Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
κλαϊν μαϊ πουτς..
Είσαι μηδενιστής τελικά.
Ούτε δωρεάν λουτρά δεν σε ικανοποιούν!
(ΔΩΡΕΑΝ, όπως στα πρώην ανατολικά καθεστώτα ένα πράγμα)
κλαϊν μαϊ πουτς..
πόσο πλήρωσαν για να περάσουν ΜΙΑ φορά μέσα από την Ελβετία!
Αγόρασαν την Vignette (δλδ 29 ευρώ εάν την είχαν αγοράσει πριν φτάσουν στα εκεί σύνορα) έστω και για την μία φορά που μπήκαν και βγήκαν.
http://[URL unfurl="true"]www.oeamtc.at/netautor/data/verkehr/webuse/Schweizer_Autobahn_Vignette_2010_7.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε συ πλάκα μου κάνεις ??
Πόσα πληρώνει ο Ελβετός και ποσα ο μαλάκας για να μeτακινηθεί στη χώρα του?
Αγόρασαν την Vignette (δλδ 29 ευρώ εάν την είχαν αγοράσει πριν φτάσουν στα εκεί σύνορα) έστω και για την μία φορά που μπήκαν και βγήκαν.
http://[URL unfurl="true"]www.oeamtc.at/netautor/data/verkehr/webuse/Schweizer_Autobahn_Vignette_2010_7.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τα τρωει απο τους ξενους και δε τα τρωει απο τους ελβετους ουσιαστικα. τον χαλαει αυτο τον ελβετο? σενα θα σε χαλαγε? ;D
Ρε συ πλάκα μου κάνεις ??
Πόσα πληρώνει ο Ελβετός και ποσα ο μαλάκας για να μeτακινηθεί στη χώρα του?
PS: Κάτι ανάλογο ισχύει και στην Τσεχία BTW.
το μεγαλο γλεντι θ αρχισει με τα διοδια που σκοπευουν να φτιαξουν στο υψος της βαρυμπομπης & του αγιου στεφανου..
η εξοδος του λαϊνοπουλου θα εχει ουρα μεχρι το εκεπ..
νεα κηφισια-ερυθραια,θα ειναι μονιμα πηγμενες..
το ξυλο που θα πεφτει καθημερινα δεν περιγραφεται..
ε οχι και διοδια στη βαρυμπομπη ελεος ρε πουστη μου δηλαδη αν ειναι ετσι να βαλουνε και διοδια σε καθε δημο δηλαδη αν μενεις γλυφαδα και θες να πας καλλιθεα θα πρεπει να πληρωνεις διοδια 3€ στο ελληνικο αλλα 3€ στον αλιμο αλλα 3€ στον αγ,δημητριο αλλα 3€ στο παλ.φαληρο και τσουπ εφτασες καλλιθεα με μονο 12€
παιχτη η εθνικη αθηνων-λαμιας,απο τον κομβο της αττικης οδου & πανω εχει δοθει σε ιδιωτη..ε οχι και διοδια στη βαρυμπομπη ελεος ρε πουστη μου δηλαδη αν ειναι ετσι να βαλουνε και διοδια σε καθε δημο δηλαδη αν μενεις γλυφαδα και θες να πας καλλιθεα θα πρεπει να πληρωνεις διοδια 3€ στο ελληνικο αλλα 3€ στον αλιμο αλλα 3€ στον αγ,δημητριο αλλα 3€ στο παλ.φαληρο και τσουπ εφτασες καλλιθεα με μονο 12€
Δεν μου λες κάτι καινούργιο ότι η Ελλάδα είναι πιο ακριβή (ως συνήθως δλδ)
Το θέμα είναι να βρούμε ποιος φταίει για αυτή την κατάσταση και αφού ενημερωθούμε να αντιδράσουμε εκεί που πρέπει και όχι όπου μας είναι πιο βολικό.
δηλαδή στο λονδίνο γιατί έχει διόδια για να μπείς στο κέντρο του?
δηλαδή στο λονδίνο γιατί έχει διόδια για να μπείς στο κέντρο του?
παιχτη η εθνικη αθηνων-λαμιας,απο τον κομβο της αττικης οδου & πανω εχει δοθει σε ιδιωτη..
αν κινεισαι σε αυτην,θα δεις οτι τοποθετουν τηλεφωνα εκτακτου αναγκης..
οσονουπω & τα διοδια..
μετα τις εκλογες μαλλον για ν αποφυγουν τα χοντρα μπλεξιματα που θα υποκινουσε ο καθε υποψηφιος δημαρχος-περιφερειαρχης..
ε ρε φιλε εδω εισαι αδικος να συγκρινεις το λονδινο την πρωτευουσα της αγγλιας με το ελλαντα εισαι αδικος εκει εχουν τριπλασιο βασικο μισθο απ οτι εμεις το μετρο δουλευει 24ωρο και το μετρο εκει εχει και 200 στασεις περιπου εγω που μενω ελληνικο απ το 2008 λενε οτι θα παραδωσουν το μετρο και μεχρι σημερα δεν εχω δει τιποτα και αν θελω να παω στο κεντρο της αθηνας ενοειτε οτι θα παρω το μετρο δεν ειμαι καφρος
ειδικα στου ριου,ουτε θυμαμαι απο ποτε εχω να πληρωσω....
ειδικα στου ριου,ουτε θυμαμαι απο ποτε εχω να πληρωσω....
Αγωγές εναντίον 25 ατόμων που αρνήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς του Ρίου και του Ζευγολατιού κατέθεσε η ''Ολυμπία Οδός''.Ζητεί να τις καταβληθεί το ποσό των διοδίων και 1.500 ευρώ από τον κάθε ένα για ηθική βλάβη...
Οι πολίτες που δεν πληρώνουν ισχυρίζονται ότι το τμήμα Κόρινθος - Πάτρα είναι υπό κατασκευή και ο οδικός άξονας δεν πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές
πηγη fimotro.gr
η ειδηση για τις αγωγες ειναι επιβεβαιωμενη(αναφερεται απο χτες και σε αλλα sites)...σειρα θα παρουν τωρα μαλλον ολοι και θα μοιραζουν αγωγες....