Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ημιμετρα το να μην πληρωνουμε διοδια

πρεπει να μην πληρωνουμε φορους

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
τον οικονομου τον εχω μεγαλο αχτι....ειναι πολλη ειρωνας και μου γυρναει τα μυαλα ο μαλακας..ο λυριτζης τρωγετε

Διαφωνώ. Ο καράφλας είναι μεγάλη κουφάλα, η μεγαλύτερη της tv αυτή την ώρα..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Στο site εχει και video με την κοντρα Γκλετσου με τους Λυριτζή και Οικονόμου. Τι μουνοπανα ειναι οι τυποι ρε ? Δεν τον αφηνουν να μιλησει και του τα χωνουν επειδη σαν δημαρχος εκανε το αυτονοητο. Προσπαθησε να υπερασπιστει το συμφερον των δημοτων του. Κρεμαλα χρειαζονται τα τσιρακια των εργολαβων.
να δεις τι του εσυραν μετα στην ραδιοφωνικη εκπομπη  :2funny: :2funny: :2funny:
εμετικος ειναι ο "αριστερος" Λυριτζης
εξυπνος και πουλημενος

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
o Κανακης ηταν απογοητευτικοτατος,δε περιμενα τοσο γλυψιμο στον Παγκαλο επειδη ανταποκριθηκε θετικα στη σατιρα του με το εσωρουχο.Εδειξε οτι ειναι κανονικα παιδι της τηλεορασης οπου οποιος του ανεβαζει τα νουμερα και μιλα θετικα για την εκπομπη του ειναι καλος.Για μενα μαυρο λοιπον και ας τον πηγαινα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Διαφωνώ. Ο καράφλας είναι μεγάλη κουφάλα, η μεγαλύτερη της tv αυτή την ώρα..
...συμφωνώ για τον καράφλα..εχει και αυτο το και καλά αριστερό μουσάκι να τον ετσιμπήσεις απο κει το πουσταρά και να τον φέρνεις βόλτα μέχρι να αναγκαστει να μας επιστρέψει τα λέφτα που με το ζόρι μας έπαιρνε και αυτός και ο άλλος ο καριόλης τόσα χρόνια με το ζόρι απο τηκωλοΔεη.

Αδιαφιλονικηττο βέβαια φαβορι ερπετών,χωρις αντιπαλο θα ελεγα,ειναι οι Οικονομέας και Καμπουράκης.
Αυτοι οι 2 σκατάνθρωποι ,αυτα τα 2 θλιβερα ρουφιανοκαραγκιοζάκια αντιπροσωπευουν κατα το καλυτερο δυνατο τρόπο τη τριακονταετη μπόχα που έφερε το Πασοκ στη χώρα

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Εγω ειμαι της γνωμης να επεκταθεί το  ωραιο  αυτο κινημα κατα της κλεψιας με τα διοδια κσι στα εισιτηρια,που  χωρις να εχει  αυξηθει  το πετρελαιο,πανε παλι πανω.Ασε που καταργουνε  σιγα- σιγα τα λεωφορεια και θα τα κανουνε παραρτηματα του μετρο για να τα  αρπαζουνε  χοντρα  απο τον κοσμο.
Καμαρωνω δε τους παλιόπουστες "αριστερους" δημαρχους που δεν  εβγαλαν ουτε  μια  ανακοινωση  για το θεμα,ούτε  λεξη  βεβαια για  αγωνα... αλλα  ξεχασα...γλειφουν τωρα για βουλευτιλικια ...
Μπινεδες  δημαρχοι,γαμιεστε!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αδιαφιλονικηττο βέβαια φαβορι ερπετών,χωρις αντιπαλο θα ελεγα,ειναι οι Οικονομέας και Καμπουράκης.
Αυτοι οι 2 σκατάνθρωποι ,αυτα τα 2 θλιβερα ρουφιανοκαραγκιοζάκια αντιπροσωπευουν κατα το καλυτερο δυνατο τρόπο τη τριακονταετη μπόχα που έφερε το Πασοκ στη χώρα

Με συγχωρείς, αλλά υποτιμάς τον χασαπόπουλο.

(ο παπαχρήστου είναι εκτός συναγωνισμού...)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Με συγχωρείς, αλλά υποτιμάς τον χασαπόπουλο.
(ο παπαχρήστου είναι εκτός συναγωνισμού...)
..καλά και ο Καψής και άλλα λαμόγια που δε τα θυμαμαι,μου φαίνεται όμως οτι πιο πολυ ώρα στο γυαλί για χυμα πασοκικη προπαγανδα πρέπει να χουν αυτοι οι 2

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
..αρθρο απο τον www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_2_12/01/2011_1294176]Αλαφουζο[/url]

.."Οι... αρσιμπαρίστες, όμως, θα ήταν παράνομοι αν ήταν νόμιμοι οι διοδιάδες. Μόνο που ούτε οι ίδιοι δεν εμφανίζονται βέβαιοι για την εισπρακτική τους νομιμότητα.
Αν πίστευαν πως είναι απολύτως συνταγματικοί, θα είχαν στήσει ολόκληρο ιδιωτικό στρατό στα διόδια." ;)

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
O Αλαφούζος νομίζω ότι δεν έχει κατασκευαστική γι αυτό τα γράφει.
Κάθε φορά όμως που γίνεται κάποια κινητοποίηση στα πλοία, φέρνει την συμφορά  :2funny:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
O Αλαφούζος νομίζω ότι δεν έχει κατασκευαστική γι αυτό τα γράφει.
Κάθε φορά όμως που γίνεται κάποια κινητοποίηση στα πλοία, φέρνει την συμφορά  :2funny:
Οι Αλαφουζοι είχαν παλιά κατασκευαστική.
Εχει πλοια στην ακτοπλοια ο Αλαφουζος?
Η στηριξη ειναι γενικότερη στον Τζέφρυ και στη Καθημερινη οσον αφορά τα διόδια τα περισσότερα αρθρα ηταν υπέρ των εργολάβων.
Πρέπει να ναι το πρώτο άρθρο που υπαινίσεται μαλακία των εργολάβων

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Τα πάντα είναι σχετικά βέβαια..

Κατεβάστε το pdf από την δεύτερη επιλογή και μπορείτε να δείτε πολλά..
Για παράδειγμα στη σελίδα 77, βλεπουμε ότι για το οικονομικό έτος 2009 (δλδ το πραγματικό έτος 2008, που να πιάσουμε το 2009 και το 2010...):
-φορολογούμενοι είναι περίπου 5,65 εκατ. Με πληθυσμό (συμπεριλαμβανομένων των πακιών και λοιπών) κανένα 12 εκατ., έχουμε φορολογούμενους το 47%.
- από τους φορολογουμένους, το 58,5% δεν πληρώνει cent. Δλδ, χοντρικά το 73% των κατοίκων δεν πληρώνει φράγκο.
- το 6,9% των φορολογουμένων (δλδ ένα ποσοστό 3,2% του πληθυσμου) πληρώνει το 40,6% των φόρων φυσικών προσώπων.
- τα έσοδα του κράτους από την άμεση φορολογία, προέρχονται από ιδιώτες-επιχειρήσεις σε ποσοστό 2:1. Η αναλογία στους ιδιώτες μισθωτοι-λοιποί είναι 3:1. Επίσης, οι μισθωτοί πληρώνουν το 53% του συνόλου των φόρων.

Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια φωνάζει: πλερώνω φόρους.Ποιούς φόρους ρε μαλάκα λέω εγώ...Κανείς δεν πληρώνει, για αυτό μας έχουν ταράξει στο έμμεσο φόρο.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια γουστάρει κοινωνικό κράτος και κρατικές παροχές αλλά όχι μόνο κλέβει το κράτος αλλά παράλληλα το αντιμάχεται και "ιδεολογικά" (του το είπε ο Λαααααααάκης ο Λαζόπουλος)
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια θεωρεί ακριβό το € 1,4 για εισητήριο μετρό αλλά σκορπάει € 100 σε πόρνες γ' διαλογής και € 300 σε σκυλάδικα. Βέβαια δε μπορεί να καταλάβει ότι τη διαφορά θα την πληρώσει στη ΔΕΗ, στα τσιγάρα κτλ και όχι μόνο αυτός αλλά και η γιαγιά του στη Κρήτη ή την Ήπειρο.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας θεωρεί προδότες τους πολιτικούς γιατί τον ζώνει σιγά σιγά η πείνα αλλά δεν νοιάζεται για το ξεπούλημα Αιγαίου-Μακεδονίας-Θράκης-Κύπρου που συντελείται και τώρα.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας....μη συνεχίζω...

ΥΓ Υπάρχει αντίλογος για τα παραπάνω, είναι δεδομένο, τον χρησιμοποιώ και εγώ. Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος, υπάρχει προφανώς και η άλλη..Το θέμα είναι να ενεργούμε συνειδητά και όχι σα ζώα και σαν όχλος.
"There is a serpent in every Eden" λένε (λέει) οι Bathory (Quorthon). Με λίγα λόγια, σε κάθε τι καλό (ή που μοιάζει για καλό) ενυπάρχει ή μπορεί να εξελιχθεί και σε κακό. Είναι διαφορετικό το δεν πληρώνω τα διόδια γιατί κακώς παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες και είναι διαφορετικό το δεν πληρώνω ΜΜΜ. Και μιλάει κάποιος που όταν μετακινιόμουνα με ΜΜΜ σε ώρες αιχής για 2 χρόνια (830 το πρωι) δεν πλήρωσα ποτέ γιατί ενιωθα ότι μου συμπεριφερόντουσαν ως ζώο λόγω συνωστισμού (βέβαια ποτέ δεν είχα πέσει και σε έλεγχο-χαχα). Την ίδια ώρα όμως δεν έχω πληρώσει και έχω φύγει στο έτσι από εστιατόρια και καφετέριες (όπου με έπερνε γιατί όπου έβλεπα ότι μπορεί να με τρέχουνε τους έσπαγα τα αρχίδια μέχρι να μου τις φέρουνε) γιατί δεν μου είχαν φερει απόδειξη (παλιά, όχι τώρα που τις μαζεύουν όλοι για να γλιτώσουν € 10 από το φόρο), έχω πληρώσει τα μισά σε δωμάτιο γιατί η τύπισσα δεν είχε μπλοκάκι και της είπα "μισά θα πάρεις ή φέρε απόδειξη κτλ κτλ

ΥΓ2 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΑΝΤΙΛΗΨΗ μπορείτε να αποκτήσετε; Στο 95% του κόσμου μιλάω που είστε στα δύσκολα, το υπόλοιπο 5% γουστάρει τη ζούγκλα, από τη ζούγκλα έκανε την "καλή¨...

poutano-maniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Για παράδειγμα στη σελίδα 77, βλεπουμε ότι για το οικονομικό έτος 2009 (δλδ το πραγματικό έτος 2008, που να πιάσουμε το 2009 και το 2010...):
-φορολογούμενοι είναι περίπου 5,65 εκατ. Με πληθυσμό (συμπεριλαμβανομένων των πακιών και λοιπών) κανένα 12 εκατ., έχουμε φορολογούμενους το 47%.
- από τους φορολογουμένους, το 58,5% δεν πληρώνει cent. Δλδ, χοντρικά το 73% των κατοίκων δεν πληρώνει φράγκο.
- το 6,9% των φορολογουμένων (δλδ ένα ποσοστό 3,2% του πληθυσμου) πληρώνει το 40,6% των φόρων φυσικών προσώπων.
- τα έσοδα του κράτους από την άμεση φορολογία, προέρχονται από ιδιώτες-επιχειρήσεις σε ποσοστό 2:1. Η αναλογία στους ιδιώτες μισθωτοι-λοιποί είναι 3:1. Επίσης, οι μισθωτοί πληρώνουν το 53% του συνόλου των φόρων.

Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια φωνάζει: πλερώνω φόρους.Ποιούς φόρους ρε μαλάκα λέω εγώ...Κανείς δεν πληρώνει, για αυτό μας έχουν ταράξει στο έμμεσο φόρο.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια γουστάρει κοινωνικό κράτος και κρατικές παροχές αλλά όχι μόνο κλέβει το κράτος αλλά παράλληλα το αντιμάχεται και "ιδεολογικά" (του το είπε ο Λαααααααάκης ο Λαζόπουλος)
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια θεωρεί ακριβό το € 1,4 για εισητήριο μετρό αλλά σκορπάει € 100 σε πόρνες γ' διαλογής και € 300 σε σκυλάδικα. Βέβαια δε μπορεί να καταλάβει ότι τη διαφορά θα την πληρώσει στη ΔΕΗ, στα τσιγάρα κτλ και όχι μόνο αυτός αλλά και η γιαγιά του στη Κρήτη ή την Ήπειρο.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας θεωρεί προδότες τους πολιτικούς γιατί τον ζώνει σιγά σιγά η πείνα αλλά δεν νοιάζεται για το ξεπούλημα Αιγαίου-Μακεδονίας-Θράκης-Κύπρου που συντελείται και τώρα.

ΥΓ Υπάρχει αντίλογος για τα παραπάνω, είναι δεδομένο, τον χρησιμοποιώ και εγώ. Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος, υπάρχει προφανώς και η άλλη..Το θέμα είναι να ενεργούμε συνειδητά και όχι σα ζώα και σαν όχλος.
"There is a serpent in every Eden" λένε (λέει) οι Bathory (Quorthon). Με λίγα λόγια, σε κάθε τι καλό (ή που μοιάζει για καλό) ενυπάρχει ή μπορεί να εξελιχθεί και σε κακό. Είναι διαφορετικό το δεν πληρώνω τα διόδια γιατί κακώς παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες και είναι διαφορετικό το δεν πληρώνω ΜΜΜ. Και μιλάει κάποιος που όταν μετακινιόμουνα με ΜΜΜ σε ώρες αιχής για 2 χρόνια (830 το πρωι) δεν πλήρωσα ποτέ γιατί ενιωθα ότι μου συμπεριφερόντουσαν ως ζώο λόγω συνωστισμού (βέβαια ποτέ δεν είχα πέσει και σε έλεγχο-χαχα). Την ίδια ώρα όμως δεν έχω πληρώσει και έχω φύγει στο έτσι από εστιατόρια και καφετέριες (όπου με έπερνε γιατί όπου έβλεπα ότι μπορεί να με τρέχουνε τους έσπαγα τα αρχίδια μέχρι να μου τις φέρουνε) γιατί δεν μου είχαν φερει απόδειξη (παλιά, όχι τώρα που τις μαζεύουν όλοι για να γλιτώσουν € 10 από το φόρο), έχω πληρώσει τα μισά σε δωμάτιο γιατί η τύπισσα δεν είχε μπλοκάκι και της είπα "μισά θα πάρεις ή φέρε απόδειξη κτλ κτλ

ΥΓ2 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΑΝΤΙΛΗΨΗ μπορείτε να αποκτήσετε; Στο 95% του κόσμου μιλάω που είστε στα δύσκολα, το υπόλοιπο 5% γουστάρει τη ζούγκλα, από τη ζούγκλα έκανε την "καλή¨...

Από τις πιο σωστές απόψεις που έχω διαβάσει εδώ μέσα.

Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι το να κλέβεις το κράτος και να μην πληρώνεις εφορία είναι ΜΑΓΚΙΑ...

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Τα είπες όλα φίλε μου...Σωστός από την αρχή μέχρι το τέλος

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε παιδιά για πείτε μου να μου δώσετε τα φώτα σας.
Αν είναι να πας Τρίπολη πληρώνετε τα διόδια μέχρι εκεί;;;
δηλ.τα διόδια της Ελευσίνας(2,80 ευρώ),του Σπαθοβουνίου(2,30ευρώ) και της Τρίπολης(2,30ευρώ) συν την επιστροφή που είναι πάλι τα ίδια με το πήγαινε,μόνο που αντί για την Ελευσίνα,πληρώνεις την Κόρινθο.Δηλ.αν κάνουμε μια σούμα την διαδρομή Αθήνα-Τρίπολη-Αθήνα την πληρώνεις περίπου 15 ευρώ,χώρια που αν μένεις σε καμμμια΄περιοχή που σε βολεύει η Αττική Οδός το κόστος ανεβαίνει στα 21 ευρώ!!!!!

Και ρωτάω,πρέπει να πληρώνουμε τα συγκεκριμένα διόδια,και αν όχι,για να κανω τον συνήγορο του διαβόλου,είναι ένας δρόμος που έχει φτιαχτεί κ είναι αρκετά καλός,δεν είναι δα και Κορίνθου-Πατρών,και άρα δεεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το επιχείρημα του ότι ο δρόμος δεν έχει φτιαχτεί.

Ακούω απόψεις.
Ευχαριστώ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρεεεεεεεεεεεεεεεεε κατι ρώτησα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Ρε παιδιά για πείτε μου να μου δώσετε τα φώτα σας.
Αν είναι να πας Τρίπολη πληρώνετε τα διόδια μέχρι εκεί;;;
δηλ.τα διόδια της Ελευσίνας(2,80 ευρώ),του Σπαθοβουνίου(2,30ευρώ) και της Τρίπολης(2,30ευρώ) συν την επιστροφή που είναι πάλι τα ίδια με το πήγαινε,μόνο που αντί για την Ελευσίνα,πληρώνεις την Κόρινθο.Δηλ.αν κάνουμε μια σούμα την διαδρομή Αθήνα-Τρίπολη-Αθήνα την πληρώνεις περίπου 15 ευρώ,χώρια που αν μένεις σε καμμμια΄περιοχή που σε βολεύει η Αττική Οδός το κόστος ανεβαίνει στα 21 ευρώ!!!!!

Και ρωτάω,πρέπει να πληρώνουμε τα συγκεκριμένα διόδια,και αν όχι,για να κανω τον συνήγορο του διαβόλου,είναι ένας δρόμος που έχει φτιαχτεί κ είναι αρκετά καλός,δεν είναι δα και Κορίνθου-Πατρών,και άρα δεεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το επιχείρημα του ότι ο δρόμος δεν έχει φτιαχτεί.

Ακούω απόψεις.
Ευχαριστώ.
Ρε αδερφέ τι ρωτάς?ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ εκτός της Αττικής Οδού, των Διοδίων των Μαλγάρων και της Γέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου.Εγώ πάω Λουτράκι κάθε ΣΚ-ξέρεις γιατί  ;)-και δεν πληρώνω μία...Πάλι θα τα λέμε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom