marc_dutroux13
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κολοτσαματσηδες...το κρατος μας χρειαζετε
Και αυτός που παίρνει μίζα απο Siemens κλπ. τι είναι Κάνε λίγο κράτει στους χαρακτηρισμούςΟποιος ΔΕΝ πληρωνει σε μετρο, τραμ, ΗΣΑΠ και λεωφορεια, ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.
Τελος.
...οχι ρε τύπε... μη το ξαναπείς...για το παρακάτω ζεύγος είσαι ενας αξιος πατριώτηςειμαι μαλακας???????????
Κατ αρχην, να συμφωνησουμε ότι άλλο πραγμα τα διόδια (αφου εκει εχουμε πληρωσει εκατο φορες τους δρομους και ειναι αστειο να μας τα παιρνει ενας ιδιωτης) και άλλο το μετρο ή τα λεωφορεια, όπου το ελλειμμα των ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ θα το πληρωσω εγω, που δεν μενω καν στην Αθηνα για να χρησιμοποιησω τα μεσα.
Ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα.
Οποιος ΔΕΝ πληρωνει σε μετρο, τραμ, ΗΣΑΠ και λεωφορεια, ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.
Τελος.
Καλά εσύ φίλε πρέπει να είσαι αγωνιστικός μαλάκας...
Και αυτός που παίρνει μίζα απο Siemens κλπ. τι είναι Κάνε λίγο κράτει στους χαρακτηρισμούς
Επειδη καποιοι πηραν μιζες απο την ζιμενς, πρεπει να μην κυνηγησω τον κλεφτη που μου κλεβει το σαλονι?
Εισαι υπερ του να μην πληρωνονται εισιτηρια στα ΜΜΜ?
Πες μου απο που θα πληρωθουν τα ελλειματα.
Απο τον κρατικο προυπολογισμο προφανως.
Απο μενα δηλαδη.
Για να κανουν καποιοι τους αγωνιστες.
Ε οχι, και λιγα ειπα.
Θα προτιμουσα να μου πεις πού κανω λαθος.
Μου λες οτι πρεπει να πληρωνω εγω, ο κατοικος επαρχιας, τα ελλειμματα του μετρο, επειδη καποιοι κανουν τους αγωνιστες του τζαμπα?
Πες το μου.
Οπως θελεις.Δεν μπαίνω καν σε λεκτική αντιπαράθεση μαζί σου...καμένο χαρτί λέμε...
Και αν συνεχισετε καποιοι με τα τζαμπατζιλικια και τα πλαστα εισιτηρια, θα αυξηθουν κι αλλο.Πήρες χαμπάρι ότι αυξήθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων; Μάλλον όχι, αφού δεν τα χρησιμοποιείς όπως λες. Μη φοβάσαι, τον μεγαλύτερο πάπαρο τον τρώνε αυτοί που τα χρησιμοποιούν, όχι εσύ από τον κρατικό προυπολογισμό
Και αν συνεχισετε καποιοι με τα τζαμπατζιλικια και τα πλαστα εισιτηρια, θα αυξηθουν κι αλλο.
Μαζι σου.Αντί να αυξήσουν τις τιμές να αυξήσουν τους ελεγκτές
Φιλε μου μην κανεις το λαθος & μπεις σ'αυτη τη λογικη.Αυτα θελουν να "περασουν" στο υποσηνειδητο μας οι καθε λογης "παπαγαλοι".Επειδη καποιοι πηραν μιζες απο την ζιμενς, πρεπει να μην κυνηγησω τον κλεφτη που μου κλεβει το σαλονι?
Εισαι υπερ του να μην πληρωνονται εισιτηρια στα ΜΜΜ?
Πες μου απο που θα πληρωθουν τα ελλειματα.
Απο τον κρατικο προυπολογισμο προφανως.
Απο μενα δηλαδη.
Για να κανουν καποιοι τους αγωνιστες.
Ε οχι, και λιγα ειπα.
Κατ αρχην, να συμφωνησουμε ότι άλλο πραγμα τα διόδια (αφου εκει εχουμε πληρωσει εκατο φορες τους δρομους και ειναι αστειο να μας τα παιρνει ενας ιδιωτης) και άλλο το μετρο ή τα λεωφορεια, όπου το ελλειμμα των ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ θα το πληρωσω εγω, που δεν μενω καν στην Αθηνα για να χρησιμοποιησω τα μεσα.
Ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα.
Οποιος ΔΕΝ πληρωνει σε μετρο, τραμ, ΗΣΑΠ και λεωφορεια, ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.
Τελος.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ είναι αυτός που χρεώνει τη μηνιαία χρήση μέσων μαζικής μεταφοράς με 30% καπέλο αύξησης έχοντας μειώσει ταυτόχρονα κατα 25% τη μηνιαία βασική αποζημίωση.
ή μαλλον γάματο το παραπάνω.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ είναι αυτός που δηλώνει ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ και μετατρέπει τα μέσα μαζικής μεταφοράς από κοινωνική παροχή σε είδος πολυτελείας.