Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165

Επισκέπτης
Πλακα πλακα βλεπω με αφορμη τα διοδια να την ξαναπαταει το κρατος οπως με το θανατο του αλεξη που εξαιτιας αυτου του τραγικου γεγονοτος ειχαμε επεισοδια γενικοτερης εκτασης
Δες τε το βιντεο
www.newsbeast.gr/greece/arthro/105089/pernoun-kai-den-plironoun/]http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/105089/pernoun-kai-den-plironoun/[/url]

Στο site εχει και video με την κοντρα Γκλετσου με τους Λυριτζή και Οικονόμου. Τι μουνοπανα ειναι οι τυποι ρε ? Δεν τον αφηνουν να μιλησει και του τα χωνουν επειδη σαν δημαρχος εκανε το αυτονοητο. Προσπαθησε να υπερασπιστει το συμφερον των δημοτων του. Κρεμαλα χρειαζονται τα τσιρακια των εργολαβων.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Φανηκε ξεκαθαρα ποιος ειναι ο ρολος τους,δεν εχουν καταλαβει οτι εχουμε συνειδητοποιησει ποιος ειναι ο ρολος των ΜΜΕ.Προσωπικα εχω παψει να βλεπω  ειδησεις ,και οταν λεω δε βλεπω εννοω ουτε δευτερολεπτο.Επισης δεν βλεπω πια ουτε και του star,ουτε μια στιγμη γιατι η ειρωνεια προς αυτους που σατυριζουν παει συννεφο

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Πλακα πλακα βλεπω με αφορμη τα διοδια να την ξαναπαταει το κρατος οπως με το θανατο του αλεξη που εξαιτιας αυτου του τραγικου γεγονοτος ειχαμε επεισοδια γενικοτερης εκτασης
Δες τε το βιντεο
www.newsbeast.gr/greece/arthro/105089/pernoun-kai-den-plironoun/]http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/105089/pernoun-kai-den-plironoun/[/url]
και ο,τι νομο πανε να περασουν ουσιαστικα θα μεινει ανενεργος γιατι θα πρεπει να στειλουν στα δικαστηρια εκατομυρια οδηγους.απο αυτη την κινητοποιηση παντως συμπερενεις οτι τιποτα τελικα τιποτα απο οτι μας πασαρουν δεν πρεπει να το θεωρουμε μη ανατρεψιμο.ολο αυτο ξεκινησε απο μια μικρη ομαδα ανθρωπων και σταδιακα εγινε χιονοστοιβαδα.

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΛΕ!!!!!!!

THIS IS STILIDAAAA!!!!!!!!

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
μπραβο στον γκλετσο....τωρα το ειδα....ποιος δεν εχει δουλεψει ρε παιδια στην ζωη του.......?
για τον κανακη λετε.........? :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Στο site εχει και video με την κοντρα Γκλετσου με τους Λυριτζή και Οικονόμου. Τι μουνοπανα ειναι οι τυποι ρε ? Δεν τον αφηνουν να μιλησει και του τα χωνουν επειδη σαν δημαρχος εκανε το αυτονοητο. Προσπαθησε να υπερασπιστει το συμφερον των δημοτων του. Κρεμαλα χρειαζονται τα τσιρακια των εργολαβων.
πήγαινε γύρω στο [glow=red,2,300]08[/glow]:00 και μετά.
γαμώ, μόλις είχα φύγει από το σπίτι και δεν το πρόλαβα, τώρα το βλέπω

edit: τι μαλάκα είμαι; διόρθωσα την ώρα, μου έβγαλε τα μάτια

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
πήγαινε γύρω στο 20:00 και μετά.
τον οικονομου τον εχω μεγαλο αχτι....ειναι πολλη ειρωνας και μου γυρναει τα μυαλα ο μαλακας..ο λυριτζης τρωγετε

Επισκέπτης
πήγαινε γύρω στο 20:00 και μετά.

Τι αντικειμενικοτητα!!! Αφου δεν αφηνουν τον Γκλετσο να μιλησει, και τον αποκαλουν εριστικο και υβριστη, μας παρουσιαζουν και την αλλη αποψη, των κρατουντων. Ρε κλωτσες στη σπληνα που θελουν τα μουνοπανα.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Oι οικονομολυριτζίδες είναι γνωστοι λαλάκες απο εποχής ΕΡΤ.
Ο Κανάκης κάνει τα ιδια βίντεο είτε σοβαρό είναι το θέμα είτε αστειο.
Δεν περιμένουμε κάτι περισότερο απο μια εκπομπή που επί μια ωρα ασχολείται με μαλακίες....αυτός δικαιολογείται

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα αυτο το θεωρει αστειο ο Κανακης και εμεις πρεπει να γελασουμε :headbang: :headbang: Δεν περιμενω και πολλα απο εναν ανθρωπο που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του.

Για τον Κανάκη δεν ξέρω,ούτε εγώ τον πάω πάντως,αλλά ο ΓΚΛΕ έχει μια τραγικότητα, ένα ταμπεραμέντο, είναι ΑΝΤΡΑΣ ρε παιδί μου, όπως τότε στους ψίθυρους καρδιάς με τους γύφτους...
Πάντως σε σοβαρό επίπεδο μου προκαλεί εντύπωση η δύναμη της εικόνας και το πόσο εύκολα παραπλανά τους πολίτες.Νομίζω ότι τα κίνητρα μιας κίνησης είναι σημαντικότερα από την ίδια την κίνηση...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τον οικονομου τον εχω μεγαλο αχτι....ειναι πολλη ειρωνας και μου γυρναει τα μυαλα ο μαλακας..ο λυριτζης τρωγετε
εγώ τους βλέπω κάθε μέρα, από τις 6 το πρωί μέχρι περίπου στις 8 και κάτι τα τελευταία 5 χρόνια που είμαι φοιτητής και από τις 7 μέχρι 8 παρά τότε που πήγαινα γυμνάσιο λύκειο.
η γνώμη μου και για τους 2 είναι ότι ταιριάζουνε, αλλιώς δεν θα συμπεθεριάζανε. τουτέστιν το ίδιο πράγμα είναι και ο λυριτζής απλά προσπαθεί να είναι πιο αντικειμενικός και προσγειωμένος στην πραγματικότητα αυτών που δεν παίρνουν αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο από τη δουλειά τους.
ο οικονόμου είναι πιο εγωιστής και υπερόπτης, όπως άλλοστε κάθε ένας που το φυσάει το χρήμα.
τώρα θα μου πεις γιατί τους προτιμώ; κάνουν πιο καλή εκπομπή από τον εμετικό αυτιά, τον ξεπερασμένο παπαδάκη(αυτός έπρεπε να σταματήσει την εκπομπή του το 2000... αλλά οι μετοχές του στον αντ1 δεν τον κουνάνε) και τους πασοκοεμετικούς του μέγκα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Για τον Κανάκη δεν ξέρω,ούτε εγώ τον πάω πάντως,αλλά ο ΓΚΛΕ έχει μια τραγικότητα, ένα ταμπεραμέντο, είναι ΑΝΤΡΑΣ ρε παιδί μου, όπως τότε στους ψίθυρους καρδιάς με τους γύφτους...
Πάντως σε σοβαρό επίπεδο μου προκαλεί εντύπωση η δύναμη της εικόνας και το πόσο εύκολα παραπλανά τους πολίτες.Νομίζω ότι τα κίνητρα μιας κίνησης είναι σημαντικότερα από την ίδια την κίνηση...
έλα τώρα τι να πούμε για τον γκλέτσο;
απλά τον γουστάρουν οι γκόμενες και πήγε μπροστά, το εξαργύρωσε αυτό με σειρές και τώρα μέχρι να βγει στη σύνταξη κάνει τον δήμαρχο/πολιτικό.

ο κανάκης και όλοι οι όμοιοι του βγήκαν στην τηλεόραση μια εποχή που ότι μαλακία και να έβλεπες πέρναγε σαν επιτυχία γιατί δεν υπήρχε αντίστοιχο πράγμα για να συγκρίνεις.
όπως έκανε επιτυχία το big brother to 2000 αν θυμάμαι καλά, μόνο και μόνο κανείς δεν είχε δει κάτι αντίστοιχο, αν είχε παίξει το ίδιο πράγμα φέτος κανείς δεν θα το έβλεπε.
απλά τα πράγματα, κάποιοι ωφελήθηκαν επειδή το πυροτέχνημα τους έσκασε τη σωστή στιγμή.

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
ειπε ο αποστολος ας με τουφεκισουν πρωτοοοοοοοο!!!!!!!

ο νεος τσεεεεεεεεεεεεεεεεεε :dancing:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ο Αποστο έδωσε νεο νόημα στην έννοια του "κλασσικού μαλάκα νεοέλληνα".

Βασικά, τείνει να καθιερώσει νέα υποκατηγορία: βλαχομαλάκας νεοέλληνας. Το "κλασσικός" θα προστεθεί μετά την παρέλευση ικανού χρονικού διαστήματος.

Ρε, ο Αποστό δήμαρχος..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πουτάνα τουρκοκρατία, σε 200 χρόνια πώς να ξεπεραστούν 400;;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ο Αποστο έδωσε νεο νόημα στην έννοια του "κλασσικού μαλάκα νεοέλληνα".

Βασικά, τείνει να καθιερώσει νέα υποκατηγορία: βλαχομαλάκας νεοέλληνας. Το "κλασσικός" θα προστεθεί μετά την παρέλευση ικανού χρονικού διαστήματος.

Ρε, ο Αποστό δήμαρχος..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Πουτάνα τουρκοκρατία, σε 200 χρόνια πώς να ξεπεραστούν 400;;
μήπως θες να πεις λεβεντομαλάκας;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom