Νέα

Δημοτικές εκλογές 2023

• Μέλος που άνοιξε το νήμα κωλο-γερος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
έχουν πλάκα οι αριστεροί φίλοι και συγγενείς στο φέις κλπ
όλοι σε γενικές γραμμέ λένε ότι ο λαός είναι ηλίθιος και κάθεται στον καναπέ και ό,τι του συμβεί το αξίζει....

ΟΜΦΑΚΕΣ ΕΙΣΙ
Εντυπωσιακο.
Κατηγορουν τους αλλους για ηλιθιους, και εκεινοι ως εναλλακτικη λυση για την διακυβερνηση της χωρας εξελεξαν ενα νούμερο της επιθεωρησης

Πραγματικα τους αξιζει ότι κι αν συμβει στο κομμα τους (ήτοι η εξαφανιση).

Οι "αλλοι" ψηφιζουν ενα σοβαρο πρωθυπουργο και μια σοβαρη κυβερνηση

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Για πάνελ πρωινάδικου πάντως θα γαμούσε :rockon::rockon:

Screenshot_20231009_122715.png

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σκεψου να εισαι τοσο μπουφος να θεωρεις οτι καποιος βγαινει για τριτη φορα δημαρχος γιατι... ο κοσμος ειναι χαζος και ουγκανος.. και πρεπει να κανουμε κατι για το ζητημα του βολου, να παρεμβει η δικαιοσυνη κλπ

Τυπικος ιδανικος υποψηφιος για σκληρο γαμησι απο πολιτικους απατεωνες.

Του εθιξε μαλλον τη κασσελαδικη σουφριτσα και αυτουνου ο Μπεος και τον εχει παει κοκορετσι
Εν τω μεταξυ στον Συριζα δεν εχει αλλαξει τιποτα, τα καναλια φταινε, ο κοσμος ειναι χαζος κλπ κλπ
Μυαλο δεν βαζουνε, ηδη εχουν πεσει στο 13-14% και αρχισαν να εκλιπαρούν το ΠΑΣΟΚ για συνενωση

Αντι να βγουνε να πουνε τιποτα σοβαρο, ασχολουνται με τον Μπεο, θλιβεροι

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εν τω μεταξυ στον Συριζα δεν εχει αλλαξει τιποτα, τα καναλια φταινε, ο κοσμος ειναι χαζος κλπ κλπ
Μυαλο δεν βαζουνε, ηδη εχουν πεσει στο 13-14% και αρχισαν να εκλιπαρούν το ΠΑΣΟΚ για συνενωση

Αντι να βγουνε να πουνε τιποτα σοβαρο, ασχολουνται με τον Μπεο, θλιβεροι

Μα αυτοι ειναι δε ξερουν ουτε μπορουν να κανουν κατι αλλο. Μεγαλη καλοτυχια τελικα που κυβερνησαν γιατι θα τους ειχαμε αεναως να κανουν επανασταση, τοξικοτητα καθε μερα, προδοτες καθε δευτερη, διαδηλωσεις και θα τραβαγε η χωρα με μονιμοτητα στο πατο.

Τωρα τρωνε τη χλευη και τον περιγελο και τρωνε και τη πουτσα. Οπως πρεπει.

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Εισαι απο Βολο ναι η οχι?

Το οτι την εχει κανει τουριστικο προορισμο, χριστουγενιατικο προορισμο. Εχει φτιαξει νεο δημοτικο θεατρο. Πολυωροφο 15 επιπέδων παρκινγκ. Καμια 10ρια πλατειες, καθαριοτητα, ειχε τον καλυτερο εκχονισμο το χειμωνα στην ελλαδα κλπ κλπ

Τι εκαναν ακριβως οι προηγουμενοι μπεοπαιχταρα μου?

Το γεγονος και μονο οτι εχει κανει μια ασημη μεχρι πριν πολη να αναπτυξει χριστουγενιατικο τουρισμο και να ενισχυθει οικονομικα η περιφεριακη αυτη πολη αρκει. Και τιποτα αλλο να μην εχει κανει. Ειναι ηδη 10χ ταξεις μεγεθους παραπανω απο τον οποιοδηποτε 2ο θυμαται ο μεσος πολιτης του Βολου στη ζωη του.

Αποδειχτηκες μπαγλαμακος γι ακομη μια φορα απετυχες στο πιο απλο Iq test της ζωης σου. Δε ξερουν οι πολιτες που ζουν εκει και ξερεις εσυ.

Ultimate failure.

Ρε τενεκέ Βολιώτη, χωριάτη... στο Βόλο είσαι όχι στα αραβικά εμιράτα.

Που έδωσε 7 μύρια για να φτιάξει παρκιγκ με 7 ορόφους κι εσύ νομίζεις ότι έχτισε το Μπουρτζ Χαλίφα.

Σιγά την ανάπτυξη που έφερε το παχύδερμο που έχετε για δήμαρχο 10 χρόνια.

Τουρισμό τα Χριστούγεννα έχουν και τα Τρίκαλα και τα Γιάννενα και η Κοζάνη κι ένα σωρό άλλες επαρχιακές πόλεις, που νομίζεις ότι είσαι στο κέντρο του κόσμου, βλάχο!

Άκου εκεί διάσημος Χριστουγεννιάτικος τουριστικός προορισμός ο Βόλος... σιγά μην είναι και St. Moritz! Για το Πήλιο έρχονται, βλήμα!

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ρε τενεκέ Βολιώτη, χωριάτη... στο Βόλο είσαι όχι στα αραβικά εμιράτα.

Που έδωσε 7 μύρια για να φτιάξει παρκιγκ με 7 ορόφους κι εσύ νομίζεις ότι έχτισε το Μπουρτζ Χαλίφα.

Σιγά την ανάπτυξη που έφερε το παχύδερμο που έχετε για δήμαρχο 10 χρόνια.

Τουρισμό τα Χριστούγεννα έχουν και τα Τρίκαλα και τα Γιάννενα και η Κοζάνη κι ένα σωρό άλλες επαρχιακές πόλεις, που νομίζεις ότι είσαι στο κέντρο του κόσμου, βλάχο!

Άκου εκεί διάσημος Χριστουγεννιάτικος τουριστικός προορισμός ο Βόλος... σιγά μην είναι και St. Moritz! Για το Πήλιο έρχονται, βλήμα!

Απετυχες ξανα και εγινες περιγελος.

Εαν θες να συνεχισεις να τρως χλεπες στελνεις σε Στεφανο να σε περιποιηθει.

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Απετυχες ξανα και εγινες περιγελος.

Εαν θες να συνεχισεις να τρως χλεπες στελνεις σε Στεφανο να σε περιποιηθει.

Ποιός είναι ο Στέφανος ρε απολειφάδι;

Σταμάτα να γράφεις ασυναρτησίες!

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Ποιός είναι ο Στέφανος ρε απολειφάδι;

Σταμάτα να γράφεις ασυναρτησίες!
Στεφανος Σουφραλακης που σου γαργαλει το καλαμαρακι

Με ρωτησες σου απαντησα.

Σε ρωτησα κανεις το τυπικο πουστρακι.

Τι εκαναν οι προηγουμενοι? Θα μας πεις η ντρεπεσαι και εισαι για τον μπεο?

Απαντησε. Σειρα σου.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Oδηγος ακυρου ψηφοδελτιου

Εχουν γίνει κατι αλλαγες κουλοαλλαγες εμαθα

Ψηφοδέλτιο με 10 σταυρούς νοείται ώς έγκυρο για το συνδυασμο

Ψηφοδέλτιο με σταυρούς δεξια αριστερα νοείται ως έγκυρο για το συνδυασμο

Το ιδιο και για ψηφοδέλτιο με μεγαλη γραμμη διαγωνια

Οποτε αν θέλετε να ρίξετε άκυρο προτιμήστε σιγουρη λυση. Αδειο φάκελο, ολα τα ψήφοδελτία μαζι κλπ.
Μη κανετε τζάμπα μαγκες τη γαλάζια μάφια η τους λοιπούς τενεκεδες

Rockadi-pibousk

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2023
Like
375
Πόντοι
21
Στεφανος Σουφραλακης που σου γαργαλει το καλαμαρακι

Με ρωτησες σου απαντησα.

Σε ρωτησα κανεις το τυπικο πουστρακι.

Τι εκαναν οι προηγουμενοι? Θα μας πεις η ντρεπεσαι και εισαι για τον μπεο?

Απαντησε. Σειρα σου.

Απάντησες μια ουρανομήκη μαλακία!

Πού θες να ξέρω τί έκαναν στο Βόλο πριν από τον Μπέο; Στον πούτσο μου τι έκαναν!

Εγώ ξέρω ότι οι Βολιώτες είναι γίδια γιατί βγάζουν για δήμαρχο έναν άξεστο γορίλα και νομίζουν ότι ζουν στο Ντουμπάι επειδή τους έφτιαξε 7όροφο παρκινγκ!

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Oδηγος ακυρου ψηφοδελτιου

Εχουν γίνει κατι αλλαγες κουλοαλλαγες εμαθα

Ψηφοδέλτιο με 10 σταυρούς νοείται ώς έγκυρο για το συνδυασμο

Ψηφοδέλτιο με σταυρούς δεξια αριστερα νοείται ως έγκυρο για το συνδυασμο

Το ιδιο και για ψηφοδέλτιο με μεγαλη γραμμη διαγωνια

Οποτε αν θέλετε να ρίξετε άκυρο προτιμήστε σιγουρη λυση. Αδειο φάκελο, ολα τα ψήφοδελτία μαζι κλπ.
Μη κανετε τζάμπα μαγκες τη γαλάζια μάφια η τους λοιπούς τενεκεδες
άλλαξε η νομολογία του ΑΕΔ;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Απάντησες μια ουρανομήκη μαλακία!

Πού θες να ξέρω τί έκαναν στο Βόλο πριν από τον Μπέο; Στον πούτσο μου τι έκαναν!

Εγώ ξέρω ότι οι Βολιώτες είναι γίδια γιατί βγάζουν για δήμαρχο έναν άξεστο γορίλα και νομίζουν ότι ζουν στο Ντουμπάι επειδή τους έφτιαξε 7όροφο παρκινγκ!

Μπραβο πασα μου τωρα μιλας σωστα. Δε ξερεις.

Οταν πασχιζεις με απελπισια να κανεις τον εξυπνο θα εισαι ικανος να το υποστηριξεις. Αλλιως εισαι γι ακομη μια φορα ανεπαρκης. Ρωτησες τι εκανε ο μπεος.
Σου απαντησα.

Το θυμα δε περναει εδω, πανε σε κανενα πανελ μουτσινα και ευαγγελατου να κλαψεις στον ωμο τους.

Νομισες οτι βγαινει επειδη 3η φορα δημαρχος γιατι ο κοσμος ειναι χαζουλης και δε ξερει με τι τον συγκρινει και τι εκαναν οι προηγουμενοι.

Φαντασου το επειχειρημα σου οτι δεν εκανε τιποτα ειναι ακομη χειροτερο για εσενα. Γιατι αυτο σημαινει οτι ο αμεσος επομενος σε συγκριση ειναι σκουπιδομηχανη.
Σκεψου ποσο μπουφος εισαι να βαζεις τετοιο αυτογκολ. Καντο οπως ο Στεφανος.

• Like
Αντιδράσεις: barock

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Η συμμετοχή 32.3% στο δήμο Αθηναίων είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για την απαξίωση της πολιτικής από την πλειοψηφία των πολιτών καθώς και για την ανεπάρκεια όλων των υποψηφίων. Αν είχε λίγο τσίπα ο ζαβοκωστάκης όχι απλά δεν θα πανηγύριζε για τη «νίκη» αλλά δεν θα δεχόταν καν να αναλάβει το αξίωμα του δημάρχου. Από πότε όμως έχουν τσίπα όλοι αυτοί θα μου πείτε;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
έχουν πλάκα οι αριστεροί φίλοι και συγγενείς στο φέις κλπ
όλοι σε γενικές γραμμέ λένε ότι ο λαός είναι ηλίθιος και κάθεται στον καναπέ και ό,τι του συμβεί το αξίζει....

ΟΜΦΑΚΕΣ ΕΙΣΙ
Γαμαει αυτη η λογικη

Εντελως νοοτροπια δουλου.

Οπου ακους "αυτοι σας αξιζουν, καλα να παθετε, σας αξιζει, να τον χαιρεστε, ας πνιγειτε τωρα μη κλαιτε κλπ" ξερεις με σιγουρια οτι ειναι στο πατο της τροφικης αλυσιδας και υποφερουν απο τους εαυτους τους και προσπαθουν να επιβιωσουν με την επιπονη ζωη τους.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.389
Πόντοι
786
Αυτα τα έμαθα εχτες απο εκλογικό αντιπρόσωπο. Επεσε σχεδόν ξυλο. 2 ψηφοι διαφορα
εάν είναι δημοτικών να τα προσβάλλουν στο δ. πρωτοδικείο
των περιφερειακών στο δ. εφετείο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.009
Πόντοι
9.297
Σε εμένα το λες αυτό τύπε ;
Δόντια έχεις ; ή είσαι σαν τον ... άλεξ ;;
Βασικά δεν κατάλαβα αυτό για το 93% αλλά βοοειδή Κερκίνης υπάρχουν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όπου αναδείξαμε Περιφερειάρχη τον Τζιτζικωστα προερχόμενο από Ν.Δ.με μόλις 60%...αυτάααα...!

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Μην μου πείτε ότι δεν έχει πολύ πλάκα που εκεί στον Τσύριζα ενώ μέχρι πρόσφατα το έπαιζαν "κυβερνητικό" κόμμα και τάχα μου ο "μεγάλος πόλος της κεντροαριστερής παράταξης" έχουν τεντώσει 2 μέτρα τις γλώσσες και γλύφουν ακατάπαυστα τους μέχρι πρόσφατα "τελειωμένους" Πασόκους για συνεργασίες μπας και μπορέσουν να δείξουν ότι έστω και ένας δήμαρχος που θα εκλεγεί είναι και "δικός" τους...
Το χρεοκοπημένο κόμμα αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα
Τους κλέφτες
Είναι τώρα προοδευτικές δυνάμεις

• Like
Αντιδράσεις: jungle

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom