Αυτό γίνεται συνήθως όταν πάει ο 2ος και ο 3ος εναντίον του 1ου αλλά εκεί παίζει και συμφωνία με θα του δώσει μετά.Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε έτσι.Με την αξία του κέρδισε ο Δούκας.Επίσης, με λίγο χαρτζιλίκι ο Χ υποψήφιος με πολύ λαό της ΤΡΙΤΗΣ παράταξης στις πρώτες εκλογές παρακίνησε κόσμο να στηρίξει αυτόν που ήταν δεύτερος. Τι, όχι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δημοτικές εκλογές 2023
- Μέλος που άνοιξε το νήμα κωλο-γερος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 53K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ο Κασελάκης ήρθε για να βάλει την ταφόπλακα στο Σύριζα. Με τα σημερινά αποτελέσματα, οι μισοί Συριζαίοι θα επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι μισοί θα πάνε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Πάνω από το μισό Σύριζα θα επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ τώρα με Κασελλάκη μεγάλη δικαιολογία θα βρουν.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 5.506
Δηλαδή εσύ λες ας πούμε ότι στις πρόσφατες εκλογές στο κόμμα τραβεστί ο Παππας για παράδειγμα δεν "έδωσε κατεύθυνση" στους δικούς του να ψηφίσουν τοΚαλά δεν εξήγησες τι συμβαίνει....μια γνώμη έδωσες δεν είναι θέσφατο. Εγώ ορμώμενος από το δικό σου σχόλιο για την αποχή μίλησα.
Εγώ δε ξέρω τίποτα για τις κόντρες εγώ είμαι εδώ για τη ζωή όχι για τις πληροφορίες
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 5.506
Τύπε, δε λέω ότι αυτό γίνεται παντού και πάντα, απλά ότι κάποιες (αρκετές φορές) συμβαίνει. Μια ακόμα παράμετρο απλά έθεσα του Σαουλ.Αυτό γίνεται συνήθως όταν πάει ο 2ος και ο 3ος εναντίον του 1ου αλλά εκεί παίζει και συμφωνία με θα του δώσει μετά.Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε έτσι.Με την αξία του κέρδισε ο Δούκας.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.414
- Πόντοι
- 2.306
Έτσι του την έριξε ο Δούκας του Μπακογιάννη.
Συνημμένα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Kατα εκει παει το πραγμα.Δε βλέπω ούτε να κατεβαίνει το συριζα στις επόμενες εκλογές
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πανηγυριζουν οι (εναπομειναντες) συριζαιοι σημερα, αφου ουσιαστικα το σημερινο αποτελεσμα αποτελεί την απαρχη της ανοδου του ΠΑΣΟΚ στη δευτερη θεση.Ο Κασελάκης ήρθε για να βάλει την ταφόπλακα στο Σύριζα. Με τα σημερινά αποτελέσματα, οι μισοί Συριζαίοι θα επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι μισοί θα πάνε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.921
- Πόντοι
- 216
Τι λες για το πολιτικό μέλλον του απερχόμενου; Η ήττα λες να επηρεάσει τη θέση του στη νδ, όπως συζητήσαμε τις προάλλες;Εμενα γιατι μου το λες? Εγω Δούκα ψηφισα και το εχω πει εδω και τρεις μερες.
Ούτε εγω περιμενα να χασει ο Μπακογιαννης, εξελέγη παντως ενας αξιος και μορφωμενος ανθρωπος με γνώσεις.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.702
- Πόντοι
- 6.056
Να μη σώσει . Να μη σώσουν .ανοδου του ΠΑΣΟΚ στη δευτερη θεση.
Γιατί θα πάνε ΠΑΣΟΚ γιαυτό.Kατα εκει παει το πραγμα.
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι πανηγυριζουν οι (εναπομειναντες) συριζαιοι σημερα, αφου ουσιαστικα το σημερινο αποτελεσμα αποτελεί την απαρχη της ανοδου του ΠΑΣΟΚ στη δευτερη θεση.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.702
- Πόντοι
- 6.056
Τι λες για το πολιτικό μέλλον του απερχόμενου; Η ήττα λες να επηρεάσει τη θέση του στη νδ, όπως συζητήσαμε τις προάλλες;
Εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο . Μπορεί πρώτη .
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.414
- Πόντοι
- 2.306
Α, επίσης, όλοι σήμερα ομαδικά καρφωμένοι στο βοθροκάναλο.
Συνημμένα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Συντριπτικες συνεπειες για το πολιτικο του μελλον.Τι λες για το πολιτικό μέλλον του απερχόμενου; Η ήττα λες να επηρεάσει τη θέση του στη νδ, όπως συζητήσαμε τις προάλλες;
Πλεον απωλεσε καθε νομιμοποιηση για υποψηφιοτητα για το μελλον ως αρχηγος.
Ας γυρισει στο Καρπενησι.
Και εννοειται ούτε συζητηση για ευρωβουλη.
Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.921
- Πόντοι
- 216
Οι ευρωεκλογές θα γίνουν με σταυρό από φέτος.Εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο . Μπορεί πρώτη .
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 489
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 770
- Απαντήσεις
- 170
- Εμφανίσεις