Νέα

Δημοτικές εκλογές 2023

• Μέλος που άνοιξε το νήμα κωλο-γερος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
θα στάξει η νδ με μπεο τώρα πήρε φόρα έγινε και viral θα βγαίνει θα γαμοσταυρίζει μάνες και δεν θα τον αγγίζει κανείς

57% θα τους λεει και θα τους κάνει κωλοδάχτυλο

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Ο δήμαρχος δυσκολεύτηκε να επανεκλεγεί.....
Δεν έλλειψε η ψήφος μου....

@Νίπλης

:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
θα στάξει η νδ με μπεο τώρα πήρε φόρα έγινε και viral θα βγαίνει θα γαμοσταυρίζει μάνες και δεν θα τον αγγίζει κανείς

57% θα τους λεει και θα τους κάνει κωλοδάχτυλο
θα τους πλακωσει στα μπουνιδια και στις κλωτσιες :rockon::rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δεν μπαινω πουθενα ειμαι μνηστευμενος:coffee:
Τύπε για ποιον λογο εξακολουθεις να συγχρωτιζεσαι με το παρεακι του αρχιμασονου στο αλλο νημα? Εχω δωσει εντολη εκκενωσης απο τους εμφρονες εδω και μερες. Να μεινει μονος εκει ο φύλαρχος με το κοπαδι να λενε τα δικα τους

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Ντρέπονται να το ομολογήσουν...πάντως για λόγους πολιτικής ορθότητος ο Μπρος εμφανίζεται ως απολύτως ανεξάρτητος.
Εγώ νομίζω ότι τον στηρίζουν Νεοδημοκρατες παρά την επίσημη γραμμή του κόμματος.

Ρε βόδια .... στον περιφερειάρχη πόσο δώσατε ;;;

93% ;;;

Γίδια .... βουβάλια της κερκίνης .......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αφού έδωσες εντολή είπες :confused:
Ακριβως. Οποιος θεωρει τον εαυτο του εμφρονα με ανεξαρτητη σωστη κριση, οφειλει να αποχωρησει. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις? Οποιος δεν αποδεχεται την εντολη, αποδεχεται οτι επιθυμει να ειναι στο παρεακι του φυλαρχου

Εδω ισες αποστασεις δεν γινονται δεκτες

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Ακριβως. Οποιος θεωρει τον εαυτο του εμφρονα με ανεξαρτητη σωστη κριση, οφειλει να αποχωρησει. Τι ακριβως δεν καταλαβαινεις? Οποιος δεν αποδεχεται την εντολη, αποδεχεται οτι επιθυμει να ειναι στο παρεακι του φυλαρχου

Εδω ισες αποστασεις δεν γινονται δεκτες
Δηλαδή για να καταλάβω.....

δίνεις εντολή στον λόχο και όποιος έχει ανεξάρτητη και σωστή κρίση υπακούει και όποιος δεν είναι είναι μαζί σου είναι με τον εχθρό....

καλά σίγουρα δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις....τα πρόβατα δεν ξέρουν να τηρήσουν απόσταση :tooth:

Δεν τους κολακεύεις και πολύ τους αυλικούς σου όμως.....αν σε πάρουν χαμπάρι θα σε εκθρονίσουν και θα ζητήσουν νέο βοσκό στο νήμα του κασελάκη που έχει και πέραση :rockon:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Πρεπει να αποφασισετε τι θελετε.

Να κανει καποιος εργα? Η να ειναι κυριος και να σας τα λεει καλα?

Απο το πρωτο φαινεται ο μπεος εχει κανει πολλα και εχει το Βολο νο1 προορισμο στην Ελλαδα ( οποιος ισχυριζεται οτι φταιει εστω και 1% για τις πλημμυρες εχει σοβαρο κλινικο προβλημα, εχει γινει κομποστα το μυαλο του απο τη πολυ τηλεοραση, εχει μηδενικη κριση και να τρεξει αμεσα να ζητησει βοηθεια απο καποιο ειδικο)

Απο το δευτερο εχετε πολλες επιλογες να σας μιλανε με γλυκολογα στα αυτια, να λετε τι γλυκουλης, τι ωραιο παιδι, μειλιχιος, κεντρωος, "τα λεει καλα" και να σας τα τρωει ενω σας βαζει δακτυλακι στο πατο σας.

Ειναι σαν να λετε εθελοντικα οτι ειστε στη κυριολεξια πουστρακια γυναικωτοι που θελετε γλυκολογα και προδερμ λες και θα τον παντρευτειτε.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.953
Πόντοι
10.411
θα τους πλακωσει στα μπουνιδια και στις κλωτσιες :rockon::rockon:
J2bP5ge.gif

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.014
Πόντοι
9.297
Ρε βόδια .... στον περιφερειάρχη πόσο δώσατε ;;;

93% ;;;

Γίδια .... βουβάλια της κερκίνης .......
Μόλις 60% δώσαμε στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ( όπου υπάγεται η Κερκινη...)γιατί είχε κάτι ανύπαρκτους πασοκοτσυριζαιους για αντιπάλους...
Περάστε τώρα σε κάνα διανυκτερευον φαρμακείο να πάρετε κρεμουλες για τις ξεσκισμενες σας αιμορρο'ι'δες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Δηλαδή για να καταλάβω.....

δίνεις εντολή στον λόχο και όποιος έχει ανεξάρτητη και σωστή κρίση υπακούει και όποιος δεν είναι είναι μαζί σου είναι με τον εχθρό....

καλά σίγουρα δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις....τα πρόβατα δεν ξέρουν να τηρήσουν απόσταση :tooth:

Δεν τους κολακεύεις και πολύ τους αυλικούς σου όμως.....αν σε πάρουν χαμπάρι θα σε εκθρονίσουν και θα ζητήσουν νέο βοσκό στο νήμα του κασελάκη που έχει και πέραση :rockon:

Καθε μέρα που περνάει και πιο μαλάκας .. Μας εκπλήσσει συνέχεια :coffee:

Δινει και εντολες :tooth:
Ρε τι πάθαμε με το ζαβό

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.953
Πόντοι
10.411
Καθε μέρα που περνάει και πιο μαλάκας .. Μας εκπλήσσει συνέχεια :coffee:

Δινει και εντολες :tooth:
Ρε τι πάθαμε με το ζαβό
Επειδή έχω χάσει επεισόδια.....
Εσύ είσαι ο αρχιμασόνος ή ο φύλαρχος?
Ή και τα 2?:confused::think:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Επειδή έχω χάσει επεισόδια.....
Εσύ είσαι ο αρχιμασόνος ή ο φύλαρχος?
Ή και τα 2?:confused::think:

Ελα μου ντε ... :confused:
Ουτε αυτος ξερει να μας πει , ειναι σε παραλήρημα ο τυπος..
Συνδρομο καταδίωξης εχει , βαλε μαζί και τις παπατζες που λεει .. είναι κρίσιμη η κατασταση σου
Πρεπει να τον δει ειδικος , γιατι τον βλεπω συντομα με αναποδο λευκο πουκαμισο να γυρναει μεσα στο νηματα .. μαζι με τα φιλαρακια του

R.9d2cca73ac4227456e2c70adfb331ca9

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom