hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
τωρα τελευταια εχω αποθρασυνθει τελειως...Κι εγω το ιδιο, λες να μας τρεξουν στα δικαστηρια ?
ουτε λεω τιποτα...κολλαω στο μπροστα και αεραααααααας...
τωρα τελευταια εχω αποθρασυνθει τελειως...Κι εγω το ιδιο, λες να μας τρεξουν στα δικαστηρια ?
ψαξε να βρεις ποιος δικηγορος εχει την υποθεση..ολοι μαζι θα το πανε....αν σου σκασει φυσικα...Κι εγω το ιδιο, λες να μας τρεξουν στα δικαστηρια ?
όπως ειχε γινει παλαιοτερα με τα παρκομετρα που έβαζαν οι Δημαρχοι...
καλησπερα παιδια, αν μαθουμε ποιος δικηγορος εχει την υποθεση ας δωσει καποιος τα στοιχεια ωστε οσοι απο εμας λαβουμε την κληση να μπορουεμ να απυθυνθουμε ομαδικα και να μην ψαχνομαστε τελευταια στιγνμη.ψαξε να βρεις ποιος δικηγορος εχει την υποθεση..ολοι μαζι θα το πανε....αν σου σκασει φυσικα...
Η ελεγχόμενη στάθμευση, έχει επιστρέψει πάντως.
Σε περίπτωση που δικαιώθουν όσοι δεν πληρώνουν ... τώτε δεν θα πληρώνει κανείς !!! Βέβαια για να εκδικαστεί και να τελεσιδικίσει μια αγωγη θέλει πάνω από 5 χρόνια... άρα μάλλον εκφοβισμό κάνουν... Τα 1500 που ζητάν μάλλον είναι τα έξοδα του δικηγορου ( ζητάω 1500 - παιρνω 300 τελικά) , γιατί θέμα ηθικής βλάβης δεν νομίζω να στέκει... Το λογικό ειναι να ζητήσουν με αγωγή τα 2.90€ ανα διέλευση και τα έξοδα του δικηγόρου.
αυτο που το στηριζεις?δεν κάνουν αγωγή για τα 2.90 ... κάνουν αγωγή σε αυτούς που δεν έχουν πληρώσει πολλές φορές και έχει μαζευτεί ποσό πάνω από 70 ευρώ..
και δεν θα χάσουν... πιθανόν να μην πάρουν όλο το ποσό αλλά δεν θα χάσουν..
αυτο που το στηριζεις?
ότι έχουν στο χέρι τους μία σύμβαση με τον ιδιοκτήτη (ελληνικό δημόσιο) που τους επιτρέπει να βάζουν διόδια απ΄οτην πρώτη μέρα εγκατάστασης τους..
ότι έχουν στο χέρι τους μία σύμβαση με τον ιδιοκτήτη (ελληνικό δημόσιο) που τους επιτρέπει να βάζουν διόδια απ΄οτην πρώτη μέρα εγκατάστασης τους..
ναι,αλλα το χαρακτηρα της συμβασης δεν το ξερεις....ότι έχουν στο χέρι τους μία σύμβαση με τον ιδιοκτήτη (ελληνικό δημόσιο) που τους επιτρέπει να βάζουν διόδια απ΄οτην πρώτη μέρα εγκατάστασης τους..
ναι,αλλα το χαρακτηρα της συμβασης δεν το ξερεις....
ειναι σιγουρο πως η εταιρεια δεν εκπληρωνει το συνολο των ορων της συμβασης που χει υπογραψει με το κρατος...
λ.χ.
οι σταθμοι τους τηρουν τους πολεοδομικους κανονες?
μερος των εσοδων καταβαλεται για τη βελτιωση του δρομου?
και αν ναι ειναι μεσα στο προβλεπομενο απο τη συμβαση χρονοδιαγραμμα?
το ηλεκτρονικο συστημα καταβολης του αντιτιμου γιατι δεν ειναι ακομα διαθεσιμο?
το ποσο που πληρωνεις ειναι αναλογο της αποστασης που διανυεις?
επιπλεον μπορεις ακομα και να προσβαλλεις τη συμβαση αφου η ολη διαδικασια αναμονης-πληρωμης ειναι επιβλαβης για το περιβαλλον(αυξηση ριπων κλπ)..
αυτα με μια πρωτη ματια..σιγουρα αν το ψαξει καποιος ειδικος,θα βρει πολλα περισσοτερα...
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα για την εταιρεια..
ζητα τα απο τον ναυαρχο που σας υποκινουσε σε αυτην την μαλακια τωρα....παιδιά για πείτε τη γνώμη σας
[URL unfurl="true"]http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_6972.html[/url]
ευχαριστώ
παιδιά για πείτε τη γνώμη σας
[URL unfurl="true"]http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/blog-post_6972.html[/url]
Aυτος απο οτι κατάλαβα το έπεξε μαγκας. Ας παρει τα @@ μου τωρα.
ευχαριστώ
Ρε μαλακακο διαβασε τι λεει παπαρα την ειπες την μαλακια σου ξανά.Πηγε απο το ΤΕΟ PASS χωρίς πομποδέκτη και περασε επειδη η μπαρα ηταν ανοιχτή. Εχει διαφορά απο το να πεις δεν πληρώνω και αλλο να περάσεις οπως αυτός ο έξυπνοςζητα τα απο τον ναυαρχο που σας υποκινουσε σε αυτην την μαλακια τωρα....
δεν γαμιεσαι και συ;στα αρχιδια μου με τον καθε μαλακα γιουφτο εδω μεσα....να του παρουν και τα διακοσια ευρω.....Ρε μαλακακο διαβασε τι λεει παπαρα την ειπες την μαλακια σου ξανά.Πηγε απο το ΤΕΟ PASS χωρίς πομποδέκτη και περασε επειδη η μπαρα ηταν ανοιχτή. Εχει διαφορά απο το να πεις δεν πληρώνω και αλλο να περάσεις οπως αυτός ο έξυπνος