brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.029
- Πόντοι
- 2.606
Μερικά γαμησια δεν ξεχνιούνται εύκολαΠού το θυμηθηκες ρε τύπε
Μερικά γαμησια δεν ξεχνιούνται εύκολαΠού το θυμηθηκες ρε τύπε
θα τους πλακωσει στα μπουνιδια και στις κλωτσιεςθα στάξει η νδ με μπεο τώρα πήρε φόρα έγινε και viral θα βγαίνει θα γαμοσταυρίζει μάνες και δεν θα τον αγγίζει κανείς
57% θα τους λεει και θα τους κάνει κωλοδάχτυλο
σε μερικούς θα έχει και δίκιοθα τους πλακωσει στα μπουνιδια και στις κλωτσιες
Δεν ψηφιζω Αρκαδια αλλά Αθήναποιον ψηφισες αρκαδια?
Τύπε για ποιον λογο εξακολουθεις να συγχρωτιζεσαι με το παρεακι του αρχιμασονου στο αλλο νημα? Εχω δωσει εντολη εκκενωσης απο τους εμφρονες εδω και μερες. Να μεινει μονος εκει ο φύλαρχος με το κοπαδι να λενε τα δικα τουςδεν μπαινω πουθενα ειμαι μνηστευμενος
που το μετέφερες το κοπάδι?Εχω δωσει εντολη εκκενωσης
Εγω δεν εχω κοπαδι τύπεπου το μετέφερες το κοπάδι?
Ντρέπονται να το ομολογήσουν...πάντως για λόγους πολιτικής ορθότητος ο Μπρος εμφανίζεται ως απολύτως ανεξάρτητος.
Εγώ νομίζω ότι τον στηρίζουν Νεοδημοκρατες παρά την επίσημη γραμμή του κόμματος.
αφού έδωσες εντολή είπεςΕγω δεν εχω κοπαδι τύπε
Εχω εμφρονες ανθρωπους με σωστη ανεξαρτητη κριση
Ακριβως. Οποιος θεωρει τον εαυτο του εμφρονα με ανεξαρτητη σωστη κριση, οφειλει να αποχωρησει. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις? Οποιος δεν αποδεχεται την εντολη, αποδεχεται οτι επιθυμει να ειναι στο παρεακι του φυλαρχουαφού έδωσες εντολή είπες
Δηλαδή για να καταλάβω.....Ακριβως. Οποιος θεωρει τον εαυτο του εμφρονα με ανεξαρτητη σωστη κριση, οφειλει να αποχωρησει. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις? Οποιος δεν αποδεχεται την εντολη, αποδεχεται οτι επιθυμει να ειναι στο παρεακι του φυλαρχου
Εδω ισες αποστασεις δεν γινονται δεκτες
θα τους πλακωσει στα μπουνιδια και στις κλωτσιες
Μόλις 60% δώσαμε στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ( όπου υπάγεται η Κερκινη...)γιατί είχε κάτι ανύπαρκτους πασοκοτσυριζαιους για αντιπάλους...Ρε βόδια .... στον περιφερειάρχη πόσο δώσατε ;;;
93% ;;;
Γίδια .... βουβάλια της κερκίνης .......
Δηλαδή για να καταλάβω.....
δίνεις εντολή στον λόχο και όποιος έχει ανεξάρτητη και σωστή κρίση υπακούει και όποιος δεν είναι είναι μαζί σου είναι με τον εχθρό....
καλά σίγουρα δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις....τα πρόβατα δεν ξέρουν να τηρήσουν απόσταση
Δεν τους κολακεύεις και πολύ τους αυλικούς σου όμως.....αν σε πάρουν χαμπάρι θα σε εκθρονίσουν και θα ζητήσουν νέο βοσκό στο νήμα του κασελάκη που έχει και πέραση
Επειδή έχω χάσει επεισόδια.....Καθε μέρα που περνάει και πιο μαλάκας .. Μας εκπλήσσει συνέχεια
Δινει και εντολες
Ρε τι πάθαμε με το ζαβό
Επειδή έχω χάσει επεισόδια.....
Εσύ είσαι ο αρχιμασόνος ή ο φύλαρχος?
Ή και τα 2?