Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Το παλικάρι πάντως πέρασε από το ΤΕΟ PASS στη ζούλα,πίσω από άλλον κολλημένος.Εμείς πάμε και λέμε στον υπάλληλο άνοιξε γιατί ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να πληρώσουμε.Αν δεν ανοίξει κατεβαίνουμε και ανοίγουμε μόνοι μας.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ!!!Διαβάστε τη συμβαση εδώ...
Nαι μωρε απλα ο μαλακακος ποιος ξερει τι συμφερον εχει αλλα μάλλον βαρέθηκε να διαβάσει για ποιο λογο τον κατηγορουν και του ζητουν να πληρώσει προστιμο.Και ο αλλος ο παπαρας που το εβγαλε στο blog ποσο μαλακας δλδ ειναι???????ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Δεν μου λες κάτι καινούργιο ότι η Ελλάδα είναι πιο ακριβή (ως συνήθως δλδ)

Το θέμα είναι να βρούμε ποιος φταίει για αυτή την κατάσταση και αφού ενημερωθούμε να αντιδράσουμε εκεί που πρέπει και όχι όπου μας είναι πιο βολικό.

Εμπρός να τον βρείτε τον φταίχτη. :happy:
Μέχρι τότε

[size=25pt]ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ [/size]

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
νο προμπλεμο....η εταιρεια εχει δικηγορο με τον μηνα που τον πληρωνει .....μονιμο....δουλεια του ειναι να ετοιμασει τις αγωγες.... :sunglasses:

Δεν του φτάνουν ούτε 345623462432 ζωές του δικηγοράκου για να ετοιμάσει τις εκατοντάδες χιλιάδες αγωγες. :2funny:

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Παίρνοντας αφορμή από εδώ-[video]http://blogs.sync.gr/videos/youtube.com/efQGJFfKlwc-[/video] κι γυρίζοντας από Εύβοια σήμερα,συνάντησα τρεις σταθμούς διοδίων ιδιωτικής εταιρείας..Λοιπόν, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,είπα ότι αρνούμαι να σας πληρώσω!Και φυσικά πέρασα καθότι αν με καθυστερούσαν θα μπορούσαν να φάνε μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών.Απλώς μου κράτησαν τα στοιχεία της πινακίδας του ΙΧ μόνο ,για να έρθει φαντάζομαι στο σπίτι η διαταγή πληρωμής ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ εξασφαλίσουν εισαγγελική παραγγελία για να μάθουν νόμιμα τα στοιχεία μου.Τεκμηριώνω δε αυτά που σας λέω με τα λεγόμενα της Αστυνομίας Σχηματαρίου στην οποία μετέβην για να δω τυχόν επιπτώσεις και λόγω ιδιότητας:Η Αστυνομία ΔΕΝ ΕΧΕΙ δικαιοδοσία να παρέμβει καθότι δεν διαπράχθηκε παράβαση,αλλά δημιουργήθηκε διένεξη μεταξύ μιας Ιδιωτικής εταιρείας και ενός φυσικού προσώπου.

Πλεον η αστυνομια ερχεται και να αναγκαζει να δωσεις τα στοιχεια σου, και αυτοι τα δινουν μετα στην εταιρεια. Χουντα λεμε!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πλεον η αστυνομια ερχεται και να αναγκαζει να δωσεις τα στοιχεια σου, και αυτοι τα δινουν μετα στην εταιρεια. Χουντα λεμε!
Δεν ισχύει φίλε.Κατ'αρχήν ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ να περιμένεις,ή ανοίγουν ή ανοίγεις εσύ..Οπότε σιγά μη μας καταδιώξουν και τα περιπολικά!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
δωσανε στα βουτυροπαιδα του ναυτικου οπλα? ολη μερα ξυστο, ταβλι και φου-μπου δεν σας ειχαν? παει χαλασε και το ναυτικο. >:( :grin:

Λίγα με το ναύαρχο μη προσαράξει καμία φρεγάτα στην υφαλοκωλοκτρηπίδα σου  :s&m_1:

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ισχύει φίλε.Κατ'αρχήν ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ να περιμένεις,ή ανοίγουν ή ανοίγεις εσύ..Οπότε σιγά μη μας καταδιώξουν και τα περιπολικά!!!!

Δεν τα λεω εγω αυτα. Ανθρωποι που το εζησαν τα λενε. Στα σχετικα blogs. Δεν σε καταδιωκει κανεις. Απλα ερχεται ο μπατσος και σου παιρνει τα στοιχεια.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Λίγα με το ναύαρχο μη προσαράξει καμία φρεγάτα στην υφαλοκωλοκτρηπίδα σου  :s&m_1:
Που είσαι ρε φίλε??Χαθήκαμαν!Μη δίνεις σημασία ρε συ,πέντε χρόνια εδώ μέσα έχω κάνει διδακτορικό στη διαχείριση θυμού! :rockon:
Δεν τα λεω εγω αυτα. Ανθρωποι που το εζησαν τα λενε. Στα σχετικα blogs. Δεν σε καταδιωκει κανεις. Απλα ερχεται ο μπατσος και σου παιρνει τα στοιχεια.
Ναι ,αλλά για να έρθει ο πολιτσμάνος πρέπει κάποιος να τον καλέσει..Και μέχρι να τον καλέσει εσύ θα περιμένεις?Ή θα σε καταδιώξει στην Εθνική άμα φύγεις??Αυτό λέω,ότι πλέον ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΕΠΤΟ.... :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε λιγο θα γινεται το αντιθετο ετσι & αλλιως..
ακου διοδια σε αγιο στεφανο & βαρυμπομπη..
αααααααααχχαχααχαχχα σε λίγο πουστάκι θα πληρώ διόδια για να πας καραισκάκη.
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παντως απ οτι  καταλαβα οποιος δεν πληρωνει ειναι ο μαγκας σε αυτη τη χωρα και οποιος πληρωνει ειναι ο μαλακας φενετε εξ αλλου και απο το προσφατο νομα με την περαιωση δεν πα να εισαι παρανομος και να χεις κανει φορολογικα οργια πληρωνεις ενα 30% του προστιμου και ολα μελι γαλα το ιδιο απ οτι φαινετε γινετε με τα διοδια σιγουρα δεν μπορουν να κανουν αγωγες σε 600.000 παραβατες καθ οτι και οι νομοι ειναι ρευστοι και εχουν και παραθυρα και τα κονομανε απο τους νομοταγεις που στο τελος της ιστοριας θα βγουνε και οι μαλακες της υποθεσης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως απ οτι  καταλαβα οποιος δεν πληρωνει ειναι ο μαγκας σε αυτη τη χωρα και οποιος πληρωνει ειναι ο μαλακας φενετε εξ αλλου και απο το προσφατο νομα με την περαιωση δεν πα να εισαι παρανομος και να χεις κανει φορολογικα οργια πληρωνεις ενα 30% του προστιμου και ολα μελι γαλα το ιδιο απ οτι φαινετε γινετε με τα διοδια σιγουρα δεν μπορουν να κανουν αγωγες σε 600.000 παραβατες καθ οτι και οι νομοι ειναι ρευστοι και εχουν και παραθυρα και τα κονομανε απο τους νομοταγεις που στο τελος της ιστοριας θα βγουνε και οι μαλακες της υποθεσης

τώρα το κατάλαβες;
όταν έβγαζαν νόμο περί ευθύνης υπουργών αντί να τους κυνηγάς μέχρι το Μαραθώνα να τους πνίξεις τους ξαναψήφισες.
τώρα Τ Ο Μ Π Ο Λ Α.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τώρα το κατάλαβες;
όταν έβγαζαν νόμο περί ευθύνης υπουργών αντί να τους κυνηγάς μέχρι το Μαραθώνα να τους πνίξεις τους ξαναψήφισες.
τώρα Τ Ο Μ Π Ο Λ Α.

ρε φιλε τωρα το καταλαβα και ναι ειμαι μικρος 28 χρονων ειμαι

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Να που δεν ήξερα όλη αυτή τη φάση και πλήρωσα ο μ... τρεις φορές από 22.50 ευρώ Θεσσαλονίκη-Στυλίδα :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom