Νέα

Δημοσκόπηση: Η επόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Rand0m1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια θέλουμε για το Προεδρικό Μέγαρο;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    36
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ναι ισχύει ότι πρέπει να την πεσω, είμαι άυπνος και το ποτό με κρατάει. Πώς δημιουργείται ποινικό μητρώο, Τι τάξεως έγκλημα και πάνω πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις ;
Τουλάχιστον 2 φόνους και μια ένοπλη...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ωραία. Διαφωνούμε.

Νεοναζί και αναρχο-κουμμούνια imho, έπρεπε να παίρνουν πούλο στεγνά από το Δικαστήριο που δίνει το Ok.

Μπορεί να κατέβει κόμμα με τον Ες στο εξώφυλλο του κομματικού φυλλαδίου, σε εκλογές στη Γερμανία;
Οχι, γιατι στη Γερμανια απαγορευεται ρητα απο το νομο η συμμετοχη νεοναζιστικου κομματος.

OP
OP
Rand0m1

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.175
Πόντοι
2.356
Η δημοκρατία είναι μειοψηφία στον πλανήτη, είναι γεγονός.

Υπάρχουν στατιστικά στη wiki.

(PS)
Κάποιος ψήφισε Σταυρούλα. Ωραίος!

Άντε bye.

• Like
Αντιδράσεις: saeh12

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

(PS)

Άντε bye.
Καληνυχτα τύπε και χρονια πολλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι ρε, τρελός είσαι;
Ντροπη ρε, γιατι τον δουλευεις?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297

(PS)

Άντε bye.
Έχει λέγειν ως δημοσιογράφος και παρουσια που συνδυάζει το σέξυ και το αυστηρό...σχεδόν βέβαιο ότι μπήκε επί ΠΑ.ΣΟ.Κ.ομως ως Μεσσηνια είναι πολύ πιθανό να είναι Ν.Δ. Το σίγουρο είναι ότι αγαπάει πολύ τον τόπο της.Σημαντικο για Π.τΔ.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.268
Πόντοι
2.036
Η οχλοκρατια και η αριστοκρατια σου δινουν το δικαιωμα να μιλας. Μαλιστα. Η Κινα τι ακριβως εχει απο τα δυο? Η Ρωσια? Ρε τύπε τι μας τσαμπουνας τωρα? Ενας γκρινιαρης εισαι, που τον χαλαει η δημοκρατια στην οποια ζει, και ξεχναει οτι πριν μολις δυο γενιές ηταν ζητουμενο σε αυτη τη χωρα, ενω σε πολλες άλλες θα ειναι ζητουμενο για πολλες γενιες. Ειρωνεψου οσο θελεις. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν λες ανοησιες
Για να το τελειώνω και νσ σ' αφήσω να πιστεύεις ότι ζεις σε Δημοκρατία, θα πρέπει να σου θυμίσω ότι αθτοί που κυβερνάνε έχουν εκλεγεί με το 38% των εγγεγραμμένων και εγκύρων. Αυτό σημαίνει ότι το 62%, η πλειοψηφία δηλαδή τους έχει κρίνει ως ακατάλληλους. Συνέχισε λοιπόν να πιστεύεις ότι έχεις Δημοκρατία και όχι Οχλοκρατία. Την στιγμή μάλιστα που η Δημοκρατία σου δεν μου επιτρέπει να περάσω από τα Εξάρχεια με την Ελληνική σημαία. Την στιγμή που μία χούφτα τσογλαναράδων έχουν κάνει άσυλο και άντρο κάθε είδους παρανομίας τα πανεπιστήμιακά μας ιδρύματα.
Όταν ευκαιρήσεις, πες μου εάν έχει και για μένα καμμιά θεσούλα στο συννεφάκι που κάθεσαι!
Την καληνύχτα μου από μένα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Για να το τελειώνω και νσ σ' αφήσω να πιστεύεις ότι ζεις σε Δημοκρατία, θα πρέπει να σου θυμίσω ότι αθτοί που κυβερνάνε έχουν εκλεγεί με το 38% των εγγεγραμμένων και εγκύρων. Αυτό σημαίνει ότι το 62%, η πλειοψηφία δηλαδή τους έχει κρίνει ως ακατάλληλους. Συνέχισε λοιπόν να πιστεύεις ότι έχεις Δημοκρατία και όχι Οχλοκρατία. Την στιγμή μάλιστα που η Δημοκρατία σου δεν μου επιτρέπει να περάσω από τα Εξάρχεια με την Ελληνική σημαία. Την στιγμή που μία χούφτα τσογλαναράδων έχουν κάνει άσυλο και άντρο κάθε είδους παρανομίας τα πανεπιστήμιακά μας ιδρύματα.
Όταν ευκαιρήσεις, πες μου εάν έχει και για μένα καμμιά θεσούλα στο συννεφάκι που κάθεσαι!
Την καληνύχτα μου από μένα!
Καληνυχτα τύπε
Λεγε παντως και κανενα δοξα τω θεω

Μεγάλος είμαι τώρα πια. Μακάρι να γυρνούσα στα 20..
Εισαι στα 25 και νιωθεις μεγαλος?
Ασε τις μαλακιες ρε τύπε, γιατι τα 50 ειναι πιο κοντα απο οσο νομιζεις και τότε θα ονειρευεσαι τα 25 σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αυτο ομως, που υπαρχουν 27 επισκεπτες στις 2 τα χαραματα απλως για να παρακολουθουν τι λεμε, με ξεπερνά

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
Καληνυχτα τύπε
Λεγε παντως και κανενα δοξα τω θεω

Εισαι στα 25 και νιωθεις μεγαλος?
Ασε τις μαλακιες ρε τύπε, γιατι τα 50 ειναι πιο κοντα απο οσο νομιζεις και τότε θα ονειρευεσαι τα 25 σου
χασοδικη γτ δεν κοιμασαι? :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
χασοδικη γτ δεν κοιμασαι? :confused: :confused: :confused:
Περιμενω την κολομπιανα να λογκαρει

Παιρνάω μία κρίση ηλικίας και χρειάζομαι επειγόντως ψυχολόγο. Η καραντίνα έκανε τα πράγματα πολύ άσχημα.
Νιώθω ότι έχω αλλάξει γνώμη σε αρκετά πράγματα , οι παλιοί κύκλοι είναι κολλημένοι σε μαλακίες που πίστευα το 2005 σε φαση α γαμω τους μπάτσους γυφτιά και κακομυριά όλη μέρα. Απ την άλλη συνομιληκους και μικρότερους δε βρίσκω να συνεννοηθώ όλοι μασάνε τερμα κουτόχορτο, του γάμησαν τη μάνα έφαγαν και τη ρίζα και δε ξέρω προς τα που να κινηθώ.
Οταν δεν ξερεις πού να κινηθεις, αραξε, ξεκουρασου, χαλαρωσε και θα σου ερθει μονο του.

Dynamic

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
273
Πόντοι
21
Περιμενω την κολομπιανα να λογκαρει

Οταν δεν ξερεις πού να κινηθεις, αραξε, ξεκουρασου, χαλαρωσε και θα σου ερθει μονο του.
τι ειναι αυτο τυπε?περασε η ωρα αυριο δεν εχεις τρεξιμο?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
Αυτο ομως, που υπαρχουν 27 επισκεπτες στις 2 τα χαραματα απλως για να παρακολουθουν τι λεμε, με ξεπερνά
Σαν την Χαλκιδική και το bou.δεν έχει....αν και για το πρώτο έχω επιφυλάξεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τι ειναι αυτο τυπε?περασε η ωρα αυριο δεν εχεις τρεξιμο?
Αν εχω δουλεια εννοεις? Οχι, αυριο δεν εχω.
Κι ετσι περιμενω χαλαρος το κολομπιανάκι να λογκαρει
Κουκλίτσα απο το Καλι Κολομβιας
30 ετων και με θελει κολασμενα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom