argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.007
- Πόντοι
- 9.297
Κάντε ένα κουαρτέτο όλοι μαζί και μετά μοιραστε υπουργεια...Πόσιμπλ
Κάντε ένα κουαρτέτο όλοι μαζί και μετά μοιραστε υπουργεια...Πόσιμπλ
Κάντε ένα κουαρτέτο όλοι μαζί και μετά μοιραστε υπουργεια...
Δεν έβαλα τον εαυτό μου μέσα ...πάρτε τα όλα...και πιείτε τα όλα .
Αν επέμβει ο Καλογήρου με έναν άλλο γαλάζιο που έχουν μαζί γύρω στο 10% αρκεί για να νικήσει ο Ζέρβας,εκτός αν δώσουν γραμμή για ψήφο κατά συνείδηση.Στα χα πει...δεν θα βγει ο πουθενας
Αυτή του Τζιτζικωστα μετρια γλάστρα. Η άλλη του Κωνσταντινίδη δείχνει πιο δυνατή.Όχι ΑΚΟΜΑ...Πάντως παρά το ότι δεν είμαι βιομήχανος δεν έχω πρόθεση να ρίξω τόσο τον πήχυ ώστε να έχω προτεραιότητα κάνα κοντοπιθαρο μαυροτσουκαλο και όχι μια ανοιχτοχρωμη Μακεδόνισσα.
Αρα ψηφιζουμε Ροδη?Εδω στην περιφερεια που δραστηριοποιουμαι, εχουν κινητοποιηθει θεοι και δαιμονες για την επανεκλογη της προηγουμενης περιφερειαρχου. Μεχρι και υπουργοι εχουν ερθει για αυτον τον σκοπο. Ο λογος δεν ειναι οτι μια ακομα περιφερεια θα γινει γαλαζια, αφου γαλαζιος ανταρτης ειναι και ο συνδιεκδικητης της περιφερειας.
Ο λογος ειναι οτι η (πιθανως) απερχομενη περιφεριαρχης θα υπεγραφε πολυ πιο ευκολα καποιες συμβασεις αρκετων εκατομμυριων ευρω που ειναι στο συρταρι της περιφερειας χωρις να απαιτησει μεγαλες μιζες και να τις στερησει απο την κεντρικη εξουσια.
Ενω ο γαλαζιος ανταρτης, παλια πουτανα στο κουρμπετι, θα κανει τον δυσκολο και θα προσπαθησει να βγαλει το κατιτις παραπανω απο αυτες τις συμβασεις και να το στερησει απο την κεντρικη εξουσια.
Ποια είναι η άλλη;Αυτή του Τζιτζικωστα μετρια γλάστρα. Η άλλη του Κωνσταντινίδη δείχνει πιο δυνατή.
Προσωπικα δεν ψηφιζω, ειμαι ετεροδημοτης. Αλλα εδω οι ντοπιοι την θεωρουν την πιο αχρηστη που εχει περασει απο εδω. Ολοι, οι μη κομματικοι λενε οτι πρεπει να ψηφισουν τον ανταρτη. Σαν επιχειρηματιας, μπορει οι επιταγες που εδινε να ηταν εγγυημενα ακαλυπτες, αλλα σαν δημαρχος ειχε αφησει καποιο εργο.Αρα ψηφιζουμε Ροδη?
Απλώς στην δεύτερη περίπτωση οι επιταγές είναι δικές μας.Σαν επιχειρηματιας, μπορει οι επιταγες που εδινε να ηταν εγγυημενα ακαλυπτες, αλλα σαν δημαρχος ειχε αφησει καποιο εργο.
Αυτή, η Πασχαλίνα Μαστρογιανοπούλου.Ποια είναι η άλλη;
Εκθαμβωτική η σύζυγος Τζιτζικωστα,μην ακούω χαζά...
Και εγω, πολυ καιρο εχω να γαμησω αλλα...............Αυτή, η Πασχαλίνα Μαστρογιανοπούλου.
Υπάρχουν και χειρότερα. Σκέψου πόσο καιρό έχει να γαμήσει κάποιος που βρίσκει εκθαμβωτική την παρακάτω "ομορφιά"Και εγω, πολυ καιρο εχω να γαμησω αλλα...............
Η γυναίκα του Τζιτζικωστα.Ποια είναι αυτή ; Εκθαμβωτική .... είναι βαριά λέξη ......
Αλλά αν θυμηθείς τις σφραγίδες που έβαζε η επιτροπή στο τελευταία έξοδος ριτα χεηγουορθ ....
δεν θα έβαζες ....
Καλα, η γυναικα του Τζιτζικωστα μου βγαζει κατι σε στυλ : "εισουνα καλο αγορακι σημερα; η να βγαλω το στραπον και να σε τιμωρησω;"Η γυναίκα του Τζιτζικωστα.
Όλες οι γυναίκες ωραίες και καλές είναι. Αρκεί να είναι παντρεμένες με άλλον και όχι με εσένα.Και οι δύο για γυναίκες πολιτικών μια χαρά εντυπωσιακές είναι. Και εννοείται πολύ ανώτερες εμφανισιακά από τους μπουληδες τους άντρες τους
Τίποτα μπροστά στην κυριλέ ξανθιά...Αυτή, η Πασχαλίνα Μαστρογιανοπούλου.
Τίποτα μπροστά στην κυριλέ ξανθιά...
Μεταξύ μας εγώ ψηφίζω να κοντραριστουν μεταξύ τους οι δύο ανθυποψηφιες...ποιος είναι αυτός ο Κωνσταντινίδης;Μην στείλει κανας περίεργος βιδεο με την μυθική καλησπέρα του Νίκου Κωνσταντινίδη που κρατάει γύρω στα τρία λεπτά.Κι εγώ ψηφίζω τη μελαχρινή
Πρέπει να βγάζει άγρια γούστα...