athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
βρε φίλε κι αυτή με τις ταγαρόφατσες πάει κ μπλέκει...ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ...
ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ
Kαι ο Ανδρεας πολυ καλα εκανε τοτε και αρνιοταν το ντιμπειτ.Διαφωνώ,πολυ κυνική αποψη.
Καλα εκανε και εδειξε και πολιτισμό.Ο διάλογος και το ντιμπέιτ ειναι στοιχεια της δημοκρατίας,με ολα τα στραβα της.
Κάποτε ο Μητσοτακης παρακαλούσε τον Ανδρεα για ενα ντιμπέιτ και αυτός αρνιοταν πεισματικά.
Αλλωστε μπορει να ειχε και το ΑΝΤΙΘΕΤΟ αποτελεσμα,να εκανε καμια γκάφα ο Δουκας!Και να χαντακωνοταν.
Και πολύ μικροπρεπές που ο Δούκας δεν αναφερθηκε στον Μπακογιαννη στην επινίκια δήλωση του.
Α ναι ε?Ότι στις δημοκρατίες το ντιμπέιτ είναι βασικό, δομικό συστατικό της εκλογικής διαδικασίας, δεν περνάει καν από το μυαλό του φασιστοβλακα και των υποστηρικτών του.
Φαντάζομαι στις ΗΠΑ, να βγαίνει ο ένας από τους δύο υποψηφίους να αρνειται ντιμπέιτ, πόσο λογικό θα το θεωρήσουν.
A δε ξερω τυπε συ τα λες αυτατι θες να πεις τύπε?
σε λίγο θα τους βγάλεις και εγκληματική οργάνωση
Τυπε ανώτερε, Αντε να βρεις τα γίδια συντρόφους σου γιατι τόσο iq έχεις.Nα σωπασω για ποιο πραγμα? Να ακουσω τι?
Εννοεις να σε ακουω για κατι σκατα και κωλοτρυπιδες που γραφεις και να σιωπω?
Προφανως εκστασιασμενος απο την δικη σου αρετη?
Θα το σκεφτω τύπε.
Επιπλεον, τι να σωπασω? Με ρωτησες αν νιωθω ανωτερος απο σενα και σου απαντησα.
Γιατι βρισκεσαι σε συγχυση? Μαθηματα περι αρετής αλλού φιλε μου
Ας μην ρωταγες...Τυπε ανώτερε, Αντε να βρεις τα γίδια συντρόφους σου γιατι τόσο iq έχεις.
Οι αμοιβαδες πιο έξυπνες είναι και θα καταλάβαιναν περισσοτερα.
Αλλα παρλαπίπας δεν είσαι, τι περιμένεις...
Σιγά τη φακλαναΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ...
ΕΓΩ ΤΗΝ ΣΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ
Tο γιατί δεν έγινε δεν το γνωρίζω και δε με απασχολεί. Ίσως ο Μπακογιάννης θεωρούσε ότι θα πάει τραινο και έκρινε ότι δεν το χρειάζεται.Α ναι ε?
Και γιατι δεν εγινε ντιμπέιτ πριν την πρωτη Κυριακη?
Γιατι να μην γκρινιαξουν οι υπολοιποι?
Και απο που κι ως που ειναι "δομικο συστατικο" το ντιμπέιτ?
Πού κολλανε οι ΗΠΑ τωρα?
Και να θυμίσουμε ότι ο ίδιος φασιστοβλακας έβγαινε και έλεγε τις γνωστές κουταμαρες για το Δήμο Χαλανδρίου. Και ο Αυγενακης από κοντά τα ίδια, στη Θεσσαλία αυτός.
Υποτιμώντας ξεκαθαρα το εκλογικό σώμα.
Το κράξιμο πήγε σύννεφο και για τους δύο από τους ομοϊδεάτες τους πολιτικους και δημοσιογράφους.
Για τον δικό μας Άλεξ λες ; Ελεύθερο πνεύμα, ενάντια σε όλες τις υποχρεωτικότητες.Τυποι το ντιμπέιτ δεν ειναι υποχρεωτικό
οπως δεν ειναι και οι διακοπες σε νησι
οπως δεν ειναι και το αυτοκινητο
και η ιδιοκτησία ακινητου
όπως και παρα πολλα άλλα
ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΛΙΜΠΕΡΤΑΡΙΑΝ ΑΛΕΞ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ .
Είναι ένας επαναστάτης. Ο Λόρδος Βυρων της εποχής μας !
ωχ άνοιξε το κουτάκι πάλι ...παράδειγμα ο Ανδρέας
βλέπω σε λίγο να μνημονεύει κουτσόγιωργα κ αραφάτ ο καψερός
Γιατί μιλάς έτσι για τον Άλεξ ρε παλιοαρχίδι ; Θες να σε βάλει στη λίστα ;Δεν ήμουν ούτε και είμαι ΤΙΠΟΤΑ. Έχω ψηφίσει αρκετούς και προχωράω(στο παρελθόν και τους δύο αυτούς). Όποιος φανατίζεται με ένα και μόνο κόμμα, είναι για εμένα άχρηστος κηφήνας.
Γιατί μιλάς έτσι για τον Άλεξ ρε παλιοαρχίδι ; Θες να σε βάλει στη λίστα ;
Θα βρει πολλούς τύπε, αμφιβάλεις ;Κατσε να φτάσει στον αγαπημένο του
Μην παει μεχρι την Ρωμαικη Αυτοκρατορία να λεςΘα βρει πολλούς τύπε, αμφιβάλεις ;
Γέρο της δημοκρατίας .... Σοφοκλή Βενιζέλο .... Πλαστήρα ....
Κανά Ζίγδη ....