ε ενταξει αμα το ειπαν και απο τη θυρα 4 τοτε θα ειναι σωστο. βλεπω μερικους που σκεφτονται σωστα και πιο πολλους να λενε μαλακιες μιας και δεν κοστιζει τιποτα.
εγω συμφωνω οτι τα διοδια ειναι πολλα,ακριβα και πρεπει να υπαρχουν παραδρομοι. ως εκει ομως.γιατι οσο το κρατος ειχε τους εθνικους δρομους ,εργα/συντηρηση μηδεν και σε καθε εξοδο σκοτωνοντουσαν 1000 ατομα. επισης οι υπαλληλοι του παλιου ΤΕΟ ειναι ολοι πλουσιοι αφου εκοβαν οποτε ηθελαν αποδειξη ενω επαιρναν χρηματα και αν ηθελαν λεφτα απλα πηγαιναν στο ταμειο και επαιρναν οτι γουσταραν(συγγενης μου πρωτου βαθμου). τωρα ολοι αυτοι παιρνουν ενα διχιλιαρο συνταξη. επομενως η λυση ειναι να εκλογικευθουν τα διοδια και οχι να κλεισουν γιατι μαλακα νεοελληνα οταν και αν φυγουν οι εταιριες οπως ζητας και ανοιγει λακουβα στην εθνικη δεν θα την κλεινει κανεις οπως γινοταν τοσα χρονια που πληρωνες το δημοσιο. και οταν θα πατας τη λακουβα και θα σκοτωνεσαι (χτυπα ξυλο) τοτε παλι θα βγαινεις στα καναλια επαναστατη της πουτσας και θα κλαις για τον συγγενη σου και το κωλοκρατος που δεν φτιαχνει δρομους.
βεβαια ο νεοελληνας τα ξερει ολα και συγκρινει τα παντα με το εξωτερικο. ποιο εξωτερικο ρε μαλακα συγκρινεις που ειχανε εθνικη οδο με 5 λωριδες πριν 30 χρονια και τα θες και στην ελλαδα που το πεταλο του μαλιακου δεν μπορεσε το κρατος να το φτιαξει ποτε? τα πληρωναμε τοσα χρονια λεει και τωρα δεν πληρωνω. και τις εισφορες σου τοσα χρονια τις πληρωνες ρε παπαρα και τωρα σου κοβουν τη συνταξη και πας στις εκλογες και ξαναψηφιζεις ρε ζωο! αλλα εκει τουμπεκι. οταν χτιζοντουσαν τα κατα τοπους διοδια που ησουν μαλακα ελληνα? δεν τα εβλεπες ή φυτρωσαν σε μια μερα? τωρα τι κανεις τα κλεινεις για 2 ωρες , τραβας βιντεο εργαζομενους που δουλευουν για 600 ευρω-που θα μπορουσες να ησουν στη θεση τους- και νομιζεις οτι κανεις αντισταση? ειναι παρανομα λεει ο αλλος. δεν ειναι γιατι κοβουν αποδειξεις και πληρωνουν φπα , αλλα αφου εισαι σιγουρος οτι ειναι παρανομα ρε νεοελληνα μαζευτειτε 10000 ατομα και πηγαινετε στον αρειο παγο , στη χαγη , οπου θελετε και κλειστε τα. αλλα ο νεοελληνας ψοφαει για καμερα, να τον παρει η τηλεοραση να πει τη μαλακια του και να τα εξιστορει με σαλτσες στο καφενειο.
για να τελειωνω επειδη συγχιστηκα προσωπικα δεν με απασχολει το θεμα ,μετακινουμαι σπανια, αλλα να μου καβλωσει να κανω επανασταση θα ξεκινησω απο τη δεη, την ερτ, να μην καιω πολυ βενζινη οπως κανω ηδη κτλ. τα διοδια πρεπει να υπαρχουν -εκλογικευμενα ξαναλεω- ωστε οταν θελω να μετακινηθω να μην κανω το σταυρο μου καθε 100 μετρα.
αυτα....