Xeiroglykanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Και Πολύμυλο Κοζάνης στην Εγνατία πληρώνουμε.
Εννοείται σε όλα τα άλλα πιστόλι.
Εννοείται σε όλα τα άλλα πιστόλι.
τοσο καλος ειναι ο δρομος..Ρε παιδιά για πείτε μου να μου δώσετε τα φώτα σας.
Αν είναι να πας Τρίπολη πληρώνετε τα διόδια μέχρι εκεί;;;
δηλ.τα διόδια της Ελευσίνας(2,80 ευρώ),του Σπαθοβουνίου(2,30ευρώ) και της Τρίπολης(2,30ευρώ) συν την επιστροφή που είναι πάλι τα ίδια με το πήγαινε,μόνο που αντί για την Ελευσίνα,πληρώνεις την Κόρινθο.Δηλ.αν κάνουμε μια σούμα την διαδρομή Αθήνα-Τρίπολη-Αθήνα την πληρώνεις περίπου 15 ευρώ,χώρια που αν μένεις σε καμμμια΄περιοχή που σε βολεύει η Αττική Οδός το κόστος ανεβαίνει στα 21 ευρώ!!!!!
Και ρωτάω,πρέπει να πληρώνουμε τα συγκεκριμένα διόδια,και αν όχι,για να κανω τον συνήγορο του διαβόλου,είναι ένας δρόμος που έχει φτιαχτεί κ είναι αρκετά καλός,δεν είναι δα και Κορίνθου-Πατρών,και άρα δεεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το επιχείρημα του ότι ο δρόμος δεν έχει φτιαχτεί.
Ακούω απόψεις.
Ευχαριστώ.
Ρε αδερφέ τι ρωτάς?ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ εκτός της Αττικής Οδού, των Διοδίων των Μαλγάρων και της Γέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου.Εγώ πάω Λουτράκι κάθε ΣΚ-ξέρεις γιατί ;)-και δεν πληρώνω μία...Πάλι θα τα λέμε????
Θέλεις ΠΟΛΛΑΑΑ καρβέλια να φας ακόμη,για να βγάλεις στην αναφορά έναν ...Ναύαρχο!!Αντίθετα ,κατσε καλά μη βγάλω εγώ στη φόρα τα κατορθώματα σου....Ξέρεις που και με ποιες......ΚΑΡΛΑ κλπ κλπ!!Μαμή, ε μαμή!!!Τη Δευτέρα, βγες στην αναφορά παιδί μου, για να μάθεις να στερείς έσοδα από τις κατασκευάστριες εταιρείες.....!
άκουσες τα νέα μέτρα που έρχονται με το ευρωομόλογο?Ακριβώς όπως το λες. οι παπαγάλοι έπιασαν δουλειά.
έχω να κάνω δύο "μικρές" παρατηρήσεις.
1. Μέσα στην ύφεση, τη στιγμή που όλοι μας τρώμε χασούρα, την ώρα που πέφτουν οι μισθοί και η αξία όλων .... με ποιά λογική "απαιτούν" οι εργολάβοι και οι τράπεζες τις τιμές που είχαν συμφωνηθεί το 2007?!?!
2. Ο Ρέππας ΤΩΡΑ θυμάται ότι το Δημόσιο "πρέπει" να είναι εντάξει στις συμβάσεις του? Τη σύμβαση που είχε υπογράψει με το 1εκατομύριο συνταξιούχων τη θυμάται? Τη σύμβαση που λέει ότι πρέπει να επιστρέφει το ΦΠΑ, να επιστρέφει το φόρο εισοδήματος που έχει εισπράξει κακώς προκαταβολικά ή τις συμβάσεις με ΟΛΟΥΣ τους άλλους προμηθευτές του Δημοσίου που έχει να τους πληρώσει μήνες?!?! αυτές τι είναι?
α ξέχασα... σε αυτές ο αντισυμβαλόμενος δεν είναι εργολάβος ή τράπεζα...
Αντίθετα ,κατσε καλά μη βγάλω εγώ στη φόρα τα κατορθώματα σου....Ξέρεις που και με ποιες......ΚΑΡΛΑ κλπ κλπ!!Μαμή, ε μαμή!!!
Για Κάρλα, δεν φοβάμαι....πες ότι θέλεις. (Για τα "κλπ" όμως, μην βγάλεις άχνα! )
πλακα πλακα παρτε μια γευση να δειτε τι γινετε στα διοδια
και δειτε και εδω ποσοι περασανε μονο σε ενα βιντεακι 3 λεπτων χωρις να πληρωσουν
Τωρα αυτο το θεωρει αστειο ο Κανακης και εμεις πρεπει να γελασουμε Δεν περιμενω και πολλα απο εναν ανθρωπο που δεν εχει δουλεψει ποτε στη ζωη του.
συμφωνώ απολύτωςΟ Κανακης εδω κ εναν χρονο εχει γινει Μαλακας μεγαλος. Αυτο δεν επρεπε να το κανει γιατι στις φωτιες τοτε (οποιος θυματε) ειχε βγει στην τν κ εκραζε κατα το συστημα. Τωρα αντιφασκει κ χωρις επιπεδο μαλιστα. Αυτο που εκανε ο Γκλετσος, οσο μαλακας κ ας ειναι σε μερικους σαν ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ειναι θαραλεω με αρχιδια.
Ο Κανακης απλα δεν εχει τα αρχιδια να κανει κατι τετοιο
συμφωνώ απολύτως
ο σερβετάς και ο άλλος ο γκριζομάλλης είναι οκε με τον μαλακα ... Εχει βρει βημα κ λεει οτι μαλακια του κατεβει. Ειρωνια μεγαλη.Οοι αλλοι 3 βεβαια δεν φταινε γιατι οτι κανει αυτος αυτοι θελωντας κ μη συμφωνουνε.
Κ δεν το εκανε ο Γκλετσος για να ανεβει.. το βλεπεις οτι το γουσταρει κ θελει να βοηθησει. Κ στο κατω κατω βοηθησε με την μικρη του δυναμη στον λαο. Ποιος αλλος επωνημος το εκανε?
..τι να κάνουν και αυτοι πρέπει να βγάλουν το παντεσπάνι τους...ο σερβετάς και ο άλλος ο γκριζομάλλης είναι οκ
αυτός ο κανάκης το έχει παραγαμίσει
και ο κιούσης είναι για μπουνίδια
μόνο μαλακίες λέει
..τι να κάνουν και αυτοι πρέπει να βγάλουν το παντεσπάνι τους...
Ο Γκλέτσος είναι μάγκας για το τόπο του.
Και το καταλαβαινει κάποιος αν συγκρίνει το θέμα της Στυλίδας -που ειναι τίποτα -με το πόλεμο που έχει ξεσπάσει λίγο έξω απο την Αθηνα και οι ρουφιανοι των Πασοκο Μμε έχουν καταφέρει να αποσιωπησουν.
Κερατέα αν έχετε ακουστά...απλά αυτοι εκει δεν έχουν Γκλέτσο...
..τι να κάνουν και αυτοι πρέπει να βγάλουν το παντεσπάνι τους...
Ο Γκλέτσος είναι μάγκας για το τόπο του.
Και το καταλαβαινει κάποιος αν συγκρίνει το θέμα της Στυλίδας -που ειναι τίποτα -με το πόλεμο που έχει ξεσπάσει λίγο έξω απο την Αθηνα και οι ρουφιανοι των Πασοκο Μμε έχουν καταφέρει να αποσιωπησουν.
Κερατέα αν έχετε ακουστά...απλά αυτοι εκει δεν έχουν Γκλέτσο...