔΗ είμαι μοντεράτορας.  Μεθαύριο μπορεί να πάψω να είμαι, τον ίδιο σεβασμό θα απαιτώ και τότε. Ο οποίος είναι ο ίδιος με αυτόν που απαιτείς και συ, και όλοι μας.  Και προσαρμοσμένος στα "internetικά" standards.

Κατά τρίτον δεν τίθεται θέμα να ακυρώσεις την πρότασή σου (τώρα μιλάω σα moderator).  Κανέναν δε θίγει, όποιος θέλει απαντάει, όποιος θέλει συμμετέχει και στην παρτούζα, no problem.  No problem oύτε για το site, ούτε για μένα προσωπικά.

Κατά τέταρτον, να σου εξηγήσω (αφού σου κακοφάνηκε) γιατί σε ρώτησα για την ταινία:  Διαβάζοντας αυτά που έγραψες, μου ήρθε μια στο μυαλό:  Η  "Ματια Ερμητικά Κλειστά" (Eyes Wide Shut) του Stanley Kubrick με τον Tom Cruise και την Nicole Kidman.

Περισσότερα δε θα σου πω, αλλά αν θέλεις να καταλάβεις ΓΙΑΤΙ σου έγραψα αυτό που σου έγραψα, πάρε από το videoclub της γειτονιάς σου την ταινία (είναι του 1999) και δες την.

Θα με θυμηθείς.

Stavros μίλησες σωστά!

Βέβαια και τάχω δει τα "Μάτια Ερμητικά Κλειστά". Αυτή ήταν όμως παρτούζα για καραπλούσιους, κάτι στο οποίο είμαι κάθετα αντίθετος. Προσωπικά πιστεύω ότι η παρτούζα πρέπει να γίνει κοινωνικό αγαθό (και να συνταγογραφείται από το ΙΚΑ :2funny:), να γίνεται με κόσμο από τις χαμηλότερες κοινωνικά τάξεις.

Η έμπνευση δεν μου ήρθε από κάποια ταινία αλλά από την Ολλανδία που έχω ζήσει. Εκεί η παρτούζα είναι τόσο φυσιολογική (σε ειδικά μαγαζια, με ζευγάρια αλλά και σόλο γυναίκες - αλλά και σε σπίτι φίλου Ολλανδού που διοργάνωνε τακτικά τέτοιες βραδυές με φιλικά του ζευγάρια, σόλο Ολλανδέζες κ.λ.π.). σαν να πηγαίνεις να πίνεις τη μπύρα σου.... 

Δεν είναι καιρός να διαδοθεί και στην Ελλάδα αυτό το κοινωνικό αγαθό; Ξέρετε ρε παιδιά πόσο διαφορετικά βλέπεις την κοινωνία και τον κόσμο γύρω σου (πιο "δικό σου" βασικά) όταν έχεις βγει από μία παρτούζα; 

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ρε παιδια γιατι δεν επικεντρονομαστε στο θεμα να τιν οργανοσουμε επιτελουσ τι παρτουζα...εγο θα φερο διο γκομενεσ μαζι μου παντοσ..καθενασ ετσι να κανει φτιαχτικαμε....

Alexandros σωστός!

Γι' αυτό και διοργανώνω το event με βάση ζευγάρια αλλά και αξιοπρεπείς σόλο άντρες και γυναίκες!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Βέβαια και τάχω δει τα "Μάτια Ερμητικά Κλειστά".
Τότε γιατί έκανες τον Κινέζο όταν σε ρώτησα αν έχεις επηρεαστεί από ταινία?

Αυτή ήταν όμως παρτούζα για καραπλούσιους
Από αυτό δεν προκύπτει το ότι ΟΛΕΣ οι παρτούζες πρέπει να είναι προνόμιο των πλουσίων.  Δεν υπαινύσσεται κάτι τέτοιο το έργο.

πιστεύω ότι η παρτούζα πρέπει να γίνει κοινωνικό αγαθό
Είσαι γραμμένος σε κάποιο κόμμα που το περιλαμβάνει στις θέσεις του?  Γιατί αν ναι, πες μου το και μένα να πάω να γραφτώ.

να συνταγογραφείται από το ΙΚΑ
Εδώ φίλε δεν είναι Ολλανδία. Εδώ το ΙΚΑ σε λίγο καιρό δε θα έχει να πληρώνει τα φάρμακα των ασφαλισμένων του.  Παρτούζες θα οργανώνει?

να γίνεται με κόσμο από τις χαμηλότερες κοινωνικά τάξεις.
Εννοείς ότι δε χρειάζεται να συμβαδίζει αποκλειστικά με την ιστιοπλοϊα, την ξιφασκία, το golf, το μπριτζ και το κυνήγι με γεράκι?

σαν να πηγαίνεις να πίνεις τη μπύρα σου....
Ναι, αλλά όλοι ξέρουμε ότι η πολλή κατανάλωση μπύρας έχει σαν αποτέλεσμα την υπερβολική ούρηση.
Η πολλή συμμετοχή σε παρτούζες, τι παρενέργειες φέρνει?

Δεν είναι καιρός να διαδοθεί και στην Ελλάδα αυτό το κοινωνικό αγαθό;
Φίλε, έχουμε άλλα κοινωνικά προβλήματα να λύσουμε πρώτα (ανεργία, μετανάστευση, ποιότητα ζωής, αντι-εγκληματικότητα κλπ) και αφού τα λύσουμε αυτά, τις βλέπουμε και τις παρτούζες.

πόσο διαφορετικά βλέπεις την κοινωνία και τον κόσμο γύρω σου (πιο "δικό σου" βασικά) όταν έχεις βγει από μία παρτούζα; 
Δηλαδή δε βλέπεις την κοινωνία σα μια μεγάλη παρτούζα, όπως τη βλέπω εγώ τώρα?

Stavros μίλησες σωστά!
Thanks man!

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
1) Δεν έκανα τον "Κινέζο" και γενικά δεν είναι στη φύση μου να κάνω τον Κινέζο. Έχω πληρώσει σπασμένα επειδή δεν έκανα τον Κινέζο μπροστά σε αδικίες που έβλεπα, γι' αυτό φίλε δεν γουστάρω να μου λένε ότι κάνω τον Κινέζο. Εσύ με ερώτησες άσχετα αν βλέπω σινεμά και δεν μου διευκρίνισες για το συγκεκριμένο έργο "Μάτια ερμητικά κλειστά".

2) Έτσι που μου κομμάτιασες το κείμενο και απάντησες "κουοταριστικά" , όχι ιδιαίτερα φιλικά, άστο κατάλαβα. Ας μην το κουράζουμε... 

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ελατε τωρα ρε παιδια αφηστε τα αυτα και ας επικεντροθουμε στο θεμα. εγω θα φερω μια καλη μουνα που εχει κανει παρτουζα και ξερει..στην αρχη θυμαμαι εκανε τη δυσκολη τωρα τρελαινετε για παρτακι. παντα σοβαρο ομως και οχι πανω απο δυο.

OP
OP
P

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Προσοχή! Ο "Doritis Spermatos" δεν έχει καμία σχέση με τους οργανωτές του event! 

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ελπιζω να με εχεις σε πρωτο παντα πλανο ετσι? :2funny: :2funny: :2funny:

Stories