Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.820
- Πόντοι
- 12.756
χοντρο
Απόψε θα ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ
OXIχοντρο
Τον Λαβίθη λες;Ακούω τώρα real fm,ο ένας νεοδημοκράτης η άλλη συριζαία,το κλάμα πάει σύννεφο
OXIΑπόψε θα ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ
ΣυμφωνωΑπόψε θα ήταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ
Ξεπλενηδες βιαστων δεν ειναι ΠΟΤΕ απαραιτητοι και για ΤΙΠΟΤΑ.Συμφωνω
Ρε, αυτό το έχω γράψει κάποτε από εποχές 2019-2020 ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ γιατί η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος. Πέρασαν τα χρόνια και ακόμα η αντιπολίτευση είναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.εγώ λέω ότι πρέπει μερικοί στη νδ να πάρουν χαμπάρι ότι δεν θα γαμούν και θα δέρνουν και θα περιμένουν να τους ξαναψηφίσουν τα πρόβατα.
να μάθουν ότι η δουλειά τους έγινε πιο δύσκολη και ότι οι γαμιόλιδες δεν θα κυβερνάνε για πάντα ανενόχλητοι.
συμφωνώ για την εκλογή...Νέο Καμίνη τον κόβω. Από ουσία τίποτα. Βγήκε από αντίδραση για να μην βγει ξανά ο Ντορογιός.
Δηλαδή νομίζει ο Ανδρουλάκης ότι η νίκη των ΠΑΣΟΚων προμηνύει δικιά του νίκη σε εθνικές εκλογές;Σας το εχω πει εδω και καιρο
Καλά δεν έχεις καμία συναίσθηση του βρώμοκοματος σου ε?Συντριπτικες συνεπειες για το πολιτικο του μελλον.
Πλεον απωλεσε καθε νομιμοποιηση για υποψηφιοτητα για το μελλον ως αρχηγος.
Ας γυρισει στο Καρπενησι.
Και εννοειται ούτε συζητηση για ευρωβουλη.
τι ξεπλένης? αυτός δεν έλεγε ότι όταν βιάζεται κάποια φταίη και αυτή?Ξεπλενηδες βιαστων δεν ειναι ΠΟΤΕ απαραιτητοι και για ΤΙΠΟΤΑ.
Πόσο λείπει ο Νικολακόπουλος!Μετρημένος και αντικειμενικός αναλυτής των δημοσκοπήσεων και αποτελεσμάτων.RIPΕγινε ο ξεβρακωτος :
ο πανηλιθιος μου μετραει και μετακινησεις
ειχε πει και χειροτερα πριν πει αυτοτι ξεπλένης? αυτός δεν έλεγε ότι όταν βιάζεται κάποια φταίη και αυτή?
αυτό δεν είναι ξεπλένης είναι άλλο πράγμα....για κορυδαλλό μεριά
καλά ας είχαμε κυβέρνηση σοβαρή και ας ήταν για τον πούτσο η αντιπολίτευση.Ρε, αυτό το έχω γράψει κάποτε από εποχές 2019-2020 ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ γιατί η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος. Πέρασαν τα χρόνια και ακόμα η αντιπολίτευση είναι ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
Ξέρεις κάποιον πλουσιο που δεν θέλει κι αλλά?Ναι, τώρα περιμενε να γινει πλουσιος ο γκαβός
Και φέτος;Οι ευρωεκλογές θα γίνουν με σταυρό από φέτος.
Άμα βγει ο κλαρί, έδινα και 20€ για ένα ξεφτιλισμα. Το πολύ.στεναχωρηθηκα για την Σια