Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Τι είναι αυτά ρε.ποιο κοριτσι ρε ανωμαλε κι εσυ???σαν τον δενδια μικρο ειναι
Μαύρο χάλι.
Τι είναι αυτά ρε.ποιο κοριτσι ρε ανωμαλε κι εσυ???σαν τον δενδια μικρο ειναι
Για σένα δεν είναι καλό;
πηρε τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ μαζικα .....ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!Για τον Ζέρβα κι εγώ δεν το περίμενα,τον μαύρισαν τα παόκια
Έχω κάνει εμβόλιο κατά της κοντολαγνιτιδας και την πιπινομαλακυνσης.ποιο κοριτσι ρε ανωμαλε κι εσυ???σαν τον δενδια μικρο ειναι
Πες τα ρε παππουλη που μας την βγαίνει με κόκκινο ο κάθε πιπινολατρης ...Καποτε ολες κοριτσια ηταν.
Θέλω και εγώ τέτοια περίπτωση μια που είμαι ΟΜΟΦΥΛΟΣ της κι εγώ ως γηγενής Μακεδών.Τυπική ξανθιά ντόπια Μακεδόνισα,εννοείται καλό κομμάτι για τον μπούλη
πηρε τα ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ μαζικα .....ΠΟΥΘΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!
πουθενας ειναι!Αφού...παοξάκι δεν είναι;
Θέλω και εγώ τέτοια περίπτωση μια που είμαι ΟΜΟΦΥΛΟΣ της κι εγώ ως γηγενής Μακεδών.
ρε μαλακα ,για λιγο επαθα κοκομπλοκο ,διαβασα ομοφυλοφιλος και λεω παει γαμηθηκε το συμπαν..επεσε και το τελευταιο καστρο αγνης ανωμαλιας....ευθυγραμιστηκαν οι πλανητες και ερχεται το τελος ....ευτυχως ομως εγραφες τελικα ομοφυλος!Θέλω και εγώ τέτοια περίπτωση μια που είμαι ΟΜΟΦΥΛΟΣ της κι εγώ ως γηγενής Μακεδών.
Όχι ΑΚΟΜΑ...Πάντως παρά το ότι δεν είμαι βιομήχανος δεν έχω πρόθεση να ρίξω τόσο τον πήχυ ώστε να έχω προτεραιότητα κάνα κοντοπιθαρο μαυροτσουκαλο και όχι μια ανοιχτοχρωμη Μακεδόνισσα.Ναι αλλά χωρίς τα λεφτά/εξουσία του μπούλη
Οι απαιδευτες πλεμπομάζες το θεωρούν ότι είναι το ίδιο...το εκτιμώ που πρόσεξες την διαφορά.ρε μαλακα ,για λιγο επαθα κοκομπλοκο ,διαβασα ομοφυλοφιλος και λεω παει γαμηθηκε το συμπαν..επεσε και το τελευταιο καστρο αγνης ανωμαλιας....ευθυγραμιστηκαν οι πλανητες και ερχεται το τελος ....ευτυχως ομως εγραφες τελικα ομοφυλος!
ναι με κοψοχολιασες ομως ,πιστεψα για λιγο οτι θα γινουν αυτα που λενε οι Μαγια στο ημερολογιο τους!Οι απαιδευτες πλεμπομάζες το θεωρούν ότι είναι το ίδιο...το εκτιμώ που πρόσεξες την διαφορά.
α, ναι προχθές, δεν τα μαθες;άλλαξε η νομολογία του ΑΕΔ;
Σταθης Κωνσταντινιδης
Και η συζυγος Πασχαλινα Μαστρογιαννοπουλου
Τυπικά δικηγορος.
χομπίστας ληξίαρχος;;;Ελεάνα Βλάχου, απο το Καλοχώρι
Ο Αργυροτοξος τους αναχαίτισε...ναι με κοψοχολιασες ομως ,πιστεψα για λιγο οτι θα γινουν αυτα που λενε οι Μαγια στο ημερολογιο τους!