Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.103
- Πόντοι
- 3.656
Σε λίγο θα στέλνει και non paperΚαθε μέρα που περνάει και πιο μαλάκας .. Μας εκπλήσσει συνέχεια
Δινει και εντολες
Ρε τι πάθαμε με το ζαβό
Σε λίγο θα στέλνει και non paperΚαθε μέρα που περνάει και πιο μαλάκας .. Μας εκπλήσσει συνέχεια
Δινει και εντολες
Ρε τι πάθαμε με το ζαβό
εστειλε ηδη 112Σε λίγο θα στέλνει και non paper
ΤραγικόΔήμο Αθηναίων .... συμμετοχή ....
31%
ΧονδρόΕλα μου ντε ...
Ουτε αυτος ξερει να μας πει , ειναι σε παραλήρημα ο τυπος..
Συνδρομο καταδίωξης εχει , βαλε μαζί και τις παπατζες που λεει .. είναι κρίσιμη η κατασταση σου
Πρεπει να τον δει ειδικος , γιατι τον βλεπω συντομα με αναποδο λευκο πουκαμισο να γυρναει μεσα στο νηματα .. μαζι με τα φιλαρακια του
Ζεις Αρκαδία όμως?Δεν ψηφιζω Αρκαδια αλλά Αθήνα
Και πολύ πήρε...
Νυν δήμαρχος και πήρε 5%,πώς τα κατάφερε ο μαλάκας;
Τα ΠΑΟΚια δεν ψηφίζουν με οπαδικά κριτήρια.Απόδειξη του ότι τα τελευταία 30 χρόνια ο μοναδικός ΠΑΟΚτσής δήμαρχος είναι ο Ζέρβας,παρόλο που είναι περισσότεροι και στον δήμο Θεσσαλονίκης.Μέχρι και Ηρακληδέας δήμαρχος είχε βγει παρόλο που είναι ελάχιστοι: Κοσμόπουλος με το φαγοπότι της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας στα 90s,που έγιναν λίγα και φαγώθηκαν πολλάΓια τον Ζέρβα κι εγώ δεν το περίμενα,τον μαύρισαν τα παόκια
Βαριεστημενοι ψωλαρμενιστες...θέλουν και δημοκρατία οι παλιοσαβουρες...όμως αν βγει κανας τρελός και πει για είκοσι χρόνια κομμένες οι εκλογές θα βγουν στους δρόμους όλοι γιατί εθιγησαν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα...βρε ουστ κοπριες νεοέλληνες.Δήμο Αθηναίων .... συμμετοχή ....
31%
Ο Ζέρβας βγήκε και είπε για επιχειρηματικά συμφέροντα από Αθήνα .Έχει σχέση με δουλειές από Αθήνα ο Αγγελουδης;Και για να πάμε στην ουσία.Μετά τον αρχικλεφταρο Παπαγεωργόπουλο που έκλεψε εκατομμύρια και μπήκε φυλακή,ο Ζέρβας είναι ο πιο άχρηστος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.Μετάνιωσα που τον είχα ψηφίσει.Η πόλη παρακμάζει.Μπορεί να θέλει,αλλά δεν μπορεί.Στις τοπικές δεν ψηφίζω με βάση την ιδεολογία.Δεν έχω πρόβλημα να ψηφίσω δεξιό δήμαρχο αν είναι ικανός,παρόλο που είμαι κεντροαριστερός.Και έτσι θα έπρεπε να ψηφίζουν όλοι.Άλλο οι τοπικές και άλλο οι εθνικές εκλογές
Οι δημοσκοπήσεις έβγαζαν δήμαρχο τον Ζέρβα,αν πηγαινε δεύτερο γύρο με τον Πέγκα.Αλλά να χάνει με αντίπαλο τον Αγγελούδη.Ο Αγγελούδης έχει κάνει δουλειά.Ανέστησε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης ως πρόεδρος του ΟΛΘ.Και ευτυχώς είναι κατά του σχεδίου Ζέρβα για τον αχρείαστη αναμόρφωση της Αριστοτέλους που θα την κάνουν έκτρωμα.Αγγελούδης σίγουρος νικητής
Δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο.Αναμένεται απάντηση του Αγγελούδη.Είμαι περίεργος να δω τι θα πει.Πάντως ο υποψήφιος του Τουρσουνίδης είναι πολύ χαμηλά σε ψήφους.Για Γιαννούλη δεν πρόλαβα να δω.Καλοί θα ήταν για παρέα,αλλά για δημοτικοί σύμβουλοι δεν ξέρωΟ Ζέρβας βγήκε και είπε για επιχειρηματικά συμφέροντα από Αθήνα .Έχει σχέση με δουλειές από Αθήνα ο Αγγελουδης;
Πρεπει να αποφασισετε τι θελετε.
Να κανει καποιος εργα? Η να ειναι κυριος και να σας τα λεει καλα?
Απο το πρωτο φαινεται ο μπεος εχει κανει πολλα και εχει το Βολο νο1 προορισμο στην Ελλαδα ( οποιος ισχυριζεται οτι φταιει εστω και 1% για τις πλημμυρες εχει σοβαρο κλινικο προβλημα, εχει γινει κομποστα το μυαλο του απο τη πολυ τηλεοραση, εχει μηδενικη κριση και να τρεξει αμεσα να ζητησει βοηθεια απο καποιο ειδικο)
Απο το δευτερο εχετε πολλες επιλογες να σας μιλανε με γλυκολογα στα αυτια, να λετε τι γλυκουλης, τι ωραιο παιδι, μειλιχιος, κεντρωος, "τα λεει καλα" και να σας τα τρωει ενω σας βαζει δακτυλακι στο πατο σας.
Ειναι σαν να λετε εθελοντικα οτι ειστε στη κυριολεξια πουστρακια γυναικωτοι που θελετε γλυκολογα και προδερμ λες και θα τον παντρευτειτε.
Ρωτα τους Βολιωτες τσιμεντολιθε αυτοι ξερουν.Τί έργα έχει κάνει στο Βόλο ο Μπέος ρε τσουτσέκι;
Ρωτα τους Βολιωτες τσιμεντολιθε αυτοι ξερουν.
Εαν εχεις παει Βολο πριν το Μπεο με τους προηγουμενους και μετα με Μπεο δε θα εκανες καν αυτην την αμεα μηδενικης σκεψης ερωτηση.
Θα μας πεις για τα έργα του Μπέου στον Βόλο ή να συμφωνήσουμε ότι είσαι για τον μπέο;
Μπαγλαμάκος ο κλωνο-μπαγλαμάς???Εισαι απο Βολο ναι η οχι?
Το οτι την εχει κανει τουριστικο προορισμο, χριστουγενιατικο προορισμο. Εχει φτιαξει νεο δημοτικο θεατρο. Πολυωροφο 15 επιπέδων παρκινγκ. Καμια 10ρια πλατειες, καθαριοτητα, ειχε τον καλυτερο εκχονισμο το χειμωνα στην ελλαδα κλπ κλπ
Τι εκαναν ακριβως οι προηγουμενοι μπεοπαιχταρα μου?
Το γεγονος και μονο οτι εχει κανει μια ασημη μεχρι πριν πολη να αναπτυξει χριστουγενιατικο τουρισμο και να ενισχυθει οικονομικα η περιφεριακη αυτη πολη αρκει. Και τιποτα αλλο να μην εχει κανει. Ειναι ηδη 10χ ταξεις μεγεθους παραπανω απο τον οποιοδηποτε 2ο θυμαται ο μεσος πολιτης του Βολου στη ζωη του.
Αποδειχτηκες μπαγλαμακος γι ακομη μια φορα απετυχες στο πιο απλο Iq test της ζωης σου. Δε ξερουν οι πολιτες που ζουν εκει και ξερεις εσυ.
Ultimate failure.