gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.956
- Πόντοι
- 25.186
Aυτη ειναι η μία αναγνωσηΟι κυβερνώντες επέδειξαν πολύ μεγάλη ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ από τις Εθνικές εκλογές. Ξέφυγαν τελείως από την -δήθεν- σεμνότητα και ταπεινότητα που ευαγγελίζονταν προ εκλογών. Ξεχνούσαν όλες τις ευθύνες για κάθε συμβάν, νέα αρχή και αρχίδια μύδια και μηδενισμός του κοντέρ, Πόντιοι Πιλάτοι μια ζωή οι ΝΔληδες(ΜΗΝ ξεχνάμε ότι κυβερνούν περισσότερο από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ μετά την αντιπολίτευση: μαλακίες του δεν φταίω εγώ αλλά οι προηγούμενοι, είναι απλά κοροϊδία στα μούτρα μας)
Δεν ξέρω αν όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την παροιμειώδη αχρηστία τους στην λειτουργία και έλεγχο της αγοράς και της ακρίβειας (όσο μπορεί ένα μη κομμουνισιτκό κράτος βέβαια) , έδωσαν το τωρινό αποτέλεσμα.
Δηλαδή, η Θεσσαλία, η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα, ήταν ευχαριστημένες με αυτούς που είχαν; Σαν μονάδες και μόνο, χωρίς να εξετάσουμε την παράταξή τους, ήταν πετυχημένοι;;;; ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ήταν, για αυτό και το αποτέλεσμα.
Η αλλη λεει τα εξης
Πηρε 8 Περιφερειες,αλλες 4 απο ανταρτες της ΝΔ.
Ο χαρτης συνεχιζει να ειναι μπλε.ΣΥΡΙΖΑ δεν υφίσταται στην Αυτοδιοικηση.
Ζερβας Μπακογιαννης ηταν ιδιαζουσες περιπτώσεις.
Ο μεν Ζερβας εμαθα απο γνωστους μου θεσσσαλονικείς οτι ηταν εντελώς αχρηστος,δεν εβαλε ουτε μια λαμπα στην πολη.
Ο Μπακογιαννης πλήρωσε την αλαζονια του Μητσοτακείκου αλλα μην ξεχναμε οτι πήρε 42.5%,για λιγες ψηφους θα εβγαινε απο την πρωτη και δεν θα υπήρχε κανενας Δουκας.
Και πήρε ακριβως ολες τις ψηφους της ΝΔ των βουλευτικων εκλογων,που ειχε λάβει στην Α' Αθηνων.