Νέα

Δημοτικές εκλογές 2023

• Μέλος που άνοιξε το νήμα κωλο-γερος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.072
Πόντοι
10.411
Δήμο Αθηναίων .... συμμετοχή ....

31%
Τραγικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα μου ντε ... :confused:
Ουτε αυτος ξερει να μας πει , ειναι σε παραλήρημα ο τυπος..
Συνδρομο καταδίωξης εχει , βαλε μαζί και τις παπατζες που λεει .. είναι κρίσιμη η κατασταση σου
Πρεπει να τον δει ειδικος , γιατι τον βλεπω συντομα με αναποδο λευκο πουκαμισο να γυρναει μεσα στο νηματα .. μαζι με τα φιλαρακια του

R.9d2cca73ac4227456e2c70adfb331ca9
Χονδρό

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Και πολύ πήρε...
Απορώ πως έβαλε υποψηφιότητα...
Βγήκε στην φόρα ότι ήταν με βαλίτσες με χρήμα το 2007 στην Ηλεία και "μοίραζε"....
Σε μια περιοχή 70%+ ΝΔ....

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.511
Πόντοι
3.786
Για τον Ζέρβα κι εγώ δεν το περίμενα,τον μαύρισαν τα παόκια
Τα ΠΑΟΚια δεν ψηφίζουν με οπαδικά κριτήρια.Απόδειξη του ότι τα τελευταία 30 χρόνια ο μοναδικός ΠΑΟΚτσής δήμαρχος είναι ο Ζέρβας,παρόλο που είναι περισσότεροι και στον δήμο Θεσσαλονίκης.Μέχρι και Ηρακληδέας δήμαρχος είχε βγει παρόλο που είναι ελάχιστοι: Κοσμόπουλος με το φαγοπότι της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας στα 90s,που έγιναν λίγα και φαγώθηκαν πολλά

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.511
Πόντοι
3.786
Μετά τον αρχικλέφτη Παπαγεωργόπουλο που κατέβαινε με το χρίσμα της ΝΔ,ο κόσμος έβγαλε τον ανεξάρτητο κεντροαριστερό Μπουτάρη,οριακά την πρώτη φορά απέναντι στον κομματικό βαμμένο της ΝΔ Γκιουλέκα.Επειδή είχα δει την ανάλυση,ο χορηγός της χρυσής εποχής του Άρη Μπουτάρης,είχε βγει πρώτος στην Τούμπα,ενώ Χαριλάου βγήκε πρώτος ο Γκιουλέκας.Μιλάω για τον δεύτερο γύρο.Άλλη μια απόδειξη ότι δεν ψηφίζουμε οπαδικά,όπως και οι Αρειανοί όπως αποδείχτηκε από τον Μπουτάρη για να είμαι δίκαιος απέναντι τους

Τελευταία τροποποίηση:

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.511
Πόντοι
3.786
Και για να πάμε στην ουσία.Μετά τον αρχικλεφταρο Παπαγεωργόπουλο που έκλεψε εκατομμύρια και μπήκε φυλακή,ο Ζέρβας είναι ο πιο άχρηστος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.Μετάνιωσα που τον είχα ψηφίσει.Η πόλη παρακμάζει.Μπορεί να θέλει,αλλά δεν μπορεί.Στις τοπικές δεν ψηφίζω με βάση την ιδεολογία.Δεν έχω πρόβλημα να ψηφίσω δεξιό δήμαρχο αν είναι ικανός,παρόλο που είμαι κεντροαριστερός.Και έτσι θα έπρεπε να ψηφίζουν όλοι.Άλλο οι τοπικές και άλλο οι εθνικές εκλογές

Οι δημοσκοπήσεις έβγαζαν δήμαρχο τον Ζέρβα,αν πηγαινε δεύτερο γύρο με τον Πέγκα.Αλλά να χάνει με αντίπαλο τον Αγγελούδη.Ο Αγγελούδης έχει κάνει δουλειά.Ανέστησε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ως πρόεδρος του ΟΛΘ.Και ευτυχώς είναι κατά του σχεδίου Ζέρβα για τον αχρείαστη αναμόρφωση της Αριστοτέλους που θα την κάνουν έκτρωμα.Αγγελούδης σίγουρος νικητής

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.109
Πόντοι
9.297
Δήμο Αθηναίων .... συμμετοχή ....

31%
Βαριεστημενοι ψωλαρμενιστες...θέλουν και δημοκρατία οι παλιοσαβουρες...όμως αν βγει κανας τρελός και πει για είκοσι χρόνια κομμένες οι εκλογές θα βγουν στους δρόμους όλοι γιατί εθιγησαν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα...βρε ουστ κοπριες νεοέλληνες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.109
Πόντοι
9.297
Και για να πάμε στην ουσία.Μετά τον αρχικλεφταρο Παπαγεωργόπουλο που έκλεψε εκατομμύρια και μπήκε φυλακή,ο Ζέρβας είναι ο πιο άχρηστος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.Μετάνιωσα που τον είχα ψηφίσει.Η πόλη παρακμάζει.Μπορεί να θέλει,αλλά δεν μπορεί.Στις τοπικές δεν ψηφίζω με βάση την ιδεολογία.Δεν έχω πρόβλημα να ψηφίσω δεξιό δήμαρχο αν είναι ικανός,παρόλο που είμαι κεντροαριστερός.Και έτσι θα έπρεπε να ψηφίζουν όλοι.Άλλο οι τοπικές και άλλο οι εθνικές εκλογές

Οι δημοσκοπήσεις έβγαζαν δήμαρχο τον Ζέρβα,αν πηγαινε δεύτερο γύρο με τον Πέγκα.Αλλά να χάνει με αντίπαλο τον Αγγελούδη.Ο Αγγελούδης έχει κάνει δουλειά.Ανέστησε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ως πρόεδρος του ΟΛΘ.Και ευτυχώς είναι κατά του σχεδίου Ζέρβα για τον αχρείαστη αναμόρφωση της Αριστοτέλους που θα την κάνουν έκτρωμα.Αγγελούδης σίγουρος νικητής
Ο Ζέρβας βγήκε και είπε για επιχειρηματικά συμφέροντα από Αθήνα .Έχει σχέση με δουλειές από Αθήνα ο Αγγελουδης;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.511
Πόντοι
3.786
Ο Ζέρβας βγήκε και είπε για επιχειρηματικά συμφέροντα από Αθήνα .Έχει σχέση με δουλειές από Αθήνα ο Αγγελουδης;
Δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο.Αναμένεται απάντηση του Αγγελούδη.Είμαι περίεργος να δω τι θα πει.Πάντως ο υποψήφιος του Τουρσουνίδης είναι πολύ χαμηλά σε ψήφους.Για Γιαννούλη δεν πρόλαβα να δω.Καλοί θα ήταν για παρέα,αλλά για δημοτικοί σύμβουλοι δεν ξέρω

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Πρεπει να αποφασισετε τι θελετε.

Να κανει καποιος εργα? Η να ειναι κυριος και να σας τα λεει καλα?

Απο το πρωτο φαινεται ο μπεος εχει κανει πολλα και εχει το Βολο νο1 προορισμο στην Ελλαδα ( οποιος ισχυριζεται οτι φταιει εστω και 1% για τις πλημμυρες εχει σοβαρο κλινικο προβλημα, εχει γινει κομποστα το μυαλο του απο τη πολυ τηλεοραση, εχει μηδενικη κριση και να τρεξει αμεσα να ζητησει βοηθεια απο καποιο ειδικο)

Απο το δευτερο εχετε πολλες επιλογες να σας μιλανε με γλυκολογα στα αυτια, να λετε τι γλυκουλης, τι ωραιο παιδι, μειλιχιος, κεντρωος, "τα λεει καλα" και να σας τα τρωει ενω σας βαζει δακτυλακι στο πατο σας.

Ειναι σαν να λετε εθελοντικα οτι ειστε στη κυριολεξια πουστρακια γυναικωτοι που θελετε γλυκολογα και προδερμ λες και θα τον παντρευτειτε.

Τί έργα έχει κάνει στο Βόλο ο Μπέος ρε τσουτσέκι;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Τί έργα έχει κάνει στο Βόλο ο Μπέος ρε τσουτσέκι;
Ρωτα τους Βολιωτες τσιμεντολιθε αυτοι ξερουν.

Εαν εχεις παει Βολο πριν το Μπεο με τους προηγουμενους και μετα με Μπεο δε θα εκανες καν αυτην την αμεα μηδενικης σκεψης ερωτηση.

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Ρωτα τους Βολιωτες τσιμεντολιθε αυτοι ξερουν.

Εαν εχεις παει Βολο πριν το Μπεο με τους προηγουμενους και μετα με Μπεο δε θα εκανες καν αυτην την αμεα μηδενικης σκεψης ερωτηση.

Θα μας πεις για τα έργα του Μπέου στον Βόλο ή να συμφωνήσουμε ότι είσαι για τον μπέο;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Θα μας πεις για τα έργα του Μπέου στον Βόλο ή να συμφωνήσουμε ότι είσαι για τον μπέο;

Εισαι απο Βολο ναι η οχι?

Το οτι την εχει κανει τουριστικο προορισμο, χριστουγενιατικο προορισμο. Εχει φτιαξει νεο δημοτικο θεατρο. Πολυωροφο 15 επιπέδων παρκινγκ. Καμια 10ρια πλατειες, καθαριοτητα, ειχε τον καλυτερο εκχονισμο το χειμωνα στην ελλαδα κλπ κλπ

Τι εκαναν ακριβως οι προηγουμενοι μπεοπαιχταρα μου?

Το γεγονος και μονο οτι εχει κανει μια ασημη μεχρι πριν πολη να αναπτυξει χριστουγενιατικο τουρισμο και να ενισχυθει οικονομικα η περιφεριακη αυτη πολη αρκει. Και τιποτα αλλο να μην εχει κανει. Ειναι ηδη 10χ ταξεις μεγεθους παραπανω απο τον οποιοδηποτε 2ο θυμαται ο μεσος πολιτης του Βολου στη ζωη του.

Αποδειχτηκες μπαγλαμακος γι ακομη μια φορα απετυχες στο πιο απλο Iq test της ζωης σου. Δε ξερουν οι πολιτες που ζουν εκει και ξερεις εσυ.

Ultimate failure.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Εισαι απο Βολο ναι η οχι?

Το οτι την εχει κανει τουριστικο προορισμο, χριστουγενιατικο προορισμο. Εχει φτιαξει νεο δημοτικο θεατρο. Πολυωροφο 15 επιπέδων παρκινγκ. Καμια 10ρια πλατειες, καθαριοτητα, ειχε τον καλυτερο εκχονισμο το χειμωνα στην ελλαδα κλπ κλπ

Τι εκαναν ακριβως οι προηγουμενοι μπεοπαιχταρα μου?

Το γεγονος και μονο οτι εχει κανει μια ασημη μεχρι πριν πολη να αναπτυξει χριστουγενιατικο τουρισμο και να ενισχυθει οικονομικα η περιφεριακη αυτη πολη αρκει. Και τιποτα αλλο να μην εχει κανει. Ειναι ηδη 10χ ταξεις μεγεθους παραπανω απο τον οποιοδηποτε 2ο θυμαται ο μεσος πολιτης του Βολου στη ζωη του.

Αποδειχτηκες μπαγλαμακος γι ακομη μια φορα απετυχες στο πιο απλο Iq test της ζωης σου. Δε ξερουν οι πολιτες που ζουν εκει και ξερεις εσυ.

Ultimate failure.
Μπαγλαμάκος ο κλωνο-μπαγλαμάς???
Σεβάσου τους αριστερούς. Είναι συλλεκτικό είδος...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

alan(1)

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
12
Πόντοι
0
Απο την εκπομπή του ΣΚΑΙ με τη Σια Κοσιώνη

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
Μην μου πείτε ότι δεν έχει πολύ πλάκα που εκεί στον Τσύριζα ενώ μέχρι πρόσφατα το έπαιζαν "κυβερνητικό" κόμμα και τάχα μου ο "μεγάλος πόλος της κεντροαριστερής παράταξης" έχουν τεντώσει 2 μέτρα τις γλώσσες και γλύφουν ακατάπαυστα τους μέχρι πρόσφατα "τελειωμένους" Πασόκους για συνεργασίες μπας και μπορέσουν να δείξουν ότι έστω και ένας δήμαρχος που θα εκλεγεί είναι και "δικός" τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom