Νέα

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jovanosss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε περάσει ποτε απο διοδια χωρίς να πληρώσετε???

• Οχι, πάντα πληρώνω

Ψήφοι: 119 51,3%
  • Μόνο μια

Ψήφοι: 22 9,5%
  • Τωρα που ειναι της μοδας δεν πληρώνω

Ψήφοι: 39 16,8%
  • Δεν έχω πληρωσει ποτε

Ψήφοι: 21 9,1%
  • Δεν χρησιμοποιω διοδια

Ψήφοι: 31 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    232

Idas79

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προς τους μηχανοβιους του φορουμ...
Εδω και πολυ καιρο οι υπαλληλοι των διοδιων μου ανοιγουν απο μονοι τους τις μπαρες λεγοντας μου να περασω.Αυτο εχει τυχει και σε πολλους φιλους-γνωστους μου ειδικα οταν βγαινουμε βολτα πολλες μηχανες μαζι.
Σας εχει τυχει ποτε? :think:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
καλά, εσύ τα ξέρεις όλα

Αφου το ξέρεις, τι κάνεις?
προσπαθείς να τον πείσεις?
Εχει πάει και εκει και γνωρίζει καλύτερα από εσένα,
όπως γνωρίζει και το 3 strikes law καθώς επίσης και τι διόδια πληρώνεις στην Golden gate  :2funny: :2funny: :2funny:
Όπως γνώριζε και ότι τα επιτόκια τον Σεπτέμβριο θα είναι στον πάτο  :2funny: :2funny: :2funny:

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
[Να σε πάρουμε παρέα δηλαδή ή να σου πούμε πώς γίνεται?Αν θες να μάθεις πώς σηκώνεται η μπάρα,απλά σπρώχνεις λίγο μπροστά και μετά τη σηκώνεις πάνω.Και προσοχή,δεν αφήνουμε τη μπάρα να "σκάσει" κάτω,απαλά την ακουμπάμε.Δεν είμαστε κάφροι... :2funny: :2funny:
[/quote]

εγω δηλαδη που την σπρωχνω ολη, προς τα εμπρος...το κανω λαθος??

Επισκέπτης
Εδω και πολυ καιρο οι υπαλληλοι των διοδιων μου ανοιγουν απο μονοι τους τις μπαρες λεγοντας μου να περασω.Αυτο εχει τυχει και σε πολλους φιλους-γνωστους μου ειδικα οταν βγαινουμε βολτα πολλες μηχανες μαζι.

Αυτό γινόταν και παλιά στα διόδια των Ε.Ο.Έφτανες στο ταμείο και σου έλεγαν πέρνα.Ιδίως αν είχε κίνηση,και έπρεπε να βγάλεις τα γάντια,να ανοίξεις το μπουφαν να βγάλεις το πορτοφόλι,να πληρώσεις,και να κάνεις την αντίστροφη κίνηση,καθυστερούσες πολύ τους άλλους και σε άφηναν να περάσεις.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

χαχαχαχαχαχααχχ

ετσι και αλλιως δεν πληρωνω με την μηχανη,απλα οι μπαρες με ενοχλουνε μερικες φορες να φυγω με σουζαααααααααααα

αχαχαχαχαχαχχαχ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αλητες τζαμπατζηηηηηηηηηηηηηδες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Χαρακτηριστική φάση χτες το απόγευμα στα διόδια Ελευσίνας με κατεύθυνση Λουτράκι...Πάω στα διόδια λοιπόν,λέω το γνωστό τροπάρι και η -αρκετα μεγάλη- κυρια μου λέει να περιμένω τον επόπτη.Της απαντώ δεν περιμένω και να καταγράψει τις πινακίδες γιατι πάω να ανοίξω την μπαρα.Μου απαντάει λοιπόν με ύφος απόγνωσης :[size=15pt]"Οχι,καλέ μου μη μου το κάνεις αυτό!!Ξέρεις πόσες φορές έχω σηκωθεί σήμερα να ξανακλείσω την μπαρα??"!!!!!!!!!!!!!![/size] :2funny: :2funny: :2funny:Τη λυπήθηκα λοιπόν ,πήγα,ανέβασα την μπάρα πέρασα και μετά σταμάτησα ,κατέβηκα και την ξανάφερα στη θέση της.Αλλά έπρεπε να δείτε το ύφος της..Φανταστειτε λοιπόν πόσοι το κάνουν καθημερινα...
ΥΓ:Σε λίγο φεύγω για Λουτράκι,τα ίδια πάλι...ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010, 08:47

«Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδίων. Για μηχανοκίνητα οχήματα με μέχρι 3,5 t (ΕΙΧ, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα) υπάρχει υποχρέωση ειδικού σήματος (βινιέτας).

Πριν από τη χρήση αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας πρέπει να αγοραστεί μία βινιέτα, η οποία ισχύει για απεριόριστες διαδρομές σε όλους τους αυτοκινητόδρομους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας.

Μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας ταξίδεψαν αυτή την εβδομάδα στο εξωτερικό, βρέθηκαν με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στην Ελβετία και αγόρασαν μια vignette. Το κόστος της; 31 ευρώ για όλο τον χρόνο, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2010, με τη δυνατότητα χρήσης απεριόριστων διαδρομών, εννοείται και των πολυάριθμων τούνελ της ορεινής χώρας.

Δηλαδή, ο Ελβετός πολίτης πληρώνει 31 ευρώ τον χρόνο και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί ελεύθερα ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας του.

Ο Έλληνας πολίτης, π.χ. ο κάτοικος Κατερίνης που εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και πηγαινοέρχεται καθημερινά, πληρώνει 1.344 ευρώ μόνο για αυτή τη διαδρομή (20 εργάσιμες Χ 12 μήνες Χ 5,80 ευρώ καθημερινά) και δεν έχει τη δυνατότητα αγοράς εκπτωτικής κάρτας, όπως συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο!

Οι Ελβετοί συνάδελφοι των φίλων μας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, λέγοντας: «Αυτό λέγεται κλοπή!». Οι δε πολιτικοί που υπέγραψαν την παραχώρηση της χρήσης των εθνικών μας δρόμων, κάτω από τέτοιους όρους, είναι πουλημένα τομάρια!

Αυτό, το τελευταίο, δεν το είπαν οι Ελβετοί! Το είπαν οι Τσέχοι που καθόταν στο ίδιο τραπέζι! Κι εμείς, βέβαια, τους εξηγήσαμε, πως… απλώς ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ”».

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010, 09:03

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
σε προσφατο ταξιδι που εκανα απο θεσσαλονικη-αθηνα και οταν πηγαινα και οταν γυρνουσα δεν πληρωσα διοδια πουθενα.μου κρατησαν βεβαια τα στοιχεια μου,και την πινακιδα του αυτοκινητου,αλλα στα αρχιδια μου εντελως.
μονο στην αττικη οδο πληρωσα,διοτι εχω ακουσει οτι πιστολια δεν μπορεις να ριξεις εκει.

Επισκέπτης
το μεγαλο γλεντι θ αρχισει με τα διοδια που σκοπευουν να φτιαξουν στο υψος της βαρυμπομπης & του αγιου στεφανου..
η εξοδος του λαϊνοπουλου θα εχει ουρα μεχρι το εκεπ..
νεα κηφισια-ερυθραια,θα ειναι μονιμα πηγμενες..
το ξυλο που θα πεφτει καθημερινα δεν περιγραφεται..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οι Ελβετοί συνάδελφοι των φίλων μας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, λέγοντας: «Αυτό λέγεται κλοπή!».

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Λιώνω στα γέλια όταν οι Ελβετοί λένε την λέξη κλοπή αναφερόμενοι σε άλλους.

Οι "γύφτοι" της "Εθελοντικής Ομάδας Δράσης", δεν μας είπαν όμως πόσο πλήρωσαν για να περάσουν ΜΙΑ φορά μέσα από την Ελβετία!

Οι δε πολιτικοί που υπέγραψαν την παραχώρηση της χρήσης των εθνικών μας δρόμων, κάτω από τέτοιους όρους, είναι πουλημένα τομάρια!

Εδώ είναι η ουσία του προβλήματος.

Αλλά ως συνήθως, οι γύφτοι και οι κότες που αντιδρούν, δεν τα βάζουν με τους πραγματικούς υπαίτιους του προβλήματος (δλδ τα πουλημένα τομάρια τους πολιτικούς) γιατί...κο κο κο κο.

Όπως οι άπλυτοι που σπάνε την Αθήνα, αλλά δεν τολμούν να πλησιάσουν την Βουλή ή την ΓΑΔΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όπως οι άπλυτοι που σπάνε την Αθήνα, αλλά δεν τολμούν να πλησιάσουν την Βουλή ή την ΓΑΔΑ.
τους φορτηγατζήδες ξέχασες.
που έξω από τη Βουλή είναι τα παιδιά των λουλουδιών και στα μπλόκα αρχίζουν τις φάπες στους ανυποψίαστους που προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
σημερα θα περασω μια βολτιτσα..
Υ.Γ μονος..

ααααχχααχχαχαχαχαχαχααχχα που πας ρε άπλυτε χωρίς τον τζόλε.

Υ.Γ.
θέλω αύριο πριβέ ημερήσια ενημέρωση σε στριπκλάμπς.  :rockon: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
κοψτε τα χημικα & φερτε τις μανικες να πλενομαστε που & που ρε μαλακοστρακι..

Everything u [size=12pt]wish[/size], may and will be used against u!

20080515184858ENLUS0134619912108773.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.syamsulbahri.com/recentworks/images2/recent597b.jpg[/img[/URL]]

[img]http://media3.washingtonpost.com/wp-srv/photo/gallery/090417/GAL-09Apr17-1897/media/PHO-09Apr17-158524.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom