Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Αγόρασαν την Vignette (δλδ 29 ευρώ εάν την είχαν αγοράσει πριν φτάσουν στα εκεί σύνορα) έστω και για την μία φορά που μπήκαν και βγήκαν.

URL]]

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Αγόρασαν την Vignette (δλδ 29 ευρώ εάν την είχαν αγοράσει πριν φτάσουν στα εκεί σύνορα) έστω και για την μία φορά που μπήκαν και βγήκαν.

http://[URL unfurl="true"]www.oeamtc.at/netautor/data/verkehr/webuse/Schweizer_Autobahn_Vignette_2010_7.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ρε συ πλάκα μου κάνεις ??
Πόσα πληρώνει ο Ελβετός και ποσα ο μαλάκας  για να μeτακινηθεί στη χώρα του?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

http://[URL unfurl="true"]www.oeamtc.at/netautor/data/verkehr/webuse/Schweizer_Autobahn_Vignette_2010_7.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

τα τρωει απο τους ξενους και δε τα τρωει απο τους ελβετους ουσιαστικα. τον χαλαει αυτο τον ελβετο? σενα θα σε χαλαγε?  ;D

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε συ πλάκα μου κάνεις ??
Πόσα πληρώνει ο Ελβετός και ποσα ο μαλάκας  για να μeτακινηθεί στη χώρα του?

Και οι δύο πληρώνουν το ίδιο για να έχουν δικαίωμα να μετακινηθούν στους αυτοκινητοδρόμους της Ελβετίας από την 1η Δεκεμβρίου έως την 31η Ιανουαρίου του επόμενου έτους (δλδ 14 μήνες συνολικά), είτε κάνουν 1 χιλιόμετρο ή εκατομμύρια χιλιόμετρα μέσα σε αυτό το διάστημα.

PS: Κάτι ανάλογο ισχύει και στην Τσεχία BTW.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
PS: Κάτι ανάλογο ισχύει και στην Τσεχία BTW.

Το ίδιο ισχύει, αλλά εδω μια διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονικη-Αθήνα είναι σχεδόν 40€  ;)
Στην τσεχία η ετήσια βινιέτα είναι λιγότερο από 50€...
Εδω είναι ένα σχετικό site : και για να μην είμαστε άδικοι διόδια έχουν κι άλλες χώρες, αλλά τουλάχιστον έχουν αξιοπρέπεις εναλλακτικές διαδρομές,
αργότερες μεν, αλλα δωρέαν!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το μεγαλο γλεντι θ αρχισει με τα διοδια που σκοπευουν να φτιαξουν στο υψος της βαρυμπομπης & του αγιου στεφανου..
η εξοδος του λαϊνοπουλου θα εχει ουρα μεχρι το εκεπ..
νεα κηφισια-ερυθραια,θα ειναι μονιμα πηγμενες..
το ξυλο που θα πεφτει καθημερινα δεν περιγραφεται..

ε οχι και διοδια στη βαρυμπομπη ελεος ρε πουστη μου δηλαδη αν ειναι ετσι να βαλουνε και διοδια σε καθε δημο δηλαδη αν μενεις γλυφαδα και θες να πας καλλιθεα θα πρεπει να πληρωνεις διοδια 3€ στο ελληνικο αλλα 3€ στον αλιμο αλλα 3€ στον αγ,δημητριο αλλα 3€ στο παλ.φαληρο και τσουπ εφτασες καλλιθεα με μονο 12€

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ε οχι και διοδια στη βαρυμπομπη ελεος ρε πουστη μου δηλαδη αν ειναι ετσι να βαλουνε και διοδια σε καθε δημο δηλαδη αν μενεις γλυφαδα και θες να πας καλλιθεα θα πρεπει να πληρωνεις διοδια 3€ στο ελληνικο αλλα 3€ στον αλιμο αλλα 3€ στον αγ,δημητριο αλλα 3€ στο παλ.φαληρο και τσουπ εφτασες καλλιθεα με μονο 12€

δηλαδή στο λονδίνο γιατί έχει διόδια για να μπείς στο κέντρο του?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τιμές για πέρασμα της ΓΕ.Φ.Υ.Ρ.Α. www.gefyra.gr/index.php?ID=EcB38tYCLj5XwvEK]εδώ[/url].
images

Το πέρασμα της  Millau Viaduct www.leviaducdemillau.com/english/divers/tarifs.php]εδώ[/url].
http://[URL unfurl="true"]www.samizdata.net/blog/archives/MillauViaduct.jpg[/img[/URL]]

Δεν μου λες κάτι καινούργιο ότι η Ελλάδα είναι πιο ακριβή (ως συνήθως δλδ)

Το θέμα είναι να βρούμε ποιος φταίει για αυτή την κατάσταση και αφού ενημερωθούμε να αντιδράσουμε εκεί που πρέπει και όχι όπου μας είναι πιο βολικό.

Σε ότι αφορά την Ελεβτία, σκέψου ότι κάποιος Ελβετός που θέλει να διανύσει για μία και μοναδική φορά τον αυτοκινητόδρομο εκεί, θα πληρώσει όσα πληρώνει κάποιος που τον διανύει κάθε μέρα και για 14 μήνες. Πω πω δικαιοσύνη...χύνω λέμε!!!!!!!

Αντίστοιχα δίκαια είναι και στην Τσεχία (με δυνατότητα τουλάχιστον να μπορείς να αγοράσεις δικαίωμα για 7 μέρες και για μήνα και όχι μόνο για έτος).

Και μετά έχουν το θράσος να μιλάνε για κλοπές.

Ουστ...

Επισκέπτης
παιχτη η εθνικη αθηνων-λαμιας,απο τον κομβο της αττικης οδου & πανω εχει δοθει σε ιδιωτη..
αν κινεισαι σε αυτην,θα δεις οτι τοποθετουν τηλεφωνα εκτακτου αναγκης..
οσονουπω & τα διοδια..
μετα τις εκλογες μαλλον για ν αποφυγουν τα χοντρα μπλεξιματα που θα υποκινουσε ο καθε υποψηφιος δημαρχος-περιφερειαρχης..

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Δεν μου λες κάτι καινούργιο ότι η Ελλάδα είναι πιο ακριβή (ως συνήθως δλδ)

Το θέμα είναι να βρούμε ποιος φταίει για αυτή την κατάσταση και αφού ενημερωθούμε να αντιδράσουμε εκεί που πρέπει και όχι όπου μας είναι πιο βολικό.

Αυτοί που ψηφισαν και αυτοί που στηριξαν τις άθλιες συμβάσεις,
γι αυτό στις επόμενες ΚΚ δαγκωτό  :grin:

Ανομοιες συγκρίσεις φίλε.
Το Λονδινο έχει 150 χρονια μετρο και γενικά συγκοινωνίες.
Όταν φτιάξουμε κι εμείς ας βάλουμε διόδια κι ας το πεζοδρομήσουμε όλο το κέντρο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

ε ρε φιλε εδω εισαι αδικος να συγκρινεις το λονδινο την πρωτευουσα της αγγλιας με το ελλαντα εισαι αδικος εκει εχουν τριπλασιο βασικο μισθο απ οτι εμεις το μετρο δουλευει 24ωρο και το μετρο εκει εχει και 200 στασεις περιπου εγω που μενω ελληνικο απ το 2008 λενε οτι θα παραδωσουν το μετρο και μεχρι σημερα δεν εχω δει τιποτα και αν θελω να παω στο κεντρο της αθηνας ενοειτε οτι θα παρω το μετρο δεν ειμαι καφρος

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιχτη η εθνικη αθηνων-λαμιας,απο τον κομβο της αττικης οδου & πανω εχει δοθει σε ιδιωτη..
αν κινεισαι σε αυτην,θα δεις οτι τοποθετουν τηλεφωνα εκτακτου αναγκης..
οσονουπω & τα διοδια..
μετα τις εκλογες μαλλον για ν αποφυγουν τα χοντρα μπλεξιματα που θα υποκινουσε ο καθε υποψηφιος δημαρχος-περιφερειαρχης..

ε οχι ρε φιλε λες μεχρι εκει να φτασει η ξεφτιλα μας δηλαδη αν καποιος μενει νικαια και θελει να παει νεα φιλαδελφεια η κηφησια θα πληρωνει και διοδια ελεος ρε πουστη μου που καταντησαμε μετρο ακομα δεν εφτιαξαν αλλα τα διοδια στο πι και φι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ε ρε φιλε εδω εισαι αδικος να συγκρινεις το λονδινο την πρωτευουσα της αγγλιας με το ελλαντα εισαι αδικος εκει εχουν τριπλασιο βασικο μισθο απ οτι εμεις το μετρο δουλευει 24ωρο και το μετρο εκει εχει και 200 στασεις περιπου εγω που μενω ελληνικο απ το 2008 λενε οτι θα παραδωσουν το μετρο και μεχρι σημερα δεν εχω δει τιποτα και αν θελω να παω στο κεντρο της αθηνας ενοειτε οτι θα παρω το μετρο δεν ειμαι καφρος

ο βασικός μισθός στο Λονδίνο δεν ξεπερνα τις 1100 λίρες μηνιαία (1300 ευρώ) και το νοίκι ενός δωματίου (πρόσεξε ενός δωματίου) για ένα άτομο φτάνει τις 400-450 λίρες (ένα πεντακοσάρικο δηλαδής) και φυσικά όχι στο κέντρο... ααα ναι ξέχασα και η καρτα απεριορίστων διαδρομών για τα μέσα μεταφοράς έχει (ζώνες 1-3) γύρω στα 120 λίρόπουλα (145 ευρώ) τον μήνα..

αμα δε πάρεις το μετρό χωρίς κάρτα μιλάς για 8 ευρώ.. και δεν δουλεύει όλη νύχτα .. μέχρι τις 12.30.. μετά λεωφορείο..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αγωγές εναντίον 25 ατόμων που αρνήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς του Ρίου και του Ζευγολατιού κατέθεσε η ''Ολυμπία Οδός''.Ζητεί να τις καταβληθεί το ποσό των διοδίων και 1.500 ευρώ από τον κάθε ένα για ηθική βλάβη...
Οι πολίτες που δεν πληρώνουν ισχυρίζονται ότι το τμήμα Κόρινθος - Πάτρα είναι υπό κατασκευή και ο οδικός άξονας δεν πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές

πηγη fimotro.gr
η ειδηση για τις αγωγες ειναι επιβεβαιωμενη(αναφερεται απο χτες και σε αλλα sites)...σειρα θα παρουν τωρα  μαλλον ολοι και θα μοιραζουν αγωγες....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ειδικα στου ριου,ουτε θυμαμαι απο ποτε εχω να πληρωσω....

**η λογικη παντως λεει πως οι αγωγες γινονται προς εκφοβισμο και παραδειγματισμο...
δε νομιζω να καταφερουν τιποτα με δεδομενα τα χαλια που χει ο δρομος..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.159
Πόντοι
42.697
Αγωγές εναντίον 25 ατόμων που αρνήθηκαν να πληρώσουν το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς του Ρίου και του Ζευγολατιού κατέθεσε η ''Ολυμπία Οδός''.Ζητεί να τις καταβληθεί το ποσό των διοδίων και 1.500 ευρώ από τον κάθε ένα για ηθική βλάβη...
Οι πολίτες που δεν πληρώνουν ισχυρίζονται ότι το τμήμα Κόρινθος - Πάτρα είναι υπό κατασκευή και ο οδικός άξονας δεν πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές

πηγη fimotro.gr
η ειδηση για τις αγωγες ειναι επιβεβαιωμενη(αναφερεται απο χτες και σε αλλα sites)...σειρα θα παρουν τωρα  μαλλον ολοι και θα μοιραζουν αγωγες....

καποια στιγμη το θέμα θα το τραβηξει κάποιος οσο παει στα δικαστήρια.
χωρις να ειμαι νομικος, η κοινη λογική λέει πως αυτός που δεν πληρώνει μαλλον θα δικαιωθει..
και μετα η Ολυμπια Οδος θα παρει τον πουλο και θα βάλει ολες της αγωγες στον πατο της...
ζητημα χρόνου ειναι...
όπως ειχε γινει παλαιοτερα με τα παρκομετρα που έβαζαν οι Δημαρχοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom