motor_bukow
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μήπως θες να πεις λεβεντομαλάκας;
Κάθε συμβολή στην προσπάθεια ερμηνείας του φαινομένου Αποστό, ευπρόσδεκτη
μήπως θες να πεις λεβεντομαλάκας;
τον οικονομου τον εχω μεγαλο αχτι....ειναι πολλη ειρωνας και μου γυρναει τα μυαλα ο μαλακας..ο λυριτζης τρωγετε
να δεις τι του εσυραν μετα στην ραδιοφωνικη εκπομπηΣτο site εχει και video με την κοντρα Γκλετσου με τους Λυριτζή και Οικονόμου. Τι μουνοπανα ειναι οι τυποι ρε ? Δεν τον αφηνουν να μιλησει και του τα χωνουν επειδη σαν δημαρχος εκανε το αυτονοητο. Προσπαθησε να υπερασπιστει το συμφερον των δημοτων του. Κρεμαλα χρειαζονται τα τσιρακια των εργολαβων.
...συμφωνώ για τον καράφλα..εχει και αυτο το και καλά αριστερό μουσάκι να τον ετσιμπήσεις απο κει το πουσταρά και να τον φέρνεις βόλτα μέχρι να αναγκαστει να μας επιστρέψει τα λέφτα που με το ζόρι μας έπαιρνε και αυτός και ο άλλος ο καριόλης τόσα χρόνια με το ζόρι απο τηκωλοΔεη.Διαφωνώ. Ο καράφλας είναι μεγάλη κουφάλα, η μεγαλύτερη της tv αυτή την ώρα..
Αδιαφιλονικηττο βέβαια φαβορι ερπετών,χωρις αντιπαλο θα ελεγα,ειναι οι Οικονομέας και Καμπουράκης.
Αυτοι οι 2 σκατάνθρωποι ,αυτα τα 2 θλιβερα ρουφιανοκαραγκιοζάκια αντιπροσωπευουν κατα το καλυτερο δυνατο τρόπο τη τριακονταετη μπόχα που έφερε το Πασοκ στη χώρα
..καλά και ο Καψής και άλλα λαμόγια που δε τα θυμαμαι,μου φαίνεται όμως οτι πιο πολυ ώρα στο γυαλί για χυμα πασοκικη προπαγανδα πρέπει να χουν αυτοι οι 2Με συγχωρείς, αλλά υποτιμάς τον χασαπόπουλο.
(ο παπαχρήστου είναι εκτός συναγωνισμού...)
Οι Αλαφουζοι είχαν παλιά κατασκευαστική.O Αλαφούζος νομίζω ότι δεν έχει κατασκευαστική γι αυτό τα γράφει.
Κάθε φορά όμως που γίνεται κάποια κινητοποίηση στα πλοία, φέρνει την συμφορά
Η στηριξη ειναι γενικότερη στον Τζέφρυ και στη Καθημερινη
Τα πάντα είναι σχετικά βέβαια..
Κατεβάστε το pdf από την δεύτερη επιλογή και μπορείτε να δείτε πολλά..
Για παράδειγμα στη σελίδα 77, βλεπουμε ότι για το οικονομικό έτος 2009 (δλδ το πραγματικό έτος 2008, που να πιάσουμε το 2009 και το 2010...):
-φορολογούμενοι είναι περίπου 5,65 εκατ. Με πληθυσμό (συμπεριλαμβανομένων των πακιών και λοιπών) κανένα 12 εκατ., έχουμε φορολογούμενους το 47%.
- από τους φορολογουμένους, το 58,5% δεν πληρώνει cent. Δλδ, χοντρικά το 73% των κατοίκων δεν πληρώνει φράγκο.
- το 6,9% των φορολογουμένων (δλδ ένα ποσοστό 3,2% του πληθυσμου) πληρώνει το 40,6% των φόρων φυσικών προσώπων.
- τα έσοδα του κράτους από την άμεση φορολογία, προέρχονται από ιδιώτες-επιχειρήσεις σε ποσοστό 2:1. Η αναλογία στους ιδιώτες μισθωτοι-λοιποί είναι 3:1. Επίσης, οι μισθωτοί πληρώνουν το 53% του συνόλου των φόρων.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια φωνάζει: πλερώνω φόρους.Ποιούς φόρους ρε μαλάκα λέω εγώ...Κανείς δεν πληρώνει, για αυτό μας έχουν ταράξει στο έμμεσο φόρο.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια γουστάρει κοινωνικό κράτος και κρατικές παροχές αλλά όχι μόνο κλέβει το κράτος αλλά παράλληλα το αντιμάχεται και "ιδεολογικά" (του το είπε ο Λαααααααάκης ο Λαζόπουλος)
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια θεωρεί ακριβό το € 1,4 για εισητήριο μετρό αλλά σκορπάει € 100 σε πόρνες γ' διαλογής και € 300 σε σκυλάδικα. Βέβαια δε μπορεί να καταλάβει ότι τη διαφορά θα την πληρώσει στη ΔΕΗ, στα τσιγάρα κτλ και όχι μόνο αυτός αλλά και η γιαγιά του στη Κρήτη ή την Ήπειρο.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας θεωρεί προδότες τους πολιτικούς γιατί τον ζώνει σιγά σιγά η πείνα αλλά δεν νοιάζεται για το ξεπούλημα Αιγαίου-Μακεδονίας-Θράκης-Κύπρου που συντελείται και τώρα.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας....μη συνεχίζω...
ΥΓ Υπάρχει αντίλογος για τα παραπάνω, είναι δεδομένο, τον χρησιμοποιώ και εγώ. Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος, υπάρχει προφανώς και η άλλη..Το θέμα είναι να ενεργούμε συνειδητά και όχι σα ζώα και σαν όχλος.
"There is a serpent in every Eden" λένε (λέει) οι Bathory (Quorthon). Με λίγα λόγια, σε κάθε τι καλό (ή που μοιάζει για καλό) ενυπάρχει ή μπορεί να εξελιχθεί και σε κακό. Είναι διαφορετικό το δεν πληρώνω τα διόδια γιατί κακώς παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες και είναι διαφορετικό το δεν πληρώνω ΜΜΜ. Και μιλάει κάποιος που όταν μετακινιόμουνα με ΜΜΜ σε ώρες αιχής για 2 χρόνια (830 το πρωι) δεν πλήρωσα ποτέ γιατί ενιωθα ότι μου συμπεριφερόντουσαν ως ζώο λόγω συνωστισμού (βέβαια ποτέ δεν είχα πέσει και σε έλεγχο-χαχα). Την ίδια ώρα όμως δεν έχω πληρώσει και έχω φύγει στο έτσι από εστιατόρια και καφετέριες (όπου με έπερνε γιατί όπου έβλεπα ότι μπορεί να με τρέχουνε τους έσπαγα τα αρχίδια μέχρι να μου τις φέρουνε) γιατί δεν μου είχαν φερει απόδειξη (παλιά, όχι τώρα που τις μαζεύουν όλοι για να γλιτώσουν € 10 από το φόρο), έχω πληρώσει τα μισά σε δωμάτιο γιατί η τύπισσα δεν είχε μπλοκάκι και της είπα "μισά θα πάρεις ή φέρε απόδειξη κτλ κτλ
ΥΓ2 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΑΝΤΙΛΗΨΗ μπορείτε να αποκτήσετε; Στο 95% του κόσμου μιλάω που είστε στα δύσκολα, το υπόλοιπο 5% γουστάρει τη ζούγκλα, από τη ζούγκλα έκανε την "καλή¨...
Τα πάντα είναι σχετικά βέβαια..
Κατεβάστε το pdf από την δεύτερη επιλογή και μπορείτε να δείτε πολλά..
Για παράδειγμα στη σελίδα 77, βλεπουμε ότι για το οικονομικό έτος 2009 (δλδ το πραγματικό έτος 2008, που να πιάσουμε το 2009 και το 2010...):
-φορολογούμενοι είναι περίπου 5,65 εκατ. Με πληθυσμό (συμπεριλαμβανομένων των πακιών και λοιπών) κανένα 12 εκατ., έχουμε φορολογούμενους το 47%.
- από τους φορολογουμένους, το 58,5% δεν πληρώνει cent. Δλδ, χοντρικά το 73% των κατοίκων δεν πληρώνει φράγκο.
- το 6,9% των φορολογουμένων (δλδ ένα ποσοστό 3,2% του πληθυσμου) πληρώνει το 40,6% των φόρων φυσικών προσώπων.
- τα έσοδα του κράτους από την άμεση φορολογία, προέρχονται από ιδιώτες-επιχειρήσεις σε ποσοστό 2:1. Η αναλογία στους ιδιώτες μισθωτοι-λοιποί είναι 3:1. Επίσης, οι μισθωτοί πληρώνουν το 53% του συνόλου των φόρων.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια φωνάζει: πλερώνω φόρους.Ποιούς φόρους ρε μαλάκα λέω εγώ...Κανείς δεν πληρώνει, για αυτό μας έχουν ταράξει στο έμμεσο φόρο.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια γουστάρει κοινωνικό κράτος και κρατικές παροχές αλλά όχι μόνο κλέβει το κράτος αλλά παράλληλα το αντιμάχεται και "ιδεολογικά" (του το είπε ο Λαααααααάκης ο Λαζόπουλος)
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας βέβαια θεωρεί ακριβό το € 1,4 για εισητήριο μετρό αλλά σκορπάει € 100 σε πόρνες γ' διαλογής και € 300 σε σκυλάδικα. Βέβαια δε μπορεί να καταλάβει ότι τη διαφορά θα την πληρώσει στη ΔΕΗ, στα τσιγάρα κτλ και όχι μόνο αυτός αλλά και η γιαγιά του στη Κρήτη ή την Ήπειρο.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας θεωρεί προδότες τους πολιτικούς γιατί τον ζώνει σιγά σιγά η πείνα αλλά δεν νοιάζεται για το ξεπούλημα Αιγαίου-Μακεδονίας-Θράκης-Κύπρου που συντελείται και τώρα.
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας....μη συνεχίζω...
ΥΓ Υπάρχει αντίλογος για τα παραπάνω, είναι δεδομένο, τον χρησιμοποιώ και εγώ. Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος, υπάρχει προφανώς και η άλλη..Το θέμα είναι να ενεργούμε συνειδητά και όχι σα ζώα και σαν όχλος.
"There is a serpent in every Eden" λένε (λέει) οι Bathory (Quorthon). Με λίγα λόγια, σε κάθε τι καλό (ή που μοιάζει για καλό) ενυπάρχει ή μπορεί να εξελιχθεί και σε κακό. Είναι διαφορετικό το δεν πληρώνω τα διόδια γιατί κακώς παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες και είναι διαφορετικό το δεν πληρώνω ΜΜΜ. Και μιλάει κάποιος που όταν μετακινιόμουνα με ΜΜΜ σε ώρες αιχής για 2 χρόνια (830 το πρωι) δεν πλήρωσα ποτέ γιατί ενιωθα ότι μου συμπεριφερόντουσαν ως ζώο λόγω συνωστισμού (βέβαια ποτέ δεν είχα πέσει και σε έλεγχο-χαχα). Την ίδια ώρα όμως δεν έχω πληρώσει και έχω φύγει στο έτσι από εστιατόρια και καφετέριες (όπου με έπερνε γιατί όπου έβλεπα ότι μπορεί να με τρέχουνε τους έσπαγα τα αρχίδια μέχρι να μου τις φέρουνε) γιατί δεν μου είχαν φερει απόδειξη (παλιά, όχι τώρα που τις μαζεύουν όλοι για να γλιτώσουν € 10 από το φόρο), έχω πληρώσει τα μισά σε δωμάτιο γιατί η τύπισσα δεν είχε μπλοκάκι και της είπα "μισά θα πάρεις ή φέρε απόδειξη κτλ κτλ
ΥΓ2 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΑΝΤΙΛΗΨΗ μπορείτε να αποκτήσετε; Στο 95% του κόσμου μιλάω που είστε στα δύσκολα, το υπόλοιπο 5% γουστάρει τη ζούγκλα, από τη ζούγκλα έκανε την "καλή¨...
Ρε αδερφέ τι ρωτάς?ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ εκτός της Αττικής Οδού, των Διοδίων των Μαλγάρων και της Γέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου.Εγώ πάω Λουτράκι κάθε ΣΚ-ξέρεις γιατί ;)-και δεν πληρώνω μία...Πάλι θα τα λέμε????Ρε παιδιά για πείτε μου να μου δώσετε τα φώτα σας.
Αν είναι να πας Τρίπολη πληρώνετε τα διόδια μέχρι εκεί;;;
δηλ.τα διόδια της Ελευσίνας(2,80 ευρώ),του Σπαθοβουνίου(2,30ευρώ) και της Τρίπολης(2,30ευρώ) συν την επιστροφή που είναι πάλι τα ίδια με το πήγαινε,μόνο που αντί για την Ελευσίνα,πληρώνεις την Κόρινθο.Δηλ.αν κάνουμε μια σούμα την διαδρομή Αθήνα-Τρίπολη-Αθήνα την πληρώνεις περίπου 15 ευρώ,χώρια που αν μένεις σε καμμμια΄περιοχή που σε βολεύει η Αττική Οδός το κόστος ανεβαίνει στα 21 ευρώ!!!!!
Και ρωτάω,πρέπει να πληρώνουμε τα συγκεκριμένα διόδια,και αν όχι,για να κανω τον συνήγορο του διαβόλου,είναι ένας δρόμος που έχει φτιαχτεί κ είναι αρκετά καλός,δεν είναι δα και Κορίνθου-Πατρών,και άρα δεεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το επιχείρημα του ότι ο δρόμος δεν έχει φτιαχτεί.
Ακούω απόψεις.
Ευχαριστώ.