Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και επι της ουσιας για το δικαστηριο καμια διαφορα δεν εχει εκτος αν ο παιχτης ειναι διανοητικα  καθυστερημενος οποτε δεν πρεπει και να οδηγει για αλλους ασχετους λογους....ακους εκει περασε απο την μπαρα την ανοιχτη;δεν προβληματιστηκε που ειδε πανω τις πινακιδες τεοπασσ; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τις ιδιες λυπητερες να περιμενετε και οσοι δεν πληρωσατε διοδια απο ιδεολογια....βλεπεις στα χρεη προς το κρατος ή τεσπα τους θεσμους που εχει ορισει αυτο ως τριτους εισπρακτορες δεν αναγνωριζεται ιδεολογια απο τα δικαστηρια....ειναι σαν να πεις οτι δεν πληρωνω και εισιτηριο στο κτελ γιατι εγω θεωρω ιδεολογικα οτι η συγκοινωνια πρεπει να ειναι τζαμπα....

αλλο θεμα η κοροιδια που μας κανουν και μας γαμαν ασαλιωτα εννοειται και αλλο οι συνεπειες μιας ιδεολογικης και καλα απειθαρχιας....εν τελει θα πληρωσεις θες δεν θες.....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
και επι της ουσιας για το δικαστηριο καμια διαφορα δεν εχει εκτος αν ο παιχτης ειναι διανοητικα  καθυστερημενος οποτε δεν πρεπει και να οδηγει για αλλους ασχετους λογους....ακους εκει περασε απο την μπαρα την ανοιχτη;δεν προβληματιστηκε που ειδε πανω τις πινακιδες τεοπασσ; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τις ιδιες λυπητερες να περιμενετε και οσοι δεν πληρωσατε διοδια απο ιδεολογια....βλεπεις στα χρεη προς το κρατος ή τεσπα τους θεσμους που εχει ορισει αυτο ως τριτους εισπρακτορες δεν αναγνωριζεται ιδεολογια απο τα δικαστηρια....ειναι σαν να πεις οτι δεν πληρωνω και εισιτηριο στο κτελ γιατι εγω θεωρω ιδεολογικα οτι η συγκοινωνια πρεπει να ειναι τζαμπα....

αλλο θεμα η κοροιδια που μας κανουν και μας γαμαν ασαλιωτα εννοειται και αλλο οι συνεπειες μιας ιδεολογικης και καλα απειθαρχιας....εν τελει θα πληρωσεις θες δεν θες.....
Kαλα καλα περιμενε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εδω θα μαστε και οι δυο οταν θα δικαστουν οι υποθεσεις και θα μου ανακοινωνετε μετα θλιψης τα γαμησιατικα που θα πληρωνετε μαζι και με δικαστικα τυχον εξοδα κλπ κλπ.....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
εδω θα μαστε και οι δυο οταν θα δικαστουν οι υποθεσεις και θα μου ανακοινωνετε μετα θλιψης τα γαμησιατικα που θα πληρωνετε μαζι και με δικαστικα τυχον εξοδα κλπ κλπ.....
γραψε καμια συνταγη εσυ :birdman:

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
Παιδιά συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι βασικό!!Οταν λέμε δεν πληρώνω συα διόδια δεν εννοούμε αυτά του ΤΕΟ (π.χ. Μάλγαρα) Γιατί αυτά είναι κρατικά και μπορεί να σε κυνηγήσει το Δημόσιο απυεθείας.Μιλάμε για αυτά της Αιγαίο και των άλλων ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ εταιρειών.Οπου εκεί το να μην πληρώσεις είναι μία ΑΣΤΙΚΗ ΙΑΦΟΡΆ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΙΔΙΩΤΏΝ!!!Μπορεί να σε κυνηγήσει αν θέλει.Το θέμα είναι αν τη σθμφέρει!!!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παιδιά συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι βασικό!!Οταν λέμε δεν πληρώνω συα διόδια δεν εννοούμε αυτά του ΤΕΟ (π.χ. Μάλγαρα) Γιατί αυτά είναι κρατικά και μπορεί να σε κυνηγήσει το Δημόσιο απυεθείας.Μιλάμε για αυτά της Αιγαίο και των άλλων ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ εταιρειών.Οπου εκεί το να μην πληρώσεις είναι μία ΑΣΤΙΚΗ ΙΑΦΟΡΆ ΜΕΤΑΞΥ 2 ΙΔΙΩΤΏΝ!!!Μπορεί να σε κυνηγήσει αν θέλει.Το θέμα είναι αν τη σθμφέρει!!!
Ρε φιλε να ξεκαθαρισουμε κατι.Δεν πληρωνει ο κόσμος γιατι ο δρομος δεν πληρει της προυποθεσεις για τις οποιες ζητουν να πληρωσουν.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ρε φιλε να ξεκαθαρισουμε κατι.Δεν πληρωνει ο κόσμος γιατι ο δρομος δεν πληρει της προυποθεσεις για τις οποιες ζητουν να πληρωσουν.
ενω το νοσοκομειο ή το λεωφορειο που μπαινεις τα πληροι ε;και ποιος ακριβως θα το κρινει αυτο για πες μου;κανας εμπειρογνωμονας που παλι το κρατος θα ορισει;

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
Το γιατί δεν πληρώνει ο καθένας είναι δικό του θέμα και δεν το εξετάζουμε!Το θέμα είναι τι συνέπειες μπορεί να έχει ή άρνηση πληρωμής!Και σας λέω ότι στα ιδιωτικά είναι καθαρά ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το γιατί δεν πληρώνει ο καθένας είναι δικό του θέμα και δεν το εξετάζουμε!Το θέμα είναι τι συνέπειες μπορεί να έχει ή άρνηση πληρωμής!Και σας λέω ότι στα ιδιωτικά είναι καθαρά ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!
δεν μου λες αφου ειναι ετσι απλα να παω και γω να στησω διοδια κατω απο το σπιτι μου να εισπραττω; :think:

το κρατος δεν παραχωρησε κατι σε αυτες τις εταιριες;

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
δεν μου λες αφου ειναι ετσι απλα να παω και γω να στησω διοδια κατω απο το σπιτι μου να εισπραττω; :think:

το κρατος δεν παραχωρησε κατι σε αυτες τις εταιριες;

Οντως παραχώρησε το δικαίωμα είσπραξης αλλά στον τρόπο δικδίκησησ των μη καταβεβλημένων έβγαλε τον εαυτό απέξω!!!Οπότε η ιδιωτική εταιρεία δε μπορεί να επικαλεστεί τη συνδρομή του κράτους για να απαιτήσει τα μη καταβεβλημένα (πχ. μέσοω του Δημόσιου Ταμείου)!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οντως παραχώρησε το δικαίωμα είσπραξης αλλά στον τρόπο δικδίκησησ των μη καταβεβλημένων έβγαλε τον εαυτό απέξω!!!Οπότε η ιδιωτική εταιρεία δε μπορεί να επικαλεστεί τη συνδρομή του κράτους για να απαιτήσει τα μη καταβεβλημένα (πχ. μέσοω του Δημόσιου Ταμείου)!!
νο προμπλεμο....η εταιρεια εχει δικηγορο με τον μηνα που τον πληρωνει .....μονιμο....δουλεια του ειναι να ετοιμασει τις αγωγες.... :sunglasses:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ενω το νοσοκομειο ή το λεωφορειο που μπαινεις τα πληροι ε;και ποιος ακριβως θα το κρινει αυτο για πες μου;κανας εμπειρογνωμονας που παλι το κρατος θα ορισει;
Oχι το κρατος.Η ευρωπαικη οδηγια για το ποιοι δρομοι θεωρουνται εθνικοι και πιοι οχι.Για αυτο δεν κουνιουντε τα μουνοπανα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
νο προμπλεμο....η εταιρεια εχει δικηγορο με τον μηνα που τον πληρωνει .....μονιμο....δουλεια του ειναι να ετοιμασει τις αγωγες.... :sunglasses:
Οκ ο καθενας κανει οτι καταλαβενει.Ο δρομος κορινθου πατρων δεν ειναι εθνικος και ζητουν διοδια.Αρα ειναι παρανομη βασει ευρωπης.Ας ερθουν να μου κλασουν τα @@.Οποιος ομως ειναι μαγκας ας το κανει στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ το μονο δρομο που πληρει ολες τις προυποθεσεις

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
Mα εδώ είναι το θέμα!!Πρώτο το ποσό είναι πολυ μικρό και τα έξοδα αρκετά!!Δεύτερο και πιό σημαντικό είναι ότι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οτι αν αυτές οι υποθ΄εσεις φτάσουν στα Δικαστήρια και δε μιλάμε μόνο στα Ελληνικά ύπάρχει φόβος να καταπέσουν οι συμβάσεις!!! :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Mα εδώ είναι το θέμα!!Πρώτο το ποσό είναι πολυ μικρό και τα έξοδα αρκετά!!Δεύτερο και πιό σημαντικό είναι ότι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ οτι αν αυτές οι υποθ΄εσεις φτάσουν στα Δικαστήρια και δε μιλάμε μόνο στα Ελληνικά ύπάρχει φόβος να καταπέσουν οι συμβάσεις!!! :2funny:
Οσα διοδια ειναι παρανομα δεν θα κανουν τπτ.Οταν τα εξοδα ειναι λιγοτερα απο αυτα που χανουν ισως γινουν απο τους 100 στου 20 οπως και εγινε ετσι για εκφοβισμο.Αλλά εαν πανε με διαφορους ακτιβιστες και τους κανουν μηνυση εκει να δεις γλεντιααααααααααα

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Οκ ο καθενας κανει οτι καταλαβενει.Ο δρομος κορινθου πατρων δεν ειναι εθνικος και ζητουν διοδια.Αρα ειναι παρανομη βασει ευρωπης.Ας ερθουν να μου κλασουν τα @@.Οποιος ομως ειναι μαγκας ας το κανει στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ το μονο δρομο που πληρει ολες τις προυποθεσεις

Διαβασε περιπτωση.
Τεταρτη, με τον αποκλεισμο των φορτηγων, η εισοδος για Αθηνα απο Κορινθο μετα τα διοδια Ελευσινας, αποκλεισμενη. Εκτροπη προς αττικη οδο απο την τροχαια. Πληρωνεις διοδια? και αν ναι, γιατι? Δεν πηγα με την θεληση μου. Με εστειλαν.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το παλικάρι πάντως πέρασε από το ΤΕΟ PASS στη ζούλα,πίσω από άλλον κολλημένος.Εμείς πάμε και λέμε στον υπάλληλο άνοιξε γιατί ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να πληρώσουμε.Αν δεν ανοίξει κατεβαίνουμε και ανοίγουμε μόνοι μας.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ!!!Διαβάστε τη συμβαση εδώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom