mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
εγω μεσα ειμαι mounitsa μου,αν θες να δεις απο κοντα την αντλια μου (φωτο)
αερος ειναι η αντλια? αυτοματιστμοι κι ετσι?
εγω μεσα ειμαι mounitsa μου,αν θες να δεις απο κοντα την αντλια μου (φωτο)
Palie,
Μήπως έχεις επιρεαστεί από καμιά ταινία?
μονο μια κανει παρτουζες,η βικαρα οι αλλες λενε παραμυθιαStavros51,
είσαι global μοντεράτορας και έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που με φιλοξενούν (στο βαθμό που με σέβονται κι αυτοί). Αν δεν θέλουν οι μοντεράτορες την ακυρώνω. Και ούτε έχω δει καμιά ταινία. Απλά, πιστεύω ότι η παρτούζα πρέπει να ξεφύγει από τους πλούσιους και τους "δικτυωμένους" και να είναι για όλο τον κόσμο. Όλοι να περνάνε καλά σε αυτήν. Έχω ζήσει έξω και το έχω δει αυτό (απλό κόσμο να περνάει καλά σε παρτούζα).
Οι πιτσιρικάδες πάντως είναι πιο άνετοι σε κάτι τέτοια. Ήμουν χτες σε pub όπου ήρθαν 2 ζευγάρια 20ρηδων Ελλήνων. Οι γκόμενες ήταν ψηλές, βαρβάτες και εξαιρετικά σέξι. Τα αγόρια είχαν ήδη πηδήξει ο καθένας τους και τις δύο και άνετα έκαναν και ομαδικό. Τρεις κοπέλες εδώ μέσα έχουν ήδη δηλώσει ότι έχουν κάνει ομαδικό. Για τους παλιότερους κάνει κάπως...
Stavros51,
είσαι global μοντεράτορας και έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που με φιλοξενούν (στο βαθμό που με σέβονται κι αυτοί). Αν δεν θέλουν οι μοντεράτορες την ακυρώνω. Και ούτε έχω δει καμιά ταινία. Απλά, πιστεύω ότι η παρτούζα πρέπει να ξεφύγει από τους πλούσιους και τους "δικτυωμένους" και να είναι για όλο τον κόσμο. Όλοι να περνάνε καλά σε αυτήν. Έχω ζήσει έξω και το έχω δει αυτό (απλό κόσμο να περνάει καλά σε παρτούζα).
Φίλε Παλιέ,
Με παρεξήγησες.
Κατ' αρχήν δε σου μίλησα σα μοντεράτορας. Σα χρήστης σου μίλησα.
Κατά δεύτερον δεν απαιτώ κανέναν ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ σεβασμό ΕΠΕΙΔΗ είμαι μοντεράτορας. Μεθαύριο μπορεί να πάψω να είμαι, τον ίδιο σεβασμό θα απαιτώ και τότε. Ο οποίος είναι ο ίδιος με αυτόν που απαιτείς και συ, και όλοι μας. Και προσαρμοσμένος στα "internetικά" standards.
Κατά τρίτον δεν τίθεται θέμα να ακυρώσεις την πρότασή σου (τώρα μιλάω σα moderator). Κανέναν δε θίγει, όποιος θέλει απαντάει, όποιος θέλει συμμετέχει και στην παρτούζα, no problem. No problem oύτε για το site, ούτε για μένα προσωπικά.
Κατά τέταρτον, να σου εξηγήσω (αφού σου κακοφάνηκε) γιατί σε ρώτησα για την ταινία: Διαβάζοντας αυτά που έγραψες, μου ήρθε μια στο μυαλό: Η "Ματια Ερμητικά Κλειστά" (Eyes Wide Shut) του Stanley Kubrick με τον Tom Cruise και την Nicole Kidman.
Περισσότερα δε θα σου πω, αλλά αν θέλεις να καταλάβεις ΓΙΑΤΙ σου έγραψα αυτό που σου έγραψα, πάρε από το videoclub της γειτονιάς σου την ταινία (είναι του 1999) και δες την.
Θα με θυμηθείς.
ρε παιδια γιατι δεν επικεντρονομαστε στο θεμα να τιν οργανοσουμε επιτελουσ τι παρτουζα...εγο θα φερο διο γκομενεσ μαζι μου παντοσ..καθενασ ετσι να κανει φτιαχτικαμε....
Τότε γιατί έκανες τον Κινέζο όταν σε ρώτησα αν έχεις επηρεαστεί από ταινία?Βέβαια και τάχω δει τα "Μάτια Ερμητικά Κλειστά".
Από αυτό δεν προκύπτει το ότι ΟΛΕΣ οι παρτούζες πρέπει να είναι προνόμιο των πλουσίων. Δεν υπαινύσσεται κάτι τέτοιο το έργο.Αυτή ήταν όμως παρτούζα για καραπλούσιους
Είσαι γραμμένος σε κάποιο κόμμα που το περιλαμβάνει στις θέσεις του? Γιατί αν ναι, πες μου το και μένα να πάω να γραφτώ.πιστεύω ότι η παρτούζα πρέπει να γίνει κοινωνικό αγαθό
Εδώ φίλε δεν είναι Ολλανδία. Εδώ το ΙΚΑ σε λίγο καιρό δε θα έχει να πληρώνει τα φάρμακα των ασφαλισμένων του. Παρτούζες θα οργανώνει?να συνταγογραφείται από το ΙΚΑ
Εννοείς ότι δε χρειάζεται να συμβαδίζει αποκλειστικά με την ιστιοπλοϊα, την ξιφασκία, το golf, το μπριτζ και το κυνήγι με γεράκι?να γίνεται με κόσμο από τις χαμηλότερες κοινωνικά τάξεις.
Ναι, αλλά όλοι ξέρουμε ότι η πολλή κατανάλωση μπύρας έχει σαν αποτέλεσμα την υπερβολική ούρηση.σαν να πηγαίνεις να πίνεις τη μπύρα σου....
Φίλε, έχουμε άλλα κοινωνικά προβλήματα να λύσουμε πρώτα (ανεργία, μετανάστευση, ποιότητα ζωής, αντι-εγκληματικότητα κλπ) και αφού τα λύσουμε αυτά, τις βλέπουμε και τις παρτούζες.Δεν είναι καιρός να διαδοθεί και στην Ελλάδα αυτό το κοινωνικό αγαθό;
Δηλαδή δε βλέπεις την κοινωνία σα μια μεγάλη παρτούζα, όπως τη βλέπω εγώ τώρα?πόσο διαφορετικά βλέπεις την κοινωνία και τον κόσμο γύρω σου (πιο "δικό σου" βασικά) όταν έχεις βγει από μία παρτούζα;
Thanks man!Stavros μίλησες σωστά!
στειλτε μου στοιχεια και 50 ευρω για εξοδα παρτουζας μεσω πμπου δηλώνουμε συμετοχές ρε παιδία?θέσεις υπάρχουν ακόμα?
ασε ρε συ να βγαλουμε κανα φραγκοΠροσοχή! Ο "Doritis Spermatos" δεν έχει καμία σχέση με τους οργανωτές του event!
μουα χα χα χα χα !!! σου εστειλα εγω ρε, και εχω ταχυδρομησει ηδη και το 50 αρικο!στειλτε μου στοιχεια και 50 ευρω για εξοδα παρτουζας μεσω πμ
ωραια,αντε μαγκες στειλτε και αλλοι γιατι μου περισσευουν γυναικεςμουα χα χα χα χα !!! σου εστειλα εγω ρε, και εχω ταχυδρομησει ηδη και το 50 αρικο!